České reprezentanty na tréninku navštívil předseda UEFA Čeferin

14.11.2023, 21:27
Aktuality

Reprezentanty na dnešním podvečerním tréninku na Strahově, kde se tým druhým dnem chystal na páteční utkání kvalifikace mistrovství Evropy v Polsku, navštívil předseda UEFA Aleksander Čeferin. Slovinský funkcionář počtvrté za poslední dva roky zavítal do Prahy a s šéfem FAČR Petrem Fouskem mimo jiné probírali českou snahu uspořádat po červnovém finále Evropské konferenční ligy další velkou akci.

"Jednali jsme o záležitostech evropského i českého fotbalu. Netajíme se tím, že bychom chtěli po finále Evropské konferenční ligy přivést do Česka další akce UEFA, ať už kongres, zasedání výkonného výboru nebo nějaké mistrovství Evropy nižší kategorie," uvedl v tiskové zprávě Fousek.

"Moje jediná zpráva je, že se strašně rádi vracíme do Prahy. To je nádherné město. Komu bude jaká akce přidělena, to samozřejmě nyní nemohu říct," poznamenal Čeferin, kterého doprovázeli ředitel národních asociací Zoran Lakovič, ředitel rozvoje fotbalu Zvonimir Boban a poradce Luis Figo.

Oba předsedové po podvečerním tréninku české reprezentace zamířili na galavečer k oslavě 130. výročí založení pražské Sparty. Čeferin si na setkání v Praze mimo jiné pochvaloval spolupráci s Fouskem ve výkonném výboru UEFA, kde má od dubnové volby český fotbal zástupce po 21 letech.

"S Petrem se mi spolupracuje skvěle. Pro český fotbal je důležité, že má ve výkonném výboru svého zástupce. Díky tomu je přímo ve fotbalové vládě, pokud to tak mohu říct. Je tam, kde se dělají rozhodnutí, může na ně mít vliv a říct svůj bezprostřední názor. Mít po tak dlouhé době svého zástupce ve výkonném výboru je pro českou asociaci skvělý úspěch," dodal Čeferin.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
delfin

Tak si všichni zkontrolujte hodinky.

Reagovat
eder

Čeferin není nic než zkorumpovaný zmetek...

Reagovat
Salfovic

Čeferin měl radši navštívit rozhodčí před zápasem s Polskem.

Reagovat
wyqinac

Ceferina bych mel v pici, ale s Figem bych si fotku dal

Reagovat
Salfovic

Kam ?

Reagovat
wyqinac

nad krb

Reagovat
Pablos

nelži, nemáš krb

Reagovat
wyqinac

taky nemam ani tu fotku s Figem..

Reagovat
Raul=Real

Čeferina jebe pes...ale Figo

Reagovat
delfin

Reagovat
Mass

Reagovat
Kucka

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Čéé jako Čeferin.

Reagovat
Mass

S Petrem se musí spolupracovat skvěle, když všechno odkývá.

Reagovat
fabec1222

Hlavně, jestli se na něj nedívali jako na debila.

Reagovat
Pablos

Ták a Fousek má odškrnutou zase významnou a český fotbal posouvající činnost

Reagovat
kilobyte

Fousek tak tvrdě maká, že už nedopne sako?

Reagovat
Spalovač šancí

A pusa byla?

Reagovat
Neon

Kdyby se Barák víc snažil, taky si s ním mohl udělat fotečku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele