Bylo to hodně složité období, hodnotí uzdravený Strootman

10.11.2014, 12:51
Aktuality
Znovu jako fotbalista se může cítit Kevin Strootman. Nizozemský záložník je konečně v pořádku po vážném zranění kolena a včera se poprvé od začátku března objevil na trávníku, když naskočil na závěrečné minuty duelu s Turínem (3:0)...

Strootman se zranil 9. března v zápase s Neapolí, musel se podrobit operaci a přišel i o světový šampionát. Bez prvoligového fotbalu byl přesně osm měsíců, než včera v 83. minutě vystřídal Seydou Keitu.

"Chci poděkovat všem, kteří mě podporovali," řekl po zápase v rozhovoru pro Tmw šťastný Strootman.

"Bylo to pro mě hodně složité období, ale po osm měsíců jsem pracoval na tom, abych se co nejdříve vrátil na hřiště. Byly to hodně pozitivní emoce, když jsem přišel na trávník. Náš tým se v letošní sezoně stal ještě silnějším, musíme tak na výhru hrát v každém zápase," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (43)

Přidat komentář
Francesco Totti AS

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

Za co palce dolů?

Reagovat
ACSeRw!n

on dal tri nahoru, tak ja musel tri dolu, aby byla zachovana rovnovaha v diskuzu

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, chápu. Až teď jsem viděl ty oblíbené kluby

Reagovat
ACSeRw!n

v poradku.. Machackala do toho

Reagovat
kopajda

Reagovat
smazaný uživatel

Kámo ty už se v Římě moc neohřeješ! Nejpozdějc v létě jdeš k LVG!

Reagovat
smazaný uživatel

Dajte 70 mega a je vas

Reagovat
Sandstorm

70 mega To se řikalo i o Benatiovi a nakonec šel za ušmudlaných 30. Podobný případ by byl i Strootman. 40 mil. eur max...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč za něj United těch ušmudlaných 30 nedali? potřebovali by takového hráče jako sůl

Reagovat
smazaný uživatel

United to v pohode zaplati, vsak toto leto bavili prestupovymi ciastkami cely svet.

Reagovat
Furia Ceca

Jenomže Benatia byl Maročan, zatímco Strootman je holandský reprezentant... Takže myslím, že 40 mega za něj by reálných bylo. Navíc, nikde není psáno, že bude do ManU chtít.

Reagovat
Hector17

Pojď do United

Reagovat
Spalovač šancí

Proč by to dělal? Je spousta lepších týmů, které se o něho poperou, když se dá dokupy ...

Reagovat
Sandstorm

No moc lepších týmů, než MU ve světě není.

Reagovat
Furia Ceca

Historicky ne, ale aktuálně ano. Navíc, když nehrajete evropský poháry, a vůbec není jistý, jestli je budete hrát aspoň příští sezónu... To ten klub při lákání nejlepších světových hráčů dost degraduje. A nemyslím jenom ManU, ale kterýkoliv klub obecně, který si pro příští sezónu nezajistil místo v LM.

Reagovat
Sandstorm

Serie A není velké měřítko a Řím v LM ukazuje, že s těmi nejlepšími se rovnat nemůže viz. dvojzápas proti Bayernu. Pro něj by byl přestup do PL a do MU krokem vpřed a to nejen finančně. Degraduje to menší kluby, ale kluby jako MU, když na rok vypadnou z LM to moc nedegraduje. Ono hrát za MU a vrátit se ním zpět mezi elitu je pro každého hráče výzva jak prase. Potenciál hrát znovu o titul a uspět v lize mistrů tam prostě je.

Reagovat
Furia Ceca

Tak proč ty nejlepší kluby chtějí hráče z italský ligy, když Serie A není měřítko? Porovnávat konkurenceschopnost AS na základě dvojzápasu s Bayernem je vůči AS trochu nefér, protože Bayern když má den, tak si kromě Realu povodí každýho. Včetně United, myslím, že aktuální ManU by od Bayernu takovou čtyřku alespoň v jednom utkání vyfásnul. I když to se asi nedozvíme, když Bayern hraje LM a ManU možná nebudou hrát ani EL... Jinak s tou výzvou "jak prase" bych trochu brzdil, ne každýho hráče to osloví... Ulovili jste Di Mariu jenom proto, že v Realu pro něj už nebylo místo, jinak by v Realu zůstal, a Falcaa z Monaca zase proto, že Monaco je díra a asi i po fotbalový stránce to nebude takový terno. Ale třeba Vidal, ten se na Manchester z vysoka vysral... Navíc, ten potenciál vyhrát titul aktuální Manchester nemá, o vitězství v LM ani nemluvě... Vždyť ManU bude mít velký problémy vybojovat 4. příčku, aby hrál alespoň předkolo... Chápu, že se ti to jako fanouškovi tvýho oblíbenýho klubu nelíbí, ale tak to prostě je. Konec konců, to víš asi podle svýho vyjadřování (výzva jako prase, ten potenciál tam "prostě" je) sám, nic neříkající silný tvrzení člověk nepoužívá, když je o síle svýho klubu přesvědčenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele nezapomínej, že Manchester kupuje. Nestaví tým, prostě kupuje, co je. Třeba by jim ani nevadilo, že byl takovou dobu mimo....hned by ho šoupli do základu.

Reagovat
Furia Ceca

No a v tom je jejich problém... Oni jenom kupujou, nebudují. Ono už bylo dost s podivem, když přivedli Falcaa, přitom, útok měli i tak TOP, zatímco na jiných postech je tlačila bota... S tímhle to nikam nedotáhnout. Ale jejich věc, já jim nefandím, mě to netrápí... I když teda bych 100x raději viděl o titul bojovat ManU, než ty slizký pakluby čelzý a $hity.

Reagovat
smazaný uživatel

To souhlas. MU patří do TOP2

Reagovat
CubONE

Ved MU a Bayern hrali spolu pred polrokom. A Vidal sa na MU nevysral, skor opacne, bohuzial aj v pripade Benatiu vraj ponuky ani neprisli.

Reagovat
Furia Ceca

Jasně, Vidal by do United asi tak šel... Stačí poslat ponuky a zaplatit, jak jednoduchý. Jenomže ono všechno není tak jednoduchý jak se zdá a fotbal není jenom o penězích. Vidalova rodina je v Turíně spokojená, a Arturo je velkej Juventino - má velkou šanci stát se legendou klubu. Ale o tom ví většina Mufanů prd... Stačí vytáhnout prachy a silný slova o prasečí motivaci a potenciálu, kterej tam "prostě je" a všichni se hned můžou podělat, aby za ManU hráli! Myslím, že byste se měli vrátit na zem a podívat se, jak na tom aktuálně skutečně jste... Hádám, že ani ten Strootman do Manchesteru nepůjde.

Reagovat
Pasha

Nikto nie je lepší ako my, to je snáď každému jasné. Každý chce hrať v bigist klap in d vorld. Sou last sísn ju vér sevnt, sou den ju ár not d bigist klap.

Reagovat
ElectrickMann

Proč by chodil do horšího?

Reagovat
Sandstorm

A proč by zůstával v průměrném Římě a nešel do jednoho z největších klubů na světě?

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo aj MU je teraz len priemer

Reagovat
smazaný uživatel

za to AS, které se dostalo po pár letech do LM je nejlepší klub na světě

Reagovat
Sandstorm

V tom případě je AS podprůměr. Po letech v LM, Serie už nemá takovou kvalitu, dali dohromady kádr, který je druhý nejlepší v Itálii, ale pro LM to očividně není velké měřítko a s těmi nejlepšími se Řím měřit nemůže.

Reagovat
božský John

Ale s City se mrit muze Ona ani ta PRemier league neni takovy terno

Reagovat
smazaný uživatel

remizovali na ihrisku timu, ktory si v poslednom obdobi s Uckami vytiera prdel

Reagovat
TopinB

Hlavně, že kdyby United zitra hráli zápas s Bayernem, tak je vyklepnou, co?

Reagovat
kiwwi

uz zase to nejde?

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec to docela rychlo uteklo

Reagovat
Amarino

To pověz mu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby mi tohle nekdo rekl do oci po prvni operaci ACL, tak ho tim zbrusu novym kolenem vezmu do kouli

Aspon 2 metry o berlich, pak minimalne pul roku nudnyho posilovani abys mohl hrat bez ortezy. Nekdy i rok celkem..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to posilování a strečink je bolest jako prase. Ze začátku jako by to koleno ani nevědělo, že ten pohyb předtím už někdy dělalo, ale časem se to hojí a tkáně mají celkem paměť.....což je jediná výhoda toho všeho.

Reagovat
Stiksxx

Skvělá zpráva! Tak doufám, že už si zranění podobného formátu vybral.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: FIFA 15 - profiklub Czechoslovakian - hledá hráče na všechny posty (pouze PC)

Reagovat
smazaný uživatel

Citam diskusiu a stale citam len o tom istom ze Rim nema na Ligu Majstrov a Man Utd ze aky je dobry,preco by Rim nemal na ligu majstov? zato ze dostal od Bayernu 7 kuskov doma? kazdy zapas je iny,Rim vyskusal hrat otvorenu partiu s nimi a tak to bohuzial aj dopadlo,ked isli do Mnichova tak sa uz poucili a tam to zabetonovali ako by to urobil kazdy tim (aj Staschester ) ci Manchester sorry,dalsia vec: ako nemoze mat Rim na Ligu Majstrov ked prve kolo hrat na Manchestri City a bol po vacsinu zapasu lepsi? Piste chalani to ma zaujima vas nazor,majster Anglicka ,,len,, remizoval s priemernym Rimom ktory skoncil v tej podla Vas ,,slabej,, lige na druhom mieste..........Staschester dufam ze o rok bude hrat aspon s HFK Helsinky europsku ligu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele