Strootmanovy patálie s kolenem nekončí, musel znovu pod nůž

01.09.2015, 11:46
Aktuality
Kevin Strootman si bude muset ještě počkat na svůj návrat na trávníky po dalším vážném zranění. Nizozemský záložník ve službách římského AS už delší dobu absentuje vinou problémů s kolenními vazy a jeho pauza se protáhne o dva měsíce poté, co se dnes ráno podrobil další operaci...

Stootman se poprvé vážně zranil v březnu loňského roku a tehdy nakonec chyběl osm měsíců. Po listopadovém návratu na trávník si pak na své konto připsal šest ligových startů, než musel na operaci znovu. Koleno ho zradilo koncem ledna a po dalším chirurgickém zákroku měl stihnout úvod letní přípravy, v průběhu rekonvalescence se ovšem vyskytly komplikace.

Italská média během uplynulých dní přinášela informace o nutnosti další operace a sám hráč nyní tyto informace potvrdil.

"Ohledně mé rehabilitace se v médiích objevila spousta spekulací. Bohužel kvůli nedostatku síly v levé noze nemohu v tuto chvíli hrát na nejvyšší úrovni. V průběhu posledních několika týdnů jsme vše konzultovali se špičkovými profesory z celého světa a ti mi společně s AS Řím poradili další posun předního zkříženého vazu do jiné pozice tak, abych měl v budoucnosti s kolenem méně problémů a mohl znovu nabrat sílu," oznámil Strootman na svém twitterovém profilu.

"Dnes ráno se podrobím další operaci. Jsem velice zklamán z toho, že ani v dalších měsících nebudu moci přispět AS Řím a nizozemskému národnímu týmu, ale udělám vše, abych se na hřiště vrátil do nejdříve," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (58)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Udělej hlavně vše, aby ses na hřiště vrátil, bez toho co nejdříve. Zatím silně pochybuju, že se vůbec na hřiště někdy vrátíš.

Reagovat
Pipo123

No to bola chyba už v tom zápase proti Neapolu ?! Tak ho nemali posielať znova na ihrisko

Reagovat
Largo

Přesně, v tom to začalo. A naši experti ho poslali zpátky...

Reagovat
Emmett Brown

spominam si na to dobre, mohol by o par mesiacov fit, ale oni ho dorazili, to som este nevidel na tejto urovni

Reagovat
Largo

Vidět to Mourinho, tak střílí

Reagovat
10

pak ho přece ještě Garcia poslal nesmyslně do zápasu s CSKA v Moskvě, aby po jeho chybě padnul ten zásadní vyrovnávací gól, ne?

Reagovat
Emmett Brown

Ano, 12 sekund do konca a on dava na vlastnej polke kriznu prihrávku...

Reagovat
10

to byla jedna z největších trenérských píčovin, co jsem kdy zažil...

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste neskutoční, nemáte šajnu o čo ide ale zato máte obrovskú potrebu sa vyjadriť, ľudia, toto je už na smiech. nikto z Vás, opakujem, nikto z Vás absolútne nevedel v akom bol alebo v akom je stave teraz, ale vyjadrujete sa tu pomaly ako jeho osobný doktori s 50 ročnou praxou

FORZA KEVIN

Reagovat
smazaný uživatel

Třetí operace nesvědčí o ničem pozitivním, naopak. A to i když říkají, že byla operace úspěšná. Na to nemusíš být doktor s 50letou praxí, aby sis dal tyhle věci dohromady. Přesto doufám, že se dá dohromady, byť tomu moc nevěřím. A že tomu Garcia nepomohl a nechal ho přes zranění hrát, je skutečně amaterismus nejvyššího stupně. Ale o Garciovi mám své mínění a nehodlám ho řešit. Každopádně Kevin je odkázaný jen a pouze na doktory, a kolenní vazy jsou hodně ošemetná záležitost.

Reagovat
smazaný uživatel

keď dostal povolenie hrať dal ho hrať, garciu neoblubujem, ale toto by som mu nevycital

Reagovat
smazaný uživatel

Realizační tým to nezvládl. Už jen když to porovnám s realizačním týmem italské reprezentace a případem Marchisio z před půl roku. Hned raději počítali s nejhorším a poslali ho na vyšetření, a ta prošel okamžitě dvě na dvou rozličných místech. Že to s Kevinem v klubu posrali, je zkrátka fakt. Ať už Garcia, nebo někdo z realizačního týmu, z doktorů, za to zkrátka musí nést zodpovědnost. Říkat, že nikdo z nás nic neví, a de facto tím omlouvat podělanou práci pánů z AS, je zaslepenost.

Reagovat
smazaný uživatel

s týmto súhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně mě taková zanedbání vytáčí úplně maximálně, protože pak to může dopadnout tak, jako teď s Kevinem. Před tím tu byly případy Pata nebo El Shaarawyho, kteří na tom byly obdobně.

Reagovat
vodka

50 let praxe? jako k 80letemu doktorovi bych uz teda spis nesel...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten příměr použil Centurion, já ho pouze parafrázoval.

Reagovat
DelPiero137

Inak ja som isiel k 76 rocnemu ortopedovi a klobuk dole. Profik, prijemny, ochotny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak úžasný hráč

Reagovat
Stiksxx

Kevine, Kevine... Taková škoda. Chtěl bych tě vidět zpátky na původní úrovni, ale nevím nevím..

Reagovat
Largo

Doufám že se vůbec vrátíš!

Reagovat
Milan.B

neskutocnu smolu ma.... druhy Rossi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák

Reagovat
Robbie

Měli by udělat klub lazarů, takže stopera už máme Badstuber na kraj Coenrao, středního záložníky máme taky Strootman-Diaby-Rosický na křídlo Rossi a útočníky taky nevím

Reagovat
Seydou Doumbia

na pět záložníku...k ním ještě Gourcuff a Grenier

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott, Vermaelen :D

Reagovat
fenixLFC

pato

Reagovat
Alberto Aquilani

https://www.youtube.com/watch?v=wHW-0n0EFPI Presne toto je to, čo nám chýba

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva taky hrac. Dojebali ho totalne. Forza Kevin

Reagovat
10

https://www.youtube.com/watch?v=Kx6Jcq_XpwU

Stylově se uvedl. Kdyby ten vůl věděl, kolikrát se mu to vrátí jako bumerang přímo do ksichtu...může se zeptat Tottiho

Reagovat
Alberto Aquilani

slušne to nedávaš...

Reagovat
10

jj, to tady dlouho nebylo

Reagovat
Alberto Aquilani

ale ako páči sa mi ten tvoj štýl, Rizzoli je čurák je a vždy bol, Manolas s De Rossim sú simulanti, rozhodca odpúšťa AS karty a pod. ale tvoju obľúbenú moviolu sem zrazu záhadne nedáš, že by v nej bolo, že mala byť fúknutá pencla na Florenziho? Hlavne mať ten svoj štýl a robiť sa, že si nad vecou, no

Reagovat
10

Jak je to relevantní k tomu, co předvedl Digne? Já jsem AS pogratuloval (stejně jako další Juventini), vyhráli zaslouženě a nebylo a není co řešit. Díky tomu tady nebyla ani žádná vyostřenější diskuse po zápase. Moviolu jsem sem většinou dával jen jako jeden z protiargumentů k tvojemu typickýmu týdennímu brečení po prohře. Ale klidně si to sem mohl dát ty. Já jsem to během zápasu nezaznamenal, četl jsem o tom až ráno v Gazzettě.

Za tím, že je Rizzoli č°rák si stojím delší dobu a Manolas s De Rossim teatrálně simulovali, k tomu si můžeš psát co chceš, protože to viděli všichni.

Jinak ti musím kompliment k "štýlu" oplatit, na tobě se mi líbí, jak ti vždycky exponenciálně vyroste sebevědomí s výhrou, to je podobný jak u toho Tottiho, De Rossiho a teď u novýho idolu Digneho. Prostě římský "štýl".

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu dodam, že je jedno esi je to AS nebo Lazio.

Reagovat
Alberto Aquilani

"pár krát" si sem moviolu strčil aj keď sa najednalo o zápas s Juventusom, keď proti Rímu nefúkli nejakú penclu, byť to obrátene, už to tu je hneď po zápase... inak sa mi teda nezdá, že by mi nejak narástlo sebavedomie, alebo že by som tu tú výhru dajak prežíval, ale keď myslíš...

Reagovat
Alberto Aquilani

BTW, Rizzoli ten zápas zvládol, zbytočne sa nedal uniesť a nefúkol penaltu De Rossimu, penaltu na Florenziho by som mu dajak v 30 sekunde zápasu, v hodne neviditeľnej situácii nevyčítal, ale šlo mi o princíp... a keď už, pred Evrom mohol kľudne vylúčiť Pogbu, ktorý už mal žltú, ale radšej dal tú kartu Evrovi...

Reagovat
10

Když jsme u tý movioly, tak většina moviolistů Rizzoliho hodnotila hodně kriticky, nejen kvůli tý penaltě, ale hlavně kvůli tomu nasazenýmu metru, kterej měnil docela radikálně během jednotlivých fází toho zápasu, včetně klasickýho kompenzování na obě strany.

Pogba klidně červenou vidět mohl, spíš než za fauly za ty protesty, který Rizzoli ignoroval na obě srany. Víc si jí určitě zasloužil Chiellini, za kterýho to pak odsral trošku "nevinně" Evra, kterýho vyndal okamžitě bez napomínání během 3 minut, to imho s ohledem na předchozí vedení toho zápasu úplně posral. Na druhý straně bych vyhodil De Rossiho, kterej tam měl stejnej zákrok bez balonu, jako Chiello za žlutou s balonem.

Reagovat
smazaný uživatel

keď sa fanúšik Rubentusu sťažuje na rozhodcu je mi do smiechu, uvedom sa.

Reagovat
10

vyližsiprdeljoudo

Reagovat
smazaný uživatel

tvojamaminamijuuz inak velmi dospely koment, gratulujem

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecne se to dava. neodehral skoro nic, ale konto ma pekne tucny

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Witsel: "Zenit se mě rozhodl udržet, protože se jim nepodařilo najít za mě náhradu. Je to škoda, doufal jsem, že nakonec odejdu."

Pokud Axela do té doby nestřelí někam do Anglie, nebál bych se zkusit to ještě v lednu. I ze strany ruských klubů to bývá vzhledem k formátu přecejen "ochotnější" mercato.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ruská liga už jede na prakticky totožném formátu s Evropou jinak souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

před odesláním mi hlodalo, jestli si ten formát ještě neověřit, ale řekl jsem si - jaká je šance, že to změnili zrovna, když to chci použít jako argument ?

Reagovat
Ragazzo d'oro

já si to před odesláním pro jistotu ověřil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a takýchto neoverených príspevkov je tu 99% - ty si aspoň uznáš chybu , iní sa tu s tebou budú hádať aj keď im musím byť jasné, kde je pravda (jedine, že by boli zaostalí)

Reagovat
Shevchenko

Je to sice pravda, ale na druhou stranu ta zimní pauza trvá celé 3 měsíce, zatímco letní jen měsíc a půl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin mu za to dneska děkoval Claudio si s kolenem zažil své, ví, jaké to je. Tyhle projevy hráčů mezi sebou mám rád. Nejvyšší uznání vzájemného respektu.

Reagovat
M11

taky.. vzdy mi to udela radost kdyz clovek vidi ze i v dnesnim sportu existuje respekt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lech

Velmi pěkné gesto

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele