Bundesliga souhrn - 29. kolo

15.04.2008, 21:56, aktualizováno 16.04.2008, 22:00
Komentáře a souhrny
Stuttgart pokračuje v jarní krasojízdě, v pohodě přehrál Norimberk. Bayern otočil zápas ve Frankfurtu a míří za titulem. Hannover veze všechny body z Dortmundu.

Schalke 04 - Energie Cottbus 5:0

15.04.2008 20:00

Góly: 31. Vragel da Silva (vl.), 37. Kevin Kurányi, 41. Kevin Kurányi, 59. Kevin Kurányi, 80. Kevin Kurányi

Schalke ve velkém stylu odčinilo debakl z Brém. Chotěbuzi doma nedalo šanci a rozneslo jí 5:0. První braku zařídil vlastencem da Silva, poté už úřadoval Kevin Kuranyi, který čtyřmi brankami zařídil vše ostatní.

Schalke začalo zostra a už v 8. minutě mohlo jít do vedení, zimní posila z Frankfurtu Streit ale mířila vedle a podobně si vedl i o pět minut později Kuranyi. Další šance přišla ve 20. minutě. Jones nahrál do uličky aktivnímu Sanchezovi, jeho pokus ale nohou vyrazil Tremmel. Poté ještě chotěbuzský brankář stačil vyrazit hlavičku Bordona a střelu z dálky v podání Altintopa, ve 31. minutě však již inkasoval. Pander zahrál zprava přímý kop na zadní tyč, odkud míč vracel před branku Bordon, Vragel da Silva se musel pokusit míč odvrátit, místo toho ho ale kolenem uklidil pod břevno vlastní branky – 1:0.

V 37. minutě už započal své střelecké dílo Kevin Kuranyi. Pander nahrál Ernstovi, ten balon poslal stříleným centrem před bránu a německý reprezentant s brazilskými kořeny míč s pomocí hostujícího obránce dopravil do poloprádzné branky – 2:0. O čtyři minuty později Kuranyi prokličkoval mezi dvěma obránci a zpoza vápna pravačkou uklidil míč do horního rohu Tremmelovy svatyně – 3:0. Do přestávky mohl ještě zvýšit Halil Altintop, po Panderově centru ale hlavou orazítkoval břevno.

Po přestávce nejprve hlavičkoval Streit po Altintopově centru vedle, v 59. minutě však již přišla čtvrtá branka. Ernst geniální kolmicí uvolnil Kuranyiho, ten sám před Tremmelem poslal rutinérsky míč k pravé tyči a završil tak hattrick – 4:0. Deset minut před koncem ještě černovlasý útočník přidal svou čtvrtou a celkovou pátou branku v utkání. Rafinha zprava nacentroval, Kuranyi byl u míče dřív než vybíhající Tremmel a hlavou upravil na konečných 5:0. V závěru se ještě pokusil pokazit čisté konto Neuerovi Jelič, mladého brankáře Schalke ale nepřekvapil a skóre se tak již neměnilo.

Schalke si upevnilo třetí příčku a za druhým Werderem Brémy zaostává pouze o dva body. Chotěbuz také zůstává na svém, tedy na čtrnácté příčce.

Více informací k zápasu

Hansa Rostock - Werder Brémy 1:2

15.04.2008 20:00

Góly: 76. Sebastian Hähnge - 57. Torsten Frings, 82. Ivan Klasnić

Werder Brémy zvítězil nad Hansou Rostock 2:1. Z výhry na hřišti Rostocku se radoval po čtyřech letech. Hosty dostal do vedení Torsten Frings, za domácí vyrovnával Sebastian Hähnge. Výhru na stranu Werderu Brém posunul osm minut před koncem Ivan Klasnič.

Pro hosty to bylo třetí vítězné utkání v řadě. Díky výhře se udrželi na druhém místě a snížili ztrátu na vedoucí Bayern na sedm bodů, ten má však utkání k dobru. Hansa Rostock zůstala na 15. místě tabulky. Od sestupových příček ji však dělí jen dva body a týmy, které jsou až za ní, mají zápas k dobru.

Utkání začalo šancí Nalda ze 20. minuty. Jeho přímý kop však brankář Stefan Wächter kryl. Další šance Brém přišla ve 36. minutě, ale brankář Wächter opět zasáhl včas, tentokrát proti Pasanenovi. Zbytek prvního poločasu už žádnou větší šanci nepřinesl. Hráči tak odcházeli do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Skóre se posunulo až na začátku 2. poločasu. V 57. minutě zaznamenal svůj první gól po zranění Torsten Frings. Jeho rána letěla ze vzdálenosti větší než dvacet pět metrů. Šťastnou ruku při střídání měl trenér domácích Pagelsdorf. V 73. minutě poslal na hřiště Sebastiana Hähngeho a ten se mu odvděčil o tři minuty později, když vyrovnal na 1:1.

Když už se zdálo, že zápas míří k remíze, zaúřadoval opět Frings. Domácí Gledson fauloval Fringse v pokutovém území a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. Míč si postavil Naldo, ale jeho střelu brankář Wächter vyrazil. Bohužel pro brankáře domácích se k odraženému balónu dostal Ivan Klasnič a na jeho dorážku již byl Wächter krátký. Utkání tak skončilo vítězstvím Werderu Brém 2:1.

Více informací k zápasu

Hertha BSC - Hamburger SV 0:0

15.04.2008 20:00

Góly: -

Bezbrankovou remízou skončilo střetnutí mezi Herthou a Hamburkem. Nejblíže k prolomení stavu 0:0 měl ve druhé půli hamburský Olič, zahodil ovšem pokutový kop.

První šanci měli už v první minutě hosté. Skácel poslal Drobnému příliš pomalou malou domů, kterou vystihl Olič, udělal kličku Drobnému, z úhlu ale mířil jen do boční sítě. Zanedlouho to zkoušel Zidan, mířil ovšem vysoko nad. Na druhé straně se uvedl pěkným průnikem Piszczek, s jeho překvapivou střelou měl rost velké problémy. V 16. minutě se snažil po souboji se Simuničem vymodlit penaltu Zidan, hlavní sudí Sippel ovšem nechal správně pokračovat ve hře.

Na obou týmech bylo zřetelně vidět, že jim chybí ofenzivní opory. Na domácí straně Pantelič s Raffaelem, na straně HSV zase Van der Vaart. Ve 35. minutě měl největší šanci první půle Ben-Hatira, jeho přízemní střelu ale skvěle vykopl Drobný. Poté ještě centroval Mineiro, ze zmatku před Rostem ale Hertha branku nevytěžila.

Po nepříliš záživné první půli se na průběh té druhé přeci jen dalo lépe koukat. Ve 47. minutě se dostal do dobré střelecké pozice Ebert, trefil však jen boční síť Rostovy svatyně. Po hodině hry se už míč třepetal v hostující síti, kam ho dopravil po krásné akci Lima, gól však byl kvůli hraničnímu ofsajdu neuznán. V 74. minutě do Simuniče naběhl Demel, teatrálně upadl a na rozdíl od první půle to tentokrát rozhodčí Sippel hostům zbaštil. K penaltě se postavil Ivica Olič, za jeho střelou se sice Drobný pouze ohlédl, mrzet ho to však nemuselo, protože šla těsně vedle levé tyče.

V 79. minutě se po obhléhání hostující branky odhodlal ke střele Skácel, jeho projektil byl ale příliš slabý. O několik okamžiků později to na druhé straně z dálky zkusil Demel, jeho povedenou ránu vytáhl zpod břevna Drobný. V 83. minutě centroval Trochowski a proti Reinhardtově hlavičce se musel opět vytáhnout Drobný. Český brankář se za další dvě minuty stačil pouze ohlédnout za další Demelovou ránou, která šla těsně vedle. V posledním možném okamžiku mohl výhru na domácí stranu strhnout Lima, po Kačarově vybídnutí ale Rosta z úhlu nepřekonal.

Hertha i HSV se minimálně do zítřka posunuli o jedno místo vpřed, berlínský celek na dvanáctou pozici před Dortmund, Hamburg na čtvrtou před Leverkusen.

Více informací k zápasu

VfL Wolfsburg - VfL Bochum 0:1

15.04.2008 20:00

Góly: 88. Stanislav Šesták

VfL Wolfsburg ztratil doma tři body a vzdálil se tak pohárovým pozicím. I přes viditelnou herní převahu inkasovali hráči Felixe Magatha porážku od Bochumi 0:1. O jediný gól zápasu se postaral Stanislav Šesták dvě minuty před koncem zápasu. Wolsburg tak zůstává se 43 body na sedmém místě, Bochum (37) si upevnila místo ve středu.

Od začátku zápasu před 18.101 diváky ve VW Aréně převzali domácí iniciativu. Napumpován sebevědomím z úspěchu v posledních devíti domácích zápasech bez porážky určoval Wolfsburg tempo a hru. Jen zakončit se mu nedařilo a nebo ztroskotal na výborném brankáři hostí Renem Rennovi. Nejlepší příležitost se vyskytla pro domácí v 10. a 15. minutě zápasu, při kterých Renno duchapřítomnými zákroky hostům zachránil čisté konto. Nejdříve odrazil nebezpečný centr Daniela Baiera, pak se blýskl záchranou před rohovým kopem Marcelinha, jehož střela mířila přímo do brány. Krátce před přestávkou byl Renno opět středem pozornosti, když odvrátil střelu Edina Džeka (40.) a posléze Marcela Schäfera.

Na druhé straně se hosté v prvním poločase skoro vůbec neprosadili a soustředili se převážně na obranu. Jen v 18. minutě měli najednou příležitost k otevření skóre, když Alexej Belik ztroskotal nejdřív na Diegu Benagliovi v bráně Wolfsburgu a odražená střela, která skončila v síti, byla však odpískána jako neplatná kvůli ofsajdu.

I po výměně stran kontrolovali domácí dění na hřišti. Ovšem výborného Renna nemohli překonat. A tak zůstal brankář Bochumi opět vítězem v dalším boji s kapitánem Wolfsburgu Marcelinhem poté, co se Brazilec prosadil v trestném území hostí a volný mohl vystřelit.

Největší šance domácích přišla v 82. minutě, kdy se Ashkan Dejagah prosadil skrz malé vápno až k základní čáře a přihrál zpět na Hasebeho. Jeho střela byla ale nešťastně tečována vlastním spoluhráčem a bránu minula. Dvě minuty před koncem zápasu pak přišel kontr hostí. Beckmann se na pravé straně prosadil proti Šimůnkovi a uprchl s míčem až na hranici velkého vápna, kde se otočil a přihrál před bránou čekajícímu volnému Šestákovi. Ten už jen stačil vystihnout moment, kdy proti němu vyběhnul gólman Benaglio a míč poslal podél něj do prázdné brány. Zklamání na tvářích "vlků" se nedalo přehlédnout. Jediné zaváhání je stálo cenné tři body.

Více informací k zápasu

MSV Duisburg - Karlsruher SC 0:1

16.04.2008 20:00

Góly: 81. Tamás Hajnal

Duisburg znovu nedokázal navázat na úspěch ze soupeřova hřiště a opět doma prohrál 0:1. Tentokrát tím úspěšným bylo Karlsruhe, které protrhlo šestizápasovou sérii bez výhry. Jedinou branku utkání dal deset minut před koncem Tamas Hajnal.

Trenér KSC Becker udělal po nepříliš dobrých výsledcích z poslední doby personální změny, v pozitivním slova smyslu se to ale na hřišti neprojevilo. Od úvodních minut totiž hrálo prim domácí MSV. Nejprve z dálky vyzkoušel Millera Niculescu, brankář Karlsruhe ale byl pozorný. Ve 27. minutě pálil z dvaceti metrů domácí Georgiev, jeho ránu zastavilo až břevno. Na druhé straně měl největší příležitost Karlsruhe v první půli Eggimann, po Hajnalově centru ale hlavičkoval nepřesně.

Po změně stran zahrozil z přímého kopu domácí kapitán Grlič, Millerovu branku ale netrefil. Na opačné straně hřiště měl příležitost Freis, jeho pokus sice nedokázal zneškodnit Starke, na brankové čáře ale zažehnal nebezpečí Avalos. Poté zahrozil ještě Niculescu, v 81. minutě to ale byli hosté, kdo dokázal prolomit bezbrankový stav. Tamas Hajnal vysunul Freise, ten míč maďarskému reprezentantovi vrátil a tomu už stačilo jen trefit bránu – 0:1. "Zebry" odpověděli jen neškodným Grličovým pokusem, skóre tak již zůstalo neměnné.

Duisburg se v tabulce propadl na sedmnácté místo, přeskočil ho Bielefeld. Karlsruhe se i přes výhru propadlo z deváté na desátou pozici, o skóre ho předběhl Hannover.

Více informací k zápasu

Eintracht Frankfurt - Bayern Mnichov 1:3

16.04.2008 20:00

Góly: 29. Benjamin Köhler - 60. Daniel van Buyten, 74. Luca Toni, 85. Luca Toni

Bayern otočil zápas před vyprodanou Commerzbank Arénou a veze si z Frankfurtu tři body. Hráči Otmara Hitzfelda si tak upevnili náskok deseti bodů před Werderem Brémy a mašírují si to neohroženě směrem k ligovému titulu. Eintracht Frankfurt neudržel vedení a utrpěl tak třetí porážku v řadě.

Eintracht díky Benjaminu Köhlerovi (29.) otevřel skóre po krásné asistenci Patricka Ochse. O vyrovnávací gól Bayernu se postaral v 60. minutě van Buyten a Toni pak zajistil svými dvěma brankami (74., 85.) hostům vítězství.

Trenér Bayernu Hitzfeld vzhledem k nadcházejícímu finále poháru proti BVB prostřídal sestavu, změny nastaly na čtyřech postech. Nejvíce tím trpěl superstar Franck Ribéry, který dostal dnes práci útočníka vedle Toniho a také to podle toho vypadalo.

Již ve třetí minutě zápasu mohli jít domácí do vedení, ale Lucio na poslední chvíli odvrátil střelu Ioannise Amanatidise z brankové čáry. Ve 29. minutě jakoby z ničeho nic se rozjela pěkná akce domácích. Patrik Ochs byl uvolněn Markusem Weisenbergerem a bleskově vytáhl míč po pravé straně. Prudkou přihrávkou pak našel volného Benjamina Köhlera a ten i se svými 172 centimetry hlavičkou překonal brankáře Rensinga, jenž nastoupil místo zraněného Kahna.

Krátce před pauzou se dostal do báječné šance český reprezentant Martin Fenin, když se dostal k míči za mnichovskou obranou a sám běžel na brankáře. Podařilo se mu jej obejít, ale k míči se dostal opět až u brankové čáry, přihrál Amanatidisovi a ten slabou levou nohou mířil těsně vedle.

Po výměně stran přišel místo Kroose Podolski a Ribery se vrátil na svou původní pozici do zálohy, kde mu to víc svědčí. A také hra hostí dostala tempo. Eintracht se čím dál více stahoval na svou polovinu a spoléhal se na kontry. V 60. minutě se po rohovém kopu dostal oslavenec Martin Fenin (21) k míči a napálil jej do břevna. A v rámci nepsaného pravidla "nedáš, dostaneš" se vyvinula další gólová šance, ale tentokrát pro Bayern. V 61. minutě namířil Sosa rohový kop přímo do středu malého vápna, kde stál volný Van Buyten a hlavičkou překonal brankáře Prölla.

Eintracht byl stále pasivnějším celkem, a tak následoval další trest. V 74. minutě se Schweinsteiger prosadil přes dva hráče domácích do trestného území a v pádu stačil přihrát nabíhajícímu Tonimu, který snadno doklepl do branky. Domácím se nedařilo dostávat míč dopředu. Po jedné překombinované akci míč ztratili, Schlaudraff všem bleskově utekl po pravé straně a výborným pasem našel opět Toniho, který se nemýlil a s lehkostí zvýšil na konečných 3:1.

Více informací k zápasu

Arminia Bielefeld - Bayer Leverkusen 1:0

16.04.2008 20:00

Góly: 51. Andre Mijatović

V boji o záchranu slavila Arminia Bielefeld na domácím hřišti vítězství nad Bayerem Leverkusen a získala důležité body. Bayer Leverkusen jakoby měl alergii na pohárové pozice, odehrál nemastný a neslaný zápas, na jehož konci byla již čtvrtá porážka z pěti posledních utkání.

O jediný gól zápasu se postaral vnitřní obránce Andre Mijatovič, který v 50. minutě hlavičkou docílil svůj druhý gól sezóny.

Bayer zklamal především v útoku, se kterým měl trenér Skibbe před zápasem problémy. Bernd Schneider vypadl kvůli opětovnému zranění palce u nohy, Tranquillo Barnetta musel po 35 minutách zraněn opustit hřiště a zkušený Sergej Barbarez jej o přestávce za nevýrazný výkon následoval.

V první půlce hrála Arminia přesvědčivě, ovšem k zakončení jí chyběla patřičná sebedůvera. Největší šanci v prvním poločase měl Oliver Kirch, který se v 41. minutě po pěkném pasu Thorbena Marxe znenadání objevil úplně volný před bránou hostí, ale bohužel pro domácí narazil na výborně reagujícího Reného Adlera.

Po výměně stran se Arminia opět více prosazovala. V 51. minutě namířil Marx přímý kop k tyči, od které se míč odrazil přímo do místa, kde stál Mijatovič. Ten stačil jen hlavičkou přehodit Adlera a dostal Arminii do vedení. Přímému kopu předcházel menší incident na lavičce Bayeru, kde náhradní gólman Mathias Hain hlasitě protestoval a viděl za to žlutou kartu. Následovalo ještě několik dobrých gólových příležitostí pro domácí v podobě hlavičky autora gólu Mijatoviče a Eiglera.

Ani střídání Bayeru mnoho nepřineslo a měl stále problémy s pevnou obranou domácích. Snad nejlepším hráčem hostí byl opět René Adler, který zlikvidoval nemálo útočných pokusů domácích, mimo jiné i střelu Wichniarka.

Domácí mohli v 84. minutě zvýšit, když utekl čerstvě vystřídaný Jonas Kamper a mohl být zastaven jen nedovoleným způsobem, za který byla odpískána penalta. Mijatovič, který se k ní postavil, však trefil jen levou tyč. Ke konci vrhl Bayer dopředu všechno, co měl. Ale Arminia disciplinovaně a i s trochou štěstí uhájila těsný náskok.

Více informací k zápasu

VfB Stuttgart - 1. FC Norimberk 3:0

16.04.2008 20:00

Góly: 4. Cacau, 13. Antonio da Silva, 31. Fernando Meira

Utkání mezi domácím Stuttgartem a hosty z Norimberku přinesl tříbrankovou podívanou a spoustu pohledných akcí především ze strany domácích, kteří vsítili všechny tři branky a posunuli se díky tomu na pátou pozici.

Stuttgart si lepší start do zápasu snad ani nemohl představovat. Brazilec Cacau totiž již ve 4. minutě po centru z levé strany rozvlnil síť Wolfovy svatyně. O minutu později se na druhé straně o branku po centru Misimoviče pokoušel marně Róbert Vittek. Další zajímavější akce přišla v 11. minutě, a na jejím konci stál znovu Cacau, tentokráte ale po centru da Silvy tak úspěšný nebyl, jeho střelu se ještě marně pokoušel hlavou usměrnit do branky Hilbert. Ve 13. minutě přišla další rána pro norimberské. Aktivní Cacau našel přesným pasem da Silvu a ten se přesně mířenou ranou nemýlil - 2:0. V 17. minutě pálil mimo pravou nohou český legionář Tomáš Galásek. O čtyři minuty později vyslal na Schäfera povedenou střelu Charisteas.

Norimberk pokračoval ve snaze o snížení stavu. O štěstí se brzy pokoušeli také Misimovič s Vittekem. Nebylo to však nic platné, spíš naopak, Stuttgart udeřil potřetí. Běžela 31. minuta, když Antonio da Silva výtečně rozehrál rohový kop, který našel hlavu Fernanda Meiry, jenž se nemýlil - 3:0. Norimberk se stále snažil převzít iniciativu do vlastních rukou, aktivní byl především Vittek. V 45. minutě Mnari vystřídal nevýrazného Charistease.

Druhý poločas již nebyl tak vábivý jako ten první. První vážnější šanci měl na kopačkách Horacio Pinola z týmu hostí, gólman však jeho pokus zneškodnil. O minutu později střílel Cacau. V minutě 70. se ke střele dostal Misimovič, jeho pokus byl odražen. Minutu poté zase pálil Róbert Vittek. A po chvíli dal o sobě vědět také domácí Hilbert. Stuttgart ke konci už jen šetřil síly a ze hřiště stáhl třeba Artura Boku. V 81. minutě ještě stála za zmínku rána Bastürka a čtyři minuty nato ještě Hilbertova pumelice. Na výsledku se však již nic nezměnilo a na svěřence kouče Von Hessena z Norimberku ještě čekají mohutné záchranářské práce.

Více informací k zápasu

Borussia Dortmund - Hannover 96 1:3

16.04.2008 20:00

Góly: 65. Alexander Frei - 38. Arnold Bruggink, 41. Frank Fahrenhorst, 79. Szabolcs Huszti

Borussia pokračuje ve špatných výkonech, tentokrát doma podlehla Hannoveru 1:3. Hosté utkání rozhodli v závěru první půle, kdy se trefili Bruggink a Fahrenhorst. Po pauze sice snížil Frei, konečnou podobu výsledku ale dodal Huszti.

Od úvodních minut byli hosté aktivnějším a nebezpečnějším týmem. První příležitost měl po deseti minutách Huszti, debutant v brance BVB Höttecke byl ale na místě. O několik minut později pálil Bruggink vedle, na druhé straně prověřil Enkeho přímým kopem Petrič. Do vedení se Hannover dostal ve 38. minutě. Arnold Bruggink zahrál zleva přímý kop na zadní tyč, centr sice Hanke hlavou minul, míč však zaplul až do domácí sítě – 0:1. O tři minuty později prodloužil Ismael Husztiho roh až k volnému Franku Fahrenhorstovi a ten se zblízka nemýlil – 0:2.

Po změně stran si domácí BVB začalo vynucovat tlak, k ohrožení Enkeho se však příliš nedostávalo. Naopak v 55. minutě mohl zvýšit opět Fahrenhorst, jeho hlavičku po Štajnerově centru ale parádně zneškodnil Marcel Höttecke. Na druhé straně centroval Petrič, následná hlavička Hummelse ale šla příliš vysoko. V 64. minutě vystřídal Federica Alex Frei a už po půlminutě strávené na hřišti vsítil kontaktní branku. Po centru Kringeho se míč odrazil právě ke švýcarskému střelci a ten nedal z blízka Enkemu šanci – 1:2. Dortmund se tlačil dopředu, ze strany hostí ovšem přišel v 78. minutě vydařený brejk. Bruggink vyslal dopředu Szabolcse Husztiho a ten střelou kolem Hötteckeho rozhodl o vítězství Hannoveru – 1:3.

Borussia se propadla na třináctou pozici, v sobotu ovšem může zpackanou sezonu zachránit ve finále DFB Pokal, kde se utká s Bayernem. Hannover se posunul před Karlsruhe na devátou pozici, na pohárová umístění v tuto chvíli ztrácí šest bodů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Bayern Mnichov29189255:1763
2.Werder Brémy29165862:4153
3.Schalke 0429149647:3151
4.Hamburger SV291212537:2148
5.VfB Stuttgart291531148:4348
6.Bayer Leverkusen291451050:3147
7.VfL Wolfsburg28127945:3943
8.Eintracht Frankfurt29119935:3942
9.Hannover 96291181043:4741
10.Karlsruher SC291181032:3641
11.VfL Bochum299101043:4537
12.Hertha BSC29971330:3634
13.Borussia Dortmund29971342:5334
14.Energie Cottbus29781430:4829
15.Arminia Bielefeld29771527:5228
16.Hansa Rostock29761625:4127
17.MSV Duisburg29741828:4325
18.1. FC Norimberk28581530:4623

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (40)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sesták

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sestak je fakt super hrac !!! Slovaci musi bejt nadseni ze ho naji

Reagovat
smazaný uživatel

ano ale aj na Hamsika a na Skrtela ale v repre nic

Reagovat
M11

Reagovat
satan_666

vsadil sem na Wolfsburg...kdyby to byl gól při prohře tak dobrý ale takhle

Reagovat
smazaný uživatel

hej satane proc pouzivas cislo selmy, jsi satanista nebo to delas jen pro image a ani poradne nevis co to znamena, hm?

Reagovat
smazaný uživatel

koukam ze si tu pro studium cizych nicku?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, prodal bych ho za šesták

Reagovat
smazaný uživatel

KU*wa tak Schalke si asi dobreho trenera vybrali

Reagovat
-PeCa_08-

Kuranyi

Reagovat
M11

no kua drat ze jo

Reagovat
Slejdy

krasavec

Reagovat
M11

a ja nemam brylky ne ne

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
Slejdy

lol

Reagovat
smazaný uživatel

sestak gol,no pekne,..kuranyi 4 dokonca,,,keby aspoon jednu sancu radsje na Nou campe premenil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kuranyi se nemůže skoro dva měsíce pořádně prosadit a teď urve čtyřku? ještě teď si mnu oči....

Reagovat
smazaný uživatel

Kuranyi překvapil dlouho gol nedal a ted hned 4 aby se nevystřílel, šestakovi to přeju jen at semu daří, a Klasnič toje borec po takové nemoci jen at střílí goly dál a dnes:

Diusburg Karlsruher 2

Frankfurt Bayern 10

Bielefeld Leverkusen 2

Stuttgart Norimberk 2

Dortmund Hanover 1

Reagovat
smazaný uživatel

Diusburg Karlsruher 10

Frankfurt Bayern 02

Bielefeld Leverkusen 0

Stuttgart Norimberk 1

Dortmund Hanover 1

Reagovat
Slejdy

norimberk se chce ocividne udrzet v elitni soutezi

Reagovat
smazaný uživatel

mají to hodně nahnuté..

Reagovat
smazaný uživatel

ty pudou dolu nemaji na to

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme.. třeba se ještě zvednou, porazit Stuttgart na jeho hřišti nedokážou pomalu ani ti nejlepší, prohra se dala čekat.. musí máknou, jestli se chcou udržet. Ale je to škoda, Norimberku Bundesliga sluší.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, taky sem necekal, ze tam neco uhrajou ale doma neporazili napriklad ani Cottbus a to je asi bude mrzet...

Reagovat
M11

jn to uz asi nedaji

Reagovat
smazaný uživatel

hm,tak Toni poslední 2 zápasy 4 góly,dost slušná forma...

Reagovat
smazaný uživatel

Toni je best....klobouk sezrat pred nim!

Reagovat
Slejdy

on je borec jak cip ty jo... tomuto se rika posila!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte jak hrál Fenin? Už mě to dost znepokojuje, hraje v každém zápase, ale goly žádné?!

Reagovat
smazaný uživatel

taky by mne to zajímalo, já tak poočku sleduju sestřihy, teda teď jsem pár vynechal, ale do šancí se dostával, akorát je to palič.

Reagovat
Arne

dneska dal břevno. v tuto chvíli mi jako vetší palič rozhodně připadá Amanatidis

Reagovat
smazaný uživatel

BRANKOVÉ ZAJÍMAVOSTI

průměry vstřelených branek na jeden zápas u nejproduktivnějších mužstev

průměry branek na jeden zápas jednotlivých top lig (CP)

Německo

Brémy 2,14

Bayern 1,90

Leverkusen 1.72

Stuttgart 1,66

Schalke 1,62

CP 2,72

Anglie

Manchester 2,12

Arsenal 1,88

Tottenham 1,85

Aston Villa 1,82

Liverpool 1,77

CP 2,60

Španělsko

Real Madrid 2,06

Sevilla 1,97

Barcelona 1,94

Atlético 1,78

Mallorca,Villarreal 1,63

CP 2,65

Itálie

Inter,AS 1,85

Juventus 1,79

AC 1,52

Fiorentina 1,42

CP 2,52

Francie

Lyon 2,00

Bordeaux 1,78

Marseille 1,49

St. Etienne 1,21

Le Mans, Valenciennes 1,18

CP 2,22

ČR

Sparta 1,84

Ostrava 1,64

Slavia,Brno 1,48

Teplice 1,32

CP 2,31

Slovensko

Petržalka 2,32

Žilina 2,16

Trnava 1,68

Košice, Ružomberok 1,52

CP 2,70

Nizozemsko

Ajax 2,70

Heerenven 2,52

PSV 1,94

Feyenoord 1,85

Utrecht 1,76

CP 3,13

Reagovat
Slejdy

ajax

Reagovat
M11

holandsko a my branime jako tady

Reagovat
M11

vyborna statistika ANDY

Reagovat
alias

Tak utkání Frankfurt-Bayern jsem sledoval na DS1(když to u nás není nikdo schopný vysílat) a musím říct, že Eintracht hrál a Mnichov dával goly. Fenin měl dvě tutovky a hrál celkem dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern už asi nikdo nezastaví míří k titulu, zato Norimberk sito zavařil nevim nevim ale asi to nezachraní škoda. Nováček z Karlsruhe Dortmund si vubec neposílil sebevědomí před sobotním finále Něm. poháru.

Reagovat
smazaný uživatel

ARMINIA BIEFELD - haluz,snad nesestoupí

a Shalke good. Jen Frankfurt,Hamburg a Borusia mě sere

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele