Bundesliga preview - 29. kolo

15.04.2008, 08:19, aktualizováno 16.04.2008, 08:15
Previews
Frankfurt si chce po dvou porážkách spravit chuť, v cestě však stojí vedoucí Bayern. Co napravovat má i Dortmund, Borussia hostí Hannover. Stuttgart vyzve zvedající se Norimberk, Bielefeld přivítá Leverkusen. Trápící se Karlsruhe by rád pokořil i Duisburg.
Schalke 04 - Energie Cottbus  (úterý 20:00)
Říká se, že nové koště dobře mete. O tom, zda je to vždy pravda, se brzy přesvědčí v Gelsenkirchenu. Domácí Schalke to ale nebude mít jednoduché, přivítá totiž Energii Chotěbuz, která srdnatě bojuje o záchranu.

Převelice špatný byl minulý týden pro Schalke. Po vyřazení z Ligy mistrů od Barcelony přišla o víkendu nejvyšší porážka v této sezoně. Königsblauen prohráli na Werderu 1:5, přepustili mu druhou příčku a jsou momentálně třetí. Vše vyústilo až k odvolání Mirka Slomky, kterého minimálně do konce této sezony nahradí dva bývalý hráči Schalke, Michael Büskens a Youri Mulder, kteří s klubem vyhráli v roce 1997 Pohár UEFA.

"Pro Schalke je velice důležité, aby se kvalifikovalo do Ligy mistrů. Musíme na hráče vyvinout větší tlak," prohlásil prvně jmenovaný. Novým trenérům budou scházet zranění záložníci Kobiashvili (třísla), Rakitič (kotník), Bajramovič (chodidlo) a Varela (štítná žláza).

V nejlepší formě za poslední léta se zdá být Energie. Lužický tým v posledních třech utkáních získal devět bodů a má našlápnuto k bezproblémové záchraně v nejvyšší soutěži. Chotěbuz táhne tabulkou nahoru hlavně Ervin Skela, v zápasech proti Hertě (2:1), v Duisburgu (1:0) a naposledy proti Bielefeldu (1:0) dal všechny branky svého týmu.

Na Schalke se ale Chotěbuzi příliš nedaří, tedy lépe řečeno vůbec. Ze čtyř utkání všechna prohrála s celkovým skóre 0:10, nedala čili ani branku. Na podzim se ale Energie doma proti velikánovi vytáhla, když vyhrála 1:0. Trenér Bojan Prašnikar nemůže počítat s Kukielkou a Burcou, kteří se vracejí do tréninku, a Rangelovem, který rehabilituje po operaci zad.
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Neuer - Rafinha, Bordon, Krstajič, Westermann - Jones, F. Ernst - A. Streit, Halil Altintop, Sanchez - Kuranyi
Energie Cottbus - pravděpodobná sestava:
Tremmel - da Silva, I. Mitreski, Cvitanovič, Ziebig - Bassila - S. Angelov, T. Rost - Skela - D. Sörensen, B. Jelič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.15 - 6.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hansa Rostock - Werder Brémy  (úterý 20:00)
Když v úterý večer přivítá Hansa Rostock SV Werder Brémy, mohl by Frank Pagelsdorf poslat na trávník DKB Arény stejnou sestavu hráčů, jako v Karlsruhe.

"Nikdy neměň vyhrávající tým", jak praví anlgická fotbalová moudrost, kterou zná i trenér Hansy. Teoreticky by se jí mohl řídit. Nechce se jí ale nějak vázat.

I když žádny větší důvod k taktickým změnám pro zápas proti Brémám trenér Pagelsdorf nemá. Ostřejší trénink kouč vynechal, protože jsou hráči v dobré fyzické kondici. "Chceme ze zápasu urvat tři body a budeme určitě hrát na vítězství" prohlásil sebevědomě před zápasem Pagelsdorf.

Na sever Německa se vydalo v klubovém autobusu Brém 19 hráčů. Petri Pasanen má totiž menší svalové problémy a proto veze s sebou trenér Schaaf jednoho hráče navíc.

"Nyní bude nejdůležitější udržet formu a v Rostocku vyhrát, jinak by nemělo vítězství nad Schalke žádnou cenu" říká Torsten Frings. I přes novou herní jistotu bude muset Werder do zápasu hodně investovat. Protože Hansa je též na dobré cestě a bude chtít svou stoupající formu potvrdit. Bilance Brém v Rostocku je negativní. Jen čtyři zápasy z jedenácti Brémy vyhrály. Poslední výhra se datuje do roku 2004, kdy Werder vyhrál 4:0.

"Oproti zápasu proti Schalke se musíme ještě zlepšit" říká Thomas Schaaf.
Hansa Rostock - pravděpodobná sestava:
Wächter - Sebastian, Orestes, Gledson, M. Stein - Bülow, Rathgeb - Kern, Rahn - Bartels, Hähnge
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Wiese - C. Fritz, Mertesacker, Naldo, Pasanen - Baumann - Frings, Borowski - Diego - Klasnic, Sanogo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.30 - 3.40 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Hertha BSC - Hamburger SV  (úterý 20:00)
Největším lákadlem úterních zápasů 29. kola bude určitě souboj týmů ze dvou nějvětších německých měst Berlína a Hamburku. Třináctá Hertha se utká s pátým HSV.

Hertha čeká na vítězství už šest zápasů, v minulém kole alespoň zastavila v Bochumi sérii tří proher, když remizovala 1:1. Nyní do hlavního města přijede Hamburk a to je v Berlíně oblíbený soupeř. Z posledních devíti domácích utkání proti HSV vyhrála "Stará dáma" hned osm a jen jedinkrát remizovala.

"Bude to velmi těžké utkání, a to ze dvou důvodů. První je, že čas na regeneraci byl od víkendu příliš krátký. Za druhé, Hamburg bude chtít odčinit porážku od Duisburgu," řekl berlínský kapitán Arne Friedrich. Kouč Herthy Lucien Favre stále nemůže využít služeb svého útočného dua Pantelič (lýtko), Raffael (stehno), dále pak stopera von Bergena (stehno) a dlouhodobě zraněných Lúcia se Schmidtem. Stoprocentně jistý není ani start dalšího útočníka Limy, 22letý Brazilec by se však na hrotu objevit měl.

V dobré pohodě není ani HSV, které také čeká na vítězství, oproti Hertě ale "jen" čtyři utkání. V posledních dvou zápasech si tým z přístavního města odnesl dvě prohry 0:1. Nejdřív podlehl na hřišti Stuttgartu, v minulém utkání zase takto šokoval doma s Duisburgem a propadl se na páté místo.

Do Berlína navíc s týmem neodcestovali kouč Huub Stevens, který odjel domů Nizozemí za svou nemocnou ženou, a Vincent Kompany, který se podle vedení po listopadové smrti matky nedokáže soustředit na fotbal a dostal tak volno. Na Olympiastadionu tým povede Markus Schupp. "Potřebujeme být více agresivní. Víme, že jsme proti Duisburgu zklamali a chceme to napravit," prohlásil Stevensův asistent. Hamburku bude kromě již zmíněné dvojice ještě chybět van der Vaart a Atouba (oba pátá žlutá), Jarolím (disciplinární trest) a zraněný Castelen (koleno).
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Drobný - Chahed, Simunič, A. Friedrich, Skácel - Lustenberger, Kačar, Mineiro, Piszczek - Ebert - A. Lima
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
F. Rost - J. Boateng, B. Reinhardt, Mathijsen, Sorín - de Jong, Benjamin - Demel, Trochowski, Olič - Guerrero
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 3.05 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
VfL Wolfsburg - VfL Bochum  (úterý 20:00)
Ve 29. kole, které se koná v neobvyklém termínu, se v úterý večer střetnou domácí VfL Wolfsburg a hostující VfL Bochum. Trenér domácích Felix Magath má s Bochumí ještě otevřený účet. V úvodním zápase inkasoval Wolfsburg v Bochumi totiž hořkou porážku 3:5 a určitě chce nyní chybu napravit a věří, že hráči mají do zápasu dostatečnou motivaci.

"Tolik gólů jsme nedostali celou sezónu, jako v Bochumi, ale nyní je v jarní části naše obrana stabilnější. Chceme určitě docílit aspoň o jeden gól více, než soupeř. Ty tři body musí bezpodmínečně zůstat doma." tvrdí Felix Magath Ovšem nebude to procházka růžovým sadem, míní Magath, protože Bochum je nebezpečný soupeř, který má v tabulce kolem sebe velký prostor a může vyběhnout na trávník bez jakéhokoli tlaku. Obě mužstva budou určitě hrát hodně dopředu. Vrásky Magathovi přidělává kromě vykartovaného útočníka Grafiteho, Sascha Riether, který si v pátek v prvním poločase následně přerušeného zápasu v Norimberku natrhl stehenní sval. S největší pravděpodobností do zápasu nenastoupí a Magath bude muset přemýšlet, koho na jeho místo postaví.

Nemalé personální problémy má trenér Bochumi Marcel Koller. Vedle dlouhodobě zraněných Dabrowského, Zdebela a Ona se na marodku přihlásil brankář Laštůvka, který kvůli natrženému svalu nemohl dokončit zápas s Herthou Berlín. Místo něj si v úterý večer do brány stoupne René Renno. Dalším marodem je Joel Epalle, který si v nedělním tréninku zranil hlezenní kloub. Jak dlouho bude chybět není ještě jasné.

Poslední vítězství na půdě Wolfsburgu se Bochumi podařilo před deseti lety 1998 a remíza 0:0 v roce 2001. Nicméně hráči Marcela Kollera si chtějí zopakovat úspěšnou výhru z úvodního zápasu.
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Benaglio - Riether, Ricardo Costa, Šimůnek, M. Schäfer - Gentner, Josué, Hasebe - Marcelinho - Dejagah, Džeko
VfL Bochum - pravděpodobná sestava:
Renno - Concha, Maltritz, Yahia, P. Bönig - Imhof - Azaouagh, O. Schröder, D. Fuchs - Šesták, Auer
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.25 - 4.55
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
MSV Duisburg - Karlsruher SC  (středa 20:00)
Další body v boji o záchranu potřebuje šestnáctý Duisburg, který ve středečním utkání v MSV Areně přivítá deváté Karlsruhe.

Duisburg má v poslední době dvě tváře. Na domácím hřišti si se svými soupeři neví rady a na výhru před svými fanoušky čeká už od začátku prosince. Když ale "Zebry" vyjedou na hřiště soupeřů, stávají se z lovné zvěře naopak lovci. Po Brémách (2:1) dokázalo MSV zvítězit i v minulém kole v Hamburku (0:1) a dostalo se z posledního místa. Na záchranu v této chvíli ztrácí nováček soutěže jen dva body.

Trenéru Rudimu Bommerovi bude kvůli desáté žluté kartě chybět klíčový záložník Michail Tararache, příčinou absence nejlepšího střelce Ishiaka a obránce Filipesca jsou pro změnu svalové problémy. K dispozici nebude ani další bek Meyer, který po zranění teprve začíná s tréninkem.

Velmi bídnou formu vykazuje v posledních týdnech Karlsruhe. Bádenský tým čeká na výhru šest utkání, v těch posledních dvou navíc prohrál s týmy bojujícími o záchranu – 0:1 v Bielefeldu a 1:2 v minulém kole doma s Rostockem. Díky vydařenému podzimu má KSC záchranu téměř jistou, přesto trenér Edmund Becker spokojen rozhodně není a možná chystá radikální změny v sestavě.

"Když se nehraje dobře, tak člověk samozřejmě přemýšlí o možných změnách," prohlásil 51letý trenér. Počítat nemůže se stoperem Franzem (stehenní sval), záložníky Carnellem (vazy) a Mutzelem (stehno).
MSV Duisburg - pravděpodobná sestava:
Starke - Lamey, Schlicke, Avalos, Willi - Bodzek, Grlič - Tiffert, Maicon, Georgiev - Niculescu
Karlsruher SC - pravděpodobná sestava:
M. Miller - A. Görlitz, Eggimann, Stoll, Eichner - Aduobe, Porcello - Freis, Hajnal, Timm - Kennedy
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.20 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Eintracht Frankfurt - Bayern Mnichov  (středa 20:00)
Ve středu večer se za umělého osvětlení a před vyprodanou Commerzbank Arénou (51.500 diváků) střetnou domácí Eintracht Frankfurt a vedoucí Bayern Mnichov v zápase 29. kola Bundesligy.

"Hrát proti vedoucímu mužstvu ligy je vždy něco výjmečného a takový zápas patří mezi významné události klubu, zvlášť, když se hraje před domácím publikem," říká kouč domácích Friedhelm Funkel. "Posledně ukázala Chotěbuz, jak se dá Bayern porazit. A to dává naději, že i nejlepší fotbalové mužstvo ligy není schopné hrát konstantně na vysoké úrovní všech 50 zápasů Bundesligy. "

S "béčkem" Bayernu nepočítám. O to to budeme mít těžší. A také nevěřím, že nás Bayern podcení, protože poslední dobou Eintracht nepodceňuje už nikdo. Určitě musíme hrát lépe než v druhém poločase zápasu proti Hannoveru, Bayernu nenechat prostor a možnosti ke kontrům," dodává Funkel. Do kádru se pravděpodobně vrátí Markus Weissenberger a alternativou bude také Marcel Heller.

Při dnešním odpoledním tréninku Ioannis Amanatidis špatně šlápl a mírně si podvrtnul kotník, po ošetření ale za chvilku vyběhl na trávník a v tréninku pokračoval. Definitivně chybět bude kromě dlouhodobě zraněných Faton Toski, který se zranil v prvním poločase zápasu proti Hannoveru.

Přestože v sobotu čeká Bayern finálové utkání DFB Poháru proti Dortmundu, nabádá trenér Hitzfeld své hráče, aby se plně koncentrovali na nadcházející zápas proti Frankfurtu. Trenér chce určitě udržet desetibodový náskok před Werderem Brémy.

"Všichni hráči základní sestavy, kteří mohou hrát, určitě nastoupí," oznámil Hitzfeld před odpoledním tréninkem. Do té doby však nebylo ještě jisté, zda se Franck Ribéry, Miroslav Klose a Marcell Jansen zápasu účastní. Phillip Lahm a Martin Demichelis dostali odpočinkovou pauzu. S jistotou nenastoupí do brány Bayernu Oliver Kahn, který si zranil krční obratel v zápase proti Dortmundu minulou neděli a Zé Roberto, který je vykartován. Mezi tyče se místo Kahna postaví Michael Rensing a do kádru se po zákazu vrací hříšník van Bommel.

Před rokem Bayern ve Frankfurtu inkasoval porážku 0:1, kdy jediný gól Eintrachtu vstřelil Christoph Preuß. Bayern, který má s Frankfurtem proto otevřený účet, chce porážku jistě oplatit.
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Pröll – Ochs, Russ, Galindo, Spycher – Inamoto - Fink, Weissenberger, Köhler – Fenin, Amanatidis
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Rensing – Sagnol, Lucio, van Buyten, Jansen – Sosa, van Bommel, Ottl, Ribéry – Schlaudraff, Podolski.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.20 - 3.25 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Arminia Bielefeld - Bayer Leverkusen  (středa 20:00)
V dalším bundesligovém zápase 29. kola přivítá Arminia Bielefeld celek z horní části tabulky- Bayer Leverkusen. Tentokrát si kouč Michael Frontzek při připravování sestavy pro středeční zápas nenechá koukat do karet. A změny oproti minulému zápasu, kdy Arminia inkasovala porážku od Chotěbuzi, určitě budou.

Pravou obrannou pozici bude muset trenér Frontzek změnit poté, co Markus Bollmann viděl v Chotěbuzi svou pátou žlutou kartu. Bernd Korzynietz je jednou, ale ne jedinou alternativou. Otazník však visí nad nasazením Thorbena Marxe, který minulý zápas musel přerušit pro zranění a jeho noha je stále nateklá. Naopak k dispozici je opět Jörg Böhme.

Frontzek považuje svého soupeře za velmi herně silné mužstvo a tím menším poklesem formy, který se nedávno u Bayeru ukázal, by se neměl nidko nechat oklamat, podotkl trenér. Proti Leverkusenu chce Frontzek použít podobný recept jako v zápase proti Brémám, který vedl skoro k úspěchu.

Za vedoucím Bayernem Mnichov panuje nelítostný boj o mezinárodní pozice. Ve středu tohoto boje mezi sedmi účastníky je i Bayer Leverkusen, jemuž by získání třech bodů v Bielefeldu velmi pomohlo. Trenér Michael Skibbe si je prakticky jist, že se mu to se svými hráči podaří. K dispozici má skoro celý kádr. Otazníky vysí jen nad účastí Bernda Schneidera, který ještě v pondělí nemohl trénovat.

Karim Haggui by se měl vrátit po vykartování na pozici střední obrany a Lukas Sinkiewicz, jehož Michael Skibbe chválil za poslední výkony, by mohl zůstat na místě defenzivní zálohy.
Arminia Bielefeld - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Korzynietz, Mijatovic, Kučera, Schuler - Kauf - Kirch, T. Marx - Halfar, Wichniarek, Eigler
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Adler - Castro, Friedrich, Haggui, Sarpei - Sinkiewicz, Rolfes - Kießling, Barbarez, Barnetta - Gekas
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.35 - 3.10 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
VfB Stuttgart - 1. FC Norimberk  (středa 20:00)
VfB Stuttgart přivítá na svém hříšti poslední tým tabulky 1. FC Norimberk ve 29. kole 1. Bundesligy. Hosté mají odehrán o jeden zápas méně, neboť v minulém kole bylo jejich utkání přerušeno pro silný déšť. Domácí jsou favoritem, v posledních čtyřech domácích utkání zvítězili.

Stuttgartu nevyšel o víkendu zápas 28. kola 1. Bundesligy, když prohrál na hřišti Bayernu Leverkusen 0:3. Zápas se nepovedl brankáři Svenu Ulreichovi, po jehož chybách Stuttgart inkasoval. "Není potřeba ho chránit. Ačkoliv je mladý, musí zvládnout tlak. Udělal dvě chyby, a to je důvod proč jsme prohráli," uvedl trenér Stuttgartu Armin Veh. Do branky by se tak mohl dostat Raphael Schäfer, který v loňské sezóně chytal za Norimberk.

Stuttgart vyšel naprázdno po sérii osmi zápasů bez porážky. Momentálně se nachází na šestém místě tabulky se ztrátou pěti bodů na druhý Werder Brémy. Trenérovi domácích by měl chybět pro zranění Thomas Hitzlsperger (koleno) a Mario Gomez (svalové problémy).

1. FC Norimberk prožívá letos hodně nepovedenou sezónu. V tabulce se nachází až na posledním místě. I když již neprohrál tři utkání za sebou, musí být v kabině hostí dusno. Proti Norimberku je i příroda. Poslední zápas proti Wolfsburgu nebyl dohrán kvůli silnému dešti. V něm Norimberk vedl o poločase 1:0, i díky českému brankáři Jaromíru Blažkovi, který chytil penaltu. Zápas by měl být opakován v neděli. Bohužel pro Norimberk se začne za stavu 0:0.

"Chtěli jsme získat malou výhodu proti našim soupeřům. Místo toho jsme seděli a sledovali jak všichni vyhráli své zápasy. Jsme ale dostatečně mentálně silní, abychom to zvládli," uvedl trenér Norimberku Thomas von Heesen. Tomu budou chybět Peer Kluge (záda), Glauber (třísla) a Dominik Reinhardt (stehno).

"Naše forma se zlepšuje. Víme jak porazit Stuttgart," uvedl Ivan Saenko. Jeho tým zvítězil v loňském ročníku třikrát nad Stuttgartem, ten zase zvítězil v jediném letošním vzájemném zápase.
VfB Stuttgart - pravděpodobná sestava:
R. Schäfer - Osorio, Tasci, Delpierre, Magnin - Pardo, F. Meira - Hilbert, Bastürk, da Silva - Cacau
1. FC Norimberk - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kristiansen, A. Wolf, Abardonado, Pinola - Galásek, Engelhardt - Vittek, Misimovič, Saenko - Charisteas
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.50 - 4.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Borussia Dortmund - Hannover 96  (středa 20:00)
Dortmund přivítá ve svém stánku v souboji zklamaných týmů Hannover. Borussia je před zápasy devětadvacátého kola na dvanácté pozici, H96 o dvě místa před ní.

Borussia se vzpamatovává z nejhoršího debalku za poslední sezony - v minulém kole dostala na Bayernu výprask 0:5. "Bylo to jako ve špatném filmu. Hráli jsem velmi, velmi špatně," řekl trenér Thomas Doll. "Byla to ostuda. Propadli jsme naprosto ve všem," dodal kriticky sportovní ředitel Michael Zorc.

BVB je v tabulce daleko od sestupových i pohárových příček, bude se tak možná v podvědomí šetřit na sobotu, kdy v Berlíně vyzve opět Bayern, tentokrát však ve finále DFB-Pokalu. Doll nemůže počítat s Tingou (pátá žlutá), Rukavinou (zánět) a Weidenfellerem, který se sice zotavil po operaci ramena, natáhl si však vazy v koleni a v této sezoně si pravděpodobně už nezachytá.

Hannover sice v minulém kole prolomil pětizápasovou sérii bez výhry, když porazil doma Frankfurt 2:1, z desátého místa to ale nevypadá, že by dolnosaský tým měl vážněji zasáhnout do boje o pohárovou Evropu. Na Westfalenstadionu se Hanoveru poměrně daří, z posledních tří utkání tam získal pět bodů.

"Fakt, že někteří hráči soupeře budou myslet na pohárové finále, by mohl být naší výhodou," soudí trenér Dieter Hecking, kterému dělá vrásky početná marodka. Kvůli problémům s koleny chybí trojice Bruggink, Yankov, Brdarič, Tarnata zase trápí stehenní sval. Mimo hru je i Rosenthal, který po zranění teprve začíná s tréninkem, a Sergie Pinto za červenou kartu z minulého kola. Do hry se naopak vrací Hanno Balitsch.
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
M. Ziegler - P. Degen, Hummels, Wörns, Dede - Kehl - Kringe, Buckley - Federico - Frei, Petrič
Hannover 96 - pravděpodobná sestava:
Enke - Cherundolo, Ismael, Vinicius, C. Schulz - Balitsch, Lala - Krebs, Štajner, Huszti - Hanke
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.20 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Bayern Mnichov28179252:1660
2.Werder Brémy28155860:4050
3.Schalke 0428139642:3148
4.Bayer Leverkusen28145950:3047
5.Hamburger SV281211537:2147
6.VfB Stuttgart281431145:4345
7.VfL Wolfsburg27127845:3843
8.Eintracht Frankfurt28119834:3642
9.Karlsruher SC281081031:3638
10.Hannover 96281081040:4638
11.VfL Bochum288101042:4534
12.Borussia Dortmund28971241:5034
13.Hertha BSC28961330:3633
14.Energie Cottbus28781330:4329
15.Hansa Rostock28761524:3927
16.MSV Duisburg28741728:4225
17.Arminia Bielefeld28671526:5225
18.1. FC Norimberk27581430:4323

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Schalke Cottbus 1

Rostok Bremy 2

Herta BSC Hamburk 1

Wolfsburg Bochum 0

Schalke nový trenéři jedině vitěztví a zapomenut na debakl v Bremách. Bremy mají formu jestli chějí být 2 v tabulce 3body.

Reagovat
Slejdy

jj

Reagovat
M11

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

vy ste trojka k pohledání...smajlici nade vše

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
smazaný uživatel

jak byste se bavili,kdyby tu nebyly smajlici?

Reagovat
-PeCa_08-

tož něco by se vymyslelo

Reagovat
M11

aloha bratre jak de zivot... treba

Reagovat
Arne

Schalke - Cottbus 1

Rostok - Bremy 0

Hertha - Hamburg 0

Wolfsburg - Bochum 1

Duisburg - KSC 1

Frankfurt - Bayern 0

Bielefeld - Leverkusen 2

Stuttgart - FCN 1

Dortmund - Hannover 0

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim že brémy i schalke vyhrajou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele