Bundesliga souhrn - 27. kolo

04.04.2008, 22:52, aktualizováno 06.04.2008, 19:17
Komentáře a souhrny
Bayern napravil nepovedený začátek, kdy inkasoval a navíc přišel o vyloučeného van Bommela, a v deseti otočil zápas s Bochumí. Infarktový závěr mělo také utkání v Dortmundu, kde domácí během posledních tří minut otočili zápas s Leverkusenem z 0:1 na 2:1.

MSV Duisburg - Energie Cottbus 0:1

04.04.2008 20:30

Góly: 4. Ervin Skela

V předehrávce 27. kola slavila Chotěbuz své první vítězství na hřišti soupeře a udělala velký krok směrem k udržení v soutěži. MSV Duisburg zůstává nadále týmem, co má nejchudší domácí bilanci. Již od 2. prosince 2007, kdy zdolal 1:0 Norimberk, čeká na své třetí domácí vitězství.

Chotěbuzi se podařilo o výsledku rozhodnout již ve čtvrté minutě zápasu. Autorem jediného gólu byl Ervin Skela. Albánec se trefil již minulou neděli proti Hertě Berlín a je se šesti góly nejlepším útočníkem Chotěbuzi v této sezóně.

V MSV Aréně poslal Rudi Bommer ha hřiště tu samou formaci, se kterou překvapivě vyhrál proti Brémám. Trenér hostí na druhé straně v sestavě provedl pár změn, které se mu již ve čtvrté minutě zápasu vyplatily. Dán Dennis Sörensen, který zaskočil za Stivena Riviče, se prosadil na pravé straně a jeho následnou přihrávku poslal Skela hlavičkou do sítě domácích. Smůla pro Duisburg, protože právě v této chvíli byl mimo hříště ošetřován nejlepší útočník týmu Manasseh Ishiaku a následně pak vystřídán. Lékaři zjistili natržený vnitřní vaz v kotníku, což znamená pro Duisburg citelné oslabení na několik týdnů.

Chotěbuz se po časném vedení uchýlila víceméně ke kontrům a mohla dokonce díky Branko Jeličovi (32.) a Danielu Ziebigovi (37.) náskok ještě zvýšit. Duisburg se pokoušel hosty dostat pod tlak, ale gólové příležitosti si vytvořil jen díky pár střelám z dálky, jako ve dvanácté minutě Claudio Nicolescu nebo v 51. Pablo Caceres. MSV Duisburg měl sice po celý zápas herní převahu, ale nebyl schopen jakkoli výsledek změnit. V souboji s přímým konkurentem v boji o záchranu tak ztratil všechny body, což by jej při závěrečném účtování mohlo hodně mrzet.

Více informací k zápasu

VfL Wolfsburg - Hannover 96 3:2

05.04.2008 15:30

Góly: 20. Ashkan Dejagah, 29. Marcelinho, 71. Ashkan Dejagah - 27. Arnold Bruggink, 79. Jiří Štajner

Jako nejlepší klub v jarní části pokračuje VfL Wolsfburg ve vítězném tažení za pohárovými pozicemi. V rámci 27. kola porazil v malém derby Hannover 96 3:2 a vyhoupnul se přes Eintracht Frankfurt na sedmou pozici. Naproti tomu Hannover si díky prohře upevnil místo ve středu tabulky.

I když byl trávník rozmáčen od děště, začala obě mužstva velmi ofenzívně a vypracovala si několik gólových příležitostí. Přitom se nejdříve do hry lépe dostali hosté hlavičkou Viniciuse (10.) a střelou Sergia Pinta (17.).

Vedoucí gól padl ale na druhé straně, když Edin Džeko prodloužil dlouhý pas hlavičkou na Dejagaha. Ten z 18 metrů přízemní střelou překonal brankáře Enkeho. O sedm minut později byly odměněny snahy soupeře, když se Huszti prosadil vpravo u rohového praporku a poslal přihrávku ze strany přimo na Brugginkovu hlavu. Ten z deseti metrů srovnal skóre na 1:1. Jenže tím se domácí nedali vyvést z rovnováhy a udeřili o dvě minuty později. Střelec prvního gólu za domácí Dejagah připravil míč pro kapitána Marcelinha, který z hranice velkého vápna dal na 2:1.

Po výměně stran měli kontrolu nad hrou nejdříve "vlci". Během dvou minut měli šanci Džeko hlavičkou (47.) a pak ještě Marcelinho ve 48. minutě. Oba ztroskotali na pozorném gólmanu hostí. Ovšem bež šancí byl Enke v 71. minutě, kdy se před bránou objevil Dejagah a chladnokrevně zvýšil na 3:1. Za osm minut pak jen snížil od začátku hrající Jiří Štajner, který se prodral s míčem v rozbláceném vápně skrz obranu a poslal míč do levého rohu brány. Tam ale stál Schäfer a míč vyškrábal z brankové čáry. Pozorný Štajner ale neposlušný míč opět získal a poslal jej do sítě.

Více informací k zápasu

Arminia Bielefeld - Karlsruher SC 1:0

05.04.2008 15:30

Góly: 90. Leonidas Kampantais

Bielefeldská Arminia urvala doma vítězství nad Karlsruhe až gólem z poslední minuty. Štastným střelcem byl Leonidas Kampantais.

Utkání mezi celky vyznávajícími modrobílou barvu dresů začali aktivněji domácí. Po čtvrthodině přišla také jejich první velká šance. Po rohu se dostal k hlavičce André Mijatovič, jeho pokus ale šel těsně kolem levé tyče. Poté se dostali ke slovu také hosté. V hlavní roli byl opět Mijatovič, který těsně před Kennedym odvrátil balon, ten se následně sice dostal na kopačky Tamase Hajnala, jeho rána ze 16 metrů cíl nenašla. V prvním poločase ještě stála za zmínku spolupráce Eiglera s Kirchem, po níž druhý jmenovaný nebezpečně střílel, Millera ale nepřekonal.

Krátce po přestávce mohli z protiútoku zlomit bezbrankové skóre hosté, Porcellovi s Kennedym ale chyběl kousek štěstí k skórovaní. Na druhé straně vyzkoušel z dálky Millera Marx, o chvíli později se zaskvěl opět Markus Miller, který skvělým zákrokem zneškodnil pokus Wichniarka. Z dění na hřišti bylo jasně patrné, kdo se pohybuje v klidném středu tabulky a kdo naopak bojuje o holé přežití.

Arminia si vytvářela tlak a i šance, gól ale ne a ne přijít. Po dalším z centrů hlavičkoval na zadní tyči z pěti metrů Eigler, jeho pokus ale s přispěním Millera skončil na břevně. V 82. minutě přišel na hřiště další domácí útočník – Leonidas Kampantais. Že měl domácí kouč Frontzeck šťastnou ruku, ukázala poslední minuta hrací doby. Eiglerovu střelu ještě stačil vyrazit Miller, ale jen k nohám Kampantaise a ten už veděl, jak s míčem naložit – 1:0.

Bielefeld si připsal první výhru v roce 2008, díky které se dostal mimo sestupové pozice. Karlsruhe zůstává v zemi nikoho na deváté příčce.

Více informací k zápasu

Hertha BSC - Werder Brémy 1:2

05.04.2008 15:30

Góly: 10. André Lima - 1. Markus Rosenberg, 73. Tim Borowski

Brémy konečně zabraly a vyhrály v Berlíně nad Herthou 2:1. Werder nasměroval k výhře už v první minutě Rosenberg, zanedlouho sice vyrovnal domácí Lima, vítězství hostům ale zajistil ve druhé půli Borowski.

Pro domácí, kteří nastoupili do utkání bez svého nejlepšího střelce Panteliče, začalo utkání nejhůře, jak jen mohlo. Už ve čtyřicáté sekundě poslal Fritz zprava přízemní centr, u kterého byl Markus Rosenberg dříve domácí stoper Simunič a šťastně poslal míč mezi Drobného nohama do sítě – 0:1. Hned ve třetí minutě mohla Hertha vyrovnat. Raffael prokličkoval obranou, jeho následný pokus ale nohou vyrazil Wiese.

Domácí na soupeři v prvních minutách doslova leželi a vyrovnat se jim podařilo v 10. minutě. Skácel zahrával přímý kop, který našel za hostující obranou volného André Limu a brazilský útočník hlavou bez problémů srovnal – 1:1.

Utkání mělo své tempo, na jedné straně střílel vedle Fritz, na straně druhé zastavil Piszczeka v poslední možné chvíli Naldo. Druhý gól Brém mohl přidat opět Rosenberg, vybíhající Drobný ale skvěle zasáhl (24.). Více už toho v první pětačtyřicetiminutovce k vidění nebylo a tak se týmy odebraly do šaten za nerozhodného stavu.

Po změně stran byla aktivnější Hertha, hned ve 47. minutě vyslal z dálky bombu Gojko Kačar, jeho přízemní pokus ale o centimetry minul levou tyč Wieseho branky. Na druhé straně pálil z uctivé vzdálenosti také Naldo, Drobnému ale příliš starostí nenadělal. V 70. minutě mohli jít Berlíňané do vedení. Lima si všiml, že Wiese je trochu z branky a tak vyslal technickou střelu, která ale bohužel pro domácí příznivce skončila na spojnici a dorážející Okoronkwo pálil hodně mimo.

Werder byl efektivnější a v 74. minutě šel do vedení. Frings našel za domácí obranou Tima Borowskiho, ten sám před Drobným zachoval chladnou hlavu a poslal míč nechytatelně k tyči – 1:2. Hertha se již na vyrovnání nezmohla a připsala si tak třetí nešťastnou porážku 1:2 za sebou. Brémy se posunuly na čtvrtou příčku a za třetím HSV jsou jen vinou horšího skóre.

Více informací k zápasu

Schalke 04 - Hansa Rostock 1:0

05.04.2008 15:30

Góly: 52. Halil Altintop

Schalke 04 zaslouženě získalo tři body z domácího utkání proti Hanse Rostock. Svěřenci Mirka Slomky platili po celý zápas za aktivnější tým, výsledek byl nakonec pro Hansu milosrdný. Domácí v tabulce poskočili na druhou příčku.

Schalke se po nepovedeném úvody sezóny začíná zvedat a tak jako to předtím vypadalo, že se Schalke bude muset spokojit jen s Pohárem UEFA, dnes je jeho účast v příštím ročníku nejprestižnější soutěže planety stále reálnější. Na vedoucí Bayern však ztrácí šest bodů a bavorský klub má navíc ještě jeden domácí zápas k dobru. Za Schalke je to pak velmi těsné. O pouhý bod za ním jsou Hamburk s Brémami, Stuttgart o tři a Leverkusen o čtyři, ovšem i ten ještě odehraje jedno utkání. Mirko Slomka a jeho hoši ještě nemají zdaleka nic vyhráno.

Prvním krůčkem k úspěchu je ale výhra nad Rostockem, jenž se kvůli tomu propadl na sestupové šestnácté místo. Nyní již k samotnému klání. První vážnější šance se zrodila v minutě osmé, když domácí Halil Altintop pravačkou otestoval gólmana hostí. Hansa se snažila odpovědět prostřednictvím Bülowa, ten však rovněž neuspěl. O pět minut později se o slovo hlásil opět Halil Altintop a znovu pravou nohou vyzkoušel pozornost brankáře. O pár okamžiků později vyslal Christian Rahn z Hansy na brankáře Neurera parádní střelu z dobrých pětatřiceti metrů. V 21. minutě po akci Larsena střílel neúspěšně levačkou domácí Pander.

Jednu z nejnebezpečnějších akcí Rostocku vyprodukovala o tři minuty později dvojice Rathgeb, Rahn a druhý zmíněný stál na jejím konci. Byla to další pětatřicetimetrová střela levačkou, která Neurerovi způsobila závažné problémy, nakonec si s ní poradil. V 28. minutě přihrával aktivní Altintop Larsenovi, jeho pokus gólman Hansy bez problému zlikvidoval. Na konci akce z 35. minuty stál reprezentant Jermain Jones. Posledním nebezpečným pokusem první půle byla střela Alberta Streita ze Schalke, na níž mu po rohu přihrával opět Altintop. To bylo v úvodní pětačtyřicetiminutovce vše, hráči Schalke hráli mnohem lépe, ovšem na výsledku se to k jejich smůle neprojevilo a do kabin tak odcházeli se svěšenými hlavami.

Do druhého poločasu vstoupila překvapivě aktivněji Hansa, když se o branku pokoušeli nejprve Bülow a po něm pak Rahn. V 52. minutě se ovšem konečně mohli radovat domácí. Albert Streit povedeným cenrem našel hlavu Altintopa a turecký reprezentant pohodlně zavěsil - 1:0. Rostock na to odpověděl střídáním, útočník Addy-Waku Menga nahradil Shapourzadeha. O tři minuty později se pokoušel o střelu Sören Larsen. Toho v 60. minutě vystřídala velká hvězda domácího celku Kevin Kuranyi., který minutu po svém příchodu po asistenci Sancheze prověřil kvality gólmana soupeře. V 66. minutě nebezpečně hlavičkoval Enrico Kern po centru Bülowa.

V 71. minutě došlo k dalšímu střídání ze strany Mirka Slomky, když Lövenkrands nahradil Victora Sancheze. Právě Lövenkrands v 82. minutě vystrašil soupeřova brankáře povedenou střelou. Závěrečné minuty patřily Kuranyimu. Ten nejprve v 90. minutě napálil jen gólmana a o dvě minuty poté jej po asistenci Ernsta počastoval dalším zdařilým pokusem. Tyto šance ale ke gólu nezužitkoval, i přesto Schalke získalo tři body a sen o Lize mistrů žije dál.

Více informací k zápasu

Eintracht Frankfurt - 1. FC Norimberk 1:3

05.04.2008 15:30

Góly: 3. Michael Fink - 18. Angelos Charisteas, 49. Róbert Vittek, 83. Zvjezdan Misimović

V napínavém zápase před vyprodanou Commerzbank Arénou zvítězil Norimberk nad Eintrachtem Frankfurt 3:1 a připsal si první úspěch pod vedením trenéra Von Heesena. Ovšem ze sestupového pásma se mu vymanit nepodařilo. Frankfurt tak ukončil sérii třech vítězství za sebou a vzdálil se pohárovým pozicím.

Angelos Charisteas (18.), Robert Vittek (49.) a Zvjezdan Misimovič (83.) zařídili vítězné góly za Norimberk. První branka utkání však padla ve 3. minutě z kopačky Michaela Finka.

Nepěkné světlo však na zápas vrhlo desetiminutové přerušení poté, co z řad norimberských fanoušků na hřístě příletělo pár dělobuchů.

Začátek zápasu patřil ofenzívně naladěným domácím, kteří se ukázali pěknou útočnou akcí. Kapitán Amanatidis poslal z levé strany nádhernou přihrávku na Michaela Finka, který míč trefil z voleje přímo do sítě. Norimberští se cítili zpočátku gólem zaskočeni a Frankfurt mohl profitovat z chyb, kterých se soupeř díky nejistotě dopouštěl.

Po chvíli si však hosté přeci jen vypracovali několik příležitostí. Po Caiově chybě se dostal k míči Misimovič, vytáhl si jej po levé straně na hranici velkého vápna a počkal si na přihíhajícího Charistease. Míč mířil přímo na jeho kopačku a řecký útočník nemilosrdně poslal míč přes brankovou čáru.

Radost fanoušků neznala hranic, až jich pár začalo na trávník házet dělobuchy. To se samozřejmě nelíbilo nikomu z účastníků zápasu a rozhodčí na deset minut utkání přerušil. Osobní přítomnost a promluva prezidenta Norimberku před ochozy fanoušků soupeře zabrala a zápas pak pokračoval bez jakýchkoli dalších incidentů.

Podobně jako proti Chotěbuzi, tak i dnes byli domácí soupeřem na začátku druhého poločasu pěkně zaskočeni. Misimovič poslal ve 49. minutě rohový kop přímo do středu malého vápna, kde Nikolov míč nemohl pořádně chytit a nechal jej odskočit na zem. Ani jednomu hráči Eintrachtu se nepodařilo míč poslat dostatečně daleko, až se jej s poděkováním ujmul Vittek a z deseti metrů jej poslal do prázdné brány.

Frankfurt se oklepal, začal útočit a před Blažkovou bránou bylo najednou dusno. V 63. minutě nacentroval Fink míč před bránu, kde jej hlavičkou nasměroval Russ do sítě. Blažek stačil míč odrazit, ale Amanatidis jej poslal zpět. Bohužel ještě předtím zvihl pomezní rozhodčí praporek a zkazil tak radost domácích fanoušků.

Frankfurt, který v posledních třech zápasech proti Norimberku inkasoval 12 gólů, se svými chybami připravil o úspěch. Norimberk mohl díky kontrům svůj náskok ještě zvýšit. V 83. měl Marek Mintál na pravé straně najednou spoustu místa a dopravil míč až na hranici velkého vápna. Ze strany přihrál na levé straně příbíhajícímu Misimovičovi a ten už jen navýšil na 3:1 pro hosty.

Více informací k zápasu

VfB Stuttgart - Hamburger SV 1:0

05.04.2008 15:30

Góly: 20. Roberto Hilbert

Stuttgart pokračuje v nápravě nepovedeného začátku sezóny, po vítězství nad silným Hamburkem se vyhoupl už na pohárové páté místo. O tři body pro domácí se postaral jediným gólem Hilbert.

Oba týmy začaly aktivně, v první šanci byli v 19. minutě hosté, když gólman VfB Ulreich jen taktak vyboxoval Guerrerovu střelu z úhlu. Hamburku se neproměněná šance vymstila, hned za minutu totiž udeřili domácí. Pardův rohový kop přesně našel Roberta Hilberta, jehož volej z deseti metrů trochu se štěstím proklouzl do branky mezi nohama Piotra Trochowskiho, strážícího brankovou čáru.

Na druhé straně se znovu ukázal Ulreich, když odvrátil De Jongovu hlavičku. Po následném rohu hlavičkoval opět nizozemský záložník, tentokrát nad branku. Domácí pozorně bránili své vedení a HSV si moc šancí na vyrovnání nevytvářelo. V 73. minutě se k přímému kopu ze slušné dálky postavil Van der Vaart a těsně minul domácí branku. Tentýž hráč měl i poslední šanci svého týmu, ovšem znovu mířil nepřesně. Na druhé straně po rychlém brejku nezvýšil Hitzlsperger, utkání tak skončilo nejtěsnějším vítězstvím domácích.

Stuttgart vyhrál šestý z posledních osmi zápasů a na druhé Schalke ztrácí už jen tři body. Hamburk, který také bojuje o Ligu mistrů, prohrál po jedenácti zápasech.

Více informací k zápasu

Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen 2:1

06.04.2008 17:00

Góly: 87. Alexander Frei, 90. Dédé - 51. Stefan Kießling

Borussia sice doma s Leverkusenem dlouho prohrávala, nakonec ale utkání v závěru otočila. V hlavní roli byl Dedé, který nejprve asistoval u vyrovnávací branky Freie a v poslední minutě ranou z dálky rozhodl o vítězství BVB 2:1.

Začátek utkání a vlastně i celý první poločas příliš vzruchu nenabídl. Vcelku dobré příležitosti ke skórování měli domácí. V prvním případě ale Valdézův pokus z dálky s jistotou zneškodnil Adler, a ani Petričova rána po půlhodině hry mladému brankáři Bayeru příliš problémů nenadělala.

Po změně stran se ale již diváci na Westfalenstadionu dočkali zajímavějšího průběhu. Valdézova střela prolétla těsně vedle pravé tyče, o několik okamžiků později musel na druhé straně Ziegler řešit dvojšanci Leverkusenu. Kiesslingovu střelu konečky prstů vyrazil, následnou slabou dorážku Gekase poté odvrátil na roh. V 51. minutě však již byla snaha Leverkusenu přetavena v úvodní branku, i když na ní hosté měli pramalý podíl. Dedé poslal Zieglerovi malou domů, ten s ní ale naložil přímo hororově a nechtěně tak připravil branku pro Stefana Kiesslinga, který bez problémů otevřel skóre.

Domácí byli jako opaření, dostat zpátky do zápasu se jim povedlo až čtvrt hodiny před koncem. Střídající Frei nejprve z přímého kopu trefil břevno (78.), o minutu později střílel tentýž hráč po Buckleyho přihrávce nepřesně. Poté ještě pálil sám Buckley, mušku měl ale rovněž vychýlenou. V 87. minutě se na levé straně uvolnil přes Castra Dedé, nacentroval do vápna a Alex Frei pěkným volejem nedal Adlerovi sebemenší šanci. To však ještě nebylo z domácí strany vše. Ve třetí minutě nastaveného času odvrátil Barbarez roh jen ke kopačkám Dedého a brazilský obránce ranou zpoza pokutového území rozhodl o domácí výhře 2:1.

Dortmund dokázal po pěti zápasech zvítězit a díky třem bodům se posunul před Herthu a Bochum na jedenáctou příčku. Naopak Leverkusen si připsal třetí ligovou porážku v řadě a propadl se na šesté místo.

Více informací k zápasu

Bayern Mnichov - VfL Bochum 3:1

06.04.2008 17:00

Góly: 31. Lúcio, 74. Franck Ribéry (pen.), 88. Christian Lell - 4. Mimoun Azaouagh

Bayern po sérii posledních nepovedených utkání tentokrát zvládl roli favorita, přehrál Bochum v poměru 3:1 a pojistil si náskok v čele tabulky před druhým Schalke na propastných devět bodů.

Začátek zápasu přitom nasvědčoval opaku. Hosté zaskočili Bayern už ve 4. minutě, kdy Mimoun Azaough za asistence Dannyho Fuchse překvapil Olivera Kahna ranou z pokutového území. 0:1. Bayern to však příliš nerozhodilo, vyčkával dále si hrál svou hru. Aktivní byl především francouzský středopolař Franck Ribéry, jemuž ve 3. minutě patřila první slibná šance utkání. Stejnému fotbalistovi připravili další dobrou pozici chytře hrající Zé Roberto s Tonim, Ribéryho však ve slibné akci zastavil český gólman Laštůvka, jenž lapil jeho prudkou střelu. Bochum mohla udeřit i podruhé. A znovu v tom měla prsty dvojice Fuchs, Azaough. Druhý jmenovaný rozehrával ve 20. minutě rohový kop, jeho centr hledal Fuchse, Kahn si jej ale pohlídal a míč po výskoku bezpečně ukryl ve své náruči.

Hra pokračovala, tempo diktovali domácí hráči. V 24. minutě se pokoušel ohrozit Laštůvku Lúcio, jemuž přihrával Zé Roberto. V 27. minutě ale přišel zkrat jednoho z hráčů Bayernu, Marka van Bommela, jenž byl po druhé žluté kartě vykázán z trávníku. Ottmar Hitzfeld se rozhodl nechat hráče ve stejném složení jako před van Bommelovou červenou kartou. A vyplatilo se. Už za čtyři minuty se Hitzfeld mohl radovat. K odražené střele Schweinsteigera se dostal Lúcio a vyrovnal na 1:1. Pět minut poté se musel se skvělým zákrokem vytasit Laštůvka při likvidaci Toniho hlavičky.

Do druhé půle nastoupili hosté bez střelce úvodní branky Azaougha, jenž musel být kvůli zranění nahrazen Bechmannem. Mnichovští začali lépe a Ribéry tři minuty po začátku poločasu dal opět šanci vyniknout Janu Laštůvkovi, jenž lapil Francouzovu hlavičku. První šanci Bochumi v druhé půli vyprodukoval Benjamin Auer, který dokázal sice obejít Demichelise, ale na Olivera Kahna už nestačil. Bayern pokračoval v náporu, který v 74. minutě zúročil Ribéry, kterého byl ve vápně zastaven nedovoleným způsobem a sám poškozený si míč postavil na penaltový puntík. A nemýlil se. 2:1. Když už vše vypadalo na jednobrankový rozdíl, vstřelil v 88. minutě Christian Lell poslední branku utkání po spolupráci s útočníky Miroslavem Klosem a Lucou Tonim. Jen pár okamžiků nato se v gólové situaci octl Luca Toni, ale brankový úspěch mu zkrátka dnes nebyl souzen. I přesto ale Bayern Mnichov zaslouženě zvítězil a nadále jistě kráčí za ligovým titulem.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Bayern Mnichov27169247:1657
2.Schalke 0427139541:2648
3.Hamburger SV271211437:2047
4.Werder Brémy27145855:3947
5.VfB Stuttgart271431045:4045
6.Bayer Leverkusen27135947:3044
7.VfL Wolfsburg27127845:3843
8.Eintracht Frankfurt27119733:3442
9.Karlsruher SC27108930:3438
10.Hannover 9627981038:4535
11.Borussia Dortmund27971141:4534
12.VfL Bochum27891041:4433
13.Hertha BSC27951329:3532
14.Energie Cottbus27681329:4326
15.Arminia Bielefeld27671426:5125
16.Hansa Rostock27661522:3824
17.1. FC Norimberk27581430:4323
18.MSV Duisburg27641727:4222

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Skela je dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Tremmel je letos drží nad vodou.

Reagovat
fantomas

no neni to tak uplne...co já vim, tak na začátku sezony byl deravej jak cednik, až ted se zlepšil

Reagovat
Arne

právě že na začátku sezony chytal Piplica, ten byl až na výjimky děravej. Tremmel se tam dostal až pod Prašnikarem

Reagovat
fantomas

aha tak odtud sem si to pamatoval, že byl jejich golman deravej sem tušil, ale že to byl jinej to ne, tak to se omlouvám

Reagovat
fantomas

jj

Reagovat
smazaný uživatel

záchranářskej souboj a 24 tisíc diváků... o tom se nám může jenom zdát

Reagovat
smazaný uživatel

nám se může zdát o 20 tisících při soboji prvního s druhým

Reagovat
smazaný uživatel

ten Fenin se nějak zasekl

Reagovat
smazaný uživatel

taky mě to mrzí

Reagovat
smazaný uživatel

jn, ale hlavně že hraje...

Reagovat
smazaný uživatel

to mi hlava nepobírá, frankfurt vyhraje v leverkusenu 0:2 následně prohraje doma s poslednim týmem norimberkem 1:3.... no jo nevyzpytalený německo

Reagovat
smazaný uživatel

Leverkusen teď není v pohodě a Norimberk prostě musí a už minulý kolo hrál dobře s bayernem 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

werder is the best of team tak bych to videl diego is the best of player danke maine her

Reagovat
Arne

co to tu meleš?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele