Brankář Ulreich si nedovedl vysvětlit minelu proti Realu

02.05.2018, 17:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (90)

Přidat komentář
stas87

Ako jeden okamih uplne otoci sezonu u hraca. A ludia si ho budu pamätat prave kvoli tejto chybe.

Reagovat
Kokesh

Real taky dotahoval po chybach Ikera a Navase...a vidis, ted je zapas po Juve navas za hvezdu. To prejde...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Azazelo RD

Ale taková zatemněná hvězda tureckou hvězdou.

Reagovat
vladino10

Reagovat
smazaný uživatel

To co pises mi pripomina P. Cecha vs Turecko

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
vodka

nebo robinson po prihravce nevillea

Reagovat
smazaný uživatel

slabina Bayernu nemá na to

Reagovat
smazaný uživatel

Real v obou zapasech jasne horsi tym, tohle finale bude az prilis jednoduche pro pool

Reagovat
PISTOLERO

Jeste tam nejsme

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude, rozhodčí jim tam šoupne hattrick a bude vymalováno.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
smazaný uživatel

Tolisso průmerný záložník..takových běhá po Francii tisíce.

Reagovat
Heresy

tjn jednoho takoveho prumeraka z francie jste koupili za 100 mega :DD

Reagovat
jhony16

Reagovat
smazaný uživatel

Tu sa ukázalo, aká obrovská je priepasť v Nemecku medzi Bayernom a ostatnými klubmi. Ulreich je na pomery BL špičkový brankár a Bayernu by v domácich súťažiach úplne stačil. V celom tom dvojzápase s Realom sa ale ukázala jeho kvalita v širšom, celoeurópskom kontexte a tam už v zápasoch s najužšou špičkou predstavuje pre Bayern výraznú slabinu. Neide ani tak o tú megaminelu, ale on v celom dvojzápase vyzeral nervózny, neistý a nechytil prakticky nič. Sebavedomie a víťazná mentalita Neuera je to, čo mu do tej úplnej špičky chýba. Ak by bol v bráne Neuer, Bayern by bol podľa mňa na 90% vo finále. Myslím, že aj Low si teraz trikrát rozmyslí, či ho zoberie aspoň ako trojku na šampionát, keďže jeho sebavedomie týmto utrpelo obrovskú trhlinu a mylím, že to bude pre neho už ťažko prekonateľný problém. Ako dvojka ale výborný, snáď ostane aj ďalšiu sezónu.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Bayernista18

Minule byla Bayernu vítězná mentalita Neuera k ničemu. Ani on by nejspíš nechytil žádnej gól, kterej nám Real vstřelil, když nepočítám ten kiks. A hlavně, Neuer měl v tom minulym dvojzápase daleko víc práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Minule hral hlavne Bayern mizerne a mohol byť rád, že ten dvojzápas bol tak vyrovnaný. Real naopak bol ďaleko nebezpečnejší, tento rok boli celkom jaloví. Neide len o tie góly, ide o celkovú organizáciu defenzívy, kde je Neuer niekde inde. Bayern dostal 3 zo 4 gólov úplne zbytočne a ešte aj tá Marcelova strela z prvého zápasu bola podľa mňa chytateľná.

Reagovat
Bayernista18

Jasně, ale když si gólman pořádně zachytá, tak jeho výkon vynikne. Zbytečný byly hlavně góly po laciný ztrátě Rafinhy a nepochopitelnym zkratu Ulreicha. Marcelova střela byla dobře umístěná.

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš být jakože odborník na jednoduchou hru

Nemusím lidi jako ty, většinou za tím se skrývá nějaký komplex

Reagovat
stas87

A ty si jednoduchy ale chcel by si byt odbornikom?

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jsem jaky sem nebudu psát nesmysly

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tomtom případě si vemto prášek, protože nevíš jaký jsi.

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladino10

Reagovat
Rudnevs

Keď už idem okolo, ešte stále si mi nevysvetlil, prečo je Leverkusen mŕtvy zadĺžený klub s veľkými finančnými problémami...

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo má finančne problémy, co si můžeš všimnout a finančním toku za posledne roky, ambicich a přirozeně výsledcích

Reagovat
Rudnevs

A čím to môžeš podložiť? Nejaky odkaz alebo niečo, z čoho vychádzaš... Minulá sezóna sa nepodarila, i vďaka tomu, že novému trénerovi Korkutovi ten angažmán vôbec nesadol alebo na to proste nemal, ale x rokov predtým stabilne končili na miestach, ktorého zaručujú CL alebo EL. Navyše sa po tej nepodarenej sezóne opäť zdvihli a túto sezónu sa opäť kvalifikujú do CL alebo aspoň do EL...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano stále vepredu dokud nepřišli finanční problémy.

Ja tu nebudu říkat své zdroje, prostě tak je, buď mi věříš teď a uděláš si obrázek, nebo se dozvíš třeba za rok a řekneš si jo měl pravdu.

Sam musíš výdej na vývoji týmu a okolních věci, byl v plánu nový stadion, ní nebude nic, protože všechno jinak toho času

Reagovat
Rudnevs

Leverkusen prestavoval štadión v roku 2009 (istú čas sezóny 08/09 preto museli dokonca hrať v Düsseldorfe) a odvtedy sa nič o nejakom novom štadióne nepísalo...

Proste to nevieš ničím podložiť, pretože to je blbosť... Pripomínaš mi toho experta, čo tu počas Hinrunde vypisoval, že do Bayernu v zime tutovo príde Hradecky, nechcel to ničím podložiť, lebo to mal z “tajných” zdrojov a následne sa tu už neukázal...

Reagovat
smazaný uživatel

Zdání klame a oni nepředstavovali ale jen upravovali, keby si tam někdy byl. Víš že není kam a není jak.

Reagovat
Rudnevs

Tak zasa nechcem slovíčkáriť, nie som si istý, či je sloveso “prestavoval” správe, tak si tam namiesto toho dosať trebárs “robil prestavbu” alebo “prerábal”...

Osobne som tam nebol, ale mám to zmapované, ohľadne štadiónov a zvlásť tých nemeckých si dovolím povedať, že nie som žiaden neznalec... Viem ako vyzerá terajšia Bayarena a taktiež viem ako vyzerala predtým, dokonca z tých starých videii viem ako vyzerala i do roku 1996, keď tam bola ešte stará drevená Südtribüne so starou Anzeigetafel. Vtedy sa to ešte volalo Ulrich-Haberland-Stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je ten rozdíl mezi námi, ty mluvíš co se kde doctes, já mluvím kde jsem byl a co jsem zažil. A bez jakékoliv urážky, co ti brání dát dva tisíce a jet na svůj klub a poznat ho blíž? Udělat si obrázek?

Zamyslel jsi sw někdy nad tím proč Leverkusen, tak silný svého času na sponzorech krom té chvíle kdy super v lize mistrů nikdy nic nedokázal? Tohle by bylo má delší povídání o čem to key já to vím, ry zatím ne.

A upřímně jediný co mě zajímá proč jim fandis a proč tě tenhle klub tak zajímá? Historie bída, budoucnost nula, v Německu i Karlsruhe větší fanouskovskou základnu

Reagovat
Rudnevs

Tak ja nefandím Leverkusenu, ja fandím celkovo nemeckému futbalu, vlastne ani nemám primárne nejaky obľúbený klub, ktorému by som fandil v pravom slova zmysle. Kluby, ktoré mám rád a ktorým prajem sú trebárs HSV, Lautern, Schalke, Dynamo Dresden, Union Berlin, TSV 1860 München, Hannover... Samozrejme ten zoznam obľúbených sa časom mení a vyvýja a záleží to i od toho, čo ten daný klub aktuálne prežíva a aká je tam situácia.

Taktiež som už párkrát bol na Bundeslige, neni to síce nič moc, v budúcnosti budem chodiť častejšie, ale v poslednej dobe sa snažím chodiť aspoň raz za rok... Teraz cez víkend som bol v Dresdene na zápase proti Düsseldorfu a bola to neskutočná paráda.

Zasa Leverkusen nie je ten úplne veľkoklub s takým zázemím ako má trebárs Bayern, s tým súhlasím, a preto nedosahuje takých výsledkov, ako dosahujú veľkokluby... Je ale niečo iné napísať, že to nie je úplne top klub a niečo iné napísať, že je to mŕtvy klub s veľkými finančnými problémami - to proste nie je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern je úplně jinde

Vkus máme docela podobný

Málo se nastavuje, to mě od Bundesligy odradilo hodně

Reagovat
Rudnevs

To si zasa nemyslím, podľa mňa to je v norme, respektíve rozhodne to nie je v takej miere, aby to malo od Bundesligy niekoho odradiť... Daj tomu ešte šancu.

Reagovat
vladino10

a nemôžeš to nám neznalym debilom povedať?

Reagovat
smazaný uživatel

JIRKA PAVLENKA

Reagovat
REPLIKATOR

Průměrák

Reagovat
smazaný uživatel

Buď v klidu Uli , to ani já ne

Reagovat
Sosi

Nekouká někdo na ČT4 na hokejky? Není Pospíšil ožralej?

Reagovat
SpecialOne

No vypadá nějak nesvůj.

Reagovat
Flamex

vypadá trošku přešle

Reagovat
Fernando_Torres

Nevim, nikdy mne zadnejma extra zakrokama nezaujal, jediny co si u nej vybavim je ten primak do stredu branky, kdy si snad myslel ze chyta hokej a zalepi to do lapacky a ted tohle... Nekdo na takovouhle uroven proste nema hlavu...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za alibismuss? To je nesvepravny že neumí říct pravdu kterou viděl celý svět? Řeknu jo podcenil jsem užití a pak zazmatkoval, bylo to v rychlosti, Benzema tam byl hnětací D, spanikkariil jsem..

Za nás jsme jednali jako chlapi, férové,, a něco jsme umeli taky. Když jsem hrával ta výběr Moravy, udělali se chyby ale umelo se k nim postavit

Reagovat
Black Jagir

K panu Kilnerovi jsi se ale moc férově nepostavil

Reagovat
smazaný uživatel

Nezajímá mě už, píská furt ale je to nula. Corry to říkala

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem se bál, že výběr Moravy nebude a málem jsem SPANIKKARIIL.

Chvíli jsem googlil, co je to za finskýho hráče až mi to došlo. Místo výběru tě měli vzít dodělat základku.

Reagovat
smazaný uživatel

Překlepy každý regulár promine, hnup se v tom bude pitvat. Nejsme na hodině češtiny při diktátu. Píšu rychle a přes mobil a ty buď rád že máš možnost si přečíst můj názor. Protože jsem reprezentoval na rozdíl od tebe mám rozhled reálný

Reagovat
stas87

A dostal si tricko a klucenku? Ci ti po konci repre kariery nic nedali, ani rozlucku si nemal a vypredany stadion ti nezatlieskal?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš pravdu. Ale jsem rád že tě zajímá.

Dostal jsem nálepku bratislavský futbalovy svaz, tu mám doteď na školním stole u rodičů, kde samozřejmě nebývám.

Dale se mi dostalo uznání od pana trenéra Nadenicka, který mě uznale poklepal na rameno, když mě střídal(na konci kvůli potlesku), za dobrý výkon. Což byl u mě výjimečný průměr, standart byl výkon výborný.

Dostal jsem kopačky od tehdejších sponzorů, puma king, v Re době, cca 17 let zpátky 1300kc, pro školáka velmi pěkné

A další. Pokud tě zajímá rád se rozepisu

Reagovat
stas87

Len sa rozpis a predstav sa nam tu. Kto bol tvoj najlepsi spoluhrac? Na aky gol si najviac hrdy? A co si s repre Moravy kedy a kde vyhral?

Reagovat
smazaný uživatel

Volám sa Jarek. Poviem ti takto, pocas mojho repre kariéry som sa aj po slovensky naučil. Bol som vyjmocny talent, sám by som sa přirovnal k nebohemu Peterovi Dubovskemu(technikou a futbalovym myšlením)

Zazitkou je vela, vyzd holky by som důležitu penaltu proti Vlasta Hrubý(tohto času Jablonec, no pochází z Miroslavi, nás Ivančicky rival kedysi, no bolo vyrovnané, a posledna minuta, on vediel že viem ako pravak že nalevo po nártu po zemi do bocne siete za tyčku, no nechytatelne naprosto), bolo nastavenie a já som strašně zaklaunil a plackou ako pravak horny ruzek, on ako ma poznal šel klasický, pak mu říkal, však vies že nemůžeš mi chytnout, no vediel a říkal.

Spoluhráčů sem zažil hodně, tiez Miroslavsky Lenko(akademie Dortmundu, Rapid Wien, no hráli jsme velakrat na se a, vždy som ho vymazal.

Ja som vícemenej bol vsade klucovy hráč, aj ked som mal výborne spoluhráče, lebo som hrával ligu v doroste a tieto výběry.

No pak já Spartě sa to stalo, otvorena zlomenina, rovnátka ako Henrik Larsson, no tam sa skončili, dále nešlo.

Tuto ti přikládám foto mojej nohy teraz, ako zo sportom ju zdraví. https://ibb.co/gOT8Yn

A vlastně i na zdraví kámoš. Nech žije fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

co se stalo, stalo se, hlavne ze ses kvuli tomu nevesel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozepiš se prosím pro mě.

Ideálně dlouhými a rozvitými větami s náhodnou interpunkcí, aby tam bylo několik chytáků (standard třeba) a hlavně tam dej spousty názvů a označení, ty ti jdou taky. Zakonči to větou "píšu z mobilu" a bude to super.

Předem díky!

Reagovat
smazaný uživatel

Moment, jdu na to

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

1) nejsem regulár

2) nejsme na hodině češtině, ale forma písemného projevu často odráží obsah

3) děkuji za tu šanci přečíst si tvůj názor, jedinečná příležitost

4) R E P R E Z E N T O V A L ... Moravu

Reagovat
smazaný uživatel

Display u mobilu má vypadat takhle nějak https://ibb.co/iiOHtn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Svatej

Reagovat
Spalovač šancí

Peníze?

Reagovat
smazaný uživatel

V ten moment mi ho bylo líto no pro mě osobně je to velkej sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Není důvod k lítosti. Takový situace musí mít zážity a prostě jít tam jako býk a ten balón nabrat a hotovo

Reagovat
stas87

Je to dan za to, ze nikdy tak velky a dolezity zapas nechytal. On ho vlastne ani nemal kde chytat, kedze VfB v poharoch uz nejaky ten cas absentuje a on robil dvojku za Neuerom. Stuttgart navyse s nim CL nehral, len EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Svene !

Reagovat
jenage

Jo tak mu se ta chyba stala. Chudáček.

Reagovat
smazaný uživatel

Chyby dela kazdej, sven ma jinak zivotni sezonu a ja bych ho treba mnohem radsi videl jako jednicku realu misto navase

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Toto se líbí skupině Culés.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Vypadalo to směšně, jen co je pravda.

Reagovat
johnn

Prvý gól mohol chytiť ale presúval sa veľmi pomaly a druhý gól tak to není o čom on chce hrať na MS vo futbale tak to ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Dopadli sme na tie zranenia Neuer v bráne a Robben a Coman v útoku myslím že Marcelov gól v AA by Neuer mal a tak isto gól Benzemu a samozrejme ta chyba Ulraicha tu by Neuer nespravil

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby kdyby kdyby, a jeste jednou kdyby..stejne tak by tu chybu mohl udelat taky, nebo nejakou jinou, a dostat vic golu nez ulreich nebo taky zadnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja len konštatujem že keby hrali zranený hráči tak to mohlo dopadnúť lepšie

Reagovat
Kokesh

Vycitat mu gol Karima.... Tak to uz chce hodne velkou kuraz...

Reagovat
smazaný uživatel

To vycitam celému týmu že sme zaspali nie Ulraichovi

Reagovat
TheTopFootbaler

Já mu ten druhý gól Karima teda vyčítám.

Reagovat
marke7

Moc jsem nepochopil, jak včera Bosák s Hýským řešili jedničku, která bude chytat za německou repre na MS a vůbec nezmínili ter Stegena, který teda dle mě bude při absenci Neuera jednoznačně chytat nebo dokonce už nastoupí i přesto, že se Neuer uzdraví a dá dokupy.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Seydou Doumbia

já zase nechápal při vedení Realu 2:1 jak Bosák říkal že Bayern musí vyhrát o dvě branky

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele