Boleslav pod Jarolímem poprvé prohrála, v Jablonci podlehla 0:2

27.03.2014, 21:16
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jeden z nejlepších českých trenérů, pro českej fotbal je hodně dobré, že se vrátil. Škoda jen toho Vrby, že ztrácí čas v repre, kterou stejně nikam neposune. Aspoň mohl zůstat i u Plzně. Odtrénovat 5 zápasů za rok není důvod, aby odcházel z klubu, zvlášť když nehrajeme MS a na ME se potom dostaneme i kdyby nás trénoval Timmy.

Reagovat
C-M@ster

Posunout repre je nová výzva pro Vrbu. Trénovat Plzeň je pro trenéra dost nahovno. Buduješ si kádr a každou sezónu ti z něj někdo "uloupí" nejlepší hráče - na kterých ti tým stojí.

Proto je dobrej Horváth - na jednu táhne tým a je to playmaker, na druhou stranu je defakto neprodejnej, protože může hrát dobře jak chce, ale borce v tomto věku s takovým pivasem zkrátka nikdo nekoupí.

Vrba by se ale měl pořádně učit jazyky, aby moh jít do světa... ale řekl bych, že stejně nepude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak očividně to na hovno není, když si Plzeň dokázala vždy udržet svou laťku a hrát o evropské poháry, to se stává skoro každýmu trenérovi na světě, že mu odejdou nejlepší hráči (kromě těch top týmu). Dost na hovno je právě ta "výzva" u repre. Když nemůžeš vůbec s ničím pracovat a o nějaké koncepci nemůže být absolutně řeč, když skoro všichni hráči, na kterých stojí hra třeba jeden rok se jdou ten druhej rok zakopat do Neměcka a nehrají... pak zase začíná od nuly... tohle je dost na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

Baumit je strčil do kapsy když se snažíte dokáže porazit třeba i spartu

Reagovat
Milan.B

aj real aj bayern si daju na ranajky

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern si dává i naše juniorka...

Reagovat
smazaný uživatel

Dám ti palec, ať máš radost taky jednou .

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
skorpikk

to teda jo

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele