Betis připouští, že v nejbližší době prodá Beñata

17.10.2012, 15:02
Aktuality
Beñat Etxebarria by v jednom z nejbližších přestupových termínů mohl změnit působiště. Pětadvacetiletý záložník již tři roky nastupuje za Real Betis, klubové vedení se s ním ale nemůže dohodnout na nové smlouvě a připouští, že svůj klenot brzy zpeněží...

Ofenzivně laděný středopolař byl na odchodu ze sevillského celku již letos v létě, když se o něj zajímal Athletic Club a také německý Wolfsburg. Betis ale nabídkám odolal a tým tak neoslabil.

Vedení andaluského celku ale nyní možná změní stanovisko, protože se s Beñatem nemůže dohodnout na prodloužení smlouvy, která má platnost do konce příští sezóny. Již v lednu by tak mohlo dojít k prodeji rodáka z baskického Igorre. ”Nemůžeme vyloučit nic, ani prodej jakéhokoliv hráče,” uvedl ředitel klubu José Antonio Bosch.

”Naše vztahy s Beñatem jsou stále dobré, ale zkrátka jsme nezaznamenali žádný progres, protože kdyby ano, už by smlouvu prodloužil,” řekl dále Bosch, který se vrátil i k situaci ze závěru srpna. ”Odmítli jsme něco málo přes deset milionů eur z Wolfsburgu. Rozhodli jsme se, že Beñata prodáme jen za dvacetimilionovou výkupní klauzuli,” dodal.

Autor: Petr Vaněček / football-espana.net

Komentáře (15)

Přidat komentář
Han střelil první

Opravdu velice kvalitní hráč. Za méně než 10 miliónů euro by jít neměl!

Reagovat
smazaný uživatel

pujde za min..jeho by jsem bral hned..stejne,jestli se vrati Sahin do Madridu tak jednoho stredniho zaloznika budem potrebovat

Reagovat
Hafna

Reagovat
smazaný uživatel

věřim že Nuri zůstane

Reagovat
Jerichoo

lenže on hrá niečo úplne iné ako Nuri

Reagovat
smazaný uživatel

všichni najednou chtějí prodávat hráče za výkupku

Reagovat
Neuro

rejžovačka

Reagovat
smazaný uživatel

...co je logicke

Reagovat
smazaný uživatel

hodne precenovanej hráč,povedla se mu jedna sezona a to jeste nijak nevycnival a hned ho chcou prodavat za buhvi kolik ..

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá jak Fernando Alonso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

Výborný hráč, věřím, že pokud bude podávat optimální výkony, kupujícímu se jeho angažmá bohatě vyplatí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele