Beñat přestup neřeší, myslí jenom na Betis a nejbližší zápas

01.12.2012, 16:44
Aktuality
Betis se zatím drží na vynikající páté příčce tabulky španělské ligy a svůj podíl na tom má i Beñat Etxebarria. 25letý záložník si na konci loňské sezony vysloužil pozvánku do národního týmu a sledovat ho začalo hned několik klubů. Vedení Betisu nevylučuje brzký prodej, sám hráč pak takové věci neřeší...

"V tuto chvíli myslím jenom na Betis a jeho nejbližší zápas. O ostatní se starají moji agenti, oni vědí, co je pro mě nejlepší. Bavím se s nimi pravidelně, ale v tuto chvíli dělám maximum jenom ve prospěch týmu," prohlásil.

Beñat fotbalově vyrůstal v mládežnické akademii Athleticu a právě klub z Bilbaa je jedním, o němž se v souvislosti s přestupem tohoto hráče v létě spekulovalo. Zájem o něho pak je i v Anglii.

"Fotbalistou jsem se chtěl stát už od dětství a měl jsem štěstí, že jsem v Bilbau mohl deset let vyrůstat a nakonec tam i debutoval mezi seniory. Opustit Athletic pak bylo hodně složité, já ale chtěl jenom hrát a bylo mi jedno kde. Snažil jsem se žít po svém a mám radost z toho, že mi šanci dal právě Betis," popisuje svou minulost.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no kdyby BR nepočítal stím,že udrží Sahina tak ten by se nám do toho našeho stylu hodil..

Reagovat
smazaný uživatel

ja mám pocit že tam vidím Fernanda Alonsa

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnáším takové klišé prohlášení

Reagovat
Logan

Kdo by mi ho mohl popsat? v čem přesně jsou jeho přednosti a slabiny, co přesně hraje za post? CM, AM? Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Stazenej rozehravac se skvostnou technikou, brilatni primaky ze kterych dava vetsinu svych golu. Dobry kryti mice. Slabina je rychlost a defenzivni cinnost -- casto to honi na posledni chvilku. Moznou slabinou muzou byt fyzicky parametry

Suverene nejlepsi hrac betisu. Ma super fotbalovy mysleni.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele