Berger ještě jasno nemá

27.02.2008, 16:37
Aktuality
Patrik Berger, v současnosti hráč Aston Villy, chce svou fotbalovou budoucnost vyřešit co nejdříve. 34letý záložník byl nedávno úzce spojován se Slávií Praha, kde by si podle vlastních slov ještě jednou rád zahrál, s představiteli vedoucího celku Gambrinus ligy nicméně ještě oficiálně nejednal.

Bývalý hráč Liverpoolu se v této sezóně nedokázal v Villa Parku prosadit do základní jedenáctky a jelikož mu v létě končí smlouva, jeho odchod je takřka stoprocentní. Přitom už v zimním přestupovém termínu se o něj intenzivně ucházel Portsmouth, ovšem manažer Aston Villy Martin O’Neill to vyloučil.

Berger si není svou budoucností jistý, zájmem odejít z Aston Villy se však netají: "Od léta budu volný agent, takže mimo Anglii budu moci jednat s jakýmkoli klubem. Ale ještě uvidíme, jak se vše vyvrbí. Se Slavií jsem každopádně ještě oficiálně nejednal," prozradil Berger.

"Zde už dál být nechci, doufám, že se vše vyřeší co nejdříve," přižnal bývalý český reprezentant a ujistil, že se necítí nijak dotčen malým zápasovým vytížením: "Vracím se po zranění a kluci hrají opravdu výborně. Výsledky jsou perfektní, jsme jen tři body za Ligou mistrů. Kouč nemá sebemenší důvod měnit sestavu, nejsou žádná zranění, nikdo není suspendovaný." A možnost odejít do USA? "Je to jistě zajímavá možnost, ale také by záleželo na tom, jaký klub by to byl. V tuto chvíli každopádně preferuji návrat domů," uzavřel Berger.

Autor: Petr Kilian / skysports.com

Komentáře (28)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pojd do slavky

Reagovat
smazaný uživatel

jen se podivej na ten obrazek a predstavi si ho v sesivanem dresu...byt jim zustal bych u rude ta mu slusi vice

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně,jen at tam jde,vydělaly peníze a utratěj je za důchodce...jsem spartan ale práce Jarolíma s mladejma hráčema se mi líbila ale ted se chovaj jako idioti,sice přijde zadarmo ale za 50 kulí měsíčně hrát nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

To jak se ted chová KJ se nelíbí minimalen 1/3 slavistum.

Reagovat
fantomas

to čislo zmirni kámo, nebo rači spiš mluv za sebe!

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, když nastoupil začal budovat hodně zajímavej tým, ale teď je to jako vždycky! Mladý hráči odešli na hostování . . . Co dá Necidovi Jablonec? Jablonskýmu Kladno? Teď se mi to tam za mák nelíbí. Riskujou a o titul podle mě přijdou.

Reagovat
fantomas

je snad nad slunce jasný, že jim mladíci titul nevyhrajou a proto jarolím posiluje (i aby rozšířil uzky kádr) zkušenějšíma, a rozhodně v tuhle chvíli kvalitnějšíma, borcema...kvalůitu zkratka potřebuje hned a ne za pět let (necid, jablonsky) když chce letos titul, nebo ne?! Necid s Jablonskym se na další sezonu vrati a začne to od znova, akorát se širšim a vyváženějšim kádrem. Řekni mi duvody proč to v minulsoti slavie nikdy nedotáhla k titulu?? Já vim o dvou a ty sou právě ted nereálný - 1. uzky kádr, který pak zkolí zranění a je vymalováno a 2. moc mladý tým, kterýmu už pak na závěr nezbydou síly a nervy...Jarolím vždycky věděl jak a kde posilovat a ja tušim, že se mu dá stále věřit a že to dobře dopadne doufám...

Reagovat
smazaný uživatel

Sem úplně zapoměl, že si slávista , ale dobře! Ve všem co píšeš máš pravdu. Mě jenom přijde to posilování přehnaný. Třeba pořídit tři útočníky a Necida poslat pryč . . . Uvidíme na konci sezóny . . . Já tipuju na titul Spartu. Už napoví 20. kolo! Slávka hraje v Ostravě a Sparta má doma Tepličky . . .

Reagovat
fantomas

jj 20.kolo bude mazec...jak zapomněl? to snad ani nejde ne mě se taky zdá to posilování přehnaný, ale na druhou stranu nepamatuju na jedinej jarolímuv opravdu zpackanej přestup (tj. halvně drahej a potom na nic)

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, má na hráče čuch. Kolikrát je to trefa jak od Wilema Tella!!! Třeba Švento. On ví co dělá! Jenom se bojim jestli nejsou zaslepený tím úspěšným půlrokem. Snad ne. Teď se to bude lámat. Gambrinus liga jde nahoru a ve 20. to je samej šlágr :) Nádherný mače čekám!

Reagovat
fantomas

já též...btw mám trochu zmatek v tom jestli si spartan či slavista...možná už sme to nekdy probírali ale ta pamět viš co..

Reagovat
Staenly10

Fantomas ma pravdu. My s Karlem Jarolimem vime co delame. Jen se chce jeste trochu sehrat a bude to ta nejlepsi Slavia. Jen jednu vec bych udelal jinak,NIKDY BYCH NEKOUPIL ABRAHAMA: ALE KAREL TO BRZY POZNA?ABRAHAM BUDE SEDET A ZASE ODEJDE JAKO VA SPAETE. Jinak Karel nejlepsi trener.

Reagovat
smazaný uživatel

No já sem hlavně fanoušek fotbalu bez rozdílu. Ale od mala sem chodil na Bohemku a měl sem tam i hodně známejch. Takže sem bohemák. Ale jinak objektivní fanoušek. Titul přeju tomu kdo bude hrát nejhezčí fotbal.

Reagovat
MiraM

Jarolím udělal ze Slavie klub s nejlepším herním projevem. Pokud by přišel Berger do Slavie, přitahl by několik tisíc očí a způsobilo by to obrovský boom. Když přijde tahle hvězda, neprodělává se za jeho plat ale vydělává na jeho osobnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

videt smicu s bergrem ve slavii spolu ..... asi zacnu jezdit na vyjezdy i na bajkal

Reagovat
fantomas

asi tak...i ten pohled na tribunu by stal za to, když by tam byli oni dva vedle sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jestli vubec bude hrat Aby to nebylo jako se Šmicou Oba dva jsou obrovsky posily

Reagovat
smazaný uživatel

Slávka je nejlepší!!!! Jarolím z ní udělal tým kterej umí překvapit...to by se před několika lety nestalo...Slávia !!!!!!!!!! a kdyby sem šel Berger je to jen dobře pro celý mužstvo...nemůžou v něm být jen mladoši ale taky nějaká jistota !!!!

Reagovat
fantomas

maldoši už tam zaprvý skoro nejsou (fuč je dočkal, necid, švec) a za druhý, věčně zraněnej hráč, at sebe zkušenej nám zas tolik nepomuže ...podotykam že sem slávista

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak prisli jarolim, pudil, blažek, kubásek a to sou porad jeste mladý hráči .... i kdyz do kategorie dockal, necid nepatrej ..... a co se tyce dockala tak bojim bojim ze si ho v liberci nechaj .. i kdyz jako vymena za pudila s blazkem ... s tezkym srdcem, ale asi se to vyplati

Reagovat
smazaný uživatel

lepšííí by byl ve spartě...

Reagovat
smazaný uživatel

DO SRALTY? a co by tam proboha dělal.. náhodou pokud Šmicer hraje, tak je na hřišti jeden z nejlepších a Berger taky neni marnej, přitahl by spousty fanoušků i na stadion, vždyť Berger, Šmicer to byla vítězná vlna Liverpoolu. Za jejich doby byl Live nejlepší.. (myslim novodobou historii) vidět je zase hrát spolu a v český lize?? Větší lákadlo ani bejt nemůže..

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim te kolik toho Šmica odehral,ze muzes rict ze je nej na hristi??

A vitezna vlna Šmica a Berger,dovol abych se zasmal

Budete radi kdyz vam do toho aspon budou kecat

Reagovat
smazaný uživatel

pod do sparty tam ti bude lip nez v njake trapne slavii a nebo bez do barcelony tam bys ses urco do zakladu dostal tam by si byl ikapitan tam jsou totis tak slabi hraci ze to ani neni moznee

Reagovat
fantomas

Reagovat
Staenly10

Tak to bylo trapny od Reeaalla.

Reagovat
smazaný uživatel

bléééé ... prej do sparty... neumim si predstavit plesatyho bergera

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo dobre...chci to videt...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele