Barcelona překvapivě padla

07.11.2023, 20:55
Aktuality

Fotbalisté Barcelony překvapivě prohráli ve 4. kole Ligy mistrů ve skupině H na hřišti Šachtaru Doněck 0:1. Katalánci nenavázali na úvodní tři výhry a nevyužili možnosti s předstihem postoupit do osmifinále. Dortmund doma zdolal Newcastle 2:0.

Souboj Šachtaru s Barcelonou se kvůli válce na Ukrajině odehrál v Hamburku. Duel dvou úřadujících mistrů svých zemí rozhodl ve 40. minutě hlavou útočník Sikan. Svěřenci trenéra Xaviho, kteří doma zdolali dnešního soupeře 2:1, prohráli druhý z posledních tří soutěžních zápasů. Šachtar se nečekaným triumfem v neúplné tabulce bodově dotáhl na druhé Porto. Portugalský celek hostí od 21:00 Antverpy, jež jsou bez bodu.

Dortmund dal proti Newcastlu zapomenout na sobotní domácí debakl s Bayernem Mnichovem 0:4 v německé lize. Jako první se v dresu Borussie trefil v 26. minutě z malého vápna Füllkrug, pojistku přidal ve druhém dějství po protiútoku Brandt. Vestfálské mužstvo navázalo na vítězství 1:0 v Newcastlu a posunulo se do čela skupiny F, kde se dnes utkají ještě AC Milán s Paris St. Germain.

Autor: ČTK

Komentáře (2)

Přidat komentář
eder

Proč překvpivě? Šachtar byl lepší...

Reagovat
Drevar

Barcelona A" je za oceánom.. Miami

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele