Atlético prý nemá zájem o přestup Torrese, Simeone to nepotvrdil

27.01.2016, 13:52
Aktuality
Fernando Torres se před rokem za velkého nadšení fanoušků vracel do Atlética Madrid, v tuto chvíli se mu pozornosti ale dostává především díky spekulacím. 31letému útočníkovi se nedaří a média přinášejí informace o jeho dalším stěhování...

Mistr světa i Evropy v hlavním městě Španělska do konce letošní sezony hostuje z milánského AC a podle tisku se vedení klubu už rozhodlo neuplatnit opci na trvalý přestup. Trenér Diego Simeone něco takového minimálně prozatím nepotvrdil.

"Už dříve jsem řekl, že se na toto téma vyjadřovat nebudu, jelikož jsem zkrátka neměl co říct. S Fernandem jsem mluvil a ví, co si myslím, stejně tak jako mi svoje myšlenky sdělil on. To, co jsem mu řekl, patří jenom nám dvěma. Bavili jsme se spolu, to je důležité," říká k celé situaci trenér Diego Simeone.

Torres dal ve druhé polovině loňské sezony šest branek a slušně mu vyšel start do nového ligového ročníku, když se prosadil proti Barceloně a Eibaru. Trefa z 19. září byla jeho 99. a do této chvíle také poslední v dresu mateřského celku, ve zbytku podzimu se trápil a v uplynulých týdnech ho ze hry vyřadilo zranění kotníku.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (640)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele