Chtěl bych s Atléticem vyhrát La Ligu, prohlásil Torres

05.08.2015, 09:56
Aktuality
Fernando Torres se během minulé sezóny vrátil z AC Milán do mateřského Atlética Madrid, se kterým by si chtěl splnit jeden dávný sen. 31letý kanonýr by rád s Rojiblancos vyhrál Primera División...

Ostřílený útočník dokázal s Atléticem před třinácti lety opanovat druhou nejvyšší španělskou soutěž, to však byl pro Torrese jediný ligový úspěch, na nejvyšší úrovni se zatím nedočkal.

Menší z madridských celků se z ligového primátu radoval v předminulé sezóně a Torres by byl rád, kdyby se mu to podařilo s "Atléty" zopakovat. "Jako kluk jsem měl sen, který bych si ještě rád splnil - chtěl bych s Atléticem vyhrát titul," prohlásil před startem nové sezóny Torres.

Torres se k Rojiblancos vrátil v zimní přestávce a následně si během 19 ligových zápasů připsal tři góly, stejnou porci přidal i v Copa del Rey. "Kdybych si mohl vybrat, dám za titul s Atléticem cokoliv," dodal stále kmenový hráč AC Milán, jenž ve Španělsku hostuje.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (669)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele