Aston Villa získala na hostování Sinclaira

30.01.2015, 13:56
Aktuality
Scott Sinclair zřejmě nadobro ukončil své nepovedené angažmá v Manchesteru City. Pětadvacetiletý křídelník nehrál v týmu anglického mistra výraznou roli a delší dobu se spekulovalo jeho odchodu, načež ho dnes získala na hostování s opcí Aston Villa...

O bývalého anglického reprezentanta do 21 let měl velký zájem také Crystal Palace, nakonec se ale z jeho příchodu raduje birminghamský klub, kde bude Sinclair hrát minimálně do konce této sezóny.

"Věřím, že mám ty nejlepší roky stále před sebou," uvedl ofenzivní fotbalista, který nastupuje především na levém křídle. "Má za sebou velký přestup do Manchesteru City, kde to nefungovalo tak dobře, jak si pravděpodobně představoval," řekl k posile manažer Paul Lambert, jehož mužstvo čeká v následujících měsících boj o záchranu - Villans mají z patnáctého místa jen tříbodový náskok na sestupové příčky.

Sinclair má se Citizens smlouvu ještě do června 2016. Bohatý manchesterský klub ho koupil za deset milionů ze Swansea v létě 2012, už na minulou sezónu ho ale poslal hostovat do West Bromwiche. V tomto ročníku Sinclair nasbíral pouhé čtyři soutěžní starty.

Autor: Petr Vaněček / bbc.co.uk

Komentáře (382)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele