Aragonés povede Fenerbahce

25.06.2008, 18:56
Aktuality
Zaujalo nás
Luis Aragonés se dohodl na smlouvě s Fenerbahce Istanbul. Ačkoliv trenér španělské reprezentace v minulých dnech popíral jakýkoliv kontakt se zástupci tureckého klubu, převezme po mistrovství Evropy po Brazilci Zicovi mužstvo, které v posledním ročníku Ligy mistrů došlo až do čtvrtfinále.

Aragonésovi bude v červenci už 70 let přesto se pouští do dalšího trenérského dobrodružství v divokém Turecku. Žlutomodrý soubor by mělvést v následujících dvou letech.

Jeho předchůdce, brazilská hráčská legenda Zico, se s klubem nedohodl na nové smlouvě a tak navzdory tomu, že přivedl klub do historického čtvrtfinále Ligy mistrů, musel Brazilec klub opustit. Majitelé pak ukázali na Aragonése.

Ten však dlouho jakákoliv jednání odmítal. Dokonce ještě před pár dny, když vyloučil, že by změnil své rozhodnutí skončit po Euru u španělské reprezentace, popíral Aragonés jakýkoliv kontakt s Turky.

Autor: Jiří Fišara / bbc.co.uk

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

hodne stesti hlavne to zdravi tam ho budes potrebovat

Reagovat
smazaný uživatel

konecne... Spanelsko jedna z mojich oblibenych repre a on jim to tak dupe

Reagovat
smazaný uživatel

jasně no, dupe jim to tam hrozně, po x letech budou brát bednu a vy nevíte jak ho setřít, dědulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Fener

Reagovat
smazaný uživatel

At jde do Lískovce, ten ted nemá trenéra.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele