Aragonés své rozhodnutí skončit nezměnil

23.06.2008, 20:09
Aktuality
Trenér Luis Aragonés potvrdil své rozhodnutí skončit po Euru 2008 ve funkci španělského reprezentačního kouče. Nezmění na tom nic ani chvála, která jej zahrnula po postupu jeho mužstva do semifinále.

Aragonés čelil velkému tlaku ze strany médií během kvalifikace na evropský šampionát a proto dopředu oznámil, že po Euru skončí. Nicméně po postupu přes mistry světa z Itálie do semifinále je všechno jinak a tisk začal spekulovat, zda Aragonés náhodou své rozhodnutí nepřehodnotí.

Zkušený španělský kouč se však nechal slyšet, že o nové smlouvě rozhodně jednat nebude. "Chci všem poděkovat za komplimenty, ale svaz i vy moc dobře víte, že ať už turnaj pro nás dopadne jakkoliv, po Euru končím," prohlásil Aragonés na dnešní tiskové konferenci.

Kouč, který zbavil Španělsko 24 let trvajícího čtvrtfinálového prokletí, také popřel, že by se měl od příští sezóny ujmout tureckého Fenerbahce Istanbul.

Autor: Jiří Fišara / ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nepáči sa mi, že fabregas nehráva od začiatku a tores nehrá koncového hráča zdá sa mi byť o trochu lepší ako villa

Reagovat
smazaný uživatel

máš úplnou pravdu a muj souhlas, že je to naprosto výstižnej komentář..........

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem mu věřil vždycky. Když nebral do repre Raula tak dělal dobře, nechápu proč na něho ve Španělsku vyvíjeli lidi takovej tlak. Raul už za Aragonese u repre neměl nikdy obrovskou formu a fanoušci ho kritizovali že nebral jednu primadonu. Teď se mu všichni omlouvaj, ale to dost pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

To tu bolo nadávok na Aragonesa pred EUROM keď nezobral Raula, a hlavne po nominácii že nepostúpi ani zo základnej skupiny a hľa jeho rozhodnutie sa zdalo byť dobré ale nejako newidím žiadne reakcie po postupu do semi, že sa tú niektoí mýlili.....

Nedá mi to rýpnuť si

Reagovat
smazaný uživatel

ja si stále myslím, že som sa nemýlil, s takými hráčmi. obdivujem ruského a hlavne nemeckého trénera organizovanosť, žiaden priestor nevykrytý, rýchli a početný prechod do útoku

Reagovat
smazaný uživatel

Tu nerozoberáme jednotlivé tímy a ich stratégiu, ale správnosť rozhodnutia Aragonésa a to hlavne čo sa týka jeho nominácie na EURO, ktorú každý kritizoval....

Reagovat
smazaný uživatel

Po Raúlovi neštěkne ani pes. Jak jsem předpokládal...

Reagovat
Fernando_Torres

Tohle je spravny kouc, neboji se nechat doma i ty nejvetsi hvezdy, nebere hrace za zasluhy, takoveho by potrebovala ceska repre jako sul.....

Reagovat
Fernando_Torres

Jinak rozhodnuti nevzit Raula bylo naprosto spravne, takovyto hrac nemuze sedet na lavicce, coz by u Aragonese sedel

Reagovat
smazaný uživatel

Chvála, která jej zahrnula po postupu jeho mužstva do semifinále???

A to za co jako??? Ze u Di Nataleho mleli bozi mlyny nebo ze meli stesti pri penaltach???

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně dal dohromady obranu. Aby Španělé udrželi nulu proti Itálii, to u nich rozhodně nebývalo zvykem. Ale je fakt, že kdyby neměl Ikera, tak už je doma .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele