All-Stars Premier League 2011/2012

14.05.2012, 17:17
Názory a komentáře
Anglická Premier League ve velkém stylu proťala cílovou pásku. A tak nastal čas, aby redaktoři EuroFotbalu již popáté dali hlavy dohromady a společně si pro vás připravili sestavy plné hvězd, překvapení i zklamání...

Sestava All-Stars

Právě skončený ročník Premier League nabídl mnoho fascinujících individuálních rekordů i sérií. Robin Van Persie se přiblížil na jediný krok vyrovnání střeleckého rekordu; Papiss Cissé do nejvyšší anglické soutěže vlétl jako uragán a získával si kritiky natahováním gólové šňůry ihned po svém přestupu; jiná zimní posila, Djibril Cissé, dodržela pravidlo o tom, že v každém utkání bude buď vyloučena, nebo zapsána mezi úspěšné střelce; a hned několik hráčů z řad nováčků je skloňováno v souvislosti s odjezdem na červnové Euro - ať už to jsou útočníci Graham s Holtem nebo brankář Ruddy.

Navíc se nám přesně po 10 letech opět udržely všechny postoupivší celky a byli jsme svědky jednoznačně nejdramatičtějšího ligového finiše minimálně od roku 1989. Tehdy si Liverpool mohl v závěrečném přímém souboji s Arsenalem dovolit i prohrát o jeden gól, aby slavil titul - Thomasovou brankou v nastavení ovšem konkurentovi podlehl 0:2. Ne úplně odlišný vývoj věcí oproti tomu, který zvedal ze židlí - a zase je na ně vracel - úplně všechny fanoušky anglické kopané včera, nehledě na klubovou příslušnost.

Kdo ale opravdu vyčníval? Gólmanská dvojka je podle všeho jasná: Krul-Hart. Akorát by Marek Ustohal s Tomášem Daníčkem oběma elitním brankářům prohodili role jednička-dvojka. Všeobecná shoda dále zavládla také na obou krajích obrany, v záloze na postech Scotta Parkera a Davida Silvy, potažmo na pozici jakéhosi podhrota, která byla v obou jedenáctkách svěřena Rooneymu. Hrot pochopitelně musí obhospodařovávat kanonýr Van Persie; jenom u Daníčka by na této pozici operoval sám, podobně jako v Arsenalu, zatímco Ustohal by mu přidělil parťáka v osobě Kuna Agüera.

Tomáš Daníček (4-2-3-1): Tim Krul (Newcastle) - Kyle Walker (Tottenham), Laurent Koscielny (Arsenal), Fabrizio Coloccini (Newcastle), Leighton Baines (Everton) - Michael Carrick (ManUtd), Scott Parker (Tottenham) - Luis Antonio Valencia, Wayne Rooney (oba ManUtd), David Silva (ManCity) - Robin Van Persie (Arsenal); manažer Alan Pardew (Newcastle)

Náhradníci: Joe Hart - Joleon Lescott (oba ManCity) - Clint Dempsey (Fulham) - Sergio Agüero (ManCity)

Marek Ustohal (4-4-2): Joe Hart (ManCity) - Kyle Walker (Tottenham), Vincent Kompany (ManCity), John Terry (Chelsea), Leighton Baines (Everton) - David Silva (ManCity), Scott Parker (Tottenham), Wayne Rooney (ManUtd), Clint Dempsey (Fulham) - Robin Van Persie (Arsenal), Sergio Agüero (ManCity); manažer Alan Pardew (Newcastle)

Náhradníci: Tim Krul - Fabrizio Coloccini (oba Newcastle) - Gareth Bale (Tottenham) - Juan Mata (Chelsea)

Sestava překvapení

Na tomto místě se oba sestavovatelé museli vypořádávat s jakýmsi jarním dilematem - a sice báječnými lednovými posilami, které v Premier League stihly odehrát jen pár utkání, a přesto všem utkvěly v paměti. Mezi takové borce patří již zmíněný Papiss Cissé (ale i jeho jmenovec Djibril), forvard Evertonu Nikica Jelavić nebo Gylfi Sigurdsson ze Swansea. Z takové skupiny hráčů nakonec do obou sestav pronikl akorát první jmenovaný; jinak se ještě oba redaktoři překrývají ve jménech Yohana Cabayeho, Jamese McCleana, Michela Vorma a Phila Jonese. Přitom si nelze nevšimnout, že Daníčkovi hodně učarovali nováčci (jmenoval pět jejich zástupců plus manažera Norwiche Paula Lamberta), zatímco Ustohal si více všímal komet z řad klubů top4, jakými byli Koscielny, Evans, Jones, Oxlade-Chamberlain, Ramires a Assou-Ekotto.

Tomáš Daníček (4-4-2): Michel Vorm (Swansea) - Danny Simpson (Newcastle), Phil Jones (ManUtd), Sylvain Distin (Everton), Stephen Ward (Wolverhampton) - Jonathan Walters (Stoke), Wes Hoolahan (Norwich), Yohan Cabaye (Newcastle), James McClean (Sunderland) - Papiss D. Cissé (Newcastle), Yakubu (Blackburn); manažer Paul Lambert (Norwich)

Náhradníci: Radek Černý (QPR) - Russell Martin (Norwich) - Stéphane Sessègnon (Sunderland) - Danny Graham (Swansea)

Marek Ustohal (4-4-2): Michel Vorm (Swansea) - Phil Jones, Johny Evans (oba ManUtd), Laurent Koscielny (Arsenal), Benoit Assou-Ekotto (Tottenham) - Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal), Ramires (Chelsea), Yohan Cabaye (Newcastle), James McClean (Sunderland) - Papiss D. Cissé (Newcastle), Grant Holt (Norwich); manažer Paul Lambert (Norwich)

Náhradníci: John Ruddy (Norwich) - Joleon Lescott (ManCity) - Hatem Ben Arfa (Newcastle) - Stéphane Sessègnon (Sunderland)

Sestava zklamání

Kenny Dalglish, kterého si jako lodivoda "svých" propadáků vybral Tomáš Daníček, sice zhodnotil sezonu jako "ne úplně špatnou", dohromady se ale v sestavách zklamání objevilo hned šest jeho liverpoolských oveček. Konkrétně jde o Kuyta, Reinu (v obou případech brankářskou "jedničkou"), Carrolla, Adama, Carraghera a Downinga. Úplně zkrátka ale nepřišla ani Chelsea (čtyři zástupci) nebo Arsenal (tři). Shoda se jinak obecně na těchto místech příliš nenosí, neboť každý redaktor má samozřejmě na toho kterého fotbalistu odlišné nároky. Nicméně Reina, Roger Johnson, Mertesacker a N’Zogbia si našli cestu jak k Ustohalovi, tak k Daníčkovi. Zajímavostí je, že si oba sestavovatelé museli pomoct rozestavením se třemi stopery; krajní beci tak letos patrně příliš neselhávali.

Tomáš Daníček (3-5-2): Pepe Reina (Liverpool) - Roger Johnson (Wolverhampton), Stefan Savić (ManCity), Per Mertesacker (Arsenal) - Charles N’Zogbia (Aston Villa), Nigel De Jong (ManCity), David Dunn (Blackburn), Raúl Meireles (Chelsea), Gervinho (Arsenal) - Kevin Doyle (Wolverhampton), Dirk Kuyt (Liverpool); manažer Kenny Dalglish (Liverpool)

Náhradníci: Heurelho Gomes (Tottenham) - Seamus Coleman (Everton) - Aaron Ramsey (Arsenal) - Fernando Torres (Chelsea)

Marek Ustohal (3-4-3): Pepe Reina (Liverpool) - José Bosingwa (Chelsea), Per Mertesacker (Arsenal), Roger Johnson (Wolverhampton) - Adel Taarabt (QPR), Michael Essien (Chelsea), Tim Cahill (Everton), Charles N’Zogbia (Aston Villa) - Stewart Downing, Andy Carroll (oba Liverpool), Florent Malouda (Chelsea); manažer Alex McLeish (Aston Villa)

Náhradníci: Thomas Sörensen (Stoke) - Jamie Carragher - Charlie Adam (oba Liverpool) - Javier Hernandéz (ManUtd)

Autor: Tomáš Daníček, Marek Ustohal

Komentáře (710)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Radek Cerny?

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

co tam dělá Černý ?? jaký překvapení ?? chytal 5 zápasu neudržel ani jednou čistý konto a z toho má 1 remízu v WBA jinak zbytek prohry

Reagovat
smazaný uživatel

viděl si aspoň jeden z těch 5 zápasů teda? hovno jinak by jsi nepsal takové kraviny!! chytal parádně a v každém zápase chytl několik tutovek

Reagovat
fantomas

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže ve fotbale se hlavně hraje na body a ne na počet zákroků !!! navíc kdyby zachytal pořádně tak by chytal víc zápasu než 5

Reagovat
fantomas

Takže proto, že nevychytal za tak tragickou obranou víc než jeden bod (navíc zrovna chytal samý těžký soupeře!), nemůže bejt jednim z překvapení sezon? Dost pokřivená logika, panečku...

Reagovat
smazaný uživatel

jediný překvapení na něm je, že ho vůbec letos pustili do brány

Reagovat
fantomas

No ty seš mi výlupek..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže kvality hráče se posuzují podle výkonu a ne výsledku týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ten fotbal znáš ze statistik a ne trávníku, co?

Reagovat
terry

Reagovat
stas87

ten baines je tam z povinnosti alebo v celej lige nie je nikto lepsi ako on?

Reagovat
tomasinho

Na podzim možná Enrique, od nového roku jasně Baines.

Reagovat
stas87

clichy mal dobry len koniec sezony?

Reagovat
smazaný uživatel

jj.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda ,že hrál Clichy na úkor Kolarova.

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy, Assou-Ekotto, Evra, Kolarov, Cole - Jedině tihle se s ním mohou měřit, tuhle sezónu byl prostě nejlepší (a asi i to předešlou)

Reagovat
smazaný uživatel

Cole asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarov hral moc málo na to, aby konkuroval.

Reagovat
klvana

Ale když hrál, tak hrál dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt Santos zraněnej tak je lepší on.

Reagovat
vladis271

88/89 k spomenutej sezóne jedna legenda. Dominancia LFC a herný štýl bol vtedy taký, že po zápase sa v away sektore našlo kopec roztrhaných tiketov kde boli jednotky.

Reagovat
Erdovec

no co, pojistíš si tím že vždycky budeš mít radost

Reagovat
smazaný uživatel

Johny Evans díky bohu za jeho chyby

Reagovat
smazaný uživatel

Letos náš nejlepší obránce a nejspíš největší překvapení sezóny.

Reagovat
vodka

tak Johny Evans neexistuje...

Reagovat
Usty

já jsem to taky zjistil docela nedávno v porovnání s tím, jak dlouho už hraje

Reagovat
forrest

Johny - Jonny

To jsi specialista na PL, když neznáš Evanse, kterej je v Man. United hraje pravidelněji už snad 5 let?

Reagovat
Usty

Nepřijde mi, že jedno písmenko ve stejně znějícím jméně je hodnota "specializace" na ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forrest

Sorry... beru zpět, já to pochopil, že jsi ho neznal vůbec...

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

s posledným negativnym uplne suhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Tss, Usty, já ti dám, 4 hráči Liverpoolu ve zklamání sezony. I když by tam měl být celý tým.

Reagovat
Usty

5

Reagovat
terry

A Meireles pro me zklamani ani neni.

Reagovat
Bayern +

Presne. Tam mal byt trebars Malouda, Essien.

Reagovat
Usty

jsou tam

Reagovat
smazaný uživatel

Essien byl zraněnej toho nepočítej....

Reagovat
terry

Ale pocitej.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě taky není zklamání. Autor asi myslel z hlediska úpravy vlasů

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes ani neměl možnost zklamat.

Reagovat
tomasinho

Jinak, sestava zklamání i překvapení je bližší u fantomase, Usty mohl mít lepší jedenáctku sezonu, ale zabil to tím Terrym na stoperu. Takže tam je to tak fifty-fifty, protože u Toma je Dempsey jen na lavičce. Celkově tedy vítězí u mě fantomas.

Reagovat
Usty

vždyť hrál skvěle pokazil jen 2 zápasy a na jaře byl nejlepší stoper PL...

Reagovat
tomasinho

Nebyl, lepší byli Lescott, Škrtel, Kompany, Koscielny, Coloccini. Ne podle pořadí, jen namátkou, kdo všechno byl lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, jak tam někdo soudný může dát Reinu!

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem debil, to je sestava zklamání....to potom jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty debiléééééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Čech - Baines,Kompany,Terry,Ivanovič - Mata,Parker,Silva,Valencia - Persie,Cisse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Ivanovic rozhodne ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší pravý bek světa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se smějte, on ho chce Real asi jen tak ze srandy...

Reagovat
tomasinho

Ne, možná ho chce proto, že je lepší než Arbeloa.

Reagovat
smazaný uživatel

počkaj, ty si to myslel vážne?

Reagovat
smazaný uživatel

a kde to píšou?

Reagovat
domingo

Tak v tom pripade je Piszczek nejlepsi levy bek sveta, vlastne pockej, je az druhy, prvni je Altintop

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

schopnosti fotbalisty se meri podle toho, jestli ho chce nebo nechce Real?

Reagovat
smazaný uživatel

Do jisté míry ano.

Reagovat
terry

Reagovat
Chazy

Víš o tom, že za Real hrál Faubert?

Reagovat
smazaný uživatel

Gravesen byl taky supr kauf.

Reagovat
vodka

Gravesen byl super fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co to znamená do jisté míry?

Reagovat
Chazy

Ale samozřejmě, jen sem ho chtěl připomenout ...

Do jistý míry máš dokonce pravdu. Ale když někoho chce Real, neznamená to, že je nejlepší na svým postu.

Reagovat
domingo

Tak jasne ze zajem Realu ukazuje (vetsinou) na mimoradnou kvalitu hrace, ale jaky to je jako argument pro to, ze je nejlepsi na svete? V tom pripade ti, co uz v tom Realu hraji (napriklad Arbeloa), jsou nejlepsi v cele galaxii asi. A vubec, jses blbej jak bedna kytu.

Reagovat
smazaný uživatel

jseš

Reagovat
Usty

.. mimochodem, nemohl jsem tě vidět v den finále FA Cupu v Brně na Moraváku?

Reagovat
domingo

Co to bylo za den?

Reagovat
Usty

sobota 5.5. ... jo, dokonce jsem tě viděl (teda pokud jsi to byl ty) i kousek od jedný fakulty MU, přírodověděcká myslím, vystupoval jsi z šaliny.. a pak dojedu na Moravák a jseš tam zas

Reagovat
domingo

Jj no, to jsem mel prijimacky nejdriv (na ekonomce), pak jsem sjel do mesta a strasne jsem se ozral, takze mozny je cokoliv

Reagovat
Usty

říkal jsem si, že lidí s červenými vlasy není ani v Brně příliš

Reagovat
domingo

Jak vubec vis, jak vypadam?

Reagovat
Usty

špehuju tě

..viděl jsem nějaký fotky, snad na nějakým srazu PL nebo co to bylo..

Reagovat
smazaný uživatel

ze bys konecne sel na skolu, ktera ti k necemu bude?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně mi tu jak magoři argumentujete Faubertem a Altintopem, přitom tam oba přišli skoro zadarmo a Ivanovič by tam šel za 15 - 20 mega, což je značka jednoho z nej hráčů na svém postu, kor u klubu, který si může ukázat prakticky na kohokoliv kromě Messiho.

Reagovat
terry

Vybrali si ho predevsim proto, protoze Mourinho. Jestli to je vubec pravda.

Reagovat
Chazy

No, dostáváme se z nejlepšího na jednoho z nejlepších, aspoň ta diskuze k něčemu je.

Reagovat
domingo

Tak to jsi dobry, ze reagujes pod prispevkem, kde je ten argument zase jiny, novy, lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

A vubec, jses blbej jak bedna kytu.

Reagovat
terry

Vyborny prirovnani na konci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V Realu hrál i Faubert

Reagovat
Chazy

Wow, fakt?

Reagovat
terry

1) Neni. 2) Na stoperu letos kolikrat horel.

Reagovat
smazaný uživatel

1) Tvůj názor mě nezajímá 2) Jak hrál na stoperu pokud hovořím o pravém beku, je mi uplně jedno.

Reagovat
terry

To neni muj nazor, ale fakt. A pokud chces nekoho zaradit do nejlepsi sestavy, mel by podavat kvalitni vykony celou sezonu, coz nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano nebylo, díky zranění

Reagovat
terry

Aha, takze on hral na stoperu tuzku kvuli zraneni?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, kvůli zranění spoluhráčů. A neargumentuj mi tu doprdele stoperem, když píšu o pravém beku.

Reagovat
terry

Tak jo, promin

Reagovat
božský John

Užs doštudoval tu zemědělku?

Reagovat
terry

Nehlede na to, ze letos tolik nechybel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je výbornej, ale já v něm vidím spíš stopera. Dokonce někdy prohlásil, že jestli bude hrát na kraji, tak odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na kraji hraje stokrát lépe, než na stoperu.

Reagovat
terry

Letos dokazal, ze na stoperu hrat nemuze.

Reagovat
vodka

ale može, by si zvykl a parametry na to má...

Reagovat
terry

Jasne, ja spis hovoril v kontextu letosni sezony. Kdyby hral celou sezonu na stoperu, tak prosim, ale uz si asi odvykl a je to vazne jen na zaskok.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinho? Naozaj, fantomas?

Reagovat
SunFells

Naozaj Čekalo se od něj mnohem, mnohem víc ....Snad další ročník půjde nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

čakalo, ale sklamanie sezóny podľa mňa určite nebol. Len v našom tíme by sa dalo nájsť pár väčších sklamaní.

Reagovat
SunFells

Opravdu? Kdo? Možná Ramsey, ale u těch dvou byla očekávání naprosto odlišná.

Reagovat
smazaný uživatel

Arshavin, od ktorého som aspoň ja teda čakal, že sa zdvihne, Ramseyho výkony tiež neboli ideál, koniec-koncov aj ten Park...

Reagovat
SunFells

Arshavin takhle hrál už dvě sezóny předtím, popřípadě ne o moc líp ...To opravdu nikoho překvapit nemohlo.

Reagovat
SunFells

A Parka jsi viděl na hřišti kolikrát, aby se dal brát v úvahu?

Reagovat
smazaný uživatel

a koľko krát videl hrať Gomesa fantomas, že ho má na lavičke...

Reagovat
SunFells

Já tu obhajuju jeho zařazení Gervinha mezi zklamání, ne jeho celou sestavu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak z toho statusu tam mohol dať skôr Parka ako Gervinha. A vôbec, Gervinho nemal mizernú sezónu - nebol to ideál, ale bola to jeho prvá sezóna v PL a tie čísla mal dobré, kým neišiel na APN, dovtedy to bol jasná voľba do základu s Walcottom.

Reagovat
SunFells

Měl lepší akorát start sezóny, pak to s ním šlo dolů a už před APN byl nepoužitelný. A od něj se začal chytat snad až teď poslední dva zápasy. Prostě se od něj čekalo o dost víc než jen 2-3 měsíce lehce nadprůměrnějších výkonů a zbytek bída, rozumíš tomu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale áno, rozumiem, určite nemal ideálnu sezónu, čakalo sa od neho viac, ale k hráčom ako N'Zogbia, Dunn, Meireles, ktorí boli viac než masívne sklamania, by som ho nezaradil určite už len kvôli tomu dobrému štartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Wenger Arshavina nezabijel na kridle, mozna by to bylo o necem jinem...

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, to jsem si ani nevšiml. Kde je Ramsey?? Jaktože jen v náhradnících? Od něj se čekalo kopa věcí, kór po tej brance proti United.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom s nim souhlasim Ze zacatku se mi libil, ale po par mesicich uz ho meli beci v PL precteneho a on uvadal... Potom odjel na APN a vratil se v jeste horsim stavu, hlavne psychicky byl asi dost dole. Zacinam mit z toho prestupu pocit, ze to bude fail, ale snad se pletu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://bit.ly/JdEeNJ

City trophy parade live streaming

Reagovat
Chazy

Vy máte prostě nejlepší web z PL.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Chazy

Reagovat
Eric_The_King

Mě se zas tak moc nelíbí. Jako jo, na poměry stránek ostatních týmů z PL je to fajn, ale je to takový jednooký mezi slepýma.

Reagovat
smazaný uživatel

McClean nic fantíku?

Reagovat
tomasinho

Má ho tam.

Reagovat
smazaný uživatel

veď je v prekvapení sezóny, kde mal ako byť?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha já to přehlídl, tak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
biznizmen

Reagovat
ďuriLFC

A pritom si to ,,zaslužil,, najmenej z cleej zálohy

Reagovat
66pepo66

Reagovat
smazaný uživatel

Fantík udělal radost s Carrickem

Reagovat
Carrick

Celkově je ta jeho sestava naprosto podle mého gusta. Snad jen Lescotta bych upřednostnil místo Koscielnyho, ale to je jenom malý detail.

Reagovat
domingo

Spis Park misto Gervaise, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Park nemal príležitosť sklamať.

Ale Gervinho podľa mňa sklamaním nebol...

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes taky ne a je tam.

Reagovat
domingo

Da se to brat i tak, ze bylo zklamani, ze nedostal sanci.. Auxerre kdysi koupilo Alexandra Licatu, ktery prichazel z Monaka s povesti noveho Benzemy a za tri roky odehral ve vsech soutezich presne 0 minut. To je podle me zklamani jak prase

Reagovat
fantomas

Nj, ale Park nepřicházel s žádnou super pověstí a měl fungovat za nejlepším Persiem kariéry, kterýho Wenger zkrátka odmítal šetřit. Je to spíš záhada než zklamání.

Reagovat
fantomas

Proč Park, to mi moc jasný neni. Tak děsnej zase nebyl, tolik toho taky neodehrál a už asi třetí sezonu se od něj nic moc nečeká, jen poctivý lepičství. Každopádně že se mi Gervinho, jeden z tahounů Lille, vryje první sezonu do paměti akorát pár splašenýma akcema, prvotřídní pálenkou a sólováním...to mě jednoduše zklamalo.

Reagovat
SunFells

On myslel našeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak se mi líbí, jak je to hrozně vyhrocené, přitom na každý post máte kolem 4 horkých kandidátů, každý výběr je tak subjektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Terry? Vážně?

Reagovat
Usty

Usty

14.05.2012 17:33

vždyť hrál skvěle pokazil jen 2 zápasy a na jaře byl nejlepší stoper PL...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak Ale haters gonna hate

Reagovat
smazaný uživatel

To se mi nějak nezdá. Co jsem viděl Chelsea, tak Terry nehýřil jistotou. To už lepší sezónu měl i Škrtel, a není zmíněn.

Reagovat
Usty

"co jsem viděl Chelsea"... v tom to asi bude, já viděl krom 2-3, všechna utkání a až na jedno, v němž totálně propadl a na jedno, ve kterým smolně zavinil porážku, byl pokaždý špičkovej, ve spoustě klání MOTD a na konci sezony byl vážně nejlepší.

Reagovat
kiwwi

man of the day?

Reagovat
Usty

no, dokonce

Reagovat
smazaný uživatel

Miserable.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak viděl jsem ji letos min. 10x a opravdu nepřesvědčil, že by měl být jedním ze 2 nejlepších stoperů ligy v tomto ročníku. Plus ty jeho excesy...

Reagovat
terry

Jake excesy?

Reagovat
Usty

co má jeho osobní život společnýho s tím, jestli bude v mý sestavě nebo ne? tím spíš jsou jeho kvality vidět, když i přes ten nevídanej hate v celý Anglii a pomalu i u nás hraje prim jak v Chelsea, tak v Anglii

Reagovat
kiwwi

jaky osobny zivot?

vsak tie excesy mal na ihrisku

Reagovat
Usty

podklouznutí je exces?

Reagovat
kiwwi

ne ale nakopnutie protihraca (aj ked to bolo mimo PL) a rasisticke urazanie protihraca (aj ked zatial este nepotvrdene) su excesy na ihrisku

Reagovat
Usty

závorky skrývají celou pointu

Reagovat
FC Porto FC

ten rasismus je pěkná p*******

Reagovat
FC Porto FC

Já stebou souhlasím. Terry dobrá volba když chce každej vidět jen to špatný..

Reagovat
smazaný uživatel

Excesy na hřišti. A i kdyby se excesy nebraly v potaz, tak výkony byli v PL letos lepší stopeři. Opravdu mě zajímali jen ty důvody, proč tam Terry je. Pro mě je jeho nominování do sestavy sezóny docela šok.

Reagovat
FC Porto FC

jednoduchý tuto sezonu byli dobří Kompany, Škrtěl, Terry, Koscielny satčí si vybrat

Reagovat
smazaný uživatel

za výběr Kanárků

Reagovat
smazaný uživatel

Vorm - Valencia, Kompany, Koscielny, Baines - Dempsey, Parker, Silva, Sesegnon - Rooney, Van Persie

Reagovat
ronaldik

Reagovat
Chazy

Někdo z trojce Caldwell, Moses, Di Santo prostě měl bejt v překvapení sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Když to rozvedu:

Krul,Vorm,Čech,Hart - Baines,Cole,Evra / Terry,Kompany,Koscielny, Coloccini /Ivanovič,Richards,Simpson atd atd. na zálohu nemám energii :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě nejlepší sestava: 3-4-3

Hart - Koscielny, Coloccini, Kompany - Valencia, Parker, Silva, Dempsey - Aguero, RvP, Rooney

Manažer Pardew

Jinak překvápko sezony celkově Newcastle a zklamání nejvíc asi Taarabt, od něj sem v PL čekal moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Nvm nvm jestli má být DeJong ve zklamáních . Svoje si odehrál a rozhodně nehrál špatně. Jen se prostě nehodil Mancinimu do krámu a tak ho nestavěl.

Reagovat
kiwwi

z jedneho z najlepsich DM v lige sa stal nepotrebny hrac...ani nie tak svojimi vykonmi, ale sklamanie to je

Reagovat
smazaný uživatel

tak on je potřebný. Jen ne to tolik jako loni. To, že ho Mancini málo stavěl přece neznamená ,že je to zklamání.

Reagovat
Eric_The_King

To by tam mohl být i Berba, což by mě teda hodně mrzelo

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je tam Gomes, když nenastoupil k jedinému utkání?

Reagovat
mike.84

protože nezarval v trainingu

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že bych se chtěl zastávat modráků, ale Meireles se mi líbil a Malouda moc šancí nedostával.

Reagovat
Usty

Jde o to, že Malouda byl v mých očích jasný křídelník číslo jedna.. Bral jsem tu sestavu zklamání jako nějakej rozdíl mezi prvkem "očekávání" a prvkem "výsledek" - z toho důvodu je tam i Cahill, Taarabt nebo Johnson, i když byli v lize horší hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle. Nevím, co od něho čekat. Vždycky jsem ho bral jako sympaťáka, škoda, že přestoupil do Chelsea. Možná už je čas na návrat do L1.

Reagovat
Usty

za letošek strašně spadnul.. loni i předloni byl vždycky půlku sezony nejlepší hráč Chelsea, ne-li PL.. v té mistrovské sezoně byl neskutečnej.. a letos mě velmi zklamal, na CFC už v jeho věku asi mít nebude, s jeho odchodem počítám

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky hrával dobře, a přesto byl zdejšími dost často kritizován. Škoda ho...

Reagovat
Cipinho

Hart - Baines, Koscielny, Kompany, Walker - Silva, Carrick, Ramires - Aguero, Van Persie, Rooney

Reagovat
Pipo123

Menšie OT, ako to vyzerá s DI Matteom ? zostane v Chelsea či nie ? Lebo v poslednej dobe čítam že Lazio ho kontaktovalo

Reagovat
smazaný uživatel

jak to máme asi vědět...jedinej, kdo o tym rozhodne, je Roman...

Reagovat
Carrick

OT: Milda na pl.cz: "MUTD si s hráči kteří ho stáli miliony docházel pro tituly pravidelně a nikomu to nevadilo, nevím proč by v tom měl být problém nyní".

Ale vážně, ti, kdo trochu sledujete i dění na pl.cz, zažili jste někdy ve fotbalových diskuzích většího vola než je on? Teď beru samozřejmě jenom lidi, kteří mají nějaký slušný přehled o fotbale a přiměřenou inteligenci.

Reagovat
kiwwi

tak on rozhodne nie je hlupy, ale troluje statocne

Reagovat
vodka

tak tak..

Reagovat
Chazy

Vola? On není blbej, prostě máš fanatický fanoušky svýho týmu a on je fanatickej odpůrce MU. A jako normální člověk slepě podporuje svůj tým, tak on slepě shazuje ten, co nenávidí. Já už sem si na něj zvyknul.

Reagovat
kiwwi

je to strasne dementny pristup...to ho akoze fakt bavi pozerat PL len kvoli tomu, aby sa mohol dockat neuspechu United?

Reagovat
Usty

tak včera "jeho tým" prakticky vyhrál vše, co mohl

Reagovat
Chazy

Njn, já to taky nechápu, ale jestli to tak v hlavě má, tak si prostě nevybere

Reagovat
Carrick

Vola je asi přehnané, ale i tak tam věčně otravuje a sviní diskuze těmi svými hloupostmi. Ony celkově ty diskuze tam jdou postupně čím dál víc do kopru. Sice ne jenom díky němu, ale napomáhá tomu taky dost.

Reagovat
kiwwi

scouseri to tam tiez dokazu pekne zasvinit...celkovo sa mi zda, ze sa tam strasne prejavuju vsetci ABU fans

Reagovat
Carrick

Mám pocit, že poslední dobou, se tam vyrojilo plno nových blbečků plus, kteří chodí jenom dětinsky provokovat a škodolibě se posmívat každému sebemenšímu neúspěchu (a to nejen u MU). Nějakou plodnou diskuzi aby člověk pohledal. Hlavně mi je i docela líto Cottagera.

Reagovat
Carrick

*bez toho plus a ta jedna čárka je tam taky navíc

Reagovat
tomasinho

Především Vlado je exto pár exellence.

Reagovat
vladis271

mne to vadilo vždy

Reagovat
fantomas

Milda je normálně inteligentní člověk s radikálníma názorama, nic, co by mě mělo bůhvíjak pohoršovat nebo vést k označení "vůl".

Reagovat
Carrick

"Vůl" nebyla narážka na jeho inteligenci, ale na jeho často stupidní vystupování v diskuzích.

Reagovat
fantomas

Njn, chápu, že fandum MU se to může takle jevit. Každopádně já ho třeba poznal i osobně, a to bys s nim určitě ani ty neměl žádnej problém. Je to svym způsobem internetová image, mi přijde...

Reagovat
Erdovec

chudák Carroll

Reagovat
sejber

Terry v All-star zostave

Reagovat
Erdovec

no teď už jen doufat že sezonu začneme s nějákým nováčkem, skončí to 5:0, dva dá Downing a na ty další tři nahraje Andymu, samozřejmě všechno to budou goly o tyč

Reagovat
kiwwi

nechapem, ako je mozne, ze sa nikomu do ziadnej zostavy nevosiel Skrtel - kazdy ho tu celu sezonu ospevuje ako najlepsieho stopera ligy a potom tam aj tak nadzgate Terryho alebo Koscielneho...skoda

Reagovat
smazaný uživatel

toto je jedna z vecí, ktoré nikdy v živote nečakáš - kiwwi obhajuje hráča Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

On ho tak uplně neobhajuje, jestlis správně pochopil, to co napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

těžké pochopit ironii?

Reagovat
Bayern +

Presne!

Reagovat
herbage

Koscielny naprosto s přehledem, i když Martin hrál taky výborně

Reagovat
stas87

co ten terry?za zasluhy?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to tahoun CFC, s ním byla defenziva (především na podzim) výrazně jistější, kvalitami letos vyletěl zpátky mezi top stopery světa, vedle toho dal 7 golů.

Reagovat
vodka

no, moje sestava:

Krul

Walker - Coloccini - Škrtel - Baines

LAV - Carrick - Parker - Bale (Silva)

RvP - Rooney

překvapení: Vorm

Evans - Ream - Distin

AOC - Cabaye - Sessegnon - McClean

Cisse - Pogrebnak - Hoilett (z toho co sem viděl se vyšvihl na velmi slušnou úroveň v každém zápase a to zvykem nebylo)

Reagovat
Bennhy

Škrtel?

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Bayern +

Hart - Walker, Skrtel, Kompany - Ramires, Carrick, Parker, Silva - Rooney - Agűero, Van Persie

(Krul - Baines - Mata - Yakubu)

Reagovat
sejber

All-star

Krul

Walker-Lescott-Coloccini-Baines

Mata-Cabaye-Parker-Dempsey

P.Cisse-van Persie

coach- Pardew

sklamanie

Hennessey

Bosingwa-Johnson-Savic-Aurelio

N’Zogbia-Ramsey-Nasri-Adam

Torres-Bothroyd

coach- Villas-Boas

Reagovat
smazaný uživatel

Hart

Skrtel - Koscielny - Kompany

Mata - Cabaye - Parker - Silva

van Persie - rooney - Kun

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtela ste tam celkom zabudli.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je v sestavě zklamání Meireles? Průměrák, od kterého se nečekalo, že bude nadprůměrný, tady jsi Fantíku přestřelil, bylo dost hráčů, od kterých se očekávalo více.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Gooners, kteri tri hraci byli v ramci tymu tuhle sezonu nejlepsi? Ja davam ->

1. Van Persie

2. Koscielny

3. Arteta

Reagovat
nani92

1.Ramsey

2.Persie

3.Wallcott

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey?

Reagovat
sejber

ironia

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak, no. Jedine tomu Artetovi by mohol konkurovať Rosa, ale takto je lepšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa se chytl az ve druhe pulce sezony, tak proto jsem uprednostil Artetu

Reagovat
smazaný uživatel

uprednostnil*

Reagovat
sejber

to sedi

najhorsi 1. Ramsey 2. Gervinho 3. Walcott

Reagovat
afc

Walcott

Reagovat
sejber

co je natom divne? priemerny hrac ktory za posledne roky ukazal minimalny progres a tuto sezonu urcite nenaplnil ocakavania. Ako sklamanie sa moze ratat samozrejme aj ucnkovanie inych hracov (Chamakh, Jenkinson ...) ale ty nedostavaly tolko casu na ihrisku ako Theo

Reagovat
smazaný uživatel

Theo mal najlepšiu sezónu v Arsenale.

Reagovat
afc

11 golov a dvorny nahravac Persieho,to je podla teba priemerny hrac?A progres iste, ze urobil a ak by mal vedla seba Fabregasa,tak by jeho vykony boli este lepsie.

Reagovat
sejber

to s fabregasom je scestne. Keby mal na hrote Chamakha su jeho statistiky polovicne. Mal par kvalitnych zapasov ale tiez vela slabych kde nebo schopnyabsolutne nic vymysliet. Je to hrac ktory sa zvezie na vykone tymu ale iba malokedy jeho vykon vyhecuje tym. Pre mna priemer a ocakavania nenaplnene

Reagovat
afc

To s Fabregasom vobec nie je scestne.Walcott je hrac,ktory potrebuje lopty,ake mu daval Fabreagas.Tam moze vyuzit svoju najvacsiu prednost.Rychlost a zakoncenie.To aj v minulej sezone, ked Arsenal zacal v zime slapat a Walcott nastalo vytlacil rusaka,ti vadil?On za to nemoze,ze v tejtom sezone nikto zo zaloznikov mu nedokazal davat lopty,ake mu daval Fabregas.

Reagovat
herbage

Song a Rosa ano

Reagovat
afc

Ale oproti Fabregasovi to bolo proste malo

Reagovat
herbage

to jo. Ale když vidím výkony Cesca v Barceloně, tak jsem rád, že je pryč. Přijde mi, jako kdyby ztratil střelu, ztratil chuť, na hřišti se plouží, dělá furt patičky, kazí přihrávky. I Thiago měl větší přínos pro hru než on

Reagovat
afc

Som videl posledne zapasy barcy a som nechapal z neho Bol uplne strasny,takto zle nehral ani vo svojej poslednej sezone za Arsenal a to si uzil kritiky az az.Som zvedavy ci sa v buducej sezone zlepsi,ak nie,tak to bude z jeho strany slusny prepadak.

V stredu povie Robin rozhodnutie.

Reagovat
herbage

jj, ale čekám, že zůstane. A i kdyby chtěl odejít, tak má smlouvu ještě na rok a minimálně na příští sezónu zůstane

Reagovat
afc

Prave to,ze ostane aj ked nepodpise novu zmluvu,uz nikde nevidim napisane...Aby to nedopadlo,ako s Nasrim..

Reagovat
herbage

Myslím, že jeho odchod by překvapil naprosto všechny, nemá absolutně důvod odcházet. Je fanoušky milován, je kapitán, žena i děti jsou v Londýně jako doma on má v kabině hlavní slovo. I fotek na tréninku je vidět, jak úplně září štěstím. Jen čekal, jak dopadne konec sezóny, aby přemýšlel o svojí budoucnosti skutečně s čistou hlavou. Ale i kdyby se rozhodnul odejít, tak mu to nebudu mít za zlé

Reagovat
herbage

jen jedno bych asi nepřekousnul - odchod do Serie A

Reagovat
afc

Tak spekuluje sa iba o Juve o nikom inom,tam by hadam nikdy nesiel.

Reagovat
herbage

to by se musel zbláznit, aby šel do Juve

Reagovat
smazaný uživatel

práve tam by sa mal upratať, keby neostal. Do PL nie, to by bolo ešte horšie a v PD oňho asi nebude moc veľký reálny záujem.

Reagovat
smazaný uživatel

v PD mi príde reálna možno Malága.

Reagovat
herbage

Malága fakt ne, ti pracují koncepčně. Navíc Robin pokud bude chtít odejít, tak motivem budou trofeje, ne prachy. Pochybuji, že by poslední roky kariéry chtěl tahat nějakou Malágu do LM

Reagovat
herbage

V PL hrozí reálně jen Mancity, protože MU a Chelsea jsou vyloučené, Liverpool rovněž. Z PD Real i Barca a ze Serie A snad nikdo, tam by nešel. A Bayern zájem mít nebude

Reagovat
smazaný uživatel

do Barcelony sa maximálne nehodí, snáď tam nie sú tak blbí, aby ho podpísali a Realu je na nič, kým majú Karima a Higuaína a odchode ani jedného z nich sa nehovorí, takže tí podľa mňa padajú. MC prichádza do úvahy, ak sa zbavia Adebayora a Džeka, potom by som sa bál.

Reálne mi ostáva len Málaga a PSG a to by si určite nepolepšil, takže by mal ostať.

Reagovat
gocii

řekl bych že mu nevyhovuje ten styl barceony, nemuže tam uplatnit tolik tu svou genialitu v podobě pasu jako to měl v arsenale, takže je tam uplně nevyraznej

Reagovat
sejber

Ja ho stale berem z pohladu velkych ocakavani do neho vkladanych pri prestupe a tie zatial u mna nenaplnil. S tym zaradenim medzi najhorsich som to mozno prepiskol ale stale mi pride malo komplexny a vyuzitelny len vdaka rychlosti co je casto proti tymom z dolnejpolovice prd platne a proti betonu je uplne nepouzitelny

Reagovat
sejber

plus pri zrovnani s Chamberlainom sa ukazuje ze typologicky podobny hrac moze byt ovela komplexnejsi a pouzitelnejsi ako Theo. Ajked Ox ho zatial plne nahradit nemoze za dva roky sa moze kludne stat ze Theo ak sa nezlepsi moze rychlo upadnut do zabudnutia niekde v Sunderlande ...

Reagovat
herbage

a proč by měl něco vymýšlet? On má hlavně nabíhat za obranu a střílet a nahrávat na góly. První plovinu ty míče nedostával a byl špatný, pak je začal dostávat a patřil k nejlepším. takoví hráči jsou ale potřeba a podívej třeba na Barcelonu, jak platným hráčem dokáže být Pedro

Reagovat
sejber

Snad nas nechces porovnavat s Barcou ktora hra v inej lige kde su takyto hraci ovela platnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

jaja

Reagovat
herbage

1. van Persie

2. Koscielny

3. Rosický

4. Arteta

5. Walcott

Reagovat
xjert02

Reagovat
fantomas

Prohodit Artetu s Rosou a souhlasim.

Reagovat
afc

nie je o com.

Reagovat
herbage

Rosa by tam neměl chybět. Vím, že se chytil až na jaře, ale bez něj bychom skončili nejlépe pátí

Reagovat
afc

A ak by nehral Arteta 3 mesiace,tak mozno nevyhrame ani jeden zapas okrem vcerajska a sme na peknom 7 mieste.

Reagovat
herbage

já si myslím, že nemá cenu takové hodnocení dělat, protože každý měl svůj přínos pro tým. A kde bychom byli bez Wojty, díky kterému jsme prakticky neinkasovali ze standardních situací. Kde bez Verminátora, který dal řadu důležitých gólů a vždy téměř jako kapitán velel k útoku a zteči branky soupeře. Kde bez Artety a jeho schopnosti řídit naší hru? Kde bez dloubáčků Songa, který zařídil mnoho našich gólů, když v tvorbě hry selhávali druzí. Kde bez Tomáše, který byl nejlepším hráčem jara a jehož tah na branku, zrychlení a kolmé přihrávky deptaly nejednu obranu. Kde bez Thea a jeho neustálých náběhů za obranu a bezpočtu sprintů do útoku a zpátky do obrany. Kde Yossiho a jeho zarputilosti a bojovnosti? A kde bez Robina a jeho gólů? Tohle byla zkrátka letos naše osa týmu a pochvali si zaslouží všichni. A ještě jsem zapomněl na výborné výkony Baca, Santose, Gibbse, občas i Gervinha s Aaronem, kteří si své rovněž odvedli. A také Titi, který dal vítěžný gól proti Sunderlandu

Reagovat
afc

Tak Bozz chcel iba 3 najlepsich za celu tuto sezonu a ja myslim,ze ju vybral spravne.Vsetci 3 podavali konstantne dobre vykony a boli kostrou muzstva.Ostatnych hracov, co si spomenul, mali dobre zapasy,ale aj par slabsich.

Reagovat
herbage

tak to je za celosezónní výkony, ale Rosa jako nejlepší hráč jara by tam neměl chybět. Navíc když hrál na klíčové pozici, kde musel tvořit. Arteta si hrál pořád to své, jen bez výrazných výkyvů formy

Reagovat
afc

No ale vidis.Nehral posledne zapasy a obrana sa totalne rozpadla a dostavala hromadu golov.Ja proste vnimam jeho prinos o nieco vacsi pre tim,ako Rosov,ale ten rozdiel, je len minimalny.

Reagovat
herbage

jenže nevíš, jak by vypadala hra bez Rosy. Tedy víš, stačí vzpomenout na podzim, kdy hrál s Artetou Ramsey. Ano, vyhrávali jsme, ale hra stála ve srovnání s jarem za prd. Navíc když byl zdravý Diaby, tak na místě Artety hrál výborně, jenže to bylo tak 100 minut dohromady, no

Reagovat
smazaný uživatel

1. Van Persie

2. Koscielny

3. - 4. Rosický

3. - 4. Arteta

Reagovat
Jardin

1. RvP, 2. Arteta, 3. Koscielny. Artetův přínos vidím víš než Koscielnyho, ale o parník zas ne

Reagovat
Jardin

omg výš

Reagovat
Azza

1. Koscielny

2. Van Persie

3. Rosický/Arteta

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Trochu kruté zařadit Cabayeho do překvapení :)

Reagovat
vodka

ani ne, tady nikdo nevěděl, co od něho čekat...

Reagovat
smazaný uživatel

Godwinsone, stoji za neco ten Costil z Rennes?

Reagovat
Godwinson

Ovšem, že stojí. Letos už se zařadil k nejlepším brankářům ligy. Proč? Arsenal ho chce jako dvojku? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, nic konkretniho. Jenom jeden manik psal, ze ho ted nejaky cas nasi sledovali a zrovna nedavno jsem videl jeden zapas Rennes, ale tam moc prace nemel, takze jsem si o nem nemohl udelat obrazek :) Je ale mozne, ze v lete budem potrebovat dvojku, kdyz je pry Mannone na odchodu a Fabianski bude mozna taky chtit jit vyzkouset neco jineho, nez jen delat dvojku.

Nebyla by ho jako dvojky skoda?

Reagovat
smazaný uživatel

3-4-3

Hart-Collocini,Skrtel,Kompany-Ramires,Parker,Silva,Ben Arfa-Aguero,Persie,Rooney

Ne ze by to nejak herne davalo smysl , ale bral sem to proste jenom dle jmen ne aby to fungovalo.

Sestavu zklamani bych zplacal pul na pul Liverpool a Chelsea co tam jinyho vymejslet, mozna 1-2 hracu ze sestupujicich tymu ale ty jsem temer nesledoval..

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyz teda kdyz uz tam chci procpat aspon jednoho hrace z CFC tak vlastne spis by tam mel byt Mata , Ramires byl tahounem spise v LM. Takze Ben Arfa doprava a Mata doleva by bylo lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Terry? Really?

Reagovat
Usty

Yop.

Reagovat
Tomanatura

Javi jako nahradnik ve zklamanich? To tam jako strcis typka se statistikou 150 minut na gol treba misto typka, ktery stal 50 mega a ma gol za 319 minut? No to snad ne...

Reagovat
kiwwi

to tie asistencie

Reagovat
Usty

ten hate okolo Torrese je už opravdu mimo všechny sféry lidskýho bytí..

herně mě Torres nezklamal, píšu už výše, že moje sestava zklamání je rozdíl mezi prvek "očekávání" a realitou.. Chicharito mě prostě zklamal víc

Reagovat
Tomanatura

Chicharito odehral prumernou sezonu, ani v tech nejbujnejsich snech ho nemuzes vybrat do sestavy zklamani, byt jako nahradnika. Kandidatu, jako treba Torres, vice.

Reagovat
Usty

ten seznam bych rád viděl...

Reagovat
Arbiter

Kalou měl minulé dvě sezóny statistiku gól na 159 minut a nikdo z něj zázrak nedělá

Reagovat
smazaný uživatel

Len aby sklamanie sezóny podľa väčšiny fans Andy Carroll neťahal Anglicko na ME

Reagovat
smazaný uživatel

to dřív Barry vyhraje sprint s Iniestou.

Reagovat
smazaný uživatel

mám sa smiať?

Reagovat
smazaný uživatel

pokud to svoje tvrzení myslíš vážně tak asi ani ne.

Reagovat
vitasrp

Terry by v té sestavě s největší pravděpodobností být neměl - nejde tak ani o to, že by měl špatnou sezónu, z jeho pohledu šlo o průměrný až lehce nadprůměrný ročník, jenže v lize byli jednoznačně lepší.. Kompany, Lescott, Koscielny, Škrtěl, Coloccini..

První třetinu jsme měli obranu naprosto příšernou, přičemž Terry byl také její součástí.. A i když to bylo zaviněné hlavně taktickým pojetím, jeho výkony nebyly výborné a inkasovali jsme velké množství branek.. Prosinec a leden znamenal návrat do hluboké obrany, Terry se stal jistotou a herně zase povyrostl.. Jenže půlku ledna a celý únor promarodil, v březnu také zmeškal tuším dvě utkání.. Poté, co se vrátil s těmi zlomenými žebry odváděl už vynikající výkony a až na Liverpool a zkrat s Barcelonou mu prakticky nemám moc, co vytknout, ale na all stars je to v kontextu celé sezóny málo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani si nedovedu představit jak špatná ta sezona v PL musela být, když v sestavě zklamání není Ramsey.

Reagovat
Chazy

Ale tak co se čekalo od Ramseyho?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevim... Že bude alespoň nějak právoplatným členem sestavy Arsenalu? Že jim nebude svojí nešikovností prohrávat zápasy? Před sezonou jsem si myslel, že by to měl být talent, na kterým jednou třeba bude postavená hra Arsenalu.. Po týhle sezoně si to myslí jen asi fantomas..

Reagovat
smazaný uživatel

flastickaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasný.. Ale nejdřív si půjdu pro výhru z minulýho roku.

Reagovat
smazaný uživatel

uz mi tu rok zraje...

Reagovat
sejber

Reagovat
fantomas

Reagovat
Azza

Reagovat
Eric_The_King

Taky bych ho tam dal, jednoznačně. Byl asi třetí hráč, který mě jako zklamání napadl.

Reagovat
smazaný uživatel

A co Petr Čech nebo Tomáš Rosický?!! Nezlobte se na mě ,ale druhou polovinu sezony byl Rosa jasně nejlepším záložníkem Arsenalu a jedním z nejlepších záložníků celé soutěže, hrál neskutečně!!! A Peťa chytal fantasticky, letos dělal minimum chyb a několikrát Chelsea podržel! Určitě by si tito 2 naši hráči taky zasloužili velký uznání a minimálně na střídačku v all-stars bych je dal. Stejně tak mi tam chybí Yaya Touré, to je naprosto prvotřídní hráč skvěle hrající směrem dozadu i dopředu, rozdílovej hráč Citiziens a dále Zabaleta nebo Demba Ba...

Za mě: Hart (Čech) - Zabaleta, Kompany, Koscielny (Coloccini), Baines (Clichy) - D.Silva (Rosický), Cabaye, Y.Touré, Bale (Ben Arfa) - Rooney, Aguero (Ba) subst: Čech, Coloccini, Clichy, Rosický, Ben Arfa, Ba, Ivanovič, Parker, Dempsey, Moses, Drogba.

Reagovat
herbage

Hart - Walker, Koscielny, Kompany, Baines - Cabaye, Song - Silva, Rooney, Mata - RvP

Reagovat
Chazy

Pěkná sestava, jenom tam dát Parkera místo Songa a měl bys tam nějak nacpat Dempseyho

Reagovat
tomasinho

Místo Maty a bude to tak, jak jsem psal já po zveřejnění jedenáctky sezony.

Reagovat
tomasinho

Teda ne, já měl místo Koscielnyho Colocciniho a v bráně Krula.

Reagovat
herbage

Parkera? Song jeden z nejlepších asitentů, Parker je tuctovej anglickej střeďák. to už tam můžeš rovnou cpát Milnera

Reagovat
tomasinho

To není dobré jako vtip ani jako provokace.

Reagovat
Chazy

Slabý, letos byl na svým postu pravděpodobně nejlepší.

Reagovat
herbage

co je jeho post, CM? Song hrál taky vpodstatě CM a Arsenal v plné formě Tottenham v plné formě drtil

Reagovat
tomasinho

No..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už se dohodněte, co Song vlastně je

Jednou mi tu tvrdíte, že Song je čistokrevnej DM a teď tu píšeš, že "v podstatě hraje CM"

Reagovat
smazaný uživatel

čistokrvný DM bol tak 3 roky dozadu.

Reagovat
herbage

2

Reagovat
herbage

a když se ti nelíbí Song, tak Arteta Parkera taky převálcoval

Reagovat
Chazy

Jj, dej tam Artetu a je to vyřešené

Reagovat
kiwwi

cely spor vyriesite elegantne Carrickom

Reagovat
herbage

my už to ale vyřešili, nuzáky z MU tam dávat nepotřebgujeme

Reagovat
Swarley

místo Parkera Carricka

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, na van Persieho jsem uplně zapomněl, nevím jak je to možný jednoznačně nejlepší útočník PL, tím pádem 4-2-3-1, Rooney jako podhrot a vepředu osamocenej Van Persie

Reagovat
fantomas

Song.

Reagovat
smazaný uživatel

ANDREJ ARŠAVIN

Reagovat
mesyas

trochu mě mrzí že je opomíjen Mata letos hrál skvěle a navíc statistikama předčil i tolik opěvovaného Dejva Silvu.

Reagovat
soukup

No, moc nerozumím Waltersovi u překvapení, jedině, že někoho příjemně překvapilo, že po skvělé loňské sezóně byl letos jen o trochu horší A čekal sem ve zklamání Palaciose, ale je fakt, že na CM je slušná konkurence

Reagovat
herbage

včera dal Walters nádherný gól, takový s trademarkem Stoke

Reagovat
soukup

věděl jsem, že to dokážeš ocenit

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava zklamání

Reina - Onuoha, Mertesacker (Evans), Upson (Carragher), Taiwo (R.Johnson) - N'Zogbia, Adam, O'Hara (Ramsey), Downing - Gervinho (Defoe), Carrol (Doyle)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

OT-bol uz v MOTD alebo kdesi vyber najlepsich tohtosezonnych golov?

Reagovat
smazaný uživatel

danicek ani ustohal nesestavili top sestavu, jediny vcem jim davam zapravdu je ten Per v sestave zklamani, pro me jako priznivce ars je neco hroznyho videt toho neobratnyho nacka co nic neumi tam behat. To jeho zraneni odpovida jeho nulerstvi, jeste pritom stihl zavinit gol:D

Velky provar Arseneho, snad ho brzo proda, snim v sestave nemuze ars uspet v takove konkurenci :D ke Koscienymu a Vermaelenovi potrebujem jednoho stopera svetovejch kvalit, tam taky horime.

(4-2-3-1): Hart (City) - Sagna (Arsenal), Ivanovic (Chelsea), Kompany (City) , Bale (Tottenham) -Yaya Toure (ManCity), Alex Song (Arsenal) - Hatem Ben Arfa (Newcastle) , Wayne Rooney (ManUtd), David Silva (ManCity) - Robin Van Persie (Arsenal);

V Premier league stejne nejde urcit dream team tam by mohl hrat kdokoliv dalsi: Valencia, Aguero, Tiote, Parker, Bale, Cisse, Vaart, Nani, Walker... to dela anglickou ligu nejzabavnejsi ligou na svete, nejvic top class players

btw. se Skrtelem to tu nemuzete myslet vazne, ten by si to za co zaslouzil? za spolucast propadaku liverpoolu letos, vzdyt vas predbehl i Everton ? z lpool bych sestavil leda sestavu zklamani.

Reagovat
Erdovec

takže v podstatě kdyby byl tým který by táhl jen jeden útočník, ten tým by dal 50 golů a z toho on 30, bez něj by spadli, s ním uhráli dejme tomu 10.místo tak by nemohl být v sestavě roku?

Reagovat
smazaný uživatel

prave ja poukazoval na to ze v pl mas i v tom sestupujicim Wolves hraji hraci s obrovskou kvalitou. All stars v Anglii muzes sestavit klidne...hadam z 30 jmen co by si to letos zaslouzili, kazdej znas to uvidi trosku jinak, kazdymu se libi nekdo jinej, kazdej to vidi ze svyho pohledu. tak na stoperovi muze hrat misto rusa kdokoliv jinej jen tak na okraj. rikam moc hracu si zaslouzi tam byt, nemuzes v takove konkurenci urcit kdo vic a kdo mene.

Reagovat
smazaný uživatel

Braňo na stoperu? Měli jsme letos tři lepší stopery v CFC jen tak na okraj

Reagovat
Marv

All star

Krul - Simpson, Coloccini, Kompany, Baines - Parker, Tioté, Y.Toure - Silva, Persie, Ba

(Hart, Walker, Koscielny, Cabaye, Sessegnon, Jelavic, P.Cissé)

Zklamání

Reina - Bosingwa, Mertesacker, K.Touré - Taarabt, Adam, Ramsey, Kuyt - Gervinho, Agbonlahor, Carroll

Reagovat
Marv

Zapomněl sem na manažery

Pardew u all star, Kenny zklamání

Reagovat
smazaný uživatel

Taarabt hraje dobre volove, na to ze je 1989 tak hraje hodne dobre... neznam jeho statistiky ale co sem ho videl hrat tak dokazoval, ze je velkej prinos pro QPR.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava All-Stars

Joe Hart- Kyle Walker,Laurent Koscielny ,Vincent Kompany , Leighton Baines-Alex Song,Scott Parker-David Silva,Clint Dempsey, Wayne Rooney -Robin Van Persie

Reagovat
smazaný uživatel

a Gervinho do sestavy zklamani taky urcite nepatri, potreboval se adaptovat, sice mu to trvalo trochu dyl ale uz si zacina jet premier league style:D ten bude dobrej, snim sem spokojenej jelikoz je to nas nejlepsi a zaroven jedinej motac.

Reagovat
smazaný uživatel

Já s ním určitě spokojenej nejsem,je to neuvěřitelnej palič a "motal" jenom do APN,pak se spíš jenom motal ostatním hráčum do cesty(pokud hrál).

Reagovat
smazaný uživatel

toje prave ten... u nej zdlouhavej proces te adaptace kterou ma doufam uz zasebou, v poslednich zapasech se uz taky zdalo ze by se mohl do budoucna vyplatit, rikam jako jedinej z nasich dokaze udelaj na kridle rozdil, kdyz teda nepocitam oxa kterej hraje jen sporadicky. Theo je spis sprinter nez fotbalista :D jeste sem ho nikdy nevidel pomotat obranca cistym skillem, jen obkopava:D

Reagovat
smazaný uživatel

Tim Cahill v sestavě zklamání?

Reagovat
Usty

Můj idol, hrozně mě letos zklamal. Oproti loňsku, kdy on s Bainesem fantasticky táhli Everton, je fakt nulovej.

Reagovat
fenixLFC

All star-hart-kompany, coloccini,skrtel-bale,silva,parker,tiote,valencia-aguero,persie

a sklamanie? hm reina-bosingwa,savic,mertesacker,trebars evra( ) nasri,ramsey,adam,henderson-,torres,kuyt

Reagovat
fenixLFC

ale nie, toho evru do riti, jednak je na zlej strane a jednak ma tam nikto nenapada

Reagovat
smazaný uživatel

mě se více líbí sestavy od hefyho

Reagovat
Swarley

mě se právě líbí, že tam Hefy necpal nikoho z Wiganu a zůstal objektivní

Reagovat
Swarley

*mně

Reagovat
smazaný uživatel

kdy se muze cekat video review cele sezony od sky sports?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to dal takhle..

all-star

Hart - Richards, Kompany, Coloccini, Baines - Valencia, Parker, Dempsey, Yaya, Mata - Van Persie

Manažer: Pardew

překvapení

Vorm - Walker, Williams, J.Evans, Ekotto - Ben Arfa, Henderson, Cabaye, McClean - Sessegnon - P. Cissé

Manažer: Lambert / Di Matteo

zklamání

Pepe - R.Johnson, Jagielka, Mertesacker, Warnock - Kuyt, McCarthy, Murphy, Jarvis - Carroll, Gervinho

Manažer : Kenny

Reagovat
smazaný uživatel

I když ted si tak řikám, že Yaya podzim nic moc, takže Yayu nahradit Silvou, ale jinak bych to nic neměnil už.

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya ale City táhl, tedy hlavně i na jaře ke konci. Je to pro ně celkem klíčový hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě je to hráč, kterej rozhodl v podstatě o titulu, je to těžký vybrat mezi ním a Silvou, ty ostatní v tý záloze tam ale jsou zaslouženě taky v tý mojí sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Di Matteo ma v PL hodne spatnou bilancu to ze v poharech je to to fantazie je vec jina kdyz se bavime o PL tak je Di Matteo ulet.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vzhledem k tomu, že jsem čekal, že s ním uplně odpadnete, tak mě překvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ma bilanci myslim 5-3-3 nebo 4-3-3 to neni zadna slava kdyz se bavime ciste o PL tak tam nema co delat , ale kazdopadne to co dokazal s tim tymem necekal temer nikdo.

Reagovat
vicinda07

Hart - Walker, Kompany, Škrteľ, Evra - Valencia, Parker, Dempsey, Silva - Rooney, Van Persie

Reagovat
smazaný uživatel

Evra

Reagovat
vicinda07

tak ako minuly rocnik bolo tazko vybrat praveho obrancu tak tento rocnik laveho. Baines mal fantasticku minulu sezonu, ale teraz bolo dost golov na neho. navyse uz nebol ani tak platny v ofenzive kedze Tim Cahill už ma svoje roky a v minulych rokoch mal Baines vacsinu asistencii na neho. Ekotto mal tiez vyrazne horsiu sezonu ako minulu. Enrique mal zase slabu jar...tak som vybral Evru no...

Reagovat
smazaný uživatel

Prestrelené zostavy chlapci. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku OT: Je náhoda, že 4 z 10 branek v soutěži o nejhezčí gól sezóny padly proti Evertonu?

Reagovat
smazaný uživatel

A co by to melo bejt jinyho nez nahoda ?

Reagovat
fenixLFC

link?

Reagovat
smazaný uživatel

MOTD

Reagovat
smazaný uživatel

Krul - Walker, Coloccini, Kompany, Baines - Parker, Yaya - Valencia, Rooney, Silva - van Persie

Subs: Hart - Koscielny - Mata - Papiss

Reagovat
smazaný uživatel

Taarabt zklamání? Zahrál i lepší sezony nicméně do toho výčtu by se našlo mnoho jiných adeptů než právě on

Reagovat
fantomas

Njn, vesměs mi kritizujete zklamání, který ze všeho nejvíc souvisej s osobníma nárokama a který se teda zákonitě nejhůř "vymlouvaj"/"obhajujou"...každopádně uceleně k tý kritice, kterou považuju za zajímavou a ne bezpředmětnou:

Škrtel měl ukrutnou smůlu na konkurenci, proto ho tam nemám. Nepřišlo mi, že by nějak silně finišoval (což samozřejmě souvisí i s celym týmem), Koscielny-Colo-Lescott měli všichni konstantnější formu. Dokonce ani nemusely hrát roli sympatie, který já k němu (a to sme už několikrát se scouserama řešili) prostě nechovám...

Meireles je asi nejkontroverznější, i já sám si uvědomuju, že to neni hvězda a Chelsea neměl nijak táhnout. Tady de spíš o to, že je podle mě nemyslitelný, aby se hráč v týmu, co chce bojovat o LM, dal s klidem zařadit k tomu největšímu odpadu na svym postu. To se přitom z CFC dá říct jen o něm a Essienovi, kterej mě ovšem zklamává už druhou sezonou.

Gomes a Černý - malá porce zápasů. Pro Gomese sem se rozhodl na základě dvou argumentů: jako loňská jednička se do brány opravdu vůbec nepodíval, už někdy v říjnu přitom začal koketovat s různýma jinýma destinacema, prostě mě zklamalo, že se o to podle mě vůbec nerval a projevil se jako takovej klasickej náladovej Brazilec. Druhej, a možná výraznější argument je, že to místo nešlo nechat prázdný...a já na nikoho jinýho pořádně nepřišel. Wojta zklamal mě osobně, ale ne tak výrazně, a zbytek byl buď nekvalitní/nevyváženej (nevýraznej), nebo špičkovej - čimž se dostávám i k Černýmu. Argumentovat OG za jednou z nejslabších obran je fakt legrace...kdo viděl i jen těch pět zápasů, musí mi snad dát zapravdu, že všem vyrazil dech pochytanýma tutovkama. Hned dva velkokluby totálně zdeptal, prostě úchvatná vizitka na dvojku.

A nakonec Walters: přiznám se, že Stoke mi dvě sezony docela úspěšně uniká, ale ten kontrast s loňskym dřevákem a letošnim tichem/chválenim je docela zřejmej. I ty sám, soukupe, si ho myslim chválil za zlepšení techniky (v 28 letech!!). Přijde mi, že na sobě příkladně pracuje, což dokazuje i stoupající důvěra v nároďáku. Snad to neni takovej úlet, když tak se omlouvám no...

A Ramseyho už radši nekomentuju. Každopádně bych chtěl vidět toho, kdo před sezonou seriózně odhadoval, že nás tenhle klučina ve svý první kompletní sezoně v PL nějak potáhne či co...lavička je dle mě naprosto adekvátní.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu jsem čekal, že do brány nejlepší jedenáctky šoupneš Fülopa.

Reagovat
tomasinho

Tak, náhodou mně se zklamání i překvápko líbí, akorát bych šoupnul Dempseyho z lavičky do sestavy místo Carricka nebo LAV.

Reagovat
fantomas

Místo LAVa sem si s nim pohrával no, spíš sem s nim měl taky podobnej problém jako v realitě: že mi sedí jen do "bezsystémovýho" pojetí Jolova fotbalu.

Reagovat
fantomas

...to all-stars sem se přece jen snažil skládat tak, aby to i prakticky mohlo fungovat. A tam mi Dempsey moc nepasoval.

Reagovat
tomasinho

Jasně, tak to chápu.

Reagovat
fantomas

* to Jolova má ve větě stát trošku někde jinde.

Reagovat
herbage

Od Ramseyho jsme vážně hodně čekal, ale podepsalo se na něm to zranění. Nečekal jsem ale, že bude podávat o tolik horší výkony než Rosa

Reagovat
herbage

ale pokud se na to podívám střízlivýma očima, tak rozhodně nezklamal. Jen jsem myslel, že tu díru po Cescovi alespoň částečně zaplní. Myslím, že nejvíce z jeho výkonů jsi byl asi zklamný ty sám

Reagovat
fantomas

Však jo, mám na lavičce zklamání...mě jen zarazily/pobavily ty hlasy o jeho přerazení do "základu".

Reagovat
herbage

já jen doufám, že příští rok nebudeme podobně rozčarovaní z výkonů Jacka

Reagovat
fantomas

Hm, to snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

nečekal jsem, že nás Ramsey nějak moc potáhne, ale že budou jeho výkony taková sračka jsem fakt nečekal...zklamání to určitě je...

Reagovat
fantomas

Samozřejmě, což sem taky jasně dokumentoval tim, že ho v sestavě zklamání mám. Jen mě jiní jedinci zklamali víc no...

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda zas no, to beru z pohledu jenom kanonýrů, ale třeba takovej Adam by si to místo tam asi zasloužil i víc....

Reagovat
fantomas

Adam byl jednak nesmyslně nahypeovanej, jednak z velký části zabitej Dalglishem.

Reagovat
kiwwi

jak bol zabity Dalglishom?

Reagovat
fantomas

Např. tim, že měl fungovat jako součást dvoučlennýho středu. On potřebuje hrát v systému 4-3-3 nebo náký jeho úpravě, jinak bude podle mě vždycky nepoužitelnej.

Reagovat
kiwwi

no podla mna bol zabijany Hendo...Adam hral na svojej pozicii, kde hrat mal...suhlasim ale s tym, ze bol okolo neho velky hype a preto to napr. ja za sklamanie neratam

Reagovat
fantomas

Jak na svojej pozici? Jeho pozice, kde si ho všichni zamilovali, byla ta vysunutější, volnější v Hollowayově klasickym 4-3-3. Nemůžeš zkrátka ignorovat to, v jakym systému má fotbalista fungovat...nestačí zkonstatovat: "no jo, hraje ve středu zálohy, je tam, kde má bejt" a konec.

Reagovat
kiwwi

to mal Dalglish prerobit hru Liverpoolu na hru Blackpoolu kvoli nemu? Hral proste zhruba tam kde mal hrat...to ze sa nedokazal trochu prisposobit inemu systemu je jeho minus, nie Dalglishove (a uz nehovorim o tom, ze vsetky Adamove prednosti ktore nedokazal ukazat v Liverpoole a ukazoval ich v Blackpoole nemaju s poziciou absolutne nic spolocne)

Reagovat
fantomas

No tak třeba neměl - potom ho ale neměl kupovat, ty vole. Žádný zhruba mě nezajímá, zas se projevuješ jak analfabet akorát...

Reagovat
kiwwi

potreboval stredaka, ktory vie rozhadzovat dlhe lopty a zahravat standardky...co z toho v Liverpoole nemohol robit na tej "zlej pozicii"

to akoze na nejakej inej, lepsej pozicii by zrazu lepsie zahraval standardky? Netroluj

Reagovat
fantomas

Jaký netroluj? Nikdy sem to nenapsal, tak hned nezačínej něco s trollingem...ne, na jiný pozici by třeba nemusel tolik běhat, tolik bránit - což tady musí a přesně v tom totálně pohořel.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Každej má jinej názor a řídí se podle toho co viděl v tý sezoně. Vyloženě úlet se kterým bych nesouhlasil tam nevidím i když mám ty sestavy jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

k aaronovi - pocas sezony sa mi zdal velmi dobry s tym, ze mu chyba krocik k vybornemu(finalne veci mu nevychadzali)...cely cas som cakal, kedy uz pride zapas kde sa to zlomi, a bude uz len vyborny, nakoniec sa stale zhorsoval, az bol zly a finalne veci ho delily od dobreho a ja som cakal, kedy bude aspon to...

tak snad to je len tou unavou a tym tlakom, v lete si odpocinie, zacne sezonu ako tuto a na ten level vyborny to aj novymi skusenostami dotiahne

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

DeJong?

Reagovat
fantomas

To za mě dokonale vystih kiwwi. Pro mě to bylo jednu dobu nejlepší DM na Ostrovech a teď sotva hraje, navíc když hraje, tak povětšinou nejhůř z tý středový trojky. O něm sem prakticky nepochyboval.

Reagovat
stas87

len tak na okraj,co mas proti skrtelovi?osobne nesympatie?jeho vyjadrenia proti cr?vzhlad?vykony?fakt by ma to zaujimalo

Reagovat
fantomas

Typ střeďáka. Nemám uplně rád ty, co u hry vůbec nepřemejšlej a sou to převážně bourači. Navíc i s tim vzhledem si to docela trefil, prostě mě celej tim svym vzezřenim tak jako irituje. "Nesedli" sme si zkrátka.

Reagovat
stas87

tak mne vzhladovo nevadi,vadi mi u nej tie tetovania celkovo ma image skor nez futbalistu typka z polska z hooligans sceny je trencan a ja pochadzam odtial cize u mna numero uno medzi ceskymi a slovneskymi stoperami mas pravdu s tym ze je to burac co ho dost znacne obmedzuje a preto nikdy neprestupi do vacsieho klubu

ja mam zas averzu na nedveda,hokejistu...

Reagovat
fantomas

A tak to já zas taky, to si plácnem.

Reagovat
stas87

nj,lenze ja od vcerajska...za tu prasarnu mal byt suspendovany umyslne to urobil

Reagovat
fantomas

Aha. Tak to já dýl no..

Reagovat
stas87

za kanadu?

Reagovat
fantomas

To zas ne, spíš už ty prasárny, co dělal ve Spartě nebo i Liberci...

Reagovat
stas87

aha,ja som zasa nikdy nemal rad zemlicku,on tiez vedel zaprasit,nedved uz pred ms avizoval ze top zapas ma proti rusku,no ukazal sa pekne...40 rocny chuj

Reagovat
fantomas

Já měl plný oči a ruce práce s PL no, Rusko sem fakt nesledoval...každopádně u něj mě žádná prasárna nepřekvapuje. A Žemlička tim byl taky vyhlášenej no, co si matně vybavuju, s nim mám hlavně spojený jen to dětství Slavie x Sparta.

Reagovat
tomasinho

Tak Nedvěd je charakterově špína, to ví každý druhý.

Reagovat
tomasinho

Tss, kam by přestupoval, je nejvýšm, kde může být A letos se v rozehrávce hodně zlepšil, dokáže dobře vyvézt míč a i poslat dlouhý pas, spolzpráce s Aggerem mu sedí, Danny ho naučí rozehrávat a Skerts ho naučí přitvrdit.

Reagovat
fantomas

Ale inteligentní stoper z něj prostě nikdy nebude. Maximálně dovede dát přesnou přihrávku a udrží míč na kopačkách, ale i ve vápně třeba má pořád hloupý zákroky na hranici penalty (jaký třeba dřív měl i Koscielny, to ale hlavně ze svý zbrklosti), což neodstranil už fakt podezřele dlouho. Do lecčeho lítá jak utrženej vagon, neumí se na delší dobu zklidnit...tyhlety problémy s nim mám sezonu co sezonu.

Reagovat
tomasinho

To máš pravdu, ale taky se v tom zlepšuje, navíc i pozičně. Poslední zákrok byl proti Wiganu, kdy zahrál zbytečně vysokou nohou a byla penalta. Jde ale i v tomhle fakt nahoru.

Reagovat
fantomas

Tak hodně mírně a já sem třeba už vůči tomu imunní, to připouštim.

Reagovat
soukup

úlet ne, ale letos aspoň pro mě osobně není překvapením, to byl loni, kdy z no name hráče a nákupu za 3M ze druhé ligy byl tahoun ofenzívy a hráč na kterým stojí hra. Letos na to navazuje, ale nepřekvapilo mě to, čekal jsem to

Reagovat
herbage

on zaznamenal ještě nějaký progres? To bylo snad minulý ročník, kdy měl to sólo jak Messi, ne?

Reagovat
soukup

podle mě nezaznamenal, jen letos ukazuje, že loňská výkonost nebyla náhoda a je to prostě fakt kvalitní hráč

Reagovat
herbage

kvalitní na vaše poměry jsi chtěl říci, ne?

Reagovat
soukup

nadprůměrný a kvalitní pro jakýkoli tým od Fulhamu dolů

Reagovat
herbage

ve WBA, Swansea či Wiganu by si nekopl, no. Ale vy byste mohli koupit třeba Doyla nebo Fletchera

Reagovat
soukup

zbyteční, teda ne že by to byli špatní hráči, ale už takhle bude muset někdo (Jerome) z útoku odejít, není místo pro dalšího hrota. Bude se nejspíš kupovat jen křídlo a možná CM, takže jestli mi chce Tony udělat radost, tak prosím Matta Phillipse, Jarvis asi bude mířit výš

Reagovat
herbage

na CM by se vám hodil Karl Henry

Reagovat
soukup

to je odchovanec Stoke, ale moc ho nechci

Reagovat
herbage

to se divím

Reagovat
soukup

tahání dříví do lesa

Reagovat
herbage

vždyť to je v kostce vaše přestupová strategie za posledních 5 let. A že jste tam toho dřeva natahali

Reagovat
soukup

ale kopl, jen by musel mít jinou pozici než ve Stoke, jasný že na SS/křídle by takovýho hráče nevyužívali, ale jako hrot bez problémů

Reagovat
herbage

právě ve WBA, Swansea i Wiganu mají na hrot lepší volby, takže základ jako ve Stoke ani omylem

Reagovat
soukup

takovou pozici jakou má ve Stoke by měl málokde, ale bavíme se o tom, že by byl kvalitní a nadprůměrný hráč pro tým 2. poloviny tabulky PL a to by byl

Reagovat
soukup

technicky mi přijde furt stejnej, úplný kopyto nikdy nebyl, ale jelikož pro jeho hru technika opravdu není stěžejní, tak se to blbě posuzuje

Já ale Stoke letos na jaře skoro neviděl, nemám vůbec čas o víkendech, čerpám tím pádem hlavně z podzimu

Reagovat
fantomas

Ale za něco, co souviselo s progresem, si ho letos fakt chválil.

Reagovat
soukup

je to určitě možný, ale asi spíš za nějakej konkrétní aspekt hry

Reagovat
fantomas

A za ten sem měl tu techniku.. tak holt něco jinýho.

Reagovat
Mada

Reagovat
kiwwi

ja som precital najprv - He is also cunt

Reagovat
mike.84

Usty , Terry ??????? vím že fandíš chelsea ale Terry tam fakt nemá nicmoc co dělat

Reagovat
Usty

viz mnohokrát vysvětlováno nahoře....

Reagovat
mike.84

však ja to četl, ale i tak... v all star teamu nema co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Ted sem dokoukal MOTD, tomu rikam zaver sezony .A zaverecnej souhrn byl taky super .

Reagovat
j_mrazik

Daníček dostává jednoho bludišťáka za Ramseyho ve zklamáních.

Reagovat
Kenneth

Neskutečně úsměvnej hate na Ramseyho.

Reagovat
fantomas

Taky nechápu, co proti němu ten Daníček pořád má.

Reagovat
Kenneth

Mluvím o celém EF.

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
Azza

Reagovat
kissak

jak to ted dopadne pokud Chelsea vyhraje LM. Kohouti o ní přijdou a co Newcastle má jistou EL? Asi nemá jistý základ, ale jen předkolo, že???

Reagovat
smazaný uživatel

ve své otázce máš i odpovědi

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný tým v Evropě nemá jistou skupinu v EL? Všichni jdou do předkol.

Reagovat
tomasinho

Vítěz FA Cupu má přímý postup do skupiny.

Reagovat
tomasinho

Nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, všichni jdou do předkol, ty nejlepší jdou jen do toho posledního překola.

Reagovat
Usty

Reagovat
tomasinho

No, co mi přišlo, že Stoke hrálo až skupinu loni.

Reagovat
Usty

Ono i na wikipedii je napsáno, že vítězové pohárů z těch top 5 (možná jen 3, nevim) lig postupujou přímo.. já to tak taky prezentoval na našem klubovým webu, že už jsme kvalifikovaní do základních skupin.. sám v tom má guláš, jen mě rozesmála ta tvoje rychlá reakce

Reagovat
Usty

ale zrovna s tím Stoke je to blbost, i podle té Wiki má přímej postup jen vítěz FA Cupu, když tam jde poraženej, musí od 3. předkola a to privilegium startu ve skupinách se má přesunout na 5.tým... ale kdo ví... uvidíme letos, kam se v tý EL Tottenham postaví

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea by sla jako vitez FA Cupu do zakl, skupin a pokud vyhraje LM, pujde na jeji pozici do zakl, skupin Tottenham. U Stoke to bylo jinak, protoze pohar nevyhrali, byli jen finalista.

Reagovat
smazaný uživatel

"Eden Hazard se bude v létě stěhovat z Lille do Manchesteru. Zda do City nebo United, zatím ale říct nehodlá. "Do Manchesteru, jak už jsem říkal. Rozhodne se brzy," opáčil belgický záložník na otázku, který klub bude jeho příští destinací." Ze by k Romanovi do Chellsea?

Reagovat
-Carles-

Odkedy je Chelsea v Manchestri?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
miky10

Chelsea Football Club ( /ˈtʃɛlsiː/) is an English football club based in Fulham, London.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
C0br

dafuuq?

Reagovat
-Carles-

Reagovat
miky10

?

Reagovat
Marv

No tak pokud do Manchestru, tak to snad bude k City

Reagovat
Godwinson

Reagovat
tomasinho

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Tohle si vyžadá oběti. Johnson, možná Milner?

Reagovat
smazaný uživatel

Johnsona bych bral.

Reagovat
terry

To my taky.

Reagovat
tomasinho

My taky.

Reagovat
terry

Reagovat
tomasinho

A Milnera samozřejmě taky. To by těch Britů bylo ale moc. RAdši mám Milnera, hodil by se více Johnson.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Já chci oba, navíc by jsme mohli prodat Balea za ty slušný prachy, když tak chce pryč.

Reagovat
tomasinho

Nechte si Balea a nám nechte Johnsona.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nebude Bale remcat, klidně.

Reagovat
Godwinson

Milner

Reagovat
terry

Já si myslim, že by to mohla bejt trefa do černýho.

Reagovat
Godwinson

Souhlasim, hodně by se mi zamlouval.

Reagovat
miky10

Oba by byli fajn. Ale radši rovnou toho Hazarda...

Reagovat
terry

Kdybych se měl vybrat mezi Hazardem a balíčkem Johnson+Milner, volím balíček.

Reagovat
miky10

Tak to už jsme zase tam, kde jsme byli minule a já šel proti většině. Já radši jednu hvězdu, která to může vytrhnout, než dva méně kvalitní fotbalisty.

Reagovat
terry

Ono to je případ od případu. My zároveň potřebujeme rozšířit kádr a pokud se mám vzdát Hazarda ve prospěch Johnsona s Milnerem, tak to prostě beru, protože to je hodně kvalitní rozšíření kádru, navíc možná klidně oba do základu. A ještě k tomu, kdybychom už měli Hulka.

Reagovat
miky10

Jasně, já chápu tvůj pohled, kádr rozšířit potřebujeme, to ví každý, ale prostě já radši toho jednoho Hazarda. Teda pokud by byl Hulk, tak asi ne, já to beru tak, že nemáme nikoho, o Hulkovi nic nového nevím...ty jo?

Reagovat
terry

V Portugalsku přinesl deník, který jako první loni přinesl AVB do Chelsea, že už je všechno dohodnutý a doladí se to, až se Hulk vrátí z dovolený. Samozřejmě, že to vůbec nemusí bejt pravda, ale dost nasvědčuje tomu, že to vyjde.

A samozřejmě, že ten Hulk v tom taky hraje roli, ale taky si vezmi, že to jsou oba Angličani

Reagovat
miky10

Aha, tak to je pro mě zajímavá novinka. To samozřejmě dost mění situaci, pokud přijde Hulk, beru balíček všema deseti.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
fantomas

Johnson pude natuty podle mě.

Reagovat
terry

Jojo, on už by šel asi sám proti sobě teď.

Reagovat
terry

Akorát jsem zvědavej, za kolik, když loni prodloužil do 2016.

Reagovat
smazaný uživatel

S Nasrim budou urcite dobri kamaradi, oba na tom povahove budou nastejne :))

Reagovat
smazaný uživatel

nastejno*

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole...

Reagovat
Usty

Reagovat
SunFells

Reagovat
nani92

a čo ak myslí Fergie z BEP?

Reagovat
Trand

Jenom k Ramseymu.. Letos zemrel trener repre, ktery ho jmenoval kapitanem narodaku v uz takhle nizkym veku, cimz mu prokazal neskutecnou duveru a zaroven to byla a je legenda fotbalu ve Walesu. Fanousci mu na twitteru vyhrozovali, ze ho zabijou, vesmes se neuspechy shazovaly na nej. Vykony nebyly vubec idealni, obcas se mu zapas povedl, obcas ne.. Jen je potreba uvedomit si i okolnosti, ktery na to mohly a mely vliv. Verim, ze pristi rok se jeho vykonnost zlepsi a gunneri se na nej v sestave budou tesit. :)

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Ven s nim...Je to klasickej prumerak,kerej ma tak leda na to hrat treba ve Swansea..

Reagovat
Azza

Jo ve Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

... ....

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey je odchovanec Cardiffu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo se tady bavi o Cardiffu ty Stando.. Napadla me Swansea tak sem ji napsal...Ta ropa ti leze do hlavy....

Reagovat
Trand

Cardiff je velky rival Swans, pokud jsi videl zapas na Liberty, urcite sis vsimnul, ze pri jeho kontaktu s micem na nej fanousci buceli.

Reagovat
smazaný uživatel

Až vyhraju příští sázku, budeš "Standa MCFC".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Nevim, no, ja se snazil ho hodnotit strizlive a to je to jeden z mych 5 nejoblibenejsich hracu soucasnosti, mozna dokonce nejoblibenejsi, ktereho pravidelne sleduju. A ty uz jsi zapomnel jak hral pred zranenim? Vubec to nebylo tak spatny, letos v priprave se jevil taky dobre. Mel zablesky, ukazal, ze dokaze rozhodnout zapasy(Marseille, ManUnited). Zkus se odpoutat od toho hatu na nej a napis svoje oduvodneni, proc si myslis, ze na Arsenal nema. A rozhodne bych nesnizoval kvalitu Swans.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem Swans protoze zase tak spatnej neni.

Reagovat
fantomas

Reagovat
mr.Silver

otázkou je, zda-li se otřepe. On na hřišti působí jako hrozný bojovník, ale někteří lidé se jen tak z psychických problémů nedostanou. Musíme si taky uvědomit, že rok nehrál. Moc mu přeju, aby nás táhl v další sezóně. On je hrozný sympaťák a věřím, že společně s Wilsherem nás můžou táhnout dalších X let. Ten trojlístek ve středu pole Wilshere - Ramsey - OX by byl perfektní. Můžeme jen doufat.

Reagovat
Trand

Jj, ja treba uplne necekam, ze na bude tahnout, na to ma jeste cas, ale verim, ze ted, kdyz Wales neni na Euru, si odpocine, absolvuje celou pripravu a pokud nebude mit nejake zdravotni problemy, tak by ho to mohlo dostat do dobry formy, oprostit se od tyhle nevydareny sezony a soustredit se na novou. Treba jeho gol proti RedBulls nebo Boce na Emirates Cupu, ted nevim proti komu to bylo, to byla pro me radost pohledet.

Reagovat
herbage

Olympiáda

Reagovat
fantomas

Se třeba kvůli tý formě ani nevejde...natlačený to bude ažaž.

Reagovat
herbage

snad

Reagovat
herbage

ale v ohrožení jsou i Kieran, Ox nebo Jack

Reagovat
fantomas

Jack hodně těžko, aspoň doufám. Ti dva asi ano, ale tam bych se bál jen Gibbsyho. Ox neprožil ani omylem namáhavější sezonu než Aaron..

Reagovat
herbage

nemyslel jsme z hlediska zatížení, ale možného odjezdu těchto hráčů na OH a tedy ztráty pro Arsenal

Reagovat
fantomas

Stavební kameny to nejsou, já bych kvůli tomu nešílel. Takovej Ferguson to může mít daleko horší.

Reagovat
herbage

a Henri

Reagovat
Trand

Hm, na to jsem zapomnel. A je jisty, ze tam pojede? I kdyz kdyby nejel, tak by ho to zase mohlo zlomit. Je pozitivni, ze alespon Wenger mu veri, o to se Aaron muze oprit. Btw uz jmenovali noveho trenera Walesu?

Reagovat
fantomas

Coleman.

Reagovat
Trand

Ajo, ja si rikal, ze uz nekoho jmenovali, jen jsem si nemohl vzpomenout koho. Diky.

Reagovat
fantomas

A jistý to samozřejmě neni. Dokonce ani nevíme, jestli je v tý giganominaci, protože ta nikde neni zveřejněná celá, jen pár jmen.

Reagovat
Trand

Jj. A sorry, ze te takhle vyuzivam, ale jsem na mobilu a blbne mi net. Hrali uz pod Colemanem nejaky zapas? Respektive zustala Aaronovi paska? Pokud bys to musel hledat, tak to nech byt, ja jen, jestli to nahodou nevis.

Reagovat
fantomas

Všim sem si, že bez diakritiky (obdivuju vás, že takle rychle a obsáhle zvládáte na mobilu reagovat )...ale o pásce nic nevim, to by se určitě psalo. I by to byl podivnej krok, brát ji relativně zaběhlýmu 21letýmu kapitánovi, pod nimž tým měl dobrý výsledky...a pod Colemanem jen jednou prohráli s Kostarikou, a tam Aaron nebyl.

Reagovat
Trand

Diky moc. Btw na tom neni co obdivovat, alespon u me, ja mam mobil s klavesnici, takze to mam hodne ulehceny.

Reagovat
fantomas

Aha...mně to právě trvá věky vždycky, a to mám ten ultragigamoderní dotykáč (i když jeden z menších modelů).

Reagovat
Trand

Me by to hlavne nebavilo tak dlouho psat. Takhle je to uplne v pohode. Proto jsem rad za svou Xperii X 10 Mini, sice to neni uplne nejnovejsi mobil, podporuje nanejvys Android 2.1, ale ta klavesnice pro me dela hrozne moc, protoze mnohem radeji pisu, nez telefonuju.

Reagovat
fantomas

Taky sem z mobilu píšu minimálně no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už se tu několikrát psalo:

Proboha, kde je Yaya Touré????????????

Jinak: Vorn - Baines, Kompany, Coloccini, Walker - Yaya Touré, Ramires, Silva, Mata - Aguero, van Persie

Reagovat
tomasinho

Ramires fakt ne, Yaya hrál na podzim hůř než v závěru sezony, pár zápasů solidně odchodil.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu, ale pořád je to dobrej motor do zálohy a jsem přesvědčenej o tom, že bez něj by to City neuhráli. Rozhodně bych ho bral více než Parkera nebo Carricka.

Reagovat
tomasinho

Já teda ne, radši Parker a Carrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
madridcan

500 proti Tevezovi

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to vasi?

Reagovat
Mihi

Hart - Walker, Kompany, Skrtel, Baines - Mata, Dempsey, Silva - Rooney, RvP, Aguero

Lavička: Krul, Coloccini, Cabaye, Valencia

Reagovat
cristiano.K.

a kdo bude bránit?

Reagovat
Mihi

Neskladal som to podľa toho, či to bude zrealizovateľné na ihrisku.

Reagovat
fantomas

Ale tohle je stejně brutus.

Reagovat
Mihi

Reagovat
Mihi

Tak ono by šlo ľahko postaviť defenzívnejšie, stačilo by odobrať Rooneyho a namiesto neho pridať Parkera alebo Carricka.

Reagovat
vitasrp

JInak kdyby to někoho zajímalo, sepsal jsem takové obsáhlejší hodnocení sezóny CFC, tady je odkaz..

http://chelsea-fc.cz/ocima-fanouska-celkove-hodnoceni

Reagovat
13

hm to je i na tebe obsáhlé

Reagovat
fantomas

Co s tou dýlkou furt máte? Vždyť je to uplnej standard, navíc vitasprs už dávno píše jen k věci, resp. neopakuje se v průměru třikrát na každej příspěvek, a ani tady už od něj nevídám žádný přehnaný slohy. Abys něco pořádnýho vyjádřil, takovou dýlku prostě potřebuješ.

Reagovat
vitasrp

Reagovat
13

Jde o to, že on ve svých příspěvkách napíše většinou všechny svoje postřehy. Já například jeho komentáře čtu rád(ty zde na EF). Jeho a Terryho tady považuju za nejpravidelnější přispěvatele z řád Chelsea

Jinak tenhle článek jsem jenom rozklikl a řekl jsem si že to číst nebudu, protože je to fakt dlouhý a přece jenom toho tolik o Chelsea vědět nemusim.. Možná na to bude nálada zítra.

Reagovat
Usty

Reagovat
miky10

Hezký.

Reagovat
sintha

Nejlepší články na té stránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný Jenom mám pocit, že ti tam vypadlo kus souvětí. - "V tuhle chvíli, kdy nám do konce ročníku 2011/2012, můžu naplno říct, že více jsem se snad mýlit nemohl." Ale celej den sem psal seminárku, tak je možný, že už blbě vidim...

Reagovat
smazaný uživatel

proč když byl Carleto tak super a Boas takovej neschopnej kokot, tak v porovnání sezony prvního a druhého po 27 kolech kdy byl AVB vyhozen byl rozdíl ve prospěch Carla 1 bod, ve skóre to bylo víc, myslím +10?

A v průběhu loňské sezony tu všichni fandové CFC psali, že má Carlo odejít, pokud ty ne, tak budiž ale chtělo by to sebereflexi. Loňskou sezonu zachrálilo posledních 10 mačů, z nichž jste dali snad 25 bodů, letos LM, kde jste se dostali do finále. Taky chci vidět přestavbu týmu za jedno období, kdy vyměníš 5 lidí ze základu.

Reagovat
vitasrp

Necpi mi do pusy neco, co jsem nikdy nerekl, ja byl Carluv zastance a byl jsem silne proti jeho odchodu..

Boas neschopny neni a ani si to o nem nemyslim, ale tu situaci u nas zkratka nezvladl..

Reagovat
herbage

jsem zvědavý, jestli Di Matteo zůstane

Reagovat
vitasrp

No moc nadějně to nejspíš nevypadá..

Reagovat
cristiano.K.

Hart-Walker,Coloccini,Kompany,Baines-LAV,Parker,Song,Bale-Rooney-RVP

Krull,Lescott,Dempsey,Aguero....Pardew

Mám rád typické křídla,takže technici Silva,Mata mají smůlu a místo nich jsem volil Bale.Dempsey by si zasloužil základ,ale volil jsem vyvážená CM,které umí dopředu i dozadu, Clint nebyl lepší než shrek.

překvapení:Vorm-Zabaleta,Koscielny,Škrtěl,Clichy-Sessegnon,Sigurdson,Cabaye,Hoillet-Demba BA,Yakubu........

Friedel,Jones,Sinclair,Pappis(Holt) Lambert

zklamání Reina-Bosingva,Carragher,Mertesacker,Enrique-N’Zogbia,Adam,Ramsey,Malouda-Carroll,Kuyt......Dalglish

Sorensen,Savič,Taarabt,Cahill

Reagovat
Maresma

Enrique?

Reagovat
Kaze

Druhou půlku mě fakt hroznou.

Reagovat
cristiano.K.

minulou sezonu jeden z nejlepších né-li nejlepší. Celkově za tu sezonu nenaplnil očekávání

Reagovat
Godwinson

Pane jo, ten Barton je hovado.

Reagovat
fantomas

The League Managers Association have named Alan Pardew as their Manager of the Season.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

double?

Reagovat
fantomas

Jop.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Jsem jediný, komu se nezdá zařazení Mertesackera do obou základních sestav největších zklamání? To je asi jako by se tam loni nominoval Koscielny, nechápu...

Reagovat
fantomas

Koscielny přicházel jako hotový, provařený, prověřený hráč s více než 70 starty za nároďák? Nepřijde mi. Naopak měl za sebou jednu sezonu v L1, do repre ani nenakouk, byl o dva roky mladší...to můžeš srovnávat snad jen ty. Nehledě na to, že se zase klidně můžeme dostat k paralele - proč teda tak ostře kritizuješ o šest let mladšího Ramseyho, když fakticky taky zažívá svou první sezonu v PL?

Reagovat
Counter

Protože Ramsey je z VB, je tady doma, hraje na Ostrovech celý svůj život. Merte přišel do nového prostředí, musel se adaptovat. Kdo čekal, že bude Per z fleku předvádět to nejlepší, co z něj mohli fans poslední roky vidět v Německu nebo repre, musel být hodně naivní. Proto srovnání s Koscielnym.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se fakt diskuze jede 24 hodin denně, šílenství

Reagovat
Counter

A to je ještě škoda, že zapadne můj ultra-dlouhý koment pod souhrnem pro Warda

Reagovat
herbage

četl jsem, pěkné

Reagovat
afc

Idem si to precitat.Dufam,ze si napisal aj posily ake chces a ake podla teba pridu.

Reagovat
herbage

reagoval na něco jiného než posily, ale zajímavé čtení

Reagovat
Counter

Tohle zrovna ne, psal jsem v několika bodech na Wardův koment. Co se posil týče, mám vážně pochyby, zda vůbec někdo přijde.

Reagovat
afc

Pevne verim,ze zajtra to Persie Wengerovi a spol vysvetli,ako sa veci maju.Niekto pride, ved to Wenger potvrdil,otazka je,aka to bude kvalitka.

Reagovat
afc

Tak o posilach ani slovo.Len to neprivolavaj Ale inak pekny clanok.Si to mohol dat ako blog na gunners.

Reagovat
herbage

o posilách tam je snad to, že si mylsí, že žádné nepřijdou, ne?

Reagovat
afc

Ved to.Asi je po minulom lete strasny pesimista.

Reagovat
Counter

Dopředu se snažím počítat s nejhorším, abych pak mohl být jedině příjemně překvapený. Je pravda, že když Wenger říkal, že chce přivést 1-2 hráče, tak to vypadá slibně, ale na víc než toho jednoho to nevidím. Ledaže by odešel Persie/Theo/Song.

Reagovat
afc

Ja myslim,ze ani jeden z tej trojice neodide a Songovi uz vobec nepochybujem.Jemu konci zmluva asi az 2014,kedze nikde sa o nom nespekuluje,ako o Persiem ci Walcottovi.Ak sa zbavime toho odpadu to je aspon 6-7 hracov odide,tak budeme aspon 2 hracov potrebovat.

Reagovat
Counter

Drtivá většina hráčů, kterou se budeme snažit prodat, strávila tuhle sezonu buď na tribuně nebo hostování. A pořád jsou v záloze hráči jako Lansbury, Afobe, Campbell, Ryo...

S tím Songem máš snad pravdu.

Reagovat
fantomas

No i tak je to srovnání jednoduše mimo. Já nečekal nic nejlepšího, stejně tak ale ani to nejhorší, k čemuž se podle mě dost blížil. Navíc se mi jeví jako relativní nesmysl se tolik opírat o "adaptaci", když přichází z poměrně příbuznýho prostředí a je otrkanej mezinárodnim fotbalem jako málokdo další v našem týmu. Přitom nám mnohdy konkrétně zavařil, z těch zkušeností neprodal vůbec nic.

Jinak Ramsey je tu samozřejmě doma, což ale právě vyvažujou ty jiný faktory, jako je věk a premiérová úplná sezona...ale to je jedno, to mě jen tak napadlo.

Reagovat
kiwwi

a navyse on ani nehral nejak extra zle

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Mě také překvapilo jeho zařazení do obou sestav zklamání. Podle toho co jsem o něm věděl mě jeho styl hry nijak nepřekvapil. Zdálo se mi, že je platný při odklánění centrů z vápna, docela dobře čte hru, a dokázal jakž takž využívat svoje dlouhý nohy.

Naproti tomu je vcelku pomalý, fyzicky slabý (dané tělesnou konstitucí), což se někdy projevovalo v osobních soubojích a při jistém nedůrazu. Zkušenosti jak se říká, možná mohl prodat více, ale na druhou stranu od něj šlo těžko čekat, že bude tmelem týmu, vůdčí osobnost - takový on snad nikdy nebyl, ne?

Suma sumárum se mi zdá, že předváděl to co se od něj dalo čekat, vždyť i tady na EF na jeho příchodu byly velmi rozporuplné reakce - fanoušci AFC měli velmi rozdílné názory na jeho případný příchod a z fanoušků ostatních týmů nikdo nevyjadřoval obavy, že by Arsenalu měl výrazně pomoci, což se taky splnilo...

Reagovat
smazaný uživatel

*na jeho budoucí přínos týmu

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Reagovat
herbage

no, platný při odklánění centrů z vápna právě moc není. Sice díky své výšce odkloní centrovaný míč, ale že by tím pro nás končilo nebezpečí, to se říci nedá. Nejvíce mě irituje, když letí vysoký míč do vápna a on hlavičkuje svíci 10 metrů nad sebe a tři metry před sebe, někam na hranici vápna. Jeho koordinace pohybů je žalostná a při hlavičkových soubojích snad ani neskáče, jen čeká až mu míč spadne na hlavu. No a jeho skluzy snad nebudu komentovat, udělal dva skluzy za sezónu nohama napřed a zachránilo ho od redky jen to, že v momentě dokončení svého skluzu už byla hra o 10 metrů dále

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, takhle je to přesnější ta věc ohledně centrů. Nicméně dostat balón z vápna je základ, pak záleží na tom, jak si plní povinnosti ostatní navrátivší se hráči. A je prostě fakt, že se našlo dost balonu, které nenašly svého adresáta ve vápně AFC díky výšce Pera. A to je pro Arsenal plus.

Koordinace je špatná, to jistě, skluzy to ovlivňuje, on se prostě musí snažit hrát hodně pozičně a číst hru a pohyb soupeře, tak to bylo vždy a tak to je.

Reagovat
herbage

tu koordinaci pohybů jsem myslel právě ve spojitosti s hlavičkováním. On je při výskoku děsně nejistý a z toho ústí i ty polovičaté odvrácené míče. Thomas i Laurent jsou v tomhle mnohem jistější a když je třeba, míč hlavou, pravou nebo levou ustřelí někam na tribunu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, koordinace v tom hraje taky velkou roli. Zčásti bych ale taky řekl samotná síly krčních svalů. Vidíš hráče, který odhlavičkuje balon i v protipohybu dost daleko, často od hráčů, kteří mají svaly na šíji "jako bejk". No a to Per tedy taky nemá

Reagovat
Counter

Ber to tak, že i Per má svůj přínos ve velkém zlepšení, co se bránění rohů a standardek týče.

Reagovat
herbage

s Laurentem a Thomasem na stoperu ty góly ze stanardek také nepřicházely, ani nějaké výrazné šance, takže Per na tom má jistě svůj podíl ve svých zápasech, ale ve zbytku sezóny nám to šlo skvělě i bez něj, takže chyba byla jinde

Reagovat
SunFells

Nebylo to s ním dobrý, ale první sezónu měl lepší než Koscielny, před zraněním už podával dá se říct kvalitní výkony. Navíc on sice má velké jméno a kupu zkušeností, ale co jsem si všiml v různých diskuzích, tak poslední dobou v Německu neměl tak dobrou reputaci ...a spousta fans Arsenalu k němu byli hned ze začátku dost skeptičtí, tedy zase tak velká očekávání, jen proto, že má 70 startů za Německo, tam opravdu nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem prakticky stejného názoru, výše (jako rekci na Countera) to píši. To, že odehrál spoustu zápasů za německou repre není zas tak relevantní. Jak píšeš ty, v samotném Německu rozhodně nebyl považovaný za nějakou megastar. V Anglii, kde se hraje více silově a je třeba podstoupit spoustu náročných osobních soubojů je to pro Pera navíc ještě trochu těžší.

Vlastně jsem se trochu divil, že ho do AFC Wenger tahá, nepřišel mi jako ten typ hráče, co by měl zvýšit kvalitu obrany v týmu. A když tak jen o malinko.

Reagovat
Counter

Reagovat
herbage

no lepší první sezónu než Koscielny rozhodně neměl, možná lepší první půlrok

Reagovat
stas87

tak on hral vyborne hlavne vo dvojicke s naldom ktoreho ale casto brzdi zranenia,je pravda ze ku koncu v nemecku tie jeho vykony sli obrovsky dole,nejake vlastnaky tam boli,kupa chyb v rozohravke...hlavu ma stale vybornu,aj tak ten jeho prestup bol z nudze,wenger zhanal obrancu ktory je skuseny a asi nepozeral n aktualnu formu a vykony,per ma aj uz dost velku konkurenciu aj v repre...skoda,ale dakujem mu za odvedene sluzby vo werdere

Reagovat
herbage

já bych Merteho do sestavy zklamání klidně zařadil, kdybych jej z Bundesligy neznal. Ale protože jsem věděl, co lze od něj čekat, tak ani zklamán nejsem. Naopak měl pak i dost světlých momentů a rozhodně byl platným hráčem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak. Kdo ho trochu znal, tak od něj jen stěží mohl čekat víc než ukazoval. K nejlepším stoperům ligy nikdy patřit nebude, ale svou práci pro tým odvedl. Celkově vzato bych ho tedy do sestavy zklamání nedával.

Reagovat
herbage

no nejvícě mě nasral v zápase s MU, kde úplně vypustil běžecký souboj a přestal jako poslední hráč před Wojtou úplně hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, zajímavé, že něco takového se dá letos říct snad o všech důležitějších hráčích kádru.

Reagovat
Counter

Takový Vermaelen v téhle sezoně způsobil více branek než Per, ale protože je to srdcař a vepředu dává góly, tak se nad ním mhouří oči...

Reagovat
fantomas

Já ho teda kritizoval zhruba podobně jako Mertesackera.

Reagovat
Counter

Jojo, ale obecně je kritizovanější mnohem méně než by si zasloužil. Ale ani jeden z těch dvou si nezaslouží zařazení do sestavy největších zklamání :P

Reagovat
fantomas

To je naštěstí pořád subjektivní, aspon v mym světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, jestli uz se to tu nekde objevilo, ale sezonni review od Sky Sports uz je na svete:

http://www.youtube.com/watch?v=S6Hg4imTOgc

Reagovat
fantomas

Je to tu ve videích, ale tam ty asi nechodíš. Zas se povedlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha... Ale to asi stejne nebudu jediny, kdo tam nechodi Po lonskym slabsim review sli zase nahoru, ale na 08/09 a 09/10 to stejne nema

Reagovat
fantomas

Ale bylo to vždycky BBC, kdo měl i takový ty vtipný review, kde by se např. letos určitě objevila slepice apod., nebo právě SkySports?

Reagovat
smazaný uživatel

Sky Sports maji vzdycky tady ten styl, takze vtipny maji asi na BBC. Ale nevim, jejich review si ted nevybavuju

Reagovat
Eric_The_King

Ty BBC review jsou řekl bych hodně ve stylu MOTD. Takové melodramatické, ale i vtipné a hodně informativní.

Reagovat
smazaný uživatel

Sky Sports to driv delali tak, ze vybrali to, co by ti melo z te sezony utkvet v pameti, at uz se to tykalo zajimavych okamziku, krasnych/dulezitych golu, vtipnych momentu emoci hracu/manazeru/fanousku... Ted ty posledni dva roky to trochu flakaji, zamerili se hlavne na goly a emoce, aspon na me to tak pusobi

Reagovat
fantomas

Tak ted to každopádně nijak zvlášť na vtip zaměřený neni, ale furt lepší než SkySports asi..

http://www.youtube.com/watch?v=4_dvJGQh3no

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jsem videl na konci MOTD

Reagovat
fantomas

Jj, sem to asi předčasně vypnul... tam mě pobavilo Manciniho "it's finished"...u SkySports zase ten společnej záběr na RDM a Boase na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

U Sky Sports je taky vtipny to vynulovani pocitadla u City

Ale jo, BBC to maji letos lepsi, uz kvuli tomu, jakym zpusobem tam zahrnuli Stana, Speeda nebo Muambu

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Přesně, na styl MOTD a delší, myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

Proletel jsem ty sestavy v clanku a musim rict, ze u tech tvych jsem spokojene prikyvoval A nakonec jsem se i hodne zasmal, kdyz jsem dosel k Terrymu

Reagovat
fantomas

Ale mám jednu dobrou příhodu ze sestavování spojenou s NUFC. Když mě hned zkraje napadl Cabaye, tak sem ho odbyl s tim, že je tu přece druhou sezonu a překvapil už loni...až po pár dnech sem se radši koukl. Nevim, čim to, asi jak sem z letošní sezoně viděl nejvíc za poslední roky, tak mi přišla náká delší...

Reagovat
smazaný uživatel

Muze byt jeste lepsi.

Reagovat
Bayern +

Ten koniec...

Reagovat
tomasinho

Povedené.

Reagovat
Swarley

nádhera od těch lidí bych se hlavně pro své prezentace měl naučit, jak dokázat to nejdůležitější zmáčknout do 3. minut

Reagovat
smazaný uživatel

Z obou (BBC i SkySports) jde mráz po zádech.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to bohate staci Agueruv gol samotny

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo je Meireles v zostave sklamania? to ani omylom

Reagovat
fantomas

Vysvětloval sem to výše...

"Meireles je asi nejkontroverznější, i já sám si uvědomuju, že to neni hvězda a Chelsea neměl nijak táhnout. Tady de spíš o to, že je podle mě nemyslitelný, aby se hráč v týmu, co chce bojovat o LM, dal s klidem zařadit k tomu největšímu odpadu na svym postu. To se přitom z CFC dá říct jen o něm a Essienovi, kterej mě ovšem zklamává už druhou sezonou."

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
jenage

jak muze byt chicharito v sestave zklamani, kdyz byl zraneny, pak nastupoval jako stridajici hrac a stejne je druhy nejlepsi strelec united

Reagovat
cristiano.K.

600. pro LFC zpět v první čtyřce

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

na úkor někoho jinyho, jak arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

good one

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fantiku, davat Kuna na striedacku je hriech, znie to tendencne

Reagovat
forrest

Dotaz na fantomase a Ustyho... jste specialiste na PL, kolik zapasu behem sezony tak zhruba zkouknete? Videli jste treba letos hrat vsechny tymy?

Reagovat
fantomas

Já rozhodně, výjimečně sem měl tento rok kompletně volný víkendy. Takže v průměru ty čtyři zápasy za kolo dohromady dám, ale třeba Wigan se Stokem často hrajou ty zápasy od čtyř, který se krejou s něčim zajímavějšim, takže ty se mi letos dost vyhýbaly.

Reagovat
forrest

Reagovat
smazaný uživatel

Ted je to super posledni dve sezony, kdyz neni PL na Nova Sportu. Ja se bal, ze budu sledovat PL min, ale naopak si ted kazdej vikend vybiram zapasy sam a bavi me to jeste vic, zvlast s angl. komentarem Horsi je, ze pak nejaky Blackburn vidim ctyrikrat za rok a musim se na nej ptat vodky

Reagovat
fantomas

Jj, Blackburn sem ještě tak 10krát stihl, bych řek, možná i víckrát, hlavně na podzim. Ale Wigan a Stoke uplně prázdno víceméně.

Reagovat
tomasinho

Já snad neviděl ani jednou WBA. Oba vzájemné s Liverpoolem jsem nebyl doma, Black Country tuším taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke i WBA patrili zrovna mezi tymy, ktery jsem si poustel dobrovolne S Wiganem to bylo o neco horsi, protoze ho vysilali jen vyjimecne.

Reagovat
fantomas

WBA i jo no.

Reagovat
Usty

Záleží na čase... Já mám každý víkend zápasy, takže jednou za čtrnáct dní pravidelně přijdu o celej jeden vysílací den, když k tomu ještě přičtu "výjezdy" na přípravu k přijímačkám, samotný přijíačky, tak mi docela slušná část unikla. Čísla po mně nechtěj, ale myslím, že když se dobře sešly vysílací časy mohl jsem ty volnějš víkendy vidět klidně 4-5 zápasů - další víkend pak ale třeba nic nebo jen 1. Ale týmy jsem viděl samozřejmě všechny, nejvíc Chelsea, City a další ze špičky, nejmíň asi Norwich, Bolton, Blackburn.

Reagovat
forrest

Reagovat
forrest

Tak to mám co dohánět...

Reagovat
Usty

Nicméně za specialistu na PL bych se nepovažoval, spíš za zanicenýho fanouška, kterej se tomu snaží rozumět

Reagovat
smazaný uživatel

Hart náhradník Krula

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

najvacsi fail je stejne Newcastle

na zaciatku sezony som kdesi hadzal svoju tabulku, ale neviem to nijak najst, myslim, ze som sa tam zmylil asi menej ako tuto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na telegraphu zase tipovali, že Kean vyletí jako první

Reagovat
fantomas

Byl bych na tom stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak nějak...každopádně první vyletěl Bruce, ne? Potom nějak Warnock-McCarthy a AVB. U McLeishe jsem fakt nečekal, že vydrží do konce sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku mi tady chybí v sestavě překvapení Martin Škrtel. Tenhle stoper odehrál celý rok fantasticky a až na redku proti Spurs neudělal větší hrubku... Naopak ve zklamáních mi chybí Jordan Henderson. Tenhle borec sice je talent, ale letošní sezona se mu zrovna moc nepovedla...

Reagovat
tomasinho

Rozhodně zklamal méně než Adam.

Reagovat
13

Škrtel nemůže být překvapení, protože kvalitně hrál i loni a pověst iron mana si rozhodně nezískal až v této sezoně. Naopak Hendo je ještě mladý a neustále byl stavěný na kraj, místo do středu zálohy. Jak říká Tomasinho, Adam byl daleko víc na facku

Reagovat
fantomas

Hemáááák!

Reagovat
justcall

to bylo keců na něj, je to borec..

Reagovat
smazaný uživatel

*oprávněných keců

Reagovat
fantomas

Já ho třeba miluju už léta, ale on hrál prostě sračku no, tak co na něj mám asi tak řikat...se taky pořádně předvedl jen proti zoufalcum z Itálie a Německa. Proti Švéďákum sem na něj hodně zvědavej.

Reagovat
justcall

tak je logický, že jeho výkon stoupne proti slabším soupeřům, to že proti silnějším týmům tak vidět není bych přičetl taky Hadamczikovi, kterej evidentně neví kam ho má dát a tak ho furt točí s různejma hráčema a když pak hraje třeba s Vondrkou nebo Tenkrátem, tak to má těžký.. na jeho obhajobu

Reagovat
fantomas

Tohle vůbec nebylo Lojzou, prosim tebe (a že já na něj dovedu hodit ledacos). To, že Hemák všechno přesóloval, a že přihrát nebo vystřelit nedokázal ani v přesilovce 5 na 3, byl slabej v osobních soubojích apod. - to neni vina trenéra. On si teda sice s nikym nevyhověl, to je fakt, ale v jeho počáteční formě to nebylo žádný překvapení, když nezvládal žádnou základní dovednost na jeho obvyklý úrovni. Snad ho tohle nakopne, dneska vypadal bejt vyloženě v klidu, pohodě a cool...to si snad na Švéďáky musí přenést.

Reagovat
justcall

nevím, jeho hra je dost postavená na riziku, takže někdy to vypadá, že zbytečně drží puk, ale vyloženě nepovedl se mu snad 1 zápas, a třeba myslím proti Rusům už tam toho s Krejčím dost vymyslel např. pro Tenkráta, kterej kdyby aspoň půlku toho proměnil tak by to zase vypadalo jinak

proti Švédům tipuju že dá Lojza sestavu Koukal-Nedvěd-Hemský, protože nebude mít koule to nechat jak dnes bez Méďy.. Průchu někam šoupne (rád bych ho viděl klidně v první lajně, zajímala by mě souhra Erat-Krejčí) a hlavně bych škrtl Tenkyho no, to mi nikdo nevysvětlí..

Reagovat
fantomas

Tak Tenkráta bych s klidem posadil i já...netrhal bych Plekanec-Erat-Frolík (i když ten je taky dost mimo), netrhal bych Hemáka s Průchou a Koukalem. Zbytek ať se nějak poskádá, klidně Nedvěd ke Krejčímu...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
stas87

nie nahodou sa ho hceli v oilers zbavit...kedysi to stavali na nom,nepomohlo a stale sa topili dole,pravidelne konci posledny a tak beru na drafte to naj co tam je,este dve tri sezony budu dole a potom vyleti ako pens ktory ale mali uz pred draftom celkom dobraych hracov v kadri a to oilers zdaleka nemaju,eberle,nugent-hopkins uz su teraz daleko pred nim,ja si myslim ze este tak 3 roky odohra v nhl a potom pojde do ruska lebo na to asi uz nebude mat na ms jeho vykony az tak dopodrobna nesledujem ale podla ohlasov svoju hru vobec nezmenil

Reagovat
fantomas

Tak ono se na něm nedalo stavět hlavně kvůli tomu jeho zajebanýmu rameni, ne?

Reagovat
stas87

to tiez ale uz im s nim dochadza treplivost,nema az taky prinos ako minule roky a chceli ho vymenit uz tuto sezonu,bohuzial,hraci ako on uz je v lige dost malo,sikovne ruky ma dost hracov ale k tomu maju postavu,hemsky zrazky nevyhladava a oni do neho chodi tvrdo,dost tvrdo rusko by bolo pre neho idealne,tam by bol zasa kral

Reagovat
fantomas

Za to Rusko..

Reagovat
justcall

no ale takový Nugent-Hopkins říkal že k němu vzhlíží a že by to bez něj nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

Slovaci, koho si prejete ve 1/4finale na MS v hokeji? Finsko nebo USA?

Reagovat
smazaný uživatel

fantomas pro mě jako vždy lepší a vhodnější sestava

Reagovat
fantomas

Wojta má spolu s Jaaskim druhou nejhorší úspěšnost zákroků (63%).

Reagovat
miky10

To je hodně slabý číslo.

Reagovat
fantomas

Jojo, ale ne že by se to nedalo tušit, oproti loňsku měl fakt slabou sezonu. Každopádně Robinson je s 57% docela král... :))

Reagovat
kiwwi

ja som to vzdy hovoril...DeGea>Szczsz

Reagovat
sejber

20 mega > 0 a pritom su uplne porovnatelny

Reagovat
smazaný uživatel

Průměrák

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám znovu na to zklamání a nezahrnoval bych tam hráče, co byli část sezony zraněni, není to k nim uplně spravedlivé...

Reagovat
fantomas

700. pro Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

nuda co fantíku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele