All-Stars Premier League 2009/2010

10.05.2010, 21:30
Aktuality
Anglická Premier League si do svých historických análů může připsat další ročník, tentokráte ohraničený číslicemi 2009 a 2010, takže je na čase tradiční bilancování. Jednou z pravidelných součástí takové činnosti je i tady na EuroFotbalu vyhlašování té nejlepší jedenáctky sezony. Jakoby závdavkem vám pak oba naši redaktoři představují i své komety a odpadlíky. Tak nažhavte své klávesnice a diskutujte!

All-Stars Premier League

Jak tomu obvykle bývá, také letos se někteří hráči jevili jako jasní adepti na členství v nejlepší jedenáctce a pár postů zase čítalo tolik kandidátů, že se na jejich obsazování více lidí jen těžko shoduje. Ne jinak tomu bylo i u našich dvou redaktorů, Tomáše Daníčka a Ondřeje Holzmana. Oba například našli stejnou řeč, co se brankářského postu týče, ale při skládání jeho stráží se už sešli pouze v jediném bodě. Ofenzivnější složka týmu už tolik variabilní, zdá se, nebyla. Malouda s Fabregasem zaujali oba redaktory a duo Milner-Valencia zase jak Ondra, tak Tomáš do svých plánů sice zařadil, ale každý jim ve svém all-star týmu svěřil jinačí úlohu. V útoku si zase naši sestavovatelé vystačili s pouhými třemi hvězdami na dohromady čtyři volná místa. Zajímavý střet zaznamenáváme u obsazení manažerského křesla. Daníček totiž jmenoval jako svého vyvoleného "kohoutího" velmistra Redknappa, kdežto Holzman vsadil na osvědčeného lodivoda mistrů ze Stamford Bridge. V příštím úseku našeho speciálu už ale oba pánové předsedají opačným stranám barikády.

Tomáš Daníček (4-4-2): Joe Hart (Birmingham) - Branislav Ivanovič (Chelsea), Gary Cahill (Bolton), Michael Dawson (Tottenham), Leighton Baines (Everton) - Luis Antonio Valencia (ManUtd), Cesc Fabregas (Arsenal), Nigel De Jong (ManCity), Florent Malouda (Chelsea) - Wayne Rooney (Manchester United), Carlos Tevéz (ManCity); manažer Harry Redknapp (Tottenham)

Náhradníci: Pepe Reina (Liverpool) - Patrice Evra (ManUtd) - James Milner (Aston Villa) - Didier Drogba (Chelsea)

Ondřej Holzman (4-4-2): Joe Hart (Birmingham) - Branislav Ivanovič (Chelsea), Richard Dunne (Aston Villa), Thomas Vermaelen (Arsenal), Ashley Cole (Chelsea) - James Milner (Aston Villa), Cesc Fabregas (Arsenal), Frank Lampard, Florent Malouda (oba Chelsea)- Wayne Rooney (ManUtd), Didier Drogba (Chelsea); manažer Carlo Ancelotti (Chelsea)

Náhradníci: Brad Friedel (Aston Villa) - Patrice Evra - Luis Antonio Valencia (oba ManUtd) - Carlos Tevéz (ManCity)

"Překvapivá" jedenáctka

Rovněž překvapení, komet se v právě uplynulé sezoně urodilo jako máku. A také tady se myšlenkové pochody obou redaktorů scházejí u postu brankáře, aby se hned vzápětí významně rozešly a společně akceptovaly tak akorát zářící hvězdu Garetha Balea. Také při porovnání složení záložní řady a útoku nacházíme plno "nesrovnalostí" a registrujeme vlastně jen dva styčné body - a to Darrena Benta ze Sunderlandu a Craiga Bellamyho od Citizens. Ondra potom sází hned na tři Londýňany, kdežto jeho protějšek ve své jedenáctce nenašel místo pro žádného z vyslanců hlavního města. Huddlestoneovi, Diamantimu a Songovi tedy na Daníčkově straně čelí například dva wiganisté, Diamé s N’ Zogbiou, či tahoun a zároveň nová akvizice Boltonu, Lee Chung-Yong.

Tomáš Daníček (4-4-2): Heurelho Gomes (Tottenham) - Stephen Carr (Birmingham), Ryan Shawcross (Stoke), Richard Dunne (Aston Villa), Gareth Bale (Tottenham) - Lee Chung-Yong (Bolton), James Milner (Aston Villa), Momo Diamé, Charles N’ Zogbia (oba Wigan) - Darren Bent (Sunderland), Craig Bellamy (ManCity); manažer Carlo Ancelotti (Chelsea)

Ondřej Holzman (4-3-3): Heurelho Gomes (Tottenham) - John Heitinga (Everton), Michael Dawson (Tottenham), Roger Johnson (Birmingham), Gareth Bale (Tottenham) - Tom Huddlestone (Tottenham), Alex Song (Arsenal), David Dunn (Blackburn) - Alessandro Diamanti (West Ham), Darren Bent (Sunderland), Craig Bellamy (ManCity); manažer Harry Redknapp (Tottenham)

"Zklamaná" jedenáctka

Do třetice všeho dobrého - také v obou sestavách zklamání našel uplatnění jediný brankář, tentokrát se bavíme o nejisté jedničce bronzového Arsenalu, Manuelu Almuniovi. Při sestavování obranné linie se potom Tomáš nevzdálil od prvního místa na více než pět kroků, zatímco jeho kolega zašel klidně až na samé dno tabulky, aby odtamtud vylovil "posilu" Pompey, Ricarda Rochu, a cestou se zastavil ještě na Upton Parku pro "věčného talenta" Jonathana Spectora. V záloze se oba dva sestavovatelé nesešli ani jednou. Možná také proto, že Ondra opětovně vsadil na ofenzivní rozestavení s pouhými třemi záložníky, kdežto druhý sestavovatel zůstal i napotřetí věren klasickému 4-4-2. Rovněž do útoku se evidentně nabízelo více propadnuvších borců. Na pět volných políček usedl stejný počet různých, ale svorně zklamaných figurek. Také při výběru vhodného manažera potom oba redaktoři ke vzájemné shodě nedospěli. U jednoho z nich "vyhrál" Steve Bruce, jenž ambiciózní Mackems dovedl tak akorát na 13. příčku, druhého zklamal především Gianfranco Zola, který se svými Kladiváři finišoval jen těsně před srázem vedoucím dolů do druhé ligy.

Tomáš Daníček (4-4-2): Manuel Almunia - Bacary Sagna (oba Arsenal), Joleon Lescott (ManCity), Jamie Carragher (Liverpool), Wayne Bridge (ManCity) - David Bentley (Tottenham), Michael Carrick (ManUtd), Nenad Milijaš (Wolverhampton), Matthew Taylor (Bolton) - Chucho Benítez (Birmingham), Emmanuel Adebayor (ManCity); manažer Steve Bruce (Sunderland)

Ondřej Holzman (4-3-3): Manuel Almunia (Arsenal) - Jonathan Spector (West Ham), Joleon Lescott (ManCity), Ricardo Rocha (Portsmouth), Emiliano Insúa - Alberto Aquilani (oba Liverpool), Steve Sidwell (Aston Villa), Jermaine Jenas (Tottenham) - Jason Scotland (Wigan), Johan Elmander (Bolton), Mido (West Ham); manažer Gianfranco Zola (West Ham)

Autor: Tomáš Daníček, Ondřej Holzman

Komentáře (431)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Celkově lepší sestavy od Holzmana a to na celé čáře

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zaujalo ma najma : NAHRADNICI - DROGBA ten si musel nieco silne dat .... najlepsi hrac v PL na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

nejlepším hráčem PL je Rooney...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že první půlka sezony patřila Rooneymu a druhá Drogbovi. Ale jsem naprostý laik a ignorant PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

podla sponzorov premier league .... Drogba dal 29 golov a to kopal jedinu jednu penaltu oproti Rooneym,vyhral titul najlepsieho strelca.... Chelsea vyhrala titul ... pre mna to je jasne .... navyse mal mrte prihravok .....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Podle sponzorů, novinářů i spoluhráčů/protihráčů...fakt ti to je málo?

Reagovat
smazaný uživatel

nevidim jednu vec v com by bol od Drogbu lepsi ....... pozri ja sa nemam chut hadat ... ale myslim si ze tento rok bol Drogba naj hracom a Chelsea klubom .... argumentov je na to dost ...

Reagovat
Arbiter

argumentů je dost, taky bych byl pro Didiho, ale oficiálně je to prostě Rooney, tak to pochop

Reagovat
smazaný uživatel

a nechapem to ? pisem len svoj nazor ... je jasne,ze Rooneyho vyhodou je to,ze je anglan .... a ked su dvaja zhruba na rovnakej urovni uprednostni sa domaci hrac to je jasne .... a je to tak vsade

Reagovat
smazaný uživatel

Koho zajima nejaky Drogba, ktery se pri nejblizsi prilezitosti zase ztrapni pred celym svetem v primem prenosu.

Reagovat
smazaný uživatel

ak narazas na LM ... tak chcel by som vidiet teba co by si robil po takom smolnom zapase ... kludne poviem,v zapase ktory Chelsea prehral rozhodca .... hoci mna to vtedy potesilo ...

Reagovat
smazaný uživatel

ale drogba mel taky vyhodu ze chelsea hrala mnohem vic ofenzivneji, rooney vetsinou hral na hrotu sam, a kdyz uz s berbatovem tak ten mu taky moc casto nepomohl

Reagovat
Didier Drogba

jednoznačně nejlepší hráč PL je Drogba

Reagovat
Arbiter

strč si tu svou jednoznačnost víš kam...

Reagovat
Didier Drogba

se nevztekej za pravdu

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Prej Brad Friedel (Blackburn) :D

Reagovat
smazaný uživatel

Holzmann v klidu , ale daníček děs !!!

Reagovat
smazaný uživatel

All-Stars - ONDREJ Zklamania TOMAS

Reagovat
Didier Drogba

Holzman

Reagovat
smazaný uživatel

No spíše Holzman

Reagovat
Arbiter

komu mám dát hlas v anketě, co, hoši?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se neudělal útok s třemi hráči? Pak by ze sestavy mohly vypadnout křídla.. Takže Fabregas, Lampard, De Jong.. a útok Drogba, Tevéz, Rooney..

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš Daníček (4-2-2): Joe Hart (Birmingham) - Branislav Ivanovič (Chelsea), Gary Cahill (Bolton), Michael Dawson (Tottenham), Leighton Baines (Everton) - Luis Antonio Valencia (ManUtd), Cesc Fabregas (Arsenal), Nigel De Jong (ManCity), Florent Malouda (Chelsea) - WAYNE ROONEY (Arsenal)

Reagovat
Arbiter

Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fakt, opravte toho Rooneyho.

Reagovat
Shevchenko

terry, jasně!

Reagovat
kubys

4-2-2, to je teda formace!

Reagovat
Swarley

Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit.

Reagovat
kubys

Reagovat
Swarley

no moc na mě nehleď a oznamuj jestli se ti něco nezdá

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je otázkou, zdali hrají bez středu nebo bez krajů

Reagovat
kubys

To bude na dlouhé přemýšlení.

Reagovat
kubys

Jinak nesouhlasím s ničím - hlavně nechápu, proč je v sestavě zklamání Spector a Mido, když se od nich snad nic nečekalo...

Reagovat
honziss

Spector tam je zaslouženě. Je to snad nejhorší bek v celé PL, nepovedl se mu ani jeden zápas v celé sezoně, je nejistý, neumí podpořit útok, neumí bránit, neumí nahrát, chybuje a pomáhá soupeři. I Kováč je oproti němu Pelé.

Reagovat
kubys

Ještě jednou - když se od někoho nic nečeká, tak nemůže zklamat, to je holá logika...

Reagovat
smazaný uživatel

On tam je i Mido? Toho jsem přehlédl....

Reagovat
fantomas

Kolegialita se tady moc nenosí koukám...

Reagovat
kubys

Ne no, jsme svině.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Fantik hodne pekne Teda az na toho Bruce, tam mel byt spis Zola.

Reagovat
fantomas

Bruce měl prostředky, velmi slušný kádr, ambice, plnou hubu keců a pěkně jim to dojebal. Pro mě neskutečný zklamání. Zola selhal už loni, takže mě nepřekvapil...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je pravda, ze Zola splnil predsezonni cil - nesestoupit

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapivou jedenáctku, jakou napsal Daníček, bych sám líp nenapsal, takže

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš Daníček

Reagovat
MySch017

V tej prvej zostave... Rooney hrá akože za Arsenal???

Reagovat
Swarley

sleduj trošku ty přestupy, pak tu jseš za blbce...

Reagovat
MySch017

To bolo myslené ironicky... ako fanda ManUtd viem, kde asi Rooney hrá, nemyslíš?...

Reagovat
kubys

Nemyslí...

Reagovat
Swarley

můj tiskový mluvčí kubys už ti to vysvětlil za mě...

Reagovat
kubys

Konečně mám práci.

Reagovat
Swarley

bohužel neplacenou a ještě ji děláš špatně

Reagovat
kubys

Každý nějak musí začít. Sám jsem si na sebe upletl bič tímto dobrovolnictvím.

Reagovat
MySch017

Reagovat
honziss

Musím pochválit Felixe Holzmanna za zařazení Spectora do sestavy zklamání. Jsem rád že tento antifotbalista neušel pozornosti.

Jinak celkově bych se ztotožnil více s terryho sestavami.

Reagovat
terry

Skoro jmenovec, no. Ale jinak skvělý komik.

Reagovat
domingo

Reagovat
kubys

Ještě jednou - co se čekalo od Spectora? Když prakticky nic, tak nemohou být snad jeho výkony zklamáním...

Reagovat
honziss

No, je pravda že on by se hodil spíš do sestavy nazvané Jedenáctka největších tragédů...

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Obaja zle...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Co jsme od tebe taky mohli čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

proč Bentley? ten se naopak docela rozehrál a byl platný... toho bych dal jako největší zklamání loni... mě spíš zklamal McFadden a Tainio...

Reagovat
fantomas

Rozehrál se na muj vkus doost pozdě. Navíc bejt pořád zdravej Lennon, ani tu šanci rozehrát se nedostal...neustál tu možnost uchytit se v základu.

Reagovat
vodka

tak jistě, ono taky Bentley se do stylu spurs moc nehodí, pokud už je tam tak defenzivní střed, tak ta křídla musí být rychlá a přímočará, nikoliv chodící a centrující... Ale mě ten McFadden zklamal z křídel jednoznačně nejvíc... jeho sem měl vždycky rád a strašně vyhořel...

Reagovat
fantomas

Jo, u mě to je podobně. Taky mě zklamal, ale u Bentleyho sem čekal, že se přece jen zvedne a nic moc nepřišlo. Max. pár povedených zápasů, což je na to, jakou si udělal pověst u Rovers, pořád málo. Neni to hráč pro velkej klub no, ale to bych sebe i plno dalších lidí jen opakoval...

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto nesouhlasim se zarazenim Bentleyho! vzhledem k minimu casu, kterej dostal (naprosto pochopitelne, protoze Lennon je mnohem lepsi), si myslim, ze byl jeho vykon dobrej, nic extra, ale ani nic strasnyho. Nejak nechapu, ze od nej jeste porad ocekavaj nejaky zazraky. Ve slabsim tymu by byl spilmachr, ale v Tottenhamu je proste kvalitni alternativa, kdyz se Lennon blbe vyspi..

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš

líbí se mi že tam dal do All-stars týmu Defenzivního záložníka

Reagovat
smazaný uživatel

tak vzhledem tvymu nicku to sedi:)

Reagovat
domingo

Těším se na Francii

Jinak se mi trochu víc líbí ty terryho, ale fantomasovi děkuju za představení nových jmen...o jakémsi Čůčo Benítezovi slyším poprvé

Reagovat
smazaný uživatel

On je u Chucha problem, ze hral dobre, jenze ho kupovali s tim, ze bude davat goly, a on dal jen 3 a potreboval na ne tak 50 sanci. Jinak je to skvelej hrac, v nicem nezaostava, jen by mu meli nafackovat za zbrklost.

Reagovat
domingo

Vůbec nevím, že někdo takový existuje. Teda teď už jo... :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten Liverpoolu byl lahůdkovej...

Reagovat
smazaný uživatel

Mám takovou mutaci - sestava terryho + Cahill místo Vermaelena a Evra místo Cashleyho, i když tam je to dost vyrovnané...

Reagovat
MySch017

V jedenástke sklamania by v žiadnom prípade nemali chýbať dvojica Carrick-Elmander... Carrickovi táto sezóna hrubo nevyšla... a Elmander? To je kapitola sama o sebe...

Reagovat
fantomas

Elmander neni zklamání, ten je děsnej od tý doby, co přišel do Boltonu, prakticky permanentně..

Reagovat
MySch017

V podstate máš pravdu...

Reagovat
Ligter

Malé OT: co byste si mysleli o Bentovi do ManUtd., když tu nedávno byla ta debata?

Reagovat
vodka

hrozná volba...

Reagovat
Swarley

Getzo5 ti to vysvětlí

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju, že horší možnost asi nebude pro nikoho ze zúčastněných - Sunderland přijde o střelce, kterého bude jen těžko hledat, Bent nevytlačí ani Berbatova a bude se trápit, MU zbytečně utratí prachy na nepoužitelného náladového útočníka.

Reagovat
Ligter

Jojo asi máš pravdu.

Reagovat
MySch017

no sranduješ dúfam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Ne, popravdě jsem to nemyslel nějak vážně, a ani s tou možností nějak nepočítám. Rozhodně jsou lepší možnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

All - stars

Joe Hart

Patrice Evra - Gary Cahill - Thomas Vermaelen - Ashley Cole

Malouda - Fabregas - Lampard - Milner

Drogba -Rooney

Překvapení

Schwarzer

Carr - M. Dawson - Shawcross - Bale

Young - Song - Wilshere - Weiss

Agbonlahor - Bellamy

Reagovat
kubys

Tak, ehm...kde začít no

Reagovat
fantomas

Weiss.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Tipnu si - jsi Slovák a fandíš Arsenalu..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem čech....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je už na...ako to tam voláte? Bochnice?

Reagovat
smazaný uživatel

Bochnice jsou dobrý Jdu do sklepa si jednu vylovit

Reagovat
smazaný uživatel

? Tak asi tesná trefa vedľa...

Reagovat
smazaný uživatel

Takový obří nakládaný, hrozně kyselý okurky...

Reagovat
smazaný uživatel

ale teď nevim, jestli vy Slováci používáte slovo "okurky"?

Reagovat
kiwwi

to sice nepouzivame ale zasa niesme dementni

Reagovat
smazaný uživatel

a řikám snad, že jste? pouze jsem si chtěl rozšířit obzory a slovní zásobu...

Reagovat
kiwwi

v pohode len sa mi zdalo ze si podcenil nase jazykove schopnosti...slovaci v globale vedia cestinu lepsie ako cesi slovencinu

Reagovat
smazaný uživatel

Však já vím...to je všeobecně známý fakt...

A právě proto jsem se ptal na ty okurky...

Reagovat
kiwwi

tak urcite to kazdy vie a mne to dokonca pride aj prirodzene kedze som vychodniar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

uhorky :)

Reagovat
smazaný uživatel

jéžiš, já vůl Díky

Reagovat
kiwwi

ale tak zasa po vychodnarsky su to ogurky co velmi neuteka od okurky

Reagovat
smazaný uživatel

To by mohl říct každý... Vyslov Tři sta třicet tři stříbrných stříkaček stříkalo atd...

Reagovat
Arbiter

nemusím být čech, abych to vyslovil to je houby test

Reagovat
kiwwi

ja som slovak a aha Tři sta třicet tři stříbrných stříkaček stříkalo...bez problemov

Reagovat
smazaný uživatel

setrels ho jak sopel

Reagovat
smazaný uživatel

Talkers napsal "vyslov", né napiš, tak čau Ty "sople"

Reagovat
smazaný uživatel

Hart-Johnson,Vermalen,Evra - Lee Chung-Yong,Fletcher,Fabregas,Bellamy -Tevez,Torres,Rooney

Redknapp

Reagovat
smazaný uživatel

a nikto z Chelsea ... tomu sa povie zaujatost ... hlavne ze tam mas nejaku azijsku opicu ... uz ti tam chyba len Park

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžu za to že za Čukotku hrajou košťata

Reagovat
Kaze

Jak je to s Cukrouškovou?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak co se čekalo od Spectora, Milijaše a Almunii, to nevím... Almunia takovej tragéd nebyl, víc od něj asi nikdo očekávat nemohl, Spector "věčný talent" který nikdy nic nepředvedl a nikdo od něj nic neočekával a o Milijašovi slyším poprvé...

Insua zas tak tragický taky nebyl, svoje si vcelku odehrál...

Reagovat
fantomas

Že ty o Milijašovi slyšíš poprvé, neni moje věc. A od Almunii se nečekalo, že se tak špatnym závěrem sezony velkou měrou přičiní o ztrátu nadějí na titul, aspon já to teda nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesledoval jsem Arsenal v každém zápase, ale ještě před měsícem jste si ho celkem pochvalovali... Proto se celkem divím.

Reagovat
fantomas

To spíš já sem ho urputně bránil. Nikdy ho nikdo nechválil, možná v pár vybraných zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti loňsku byl Almunia totální, ale totální tragéd...

Reagovat
smazaný uživatel

Milijas je jedno z nejvetsich zklamani cele sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

U Spectora jsem možná trochu přestřelil, ale on je prostě tragéd. A od Milijaše se skutečně čekalo víc, aspoň teda podle mě přicházel s mnohem větším očekáváním. No a Insua? Já prostě nechápu, jak může tenhle hráč odehrát 30 zápasů za klub jako je Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle - vzhledem k tomu, co předváděl loni se o něco zvedl, na Liverpool sice nemá, stejně jako Lucas, ale na svůj věk hraje slušně a zlepšuje se podle očekávání. Nevím, jestli někdo čekal, že bude hrát nějak lépe, zvlášť vzhledem k práci obrany/zálohy jako celků...

Reagovat
vodka

jinak do překvapivé 11 bych dal Duffa, rozehrál se krásně na to, že sem od něj nic moc nečekal, místo Diamantiho, nebo N'Zogbii by se tam hodil...

Reagovat
vodka

Reagovat
SunFells

Alex Song překvapení?

Sagna zklamání?

No teda pánové ...

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
fantomas

Sagna byl horší než loni, mně osobně zklamal velmi. Pro naši ofenzivu měl ještě nulovější přínos než kdy jindy a dozadu byl dřív taky bezchybnější. Pochybuju, že mi to vyvrátíš...

Reagovat
SunFells

V defenzívě se mi zdál naprosto v pořádku, v ofenzívě je to určitě zklamání ....Ale největší zklamání z pravých beků? To se mi nějak nezdá

Reagovat
SunFells

Spíše je udivující, že tam nemáte Clichyho ...Bac rozhodně nezklamal tolik jako právě Gael

Reagovat
fantomas

Proč proboha srovnáváš Clichyho se Sagnou, levase s pravasem? Bridge se potom s Clichym rozhodně nemůže měřit.

Reagovat
SunFells

Píšeš o největším zklamání, ne o nejhorším bekovi ...tys očekával od Bridge tak moc?

A místo Sagni tam byli rozhodně jiní adepti, tolik dolů s výkonností nešel.

Reagovat
fantomas

Já řikám, že šel. Z nadprůměru klesl do šedého průměru. A tu poznámku s Bridgem nechápu. Čekal sem, že naváže na to slušný jaro po přestupu a navázal dost nevyrovnanými a jlavně v závěru pak taky dost mizernými výkony. Kdežto Clichy se ke konci zvedl, byl daleko lepší jak Sagna a pořádně zabojoval o základ v repre. Bridge - jasná volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba jednoznačně do základní sestavy trochu zklamání

Reagovat
MySch017

Pre mňa ideálna zostava PL 2009/2010

Hart

Ivanovič - Dawson - Vermaelen - Evra

A. Valencia - Fabregas - D. Fletcher - Bellamy

Rooney - Drogba

manažér je asi jasný (teda pre mňa určite) Harry Redknapp

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, proč oba cpou do překvapivé 11tky na levého beka Balea, když hrál na záloze Tak ho dám do zálohy místo někoho! Neříkejte mi, že neměli koho dát na levýho beka. Podle mě Insua ideální kandidát na překvapivýho levýho beka.

Reagovat
fantomas

Insúa zaprvý neni ideální kandidát a zadruhý Bale se prvních osm zápasů rozjížděl na beku, takže prostě nemůžeš říct, že hrál JENOM v záloze. Z toho vyplývá, že sme si ho tam klidně mohli zařadit. Tim spíš, že levej bek je taky původnim povolánim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale překvapil na záloze, takže měl být na záloze.

Reagovat
fantomas

Měl, mohl, nemusel...tečka.

Reagovat
smazaný uživatel

To klidně mohl být Mascherano ve zklamáních na pravým bekovi, když tam odehrál pár zápasů

Reagovat
fantomas

Ty seš fakt trubka. Je Masch především pravej bek nebo štítovej záložník? A odehrál tam letos takřka polovinu svých zápasů? Odpověz si sám, dál to nehodlám rozebírat...(do zálohy se prostě nevešel a i tak mi přišlo vhodný ho tam zařadit..)

Reagovat
smazaný uživatel

Ondřej Holzman: Brad Friedel už za rovers nechytá

Reagovat
fantomas

Moje chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

All star:

Hart

Ivanovič-Cahill-Vermaelen-Bale

Lennon-De Jong-Fabregas-Bellamy

Rooney-Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

v pohode zostava ... ale chyba mi tam Lampard .... ja by som tam mozno dal Maloudu ... ale na 100% by som tam dal Franka Lamparda .... 22 golov,hoci 9 penalt ale aj tak ... zivotna sezona jeho .... ale beriem ze je to tvoj nazor

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to těžký si někoho vybrat, když máš na ten post víc kandidátů. Jinak oba by tam být mohli, ale když je tam místo nic Fabre nebo Bellamy, nemůžeš se zlobit, páč ti si to taky zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

v pohode,ved som napisal,ze to berem ako tvoj nazor .... ja by som ho tam dal,ty nie .. to je normalne ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bale za konec sezóny? Místo nějakýho Evry, kterej hrál skvěle 38 zápasů?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak může tam být jak Evra, tak Cashley nebo Bale..Mě se nejvíc líbil Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě se taky strašně líbil, ale on vlastně vystřelil až na konci sezóny. Jako překvapení určitě dobrá volba, do all star bych ale volil hráče, který hrál celou sezónu dobře.

Reagovat
Chazy

Proc Dunna do prekvapeni?? Vzdyt hral svuj standard.

Reagovat
Chazy

Ted myslim Davida.

Reagovat
vodka

a tak byl dlouho zraněný, já sem od něj tolik taky nečekal...

Reagovat
terry

To mi došlo. Já nevím, dřív jsem ho nějak moc neregistroval, zatímco letos o něm bylo, když se mluvilo o Blackburnu slyšet nejvíce. Navíc to potvrzoval i výkony, navíc góly.

Reagovat
Chazy

No a to uz par let patri mezi nejlepsi AMF v PL :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Dunn byl vždycky fantastický, škoda těch věčných zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Ondřej Holzman- Tomáš Daníček-

Reagovat
smazaný uživatel

U mě rozhodně chybí mezi zklamáními Tomáš Rosický, naopak chválím zařazení Carricka...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

já bych ho dal spíš do překvapení, že se vůbec uzdravil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zklamaní

Almunia-Bosingwa,Terry,Lescott,Clichy-Deco,Ballack,Carrick,Aquilani-Berbatov,Santa Cruz

Reagovat
smazaný uživatel

od Deca se nic neočekávalo,Terryho tam máš asi kvůli tý aféře,což nechápu Ballack- Bosingwa byl zraněnej,Almunia- ,Carrick- ,Lescott ,Aquilani- ,Clichy- ,Berbatov bohužel no a Santa Cruz

Reagovat
smazaný uživatel

Deco? ty si od něho něco čekal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bosingwa, Deco, Ballack? Cim konkretne ta sklamali?

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušek Man Utd

Reagovat
Arbiter

Bosingwa, že byl zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

Ballack nesklamal,Bosingwa bol zraneny .... Terry vyslovene nesklamal ... ale nepodaval svoj standart ... kvoli comu to vsetci vieme ..... a pekne povedane ... dalo sa od Deca nieco cakat ??

Reagovat
Tomanatura

Já dost nechápu toho Gómese. On byl i loni třída, jen se mu moc nepovedl začátek angažmá, jinak chytal parádně.

Reagovat
fantomas

Loni nebyl třída, to letos. Loni patřil mezi nadprůměr PL, ale mezi třídu sem ho ještě já osobně rozhodně neřadil. Proto mě překvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve zklamáních vám chybí určitě Glen Johnson a terrymu Carrick, který byl možná zklamáním úplně největším...

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm...

Reagovat
fantomas

Sagna mě osobně zklamal víc, Glen v těsnym závěsu...

Reagovat
smazaný uživatel

Keby si nebol kritický fanúšik AFC, hovoril by si inak. Ja som anpr. od Sagnu veľmi viac ani neočakával, priemerný bek pre nadpriemerný klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Průměrný určitě není

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálne áno, inak mierny nadpriemer, v porovnaní s konkurenciou v špičke do ktorej AFC patrí.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprůměrný bek s podprůměrnou formou neznamená to, že je průměrný...

Reagovat
smazaný uživatel

Neznamená, no pri tom pokojne znamenať môže...

Reagovat
fantomas

A letos znamená..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Loni to byl nadprůměrný bek pro nadprůměrný klub. Heh, jak lehce sme se dobrali smyslu jeho zařazení do sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Terry nehral ako byval jeho standart .... ale ak on sklamal tak aj Ferdinand .... nebol o nic lepsi ..... pre mna hlavne sklamania : Deco,Carrick,Almunia,Rosicky,Gerrard

Reagovat
Arbiter

on nemyslel Terryho, ale terryho...

Reagovat
smazaný uživatel

To předpokládám neměla bt reakce, já jsem o Terrym nic nepsal...

Reagovat
smazaný uživatel

jj sorry to nebolo na teba

Reagovat
smazaný uživatel

Terry Ferdinand taky zklamal, Lescott taky, Santa....Necháp, co tam dělá Ade nebo Chucho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Johnson zklamal tím, že byl 2x zraněný... a nepovedl se mu zápas s Arsenalem

Reagovat
smazaný uživatel

Těch zápasů se mu nepovedlo mnohem víc, po zranění byl jen svým stínem...

Reagovat
smazaný uživatel

Před zraněním hrál opravdu skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo pár zápasů...

Reagovat
smazaný uživatel

All stars:

Hart

Ivanovič, Cahill,Vermaelen, Bale

Malouda,Fabregas,Lampard,Bellamy

Rooney,Drogba

Reagovat
Godwinson

třetí sestavy měl dělat fanda Liverpoolu ...

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Arbiter

není nad to mrknout sám na sebe

Reagovat
Godwinson

dodal jsem to tam, aby mě nebrali až tak vážně a hned nespustili ostrá slova, případně :))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nechápu, že ve zklamání je Adebayor a Chucho, přitom i když je Ade žoldák, aspoň těch pár gólů dal, to stejný Berba. ..Jednoznačně tam musí být Almunia, Aquillani, Santa Cruz, Sagba, Elmander, Lescott, Carrick, Bridge..Nechápu, že tam chybí Santa..

Reagovat
Alberto Aquilani

Jak tam môže byť hráč , ktorý nehral , a ktorý ked nastúpil asi 10 krat v základe bol fanúšikmi Liverpoolu asi 8 krat zvoleny za MOTM ?

Reagovat
Tomanatura

Toho jsem nepochopil, co se týče výkonů, tak by tam být rozhodně neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že nehrál Posila za tolik prachů a seděl na lávce, když hrál, tak bída, děs a utrpení Jinak je to nejhorší letošní nákup PL.

Reagovat
Alberto Aquilani

Aha jasné , kolko krat si ho videl ? Priemerny bol tak proti Wolves a Aston Ville , teraz konečne dostal šancu , bol zvolený za hráča mesiaca Liverpoolu , okrem toho ma za sezonu 1+6 . To že bude dlho chýbať bolo hned jasne , ale sklamanie je blbost , sklamanie by bolo keby hral a hral by zle .

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak ... 20 melonov vyhodenych do vzduchu ... to ich radsej mohli poslat mne

Reagovat
Alberto Aquilani

Aj tak na tom zarobili , Xabi sa predal za 30 .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejhorší nákup...Je to velký Rafův omyl nahradit fyzicky odolného Xabiho za skleněného Itala, ale z toho mála co odehrál patřil k těm nejlepším v rudém dresu...

Reagovat
Tomanatura

Jednoznačně.

Reagovat
SunFells

A Vermaelen se dá považovat jako největší překvapení. Během první si sezóny v EPL si dokázal vytvořil neskutečné renomé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu čím tak strašně zklamal 21letý Insua. Že by zavinil nějak moc gólů mi nepřijde a směrem dopředu hrál solidně.

Reagovat
smazaný uživatel

Z týmu Poolu se skutečně moc nevyjímal, navíc se od něj žádné velké výkony čekat nemohli vzhledem k jeho "renomé", určitě spíš tato pozice patří Clichymu nebo Bridgeovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Bridge

Reagovat
smazaný uživatel

-----------------Hart------------------

Ivanovič----Cahill----Dunne----Evra-

Bellamy-Lampard-Fabregas-Malouda

--------Rooney-Drogba---------------

Překvapení:

--------------------Hart------------------

Ivanovič--Dunne--Vermaelen-Baines

Lee-----Huddle------Dunn----Bellamy

-------------Bent----Saha------------

Reagovat
Arbiter

tak pokud máš překvápko Ivanoviće, musí být překvápko i Malouda

Reagovat
smazaný uživatel

Hele to je fakt... Ono i Drogba byl překvápko...

Reagovat
smazaný uživatel

Zklamání.

---------------Jensen---------- (Je fakt, že golman se dost těžko vybírá, odnesl to sestupivší)

???--Lescott--Agger--Traore (protože z něj dělali adekvátní náhradu za Clichyho)

Nasri-Carrick--Ballack-Ireland (čekal jsem od všech více, výrazně více)

----------Benitez-Kuyt---

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Chucho?Vždyť no nebyl tak špatnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle - Chazy do mě na začátku pořád hučel, jak je dobrej a ať si ho dám do FPL... Což mě navnadilo a očekával jsem od něj alespon 10-15 golů. A on skončí se třema...

Reagovat
smazaný uživatel

I tak si ale myslím, že zklamání určitě ne. Tam jsou do útoku jiný zklamání, v čele se Santou a Elmanderem..

Reagovat
smazaný uživatel

Na Santu jsem zapomněl, to je fakt... Ale po příchodu Adeho bylo jasné, že si nezahraje tolik, kolik by bylo potřeba. Každopádně v útoku je variant hromada... Problémy jsem řešil jinde...

Reagovat
SunFells

Salgado, Spector nebo snad z větších klubů Johnson? ...Jinak Traoré je až třetí alternativa, o adekvátní náhradě nemohla být řeč. On stejně levý bek není a nikdy nebude jeho post.

Reagovat
smazaný uživatel

Od Salgada ani Spectora jsem neočekával absolutně nic. Tudíž pro mě nejsou zklamáním.

Začátkem sezony se tu vyhlašovalo, že LB má Arsenal pokryté nejlépe v PL díky této trojici, kdy herbage vykopával Clichyho s tím, že Gibbs ho už přerostl a Traore je před ním pomalu taky.

Reagovat
SunFells

Ono to zezačátku taky vypadalo optimisticky ...Ale Clichy tuto sezónu strašně hořel, vepředu neefektivní ...aspoň, že se trochu spravil před MS. Gibbs je více než dobrá náhrada, ale bohužel doplatil na zranění a Traoré prostě není LB ...Raději bych tam viděl už i Silvestra, než něj.

Reagovat
fantomas

Kdo ho z něj dělal? Snad nebereš vážně herbageho..

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava zklamání (a koneckonců i překvapení) je o individuálních pocitech a očekáváních. Očekával jsem, že alespoň částečně nahradí dvojici před ním, nestalo se tak --> zklamání...

Reagovat
fantomas

Mně ale zajímalo něco docela jinýho, tohle ti neberu - jen se ptám, kdo ho z něj dělal? Toho nástupce..

Reagovat
smazaný uživatel

docela souhlas akorát nevím toho Bellamyho v překvapeních

Reagovat
kiwwi

s tymto sa asi najviac stotoznujem ale aj tak namiesto Cahilla by som dal Dawsna/ Vermaelena a namiesto Bellamyho mi tam viac pasuje Valencia ak to vezmem ze je to prava zaloha

Reagovat
kiwwi

*Dawsona

Reagovat
Didier Drogba

že prej Drogba na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapení

Gomes-G.Neville,Cahill,King,Baines-Nani,Scholes,Giggs,Malouda-Defoe,Bent

Reagovat
vicinda07

holzman sa trafil skvele najma do sklamani. a danicek... nezaradit do all-star drogbu ? dat do sklamani bentleyho ? ten sa oproti minulemu roku vyrazne zlepsil. on bol prekvapenie si myslim :-D. no a myslim ze 14 golov ktore dal adebayor je dost dobre oproti trojgolovemu santa cruzovi

Reagovat
soukup

nevím jestli bych dal do překvapení N´Zogbiu, už v Newcastlu bylo vidět, že to v sobě má i když je pravda, že se ještě zlepšil no a od Benta se taky dalo očekávat, že těch gólů dá hodně, ale jinak

Reagovat
smazaný uživatel

All star:

Hart - Ivanović, Cahill, Dunne, Evra - Milner, Fabregas, De Jong, Malouda - Rooney, Drogba

lavička: Reina, Gallas, Lampard, Tevez

Překvapení roku:

Begović - Carr, Dawson, Vermaelen, Ekotto - Valencia, Song, Diaby, Bale - Bellamy, Bent

Lavička: Mannone, Campbell, Ramsey, Bendtner

Zklamání:

Almunia - Sagna, Carragher, Lescott, Clichy - Aquilani, Carrick, Jenas - Eduardo, Elmander, Santa Cruz

Lavička: Fabiański, Sylvestre, Joe Cole, Walcott

Reagovat
vicinda07

sklamania len clichyho by som tam ja nedal

Reagovat
SunFells

Ekotto, Song, Sagna, Walcott ...A výkony Silvestra ještě můžou někoho zklamat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ekotto mě letos překvapil. Song se ti letos nelíbil? Sagna upadl do průměru, od ostatních pravých beků hrál nejvíc pod svoje možnosti. Walcott jak na houpačce. Silvestre je tam proto, protože byl fakt hrozný

Reagovat
SunFells

Walcott byl po zranění, pak se rozehrál a od té doby nepodal nějaký horší výkon. A Song se mi líbil, letos stejně jako loni ..Překvapení? A Silvestre byl hrozný, ale od něj se vůbec nic neočekávalo. Byl to ač 4. stoper, který se shodou okolností dostal do sestavy a každý jen doufal, ať toho posere co nejmíň.

Reagovat
Chazy

dokonala ukazka nekoho, kdo zna 5 tymu EPL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Škoda, že jich tam má alespoň 11...

Reagovat
Chazy

To byla nadsazka, jde o to, ze stred zalohy hodil AFC, do golmany 2 AFC atd atd..

Reagovat
Chazy

* stred zalohy v prekvapeni

Reagovat
Tomanatura

Tak to tak třeba prostě vidí, já bych to zas tak moc kriticky neviděl...

Reagovat
Chazy

Jako kdyby na tom zalezelo. Chtel jsem poukazat na to, ze to ma poskladany mizerne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase oni úplně neopodstatněný nejsou...

Reagovat
smazaný uživatel

No a?

Reagovat
Chazy

Chces na to rozvest dlouhou diskuzi? ted na to nemam cas - je to proste poskladany na zaklade minimalni znalosti. Mnoho jmen se tam hodi vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to taky znělo, že se ti nelíbí, když někdo dá vedle sebe dva hráče z jednoho týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Bramble by se tam nádherně vyjímal....

Reagovat
Chazy

A kam bys ho jako umistil?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě do nejlepší jedenáctky roku...

Reagovat
Chazy

No tak to gratuluju, poskladal bys ji jeste hur nez ten na koho jsem reagoval, ale neprekvapuje me to.

Reagovat
smazaný uživatel

Soudíš na základě jednoho hráče? Jinak jsem rád, že dokážeš rozpoznat ironii a narážku...

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No ty znas tym jen jeden, tak nekrut ocima, Pedretti

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Copak?

Reagovat
domingo

Prolítávám diskusi jenom tak na čtvrt oka, jestli mě něco nezaujme, a vidím Pedretti :))

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, a který?

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji za posměšné příspěvky. Přiznám se, že jsem neviděl ode všech týmů 38 zápasů, třeba mám mezery, ale napsal jsem tak, jak jsem uvážil, podle mě tam žádný úlet není.

Pokud se tu někdo vysmívá za to, že jsem to zmatlal, byl bych docela rád, kde, proč, jak jinak...

Díky

Reagovat
kiwwi

no minimalne to ze tam mas 13 hracov Arsenalu...

Reagovat
Chazy

16

Reagovat
kiwwi

nj tu posladnu lavicku som nezaratal, ale to je snad jedno

Reagovat
smazaný uživatel

a v čem to vadí? To je nastaven nějaký limit, kolik hráčů tam může být? Prostě výkony těhdle hráčů mi utkvěly v paměti nejvíc. Navíc je mám jak all star, tak ve zklamání, takže se mi nemůže vytknout, že je mám/nemám rád...

Reagovat
Chazy

Neni nastaven zadny limit, jen je skutecne nepravdepodobny, ze by cela sestava AFC patrila do zklamani, prekvapeni nebo top sestavy roku. To ukazuje na to, ze je to tym ktery sledujes asi tak 10x vic jak ostatni a kdyz jsi nevedel koho z ligy tam dat, udelal sis z toho sestavy AFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, ti hráči Arsenalu tam nejsou proto "že jsem tam neměl koho dát", ale proto že se mi to tak zdálo správný.

A věr mi nebo ne, teď co tak lovím v paměti, Arsenal jsem neviděl více než 15x, což je odhadem tak stejně jako třeba Chelsea a Tottenham. Prostě mé jejich hráči utkvěli (jak kladně, tak negativně) v paměti víc (resp. víc hráčů mi utkvělo v paměti).

Reagovat
Chazy

Tak treba proc je Elmander zklamani, kdyz hral mizerne uz loni? On mohl jen prekvapit, tezko mohl zklamat 2x po sobe. Nikdo od nej letos nic neoceakval. Eduardo to samy, po zraneni hral spatne, pochybuju ze nekoho letoskem zklamal. Cim prekvapili Song, Carr, kteri uz loni byli vynikajici?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Elmander - dobrá, no

Eduardo ke konci loňské sezóny naznačil, že by se mohl dostat zpět do formy. Ale hrál strašně. Přiznám, že to o Carrovi jsem nevěděl (ano jsem lůzr, plivni mi do kziftu), Song loni hrál dobře, ale jen poslední 1/3 roku. Pouze naznačil potenciál, letos to ještě zlepšil a hra Arsenalu stála na něm.

Reagovat
Chazy

Jak jsem psal vys, kdybys nesledoval Arsenal, ani to hracema nezaplnis.

Reagovat
smazaný uživatel

Carr? Loni? Vzdyt mel prerusenou karieru a na hriste se vratil az na konci sezony, to mohl stihnout tak 10 zapasu.

Reagovat
Chazy

Stal se tam na konci sezony ohromnou hvezdou a oporou Birminghamu, asi nikoho nemoh prekvapit tim, ze v tom pokracoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak diky svym lonskym vykonum si zaslouzil novou smlouvu, ale musel to taky nekde potvrdit a v PL vytrel zrak vsem, slysel jsem, jak Anglicane rikali, ze jeho comeback do Premier League je incredible! Takze se jeho navrat da s prehledem povazovat za prekvapivy.

Reagovat
Chazy

Pro me ne, vsechny predsezoni prognozy nasvedcovaly tomu, ze bude opet stejnou hvezdou na RB jako byval.

Reagovat
smazaný uživatel

Daníček měl koule a trochu dal šanci hráčům z "menších" klubů. I když ten Tevez je trochu úlet...ale o tom ty sestavy jsou. Nikdo se nikdy neshodne....Akorát všechno shazuje fakt, že pan Holzman pomalu nezná Davida Dunne. Ale nic co by mě tu mělo zde překvapit :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Danda ma prehled

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti Holzmanovi asi určitě...ten by do té sestavy dal i maséra z Chelski

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
terry

Ty se ho aspoň nauč psát.

Reagovat
smazaný uživatel

co to plácáš? Radši se nauč přijímat kritiku, chytráku

Reagovat
terry

Neumíš ani napsat jeho jméno. A kritiku přijmout umím, ale za Dunnem si tam stejně stojím.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně si stůj. Mě to je fuk. Aspoň tím dáváš najevo svojí neodbornost. Ale časem se člověk učí ;)

Reagovat
terry

Kdo říká, že jsem odborník?

Reagovat
smazaný uživatel

All star: Hart - Ivanovic, Terry, Dawson, Evra - Valencia, Lampard, Fletcher, Milner - Rooney, Drogba

Překvápka: Gomez - Carr, King, Vermaelen, Bale - Modric, Huddlestone, Adam Johnson - Bent, Tevez, Crouch

Propadák: Almunia - Bridge, Ferdinand, Gallas, Touré - Rosický, Viera, Carrick, Deco, Riera - Santa Cruz

Reagovat
smazaný uživatel

Vieira nezklamal, od Deca nikdo nic nečekal Bridge hrál první půlku sezony slušně, Riera letos?

Reagovat
smazaný uživatel

Viera dle mého zklamal, většinu zápasu odchodil a už to zdaleka nebyl ten Viera, jakého si pamatuju z dob v Arsenalu a Interu...

Riera - při zranění Gerrarda a odchodu Alonsa jsem od něho čekal, že bude tahoun, místo toho měl jenom blbý keci...

Bridge - tohle, že měl být jeden ze základních kamenů City? Dobrej vtip, půlka sézony průměr, pak radši ani nehrál a lízal si rány po tý aférce s Terrym...

A od Deca jsem čekal, že alespoň trochu ukáže něco ze svýho umu...

Reagovat
soukup

Viera už dlouho není tím Vierou z Arsenalu a já osobně sem od něj čekal naopak ještě míň než předvedl

Riera - jak z toho by se mohl stát tahoun LFC mi nejde na rozum, dyť na to nemá a nikdy neměl

Deco je nadprůměrná záplata a tak i hrál

Reagovat
smazaný uživatel

No Riera dle mého názoru schopnosti rozhodně má... Minulou sezónu byl perfektní...

Reagovat
smazaný uživatel

Vieira už hooodně dlouho není tím hráčem, který válel dříve. Pokud jsi od něj čekal, že bude v základu táhnout Citizens, pak jsi šílenec.

Riera byl vždy průměrný záložník a já od něj nečekal, že by se zlepšil. Mě mohl jenom příjemně překvapit.

Bridge byl na podzim kvalitní, opět - jde o očekávání, máš je očividně přehnaná. Svoje si na podzim odehrál, na jaře to bylo horší po té aférce.

Deco hraje to, na co má. Prostě 3. hráč na DM, naopak příjemně překvapil, že dokáže být občas i k užitku.

Reagovat
smazaný uživatel

Šílenec zatím myslím nejsem, ale tohle je hold můj názor a já si za ním celkem stojím...

Reagovat
MySch017

Ja som nevedel, že nejaká Viera hrá v Premier League...

Reagovat
-Kopy-

Průměrná liga...Je fajn, že jí chce nova sport a pár zdejších vytáhnout díky mediální propagaci na vyšší úroveň.

Reagovat
Tomanatura

Tak poslední dobou je průměrná liga úplně každá...

Že vás to ještě baví

Reagovat
-Kopy-

Nj, když jsem na to tady sám bez kyslíka.

Reagovat
Tomanatura

Kyslík do toho moc nefrčel, to spíš rominho byl zarytý porovnavatel PL x PD

Reagovat
-Kopy-

Jo tak rominho byl fanatik do všeho, ale kyslík je kyslík !

Reagovat
Tomanatura

Co vůbec dělá? Píše tu ještě aspoň previews?

Reagovat
-Kopy-

Studuje práva ve španělsku, nepíše, skončil se mnou...prostě jsme ta parta ja, vincent a kyslík co jsme psali tři roky PD skončili nějak tak společně...

Reagovat
Godwinson

říká fanoušek PD, jak vtipné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nova Sport už PL nemá.

Reagovat
-Kopy-

No jo vlastně, něco jsem četl ve sportu před x měsíci...Tak to jsem zvědav jak to bude všechno...Hlavně že ti idioti ze sportu 1 vrátili aspoň nějaké utkání na jedničku.

Reagovat
Chazy

To je takovej problem prepnout na Sport 2?

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Počkat, PL bdue na Sport 1/2?

Reagovat
Chazy

tobe system reakci dela velkej problem co..

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli máš satelitní UPC, tak tam Sport2 nejpozději od července bude.

Reagovat
-Kopy-

Digy TV

Reagovat
smazaný uživatel

Začátkem ledna t.r. proskočily v médiích zprávy, že následující tři roky nebudeme sledovat Premier League na TV Nova Sport tak jako dosud.

Vysílací práva na anglickou fotbalovou ligu pro region střední Evropy totiž změnila majitele. A je celkem pravděpodobné, že nový vlastník je nebude chtít prodat kanálům Nova Sport a Prima Cool, na nichž se nyní Premier League v Česku vysílá.

Práva pro anglickou fotbalovou Premier League získala rumunská agentura Important Media House, která má shodného vlastníka se společností RCS/RDS, provozovatelem satelitní služby Digi TV. Kromě satelitní platformy tato společnost provozuje největší kabelovou síť v Rumunsku, a kabelovou televizi nabízí i v Maďarsku a v omezené míře i na Slovensku.

Ti z nás, kdo si zvykli na výtečné komentátory Novy Sport Slavo Jurka, Vlastimila Kaisera nebo Viktora Blažka a přijímali signál této stanice přes platformu UPC včetně HD, si možná budou muset kupovat satelit a kartu společnosti Digi TV. Její vlastník totiž vysílacími právy na anglickou ligu pro středoevropský region nyní disponuje.

"Proběhl tendr a vyhrála v něm rumunská společnost, která v Česku provozuje Digi TV," řekl HN obchodník s "televizním sportem" Jaroslav Vacek. Potvrzuje to i server SportsProMedia.com.

Vacek v Česku v této věci zastupoval německou firmu Sportfive. Právě ta dosud práva na anglickou ligu pro daný region držela. A podle zmíněného serveru za poslední tříleté období platila zhruba 20 milionů dolarů. Jenže teď podle SportsProMedia.com koupila rumunská mediální a telekomunikační společnost RCS&RDS prostřednictvím své dceřiné agentury Important Media House práva na tři nejbližší sezony Premier League pro Česko, Slovensko, Maďarsko a Rumunsko nejméně za 42 milionů dolarů, tj. zhruba za 760 milionů korun.

Digi TV je přímým konkurentem UPC. "A já si dokážu představit, že tu přes satelit spustí vlastní sportovní kanál, jehož hlavním tahákem by pochopitelně byla právě anglická liga," říká Vacek.

Jaký je o anglickou ligu v Česku zájem? Na Prima Cool se dívá na zápasy Premier League v průměru zhruba 100 000 diváků starších 15 let. Nova Sport tyto údaje neposkytuje, podle odhadu expertů jsou ale nižší. Důvod? Jde o kanál, který chytíte jen přes kabel nebo satelit.

I přes tento „slabý“ zájem o Premier League jsou plány provozovatele satelitní služby Digi TV s vysílacími právy pro anglickou fotbalovou Premier League v České republice, na Slovensku, v Maďarsku a Rumunsku velmi smělé a nabývají jasnějších obrysů. Firma, která získala práva pro tyto země na následující tři sezóny, totiž provozuje v Rumunsku a Maďarsku vlastní sportovní kanál Digi Sport a přenosy z Premier League poutá na jejich internetových stránkách.

Situace na českém vysílacím trhu s fotbalem je velice nepřehledná, zejména co se týká budoucnosti. Zatím to vypadalo tak, že vždy jeden kanál měl mít pouze jednu ligu. Sport1-italskou, Sport2-španělskou, Eurosport2 německou Bundesligu a Digisport Premier League. Pokud Nova Sport práva na anglickou ligu nezíská, mohla by vysílat exkluzivně francouzskou ligu. Ředitel Nova Sport Marek Kindernay hovoří i o alternativě vysílat českou ligu, předseda ČMFS Hašek však zvýšil cenu za jeden rok na absurdních 100 miliónů Kč (nárůst o 60 mil. Kč) a tak úspěšně srazil zájem všech hráčů na trhu.

Poslední informace pak hovoří o tom, že Digisport nezískal práva jenom na anglickou ligu, ale i na další dva roky italské ligy. To by mohlo znamenat, že jeho programová skladba bude s ohledem na termínový střet obsahovat jenom zápasy špičkových týmů z Apeninského poloostrova a Big Four z Anglie. Ostatní zápasy by pak mohla přeprodat Sportu 1 (Série A) a Nova Sport (Premier League).

Do začátku nového ročníku Premier League zbývá necelých 5 měsíců, počkáme si tedy, jak se situace vyvine.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

U Santy Cruze se cekalo, ze se neprosadi v Man. City

Ale ja- Craig Bellamy sem v obouch sestavach

Reagovat
smazaný uživatel

Sklamania: Almunia, - Spector, Lescott, Carragher, Bridge, - Aquilani, Carrick, Jenas, Diaby, - Adebayor, Santa Cruz, - Bruce

Reagovat
smazaný uživatel

hart - ivanovic,dawson,vermaelen,baines - valencia,fabregas,delap bale - rooney,drogba

Reagovat
Alberto Aquilani

Aký nick tu má Tomáš Daníček ?

Reagovat
smazaný uživatel

Takovy idiot, ma nick Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

getzo5

Reagovat
Alberto Aquilani

Teraz aby som si vybral .....

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ♥Cukroušek♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Sem to já!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jsem, co potřebuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Lháře nahoře přirozeně neposlouchej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

nič

Reagovat
fantomas

Reagovat
Losinho

homeles8

Reagovat
fantomas

Tak abych shrnul obhajobu:

Trojlístek Drogba-Tevéz-Rooney je naprosto vyrovnaný a když sem nechtěl sáhnout k rozestavení bez křídel, musel sem někoho posadit. A jelikož Rooney měl spíš konstantní formu než Drogba (plus ta všechny ocenění, která potom vytvářejí ucelený objektivní pohled na věc, kterej já prostě sdílim) a Tevéz byl z mýho pohledu pro hru City přece jen důležitější než Drogba, zvolil sem takle. Je mi jasný, že plno modrákům se to pozdávat nebude, dokonce sem i tušil, že si u toho mnoho z nich poprská monitor, ale co se dá dělat...

K Sagnovi ve zkratce - loni nadprůměr, letos průměr (prostě zklamání). Johnson nehrál nic moc už loni, ten posun zpět sem nezaznamenal, spíš stagnoval. Navíc třetinu sezony strávil na marodce.

Konflikt Santa-Ade...Adebayor dostal nepoměrně víc prostoru a akorát tak navázal na svou loňskou nejhorší sezonu v Arsenalu. Já mu furt dával šanci, měl vleklý problémy se zraněními, pět zápasů odehrál, pět zápasů proseděl, do toho disciplinárka atd. atd. No ale zkrátka, když byl na hřišti, potácel se jen ve velkém stínu Tevéze (až na pár světlých okamžiků), góly taky moc nedával, mezihře taky tolik nedal. I když uznávám, ke konci se dokázal s Carlitem trošku sehrát, ale i tak pro letošek, za ty prachy, za ta očekávání - zklamání (příští sezonu už určitě nebudu mít možnost ho tam zařadit, tim sem si skoro jistej). Santa Cruz, ten bude u mě asi danej tim, že já od něj nic nečekal, už v Blackburnu sem ho měl za přeceněnýho, do ManCity mi nepasoval, a proto mě jeho neprosazení se až tak moc nevzrušilo..

Dál snad už nic vážnýho, náký výkřiky do tmy neberu..

Reagovat
-Kopy-

Už si viděl ten film ?

Reagovat
fantomas

Nene...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Godwinson

ten první odstavec - první obhajoba, se celkem hrubě nepovedla ..

jinak to máš samozřejmě pěkné :))

Reagovat
fantomas

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Drogba měl mnohem konstantnější formu než zpočátku sezony slabší Rooney...

Reagovat
fantomas

Drogbovi se podzim taky bůhvíjak nepovedl, i když góly celkem dával (ale to Rooney na startu taky, že jo..) a pak nezvládl nejprv období před APN a pak ani moc ne po APN, což se sice dá pochopit, ale stejně to tu konstantnost ovlivnuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba - Anelka bylo jediné, co na diamantu fungovalo a jen díky nim Chelsea vedla tabulku a držela serii neporazitelnosti. Nebýt Drogby, tak je těch bodů výrazně méně, na drtivé většině golů měl podíl. Pokud se mu něco nepovedlo, tak listopad/prosinec a návrat - který se nepovedl celému týmu.

Reagovat
fantomas

Hlavně todle ber vážně "a pak nezvládl nejprv období před APN a pak ani moc ne po APN, což se sice dá pochopit, ale stejně to tu konstantnost ovlivnuje." - což si i sám potvrdil. Na podzim sem o Chelsea měl jen matný povědomí, ale skvělej jako na jaře mi nepřišel.

Reagovat
smazaný uživatel

Na podzim byl právě ještě lepší než na jaře - každý zápas gol nebo asistenci, dost často oboje. Vyloženě na něm to stálo.

Reagovat
fantomas

Ok ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bych neřešil, prostě Chelsea dala 103 golů, sice měl na slušný části hodně velký podíl (42) a na části nepřímý podíl, ale ten tým fungoval i bez něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Já osobně to nepovažuju za kritérium při volbě nejlepšího hráče...Když byl na hřišti, tak hrál skvěle a byl stále nebezpečný...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u těch útočníků záleží na úhlu pohledu. Všichni tři byli základními kameny svých týmů, Drogba možná chyběl nejméně, každopádně to není jeho vina - když hrál, tak zakončoval, tvořil, sklepával, dával goly, vytvářel je. Není jeho chyba, že Chelsea hrála týmověji a i bez něj vyhrávala.

Se Sagnou souhlas, letos je to průměr, o něco horší než loni, pro fanouška Arsenalu možná zklamání. Stejně jako u dvojice Santa x Ade jde o individuální pocit, Adebayor celkem naplnil moje představy o tom, co bude hrát, Santa byl o třídu níže, než jsem čekal.

Reagovat
soukup

jinak se mohl v překvapeních objevit Zamora (a mě osobně zklamal Beattie, ale v rámci PL to asi moc nevyniká)

Reagovat
smazaný uživatel

300.pro sestavy Tomáše Daníčka

Reagovat
Alberto Aquilani

mamlas škaredy zubaty

Reagovat
Alberto Aquilani

nee daníček ,ale cukroušek že ma predbehol

Reagovat
smazaný uživatel

Samochvala?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

300.pre Albeho

Reagovat
Bennhy

"Zklamaná" jedenáctka

Reina

Johnson-Carragher-Agger-Insua

Mascherano-Lucas

Kuyt-Gerrard-Riera

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Souhlas s Getzem: oba špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoj prispevok ma gule

Reagovat
domingo

Sidneymu Govouovi v létě končí kontrakt v Lyonu, který nehodlá prodloužit. 30letý ofenzivní záložník či útočník má nyní dalšího nápadníka - anglický West Ham.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
C-M@ster

Wayne Bridge je ve "zklamane jedenactce" proto, ze mu zahnula manželka, tak je "zklamany" nebo co? Jinak moc duvodu nevidim.

A Drogbu na lavicce bych videl proto, ze Rooney tam byt musel a vic by si sedel s Tevezem. Prvni jedenactka by pak porazila druhou ve vzajemnym duelu.

Reagovat
fantomas

Neměl dobrou sezonu, oproti loňskému jaru zaostával. Čekal sem od něho víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, do City šel jako top hráč s velkým očekáváním, jak od klubu, tak od fans...

Půlka sezóny horší průměr, ve druhý půlce si jenom lízal rány po tý aférce s Terrym a moc si nezahrál...

Reagovat
smazaný uživatel

Vic by si sednul s Tevezem? Vždyť v MU ukázali, že si až tak nesedí, s Drogbou by právě podle mě vytvořili ještě silnější dvojici. I když všichni tři dost potřebují míč, tak přece jen Drogba je schopnější ve vzduchu, což by byla výhoda.

Reagovat
C-M@ster

Podle me si teda herne s Tevezem sedel dobre. Trojka R+R+Tevez nemela chybu, Rooney i Tevez davali min golu na ukor Ronalda, ale trofeje se jen hrnuly. To ten Dimitar se k nemu nehodi. Drogba tezko odhadovat, ale mozna mas pravdu a vyhoveli by si.

Reagovat
irik

Můj hlas má Zadráha .

Reagovat
terry

Reagovat
irik

Kurvajs, Já ho nakonec kliknul tomu červenobílému pekelníkovi .

Až to refrešnu dostaneš dva.

Reagovat
kubys

22:42 West Ham zacílil na Govoua

Sidneymu Govouovi v létě končí kontrakt v Lyonu, který nehodlá prodloužit. 30letý ofenzivní záložník či útočník má nyní dalšího nápadníka - anglický West Ham.

Ehmmmm

Reagovat
domingo

Copak, nechceš křídlo? :)

Reagovat
kubys

Nevím, jestli Govou by byl zrovna dvakrát dobrá volba.

Reagovat
domingo

Tak je mu 30, nestačí už ani na L1, zlepšovat už se nebude, mnohonásobnej reprezentant, hvězdný renomé = dostal by slušnej plat, neumí pořádně nacentrovat, zapomněl dávat góly... ideál

Reagovat
kubys

Ještě by se mohl častokrát dlouhodobě zranit a přesně by zapadl do naší koncepce.

Reagovat
domingo

Neboj, je odolnej, jak se uhnízdí v sestavě, nikdo ho z ní nedostane...

Reagovat
F.Torres

terry

Reagovat
madridcan

Mozno mi trochu chyba Berbatov v sklamaniach

Reagovat
kiwwi

tak ono zas berba tak tragicky nebol aby bol v sklamaniach...v poslednych 6-7 zapasoch keby dal nejakych 5 golov (na co vylozenych prilezitosti mal az az) tak by nikto ani necekol...nie ako sklamanie urcite nie...Carrick to ano

Reagovat
Ted

Ani zmínka o Scottu Parkerovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Reagovat
fantomas

De Jong byl lepší a překvapení to nebylo. Na lavičku "topky" se pak tlačilo hned několik jmen. Jako DM by ale samozřejmě byl první alternativa.

Reagovat
Ted

Odpovím stejně jako naposledy, když jsem se s tebou bavil: Škoda, že jsi letos více nesledoval WHU... (omlouvám se za vcelku pozdní odpověď)

Reagovat
madridcan

400 pre mna a pre manchester united,real madrid a vallaloid

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes - Ivanovič, Dawson, Cahill, A. Cole - Bellamy, Fletcher, Fabregas, Malouda - Drogba, Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

A "moje" sestava.

Hart - Carr, Ridgewell, King, Konchesky - Duff, Parker, Cahill, Milner - Fletcher, Saha

Reagovat
ronaldik

Moje sestava: Hart - Evra, Gallas, Hangeland, Konchesky - Valencia, Scholes, Gera, Lennon - Rooney, Defoe Manažer: Hodgson

Reagovat
SunFells

Gera? To je trochu velký úlet ...To má být sestava EPL, ne EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Mezi "zklamanou" jedenáctkou mi celkem dost chybí Berbatov.........to je podle mě bohužel asi největší zklamání roku.....

Reagovat
smazaný uživatel

moje all star- Van Der Sa r- evra,vidic,ferdinand,G.neville - valencia,scholes,fletcher,nani - rooney , macheda

Reagovat
smazaný uživatel

Schwarzer - Evra, Dunne, Cole A. - Milner, Lampard, Fabregas, Fletcher - Drogba, Rooney, Tevez manager: Redknapp, lavicka: Sorensen, Vermaelen, Malouda, Bent

Reagovat
Alberto Aquilani

rozmýšlal si aspon trochu nad tou zostavou ?

Reagovat
smazaný uživatel

co to meles???

Reagovat
Alberto Aquilani

3-4-3 s Evrom a Colom v obrane a pri tom jeden musi hrat napravo . MIlner , Lampard , Fletcher , Fabregas ? Jak by si to usporiadal ? To je blbosť .

Reagovat
smazaný uživatel

milner s fletcherem na kridlo...omg dyt tahle sestava nikdy hrat nebude tak nema cenu resit jestli jim to sedi ci si spolu rozumi...

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes - Bale, King, Bassong, Dawson - Modrič, Hudllestone, Palacios, Lennon - Defoe, Keane

Reagovat
smazaný uživatel

a trenér: já

Reagovat
SunFells

Teď myslíš co? Zklamání sezóny?

Reagovat
miezto

tvl to je snad joke, ne? ani z obou typu se nevytvori ideal, ale tak kazdy ma na vec jiny pohled, to se musi nechat...

Reagovat
fantomas

A odkdy ten ideál určuješ ty, šoumene?

Reagovat
smazaný uživatel

ALL-STARS BIG FOUR (spíš THREE) ale to je fuk.

[4-3-3] Čech - Ivanovič, Alex, Vermealen, A.Cole - Lampard, Ballack, Fabregas - Valencia, Drogba, Malouda

Jinak dobrá sestava jak terryho, tak fantomase... každý má jiný názor a to diskuzi jenom prospívá, i když jak jsem tady četl, najde se tady pár individuí.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nevíte někdo jestli už existuje nějaké video Chelsea 09/10 tribute nebo tak? kdyžtak odkaz

Reagovat
smazaný uživatel

moja jednacka co poviete (4-4-2)

B:Joe Hart

O:Branislav Ivanovic,Thomas Vermaleen,John Terry(aj ked koniec sezony mu nevysiel),Ashley Cole

Z:Nani,Frank Lampard,Cesc Fabregas,Florent Malouda

U:Wayne Rooney,Didier Drogba

STRIEDACKA:

B:Peter Cech

O:Alex

Z:Antonio Valencia,

U:Carlos Tevez,Darrent Bent

Reagovat
smazaný uživatel

Almunia a Adebayor rozhodně nezklamali Almunia si své určitě odchytal(v PL udělá každý solidní gólman nějakej ten kiks, ale je pak na střelcích aby to napravili) a Adebayor se na to vše co doslova PŘEŽIL AfricaCup v Citizens docela adaptoval a(zvláště před AFC) měl i podíl na skoro dobytí Big4..

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsem stále "nevypátral" zda bude Everton hrát Euroligu jako náhradu místo vítěze LigovéhoPoháru.. díky všem za odpověď..

Reagovat
kiwwi

miesto United ako vitaza Carling Cupu je tam Aston Villa ako finalista...a miesto vitaza FA cupu (ci uz Chelsea alebo Portsmouth) je tam Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

... nj, jenže finalista CarlingCupu nemá právo(týká se specifiky LigovýhoPoháru v Anglii a Francii) hrát EuropPohár.. to se je i případ Kohoutů v sezóně 08/09..

Reagovat
mike.84

konečně někdo napsal insúu.. toho blbce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele