Agent: Lucas Pérez nemyslí na odchod z Arsenalu

21.02.2017, 10:52
Aktuality
Lucas Pérez po svém letním příchodu do Arsenalu pravidelně nenastupuje, načež se objevily zprávy, kde podle slov svého agenta chce Gunners opustit. Rodrigo Fernández Lovelle však tato tvrzení popřel...

Osmadvacetiletý útočník se na nejvyšší úrovni výrazněji prosadil až během minulého ročníku, kdy Deportivu La Coruňa pomohl 17 ligovými góly k udržení Primera División.

Před uzávěrkou přestupů pak Lucase získal Arsenal, tam ale španělskému útočníkovi zatím pověstná pšenka nekvete, většinou nastupuje až jakožto střídající hráč.

Během uplynulých dnů pak italská média přišla s vyjádřením agenta Rodriga Fernándeze Lovelleho, který měl uvést, že jeho chráněnec není v severním Londýně spokojený a zvažuje přesun na Apeninský poloostrov, kde se o Lucase Péreze má zajímat AC Milán. "Tato slova se nezakládají na pravdě, nemluvil jsem s nikým z italských médií," vysvětlil Lovelle pro "Sky Sports". "Lucas nemyslí na odchod," dodal.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (431)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele