Nejhorší podzimní zápas, láteřil Pivarník po prohře s Astrou

21.10.2016, 09:39
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (44)

Přidat komentář
kylo ren

no jo no prostě pliseň

Reagovat
M1ck0

K Hubníkovi dodal ještě ohledně toho borce, co jim furt utíkal (Alibec): "Absence Romana se určitě projevila, je to typ rychlostního obránce, takže by se tento problém nejspíš eliminoval."

musí brát drogy jinak to není možný

Reagovat
Pepe1911

Jde jen o to "český prostředí"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Reagovat
Mr.Mike

tak Hubník patřil k nejrychlejšim českym stoperům..aspoň dřív teda..teď nevim jak na tom je s rychlostí

Reagovat
Spalovač šancí

plus mínus jako Lafata

Reagovat
db18

Z našich obránců nejlépe...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
C-M@ster

Snad se Spartou zametou jak Slavia...

Reagovat
smazaný uživatel

No rozhodně to bude zajimavý mač, ale něco mi říká že už vás konečne porazíme

Reagovat
C-M@ster

Můj tip je remíza 1:1, ale přál bych Plzni výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

No byla to těžká bída. Nejvíc to korunoval Zeman s tou komedií na hlavě, takhle bych nešel vysypat ani koš, natož lézt do mezinárodního zápasu Alibec vynikající, v Astre nemá co dělat...

Reagovat
smazaný uživatel

V zimě přestupuje do Steauy (jak mě několikrát správně upozornil MichalKotukov ).

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen uz 12x v rade nevyhrala v evropskejch poharech

Reagovat
db18

Ach jo, takže proti Spartě stejná pohádka?

Reagovat
j_mrazik

Prostě to nehraj na 2 hrotový útočníky. Je to jednoduchý. V lize není snad jediná dvojice středních záložníků, která by dokázala na dobré úrovni opanovat prostředek hřiště. Ti kluci to prostě nedávají. Navíc na to nejsou dobře ani moc technicky, aby byli proti přesile schopni vzít balon zády k brance, otočit se, vytvořit přečíslení a pak to rozhazovat v podstatě na 4 možnosti, které by měli mít před sebou v nabídce. Na tabuli to možná vypadá pěkně, ale v realu to dopadne tak, že chudák krajní bek čeká na pomoc ze střední zálohy, ale ta nepřichází a vepředu stojí 2 nešťastní útočníci, kteří dostávají těžké balony. Horší to mají snad jenom ty křídla přikovaný k lajně, protože ti dostanou přihrávku zády k brance a jinou možnost než to vrátit dozadu v podstatě nemají. Možná ještě jít ze stoje do kličky. Kolář dokázal spojit tu zálohu s útokem, bez něj je Plzeň hodně špatná. Měli by hledat někoho podobného.

Reagovat
db18

Ale podobný Koldovi je Poznar a stejně to moc nefunguje, takže bych tam spíš dal Hořavu, který je z té pozice aspoň gólový a za nima Kace - Hromada, ale to se prostě nestane...

Reagovat
naheCZ

nevím proč lpí na hře na 2 útočníky, když tam momentálně všichni útočníci postrádají formu nebo kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

Poznar nema s Koldou absolutne nic spolecnyho. Vidim to od tebe uz ppnekolikaty a hlava mi nebere, kde jsi na to prisel??

Kolda byl technickej podhrotak se slusnou prihravkou a dobrym pohybem na velkym prostoru. Poznar je velky poleno do utoku, kde ma byt jeho prednosti vyhravat hlavickovy souboje. Poznar je spis kopie Krmencika, kterej je o level lepsi.

Reagovat
j_mrazik

Taky mi to přišlo, že jsou ti dva skoro stejní. Poznara jsem si na hřišti nevšiml do té doby, než udělal faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne on nikdo podobnej Koldovi v lize neni. Kolda byl poklad, ikdyz se mu nedarilo. Je to skoda, ze se vsichni spojili proti nemu, jeste nam mel hodne co dat.

Reagovat
db18

teď je ještě mnohem víc vidět, jak důležitým hráčem byl, ale na druhou stranu mu to zahraničí přeji (ale je škoda, že odešel za takových okolností)

Reagovat
db18

Já to spíš myslel tou bojovností a stahováním se do zálohy pro balony... však i ve Zlíně nebyl ani tolik hráčem do vápna, jako spíš tím druhým... (mne zas Kolář nepřišel moc technický) Já v něm zas nevidím moc velkou podobnost s Krmenčíkem - kromě toho, že jsou oba vysocí...

Reagovat
salami

tak on může hrát jakože podhrot ala Magera v Boleslavi, ale ideální to asi v týmu, kterej hraje o titul uplně nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Magerova síla je v soubojích, zvlášť ve vzdušných. Poznar mi takový úplně nepřišel, to spíš mi Mageru připomíná Žondra.

Reagovat
db18

...a ten potenciál jsem v něm viděl spíš ze začátku - kde pak ale neměl na půlce komu dát balon, protože druhý útočník byl někde v prdeli a zbytek hráčů byl za ním... teď už je taky zabitý ve vápně, kde je zbytečný mít k němu ještě jednoho hráče (a Krmenčíka je taky škoda na to, aby byl věčně zaparkovaný ve vápně, ale to by se obecně naši útočníci měli více zapojovat do hry...)

...a pod souhrnem zápasu s Astrou už taky píšu, že nám chybí Kolář

Reagovat
salami

mě by spíš zajímalo proč furt hraje Bakoš

Reagovat
smazaný uživatel

Bakoš aspoň bojuje a občas se dostane k míči. Ale viděl si tuhle sezonu někdy u míče Ďuriše?

Reagovat
Pablos

viděl jsem ho když střídal... ale pravda... míč byl daleko

Reagovat
db18

...když dal gól.

Reagovat
Spalovač šancí

Že je to furt baví, takhle trapně hrát.

Reagovat
kilobyte

Hořava slušný hattrick, vlastní gól, neproměněná penalta, gól.

Reagovat
Puskas

Se ho reportér mohl zeptat,co z toho si bude nejvíce pamatovat.

Reagovat
kilobyte

Nebo jestli ho k tak dobrému výkonu nakopl ten první gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se teda ten zapas libil

Reagovat
smazaný uživatel

Na jejich obranu stačil jeden hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

Romane no prostě byli lepší!!!!! To není ccaprliga!!!!

Reagovat
Pablos

ať si říká kdo chce co chce.... ale neporážet takovýhle týmy... je prostě špatný !! už už jsem začal doufat.. po remíze s AS Řím, že se Plzeň probudila... ale né, tenhle tým tahle Plzeň.. je prostě jinde už než doby minulé... hlavně promrhali si myslím dva roky min. špatným obměnováním kádru

Reagovat
Rišan

Díval jsem se jen na posledních 20 minut, ale něco tak žalostného jsem už dlouho neviděl. A to doma a zase se zkurvenými Rumuny. Co nejpomalejší rozehrávání dozadu a do stran, aby se soupeř stačil zformovat v obraně, prakticky neexistující kombinace, nepřesné, bezmyšlenkovité přihrávky, zcela bezzubá ofenzíva (snad jedině Petržela projevoval snahu se tam prodrat) Jestliže tohle je mistr země na 11. místě v evropském žebříčku je to naprostá urážka českého fotbalu a všech věrných fandů. Musíme si jen přát, aby Plzeň na jaře nefigurovala na prvních dvou místech v lize, aby se nezesměšňovala v předkolech LM. Kdybych tam byl nejraději bych všechny hráče zfackoval! A není to žádný ojedinělý výpadek jak napovídá mizerná plzeňská pohárová bilance 5:8 7052 5! Dřív jsem jen v zoufalství doufal, že ty nejhorší domácí zápasy (s Rumuny a Izraelci) prostě prodali teď už nevěřím ani tomu. Jako kdyby se ta chandra přenesla z ME a repre na kluby, zejména Spartu a Plzeň. Naprostý pohárový propad Slávie se dá omluvit nezkušeností, méně už ještě větší bída u Boleslavi, Liberec se už poněkolikáté v EL překonává a nelze mu nic vytýkat. Co to je?! Nějaká kletba nebo to hráči záměrně sabotují? Přeci není možné, aby se tak herně nebo psychicky s průměrnými soupeři sesypali! A nebudeme žvanit, že Astra hrála nějak skvěle - takových a lepších klubů je v Evropě aspoň 80!

Reagovat
Rišan

Ještě doplním: Sparta se zmítá ode zdi ke zdi, ale snad se vzpamatovává. V lize teď abychom čekali záchranu dobrého jména našeho fotbalu od Boleslavi, Slávie či dokonce Zlína! Přitom nejen v LM, ale i EL vidíme řadu skvělých zápasů, kolektivních výkonů, v nichž i největší hvězdy hrají naplno.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele