Premier League v kostce (8. kolo)

18.10.2016, 14:06
Názory a komentáře
Zaujalo nás
V Chelsea se to ještě bralo jako taková nepříjemná samozřejmost, ale po včerejším klání na Anfield Road už nelze jinak. José Mourinho je vrah velkých zápasů - alespoň co do atraktivity utkání - nehledě na to, jaký tým má pod taktovkou. Pondělní šlágr Liverpoolu s Manchesterem United tak vyvolal nadšení pouze u Fanklubu defenzivního fotbalu...

Naopak o víkendu se bylo na co koukat. Ať už jde o senzační dvě chycené penalty Maartena Stekelenburga a překvapivou remízu Evertonu na půdě Man City, ať už jde o sedmigólovou show na stadionu Bournemouthu, nebo o utkání dvou posledních šampionů, které skončilo naprosto jasným triumfem Chelsea a dalším z řady úderů do už tak kácejícího se mistra z Leicesteru.

Foxes dokonce za celý zápas nevystřelili na bránu, což se jim stalo naposled téměř rokem a půl, kdy ještě zuby nehty zachraňovali svůj prvoligový status. Thibaut Courtois logicky neměl žádnou práci a podruhé za sebou udržel v Premier League čisté konto. I on tak zažil mimořádný okamžik, jelikož dvě nuly v řadě si připsal posledně až na přelomu ledna a února letošního roku.

Vraťme se ještě slovem k parádnímu počinu Bournemouthu, jenž rozdrtil zoufalý Hull 6:1. Cherries přitom v domácím klání Premier League až do soboty dokázali nastřílet maximálně poloviční porci branek. Naopak Tigers ani pod oficiálně jmenovaným manažerem Mikem Phelanem není schopen zalepit děravou defenzivu - 17 inkasovaných branek v pouhých 4 posledních kláních je šílené číslo.
Zápas 8. kola: Bournemouth vs. Hull

Sedm gólů, to už je pořádná porce. Šest od jednoho týmu tím spíš. Bournemouth překonal svá historická maxima a Hull City porazil tenisovým skóre. Hrdinou zápasu byl Junior Stanislas, který měl prsty v prvních čtyřech gólech Cherries. První dal Charlie Daniels po jeho přímém kopu, další jeho centr pak proměnil Steve Cook, jenž o chvíli předtím zavinil jedinou branku Tigers. Pak už se dvakrát prosadil právě Stanislas, kterého na listině střelců doplnili ještě Callum Wilson a Dan Gosling.



Podrobnější záznam v lepší kvalitě, včetně toho z Match of the Day od BBC, si můžete prohlédnout zde.
Gól 8. kola: Mesut Özil

Nebylo snadné vybrat nejhezčí gól uplynulého kola. Parádní branky totiž dali taky José Holebas a po parádní patičce Chalobaha i Victor Moses. Volba však přece jen padla na Mesuta Özila, jehož zakončení bylo ze všech tří nejobtížnější. Centr Alexise sice neměl chybu, ale německý záložník měl pořád ještě spoustu práce. Do letícího míče se ale opřel přímo famózně a stylově tak oslavil své 28. narozeniny.



Zákrok 8. kola: Tom Heaton

Proti Southamptonu dělal, co mohl. Tom Heaton dlouho držel pro Burnley cenný bezbrankový stav, povolil až po změně stran. Nejparádnější zákrok vytáhl reprezentační gólman Anglie už krátce po startu, kdy fantasticky zlikvidoval hlavičku Charlieho Austina. Reakce Jamese Ward-Prowse je dokonale výmluvná...



Hráč 8. kola: Maarten Stekelenburg

Psala se 43. minuta a Maarten Stekelnburg čelil pokutovému kopu v podání Kevina De Bruyna. Psala se 70. minuta a Maarten Stekelenburg čelil pokutovému kopu v podání Sergia Agüera. Že jsou to velmi podobné situace? Nikoli. Jsou naprosto stejné. Gólman Evertonu dokázal proti Evertonu chytit dvě penalty, obě prakticky totožným zákrokem po své levé straně. Celkem v utkání čelil osmi střelám a za záda pustil jednu jedinou.



Břídil 8. kola: Granit Xhaka

Kdy se zase vrátí do sestavy? Arsenal sice v sobotu porazil Swansea 3:2, ale Granit Xhaka mu to příliš neusnadnil. Za stavu 2:0 vrátil soupeře do zápasu obrovskou chybou před vlastním vápnem, kterou potrestal Sigurdsson. Dvacet minut před koncem se pak nechal vyloučit za nesmyslný zákrok zezadu, kdy neměl naději získat míč. Ano, červená karta byla přísná, jeho zákrok však naprosto zbytečný.



Hvězdy 8. kola dle WhoScored.com

1. Junior Stanislas (Bournemouth) - 9.83
- 2 góly, asistence, 5 střel, z toho 3 na bránu, 3 klíčové přihrávky, 2 přerušené akce soupeře

2. Ander Herrera (Manchester United) - 9,69
- 11 přerušených akcí soupeře, 7 úspěšných soubojů, 4 vyhrané hlavičky, 5 úspěšných průniků

3. Maarten Stekelenburg (Everton) - 9,62
- 2 chycené penalty, celkem 7 zákroků, 14 přesných dlouhých míčů (z 31 pokusů)
Ideální sestava 8. kola

obrázek

Autor: Víťa Horák

Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Uplynulé kolo bylo nesmírně nabité gólmanskými výkony. Účast v sestavě kola by si určitě zasloužil Ben Foster i Tom Heaton, jenže když vám Maarten Stekelenburg chytí v zápase dvě penalty, nedá se nic dělat. Gólman Evertonu zařídil remízu 1:1 na hřišti Manchesteru City fantastickým výkonem, kromě pokutových kopů vytáhl ještě další dva excelentní zákroky - taktéž proti Agüerovi a De Bruynemu.

Stekelenburgovi výrazně pomohli oba stopeři - a to není jen ironická poznámka k viníkovi obou penalt Philu Jagielkovi. Ashley Williams byl rovněž klíčovým mužem, který neúnavně čistil vápno Evertonu před nájezdy ofenzivních hvězd Man City. Další parádní zápas má za sebou taky Winston Reid. Hlavní strůjce teprve druhého čistého konta West Hamu v sezóně si na hřišti Crystal Palace připsal hned 15 odklizených balónů.

Na postu pravého křídelního beka se dokonale našel Victor Moses, jenž se konečně probojoval do základní sestavy Chelsea a spolu s Marcosem Alonsem na druhé straně patří ke klíčovým postavám Conteho týmu. Proti Leicesteru hrál znovu skvěle, navíc dal krásný gól. Totéž platí o Josém Holebasovi, jenž kromě čtyř průniků a fantastické vítězné branky taky musel hodně práce odvést směrem dozadu. Hned šestkrát přerušil útok soupeře.

Tyto úkoly jsou v Premier League vlastní taky N’Golo Kantému. Po trošku chudším období před reprezentační pauzou je to zase ten starý dobrý čistič středu pole, jak ho známe z Leicesteru. Proti svému bývalému týmu navíc vedle dokonalé defenzivní práce přidal i nadstavbu v podobě dvou klíčových přihrávek a hned tří průniků. Naopak čistě produktivní práci obstarala hvězda Bournemouthu Junior Stanislas. Hullu dal dva góly, na další skvěle nacentroval a ještě jeden padnul po jeho střele do tyčky.

Spasitelem Stoke City je bezpochyby Joe Allen, autor všech čtyř posledních branek Potters a výhradní strůjce pěti získaných bodů ze tří utkání. Sunderland porazil prakticky sám dvěma góly. Na hřišti však paradoxně nebyl nejlepší, tento post si pro sebe uzurpoval Marko Arnautović, který svůj klub definitivně přerostl. Byl to on, kdo neustálými výpady terorizoval obranu Black Cats a navíc Allenovi fantasticky přihrál na první gól.

Hattrick o víkendu nikdo nedal, nejblíž k němu ale měl Theo Walcott. Swansea pokořil hned dvakrát a stejné číslo svítí i na jeho kontě střel, jež zastavila branková konstrukce. Pouhý jeden zářez od smekání klobouků byl taky Charlie Austin ze Southamptonu, jenž od duelu se Spartou pálí o sto šest. V neděli byl hlavním hrdinou v zápase proti Burnley, kdy nezapomněl ani na své defenzivní povinnosti hlavně při standardních situacích.
Statistické okénko 8. kola

- včera to byl přesně měsíc, kdy Riyad Mahrez naposledy v Premier League přesně přihrál Jamiemu Vardymu (přitom spolu na hřišti od té doby strávili 45 minut proti Man Utd, 66 minut proti Southamptonu a 24 konečně i minut proti Chelsea)

- Manchester United proti Liverpoolu držel míč na kopačkách pouze 35 procent času, což je jeho historické minimum v Premier League od začátku statistického měření (tedy od roku 2003)

- zápasy Tottenhamu a West Bromwiche jsou v posledních měsících velmi jednostranné, bohužel pro Spurs však mají taky jednostranný výsledek; už potřetí v řadě skončil vzájemný zápas 1:1, a to i přes nápor Londýňanů

- Sunderland si může nechat vystavit patent na příšerné starty do sezóny, nedokázal totiž uspět ani v osmém utkání v řadě; tuhle metu přitom nechtěně naplnil potřetí během posledních čtyř sezón!

- jak už víte, Maarten Stekelenburg chytil Manchesteru City dvě penalty; je tak teprve sedmým gólmanem v historii Premier League, kterému se takový počin v jediném utkání podařil
Nejvtipnější momenty 8. kola

1. Nadstandardní podavač

2. David Luiz akrobat

3. Tak proto to včera stálo za prd...


To nejlepší ze světa Premier League, včetně odkazů na články, naleznete i na naší Facebookové stránce. Staňte se fanoušky a žádná zajímavost z anglického fotbalu už vám neunikne!

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (432)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kedy bude La Liga, najlepsia liga sveta, v kostce?

Reagovat
smazaný uživatel

Až keď bude o ňu záujem.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
masly008

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papanegra

Reagovat
papanegra

*

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hyper01

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Svatej

Rekt

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy protože není nejlepší liga světa příští rok to bude nejlepší liga v EU

Reagovat
pawelFCB

PD v kostce

Real vs Barca

Ronaldo vs Messi

Neverna partnerka

Penaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Ta nevěrná partnerka je co za joke??? Někde sem to viděl jak si z toho dělaj lidi srandu ale vůbec netuším o co jde ... dej info please

Reagovat
masly008

s takovým nickem bys to měl ale vědět ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím mě zajímají mnohem odvážnější kauzy

Reagovat
masly008

Reagovat
pawelFCB

To se resilo v preview LaLigy

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi jasný, ale jen ve zkratce co kdo kdy na kom???

Reagovat
smazaný uživatel

Aha už jsem to přečetl no doprdele, co se tam v tý PD sekci řeší, to mi hlava nebere

Reagovat
pawelFCB

At si to treba resi, ale smat se nekomu nebo nadavat za to, ze dokazal odpustit neveru, to mi nepripada moc inteligentni...u me maji spise takovi lide respekt, jelikoz ne kazdy to dovede.

Reagovat
smazaný uživatel

No to máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Podle mě je to na červenou.

Reagovat
CHONG

Tak to můžeš zrovna respektovat někoho, kdo si nechá nasrat na hlavu a pak to ještě sežere.

Reagovat
Azazelo RD

Ne, můžeš respektovat toho, kdo mu odpustí, že to udělal.

Reagovat
CHONG

Respektovat slabost a pitomost, to je fajn.

Reagovat
Azazelo RD

Zrovna, co se tebe týče, tak je to jediná možnost, jak si můžeš něčí respekt vysloužit.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
CHONG

Slaboučké

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Tak dost lidi se nasere a ukonci vztah, aniz by to zacali resit a vyreset ten problem, proc se to vubec stalo a z jakyho duvodu..pak mas lidi, co to chteji resit a daji si druhou sanci tomu vztahu. Samozrejme dost zavisi na delce toho vztahu a zda to byla jen jednorazovka, ci neco delsiho...ale to nevim. Kazdopadne je velice lehke, se hned na tu osobu vysrat... nicmene to fakt neni duvod k tomu, abys ho za to ponizoval...

Reagovat
CHONG

To bych tak neprožíval, někdo, kdo je ochotný vzít zpátky ženskou, která neudrží nohy od sebe, musí být na ponižování zvyklý.

Reagovat
CHONG

* u sebe

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
pawelFCB

Tak ja bych to zrejme zenske neodpustil. Holt kazdej ma jiny nazor na tohle a urcite bych se kvuli tomu nekomu nesmal a verejne neponizoval. I takovych chlapu je, co isou neverni...jen kdyz to udela baba, tak je halo...

Reagovat
CHONG

U chlapa je to stejné svinstvo jako u ženské.

Reagovat
smazaný uživatel

Však je to úplně normální off-topic, který se vyskytuje snad v každý sekci. Když se třeba v PL můžou řešit věci typu "v pokoji mám vosu, jak ji mám zabít?", tak proč by se v PD nemohla řešit nevěra.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to teda nevím kdo v PL řeší vosy ... Sršně možná občas někdo řeší :biggrin:: pak se řeší jednou za čas labutě, slepice sem tam straky, ale o vosách v pokoji nic nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tam se sesli sami alfa samci

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis ty cesky ortodox brutus skalni fandy Realu? Vypitek, smazka a hovado zerouci steroidy?

Reagovat
Harakan

Reagovat
Rudnevs

Akurát na to kukám

Reagovat
andrew96

Mně se líbí, že v každém tématu, i když se to vůbec netýká fotbalu, jsou až na výjimky rozděleni na Barca X Real.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

PL v kostce

Gooooooooooooooooooool (či něco podobného) 800 příspěvků

OT a debaty mimo fotbal 500 příspěvků

Smání se fandům Liverpoolu a Tottenhamu za jejich názory 300 příspěvků

1600 příspěvků z prewiev o 1650 příspěvcích.

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem těch zbylých 50 příspěvků na kokoty z PD sekce, kteří si přišli kopnout do PL/vyhonit nad PD, platilo možná tak minulý rok. Letos je to s Pepkem tak 200+.

Reagovat
B3n

Reagovat
TopinB

Reagovat
Usty

Reagovat
Svatej

A přesto jste to hlavně vy, kdo furt leze sem a ne naopak. Diskuzi máme na hovno, fotbal dle vseho taky, talentovanejsi hráče má i Deportivo, uklízečky osklivejsi a pera máme menší. Co vás teda tak láká sem furt dolejzat?

Reagovat
oddy

tyhle supr čup souhrny si dělej pod PD, díky

Reagovat
off-olda

Až Messi zaplatí...

Reagovat
Mr.Mike

já chci Bundesligu

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
lenckoj

s Xhakou jako břídilem kola celkem souhlas...zápas se mu vůbec nepovedl...ale neřekl bych, že přerušení brejku soupeře, který by vedl k přečíslení 4 na 2, je zbytečný zákrok...

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečná byla forma toho zákroku. Zákrok jako takový je obhajitelný, jak píšeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Já a pan Wenger máme na to diametrálně odlišný pohled

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

bolo by to 4 na 3

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, kdyby ta akce pokračovala, tak se stihne v suchém triku před míč ještě vrátit Bellerín. Ono vůbec nasadit rudej kombajn před půlkou je prostě zhovadilost...

Reagovat
Counter

Reagovat
terry

Nějakej no-name Moses a jak hraje.

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
B3n

Nene, nedávno mi tu někdo psal, že měl zůstat ve Wiganu a že ho Chelsea zabila, tak si nevymýšlej.

Reagovat
Azazelo RD

"Manchester United proti Liverpoolu držel míč na kopačkách pouze 35 procent času, což je jeho historické minimum v Premier League od začátku statistického měření (tedy od roku 2003)"

Jinými slovy zápas jsme měli takticky i emočně pod kontrolou.

Reagovat
B3n

"That was the game we planned. We didn’t want to control the game by having the ball all the time..."

Reagovat
Hokaido

Wow, bez Herrery? Jinak tohle kolo obrovská konkurence na golmana i zákrok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Theo

Reagovat
B3n

Vždyť toho spálil víc, než proměnil

Reagovat
Mastný Chobot

ak každý zápas 3 šance spáli a 2 premení, tak prosím

Reagovat
B3n

Takhle jo, no. Ale Ox by asi neměl radost

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
kiwwi

a to hral 2 zapasy?

Reagovat
kiwwi

to "ak" som si nevsimol...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Víc si to zasloušil Barrow Ten hrál snad životní zápas. Theo k těm gólům víceméně přišel jako slepý k houslím...

Reagovat
Counter

To není pravda, u obou musel pohotově zareagovat, nebyly to žádné doklepávačky do prázdné brány.

Reagovat
Busby babes

za souhrn

Reagovat
mesyas

Na postu pravého křídelního beka se dokonale našel Victor Moses, jenž se konečně probojoval do základní sestavy Chelsea a spolu s Marcosem Alonsem na druhé straně patří ke klíčovým postavám Conteho týmu.

opravdu? kvůli 2 odehraným zápasům?

Reagovat
Usty

Souvisí to se změnou systému na tři obránce, která nastala před dvěma zápasy... takže jo. V kádru není hráč pro ten post tak super vybavenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Dřív mi připadal jako sympoš, outsider s Realem Madrid se postaví nejsilnějšímu týmu v historii fotbalu - Barceloně. Nechápal jsem, proč na něj nadávali. S prvními rumours, že má přijít místo LVG si člověk začal uvědomit, co nás čeká. Antifotbal, nesmyslné utrácení a dementní kecy. Totální degradace největšího klubu na světě.

Ať už vypadne José.

Reagovat
smazaný uživatel

To ja si spominam na jeho uplakane reci, ze musi hrat kazdy zapas o 10tich, i ked:

https://youtu.be/KrlR1JrN8qA

Reagovat
Busby babes

jop a proto tenkrat real nastrilel nejvic golu, protoze hrali desnej antifotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

tak až budeme mít tým jak Real, tak to snad také zvládne v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis to ako dal v El Cladicu Pepeho do zalohy ?

Reagovat
kvasha16

nie, mysli to ako Real nastrielal najviac golov

Reagovat
spider_8

Reagovat
Busby babes

Reagovat
hntlyl

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Masi

Reagovat
hyper01

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
madridcan

Ale stale bol dosraty z Barcelony, pri vyrovnani Ozilom na 1:1 v Bayerne v semifinale stiahol nabudeny Real do defenzivy, aby sme v poslesnej minute dostali gol od Gomeza, co nas de facto stalo postup a prinieslo najvacsiu skazu v historii futbalu-Chelsea vyhrala Ligu Majstrov. Real by vo finale nesaskoval ako Bayern a s di Matteom by si vytrel rit do polcasu.

A svoje kokotstvo si priniesol aj do United. Zapasy s Liverpoolom a City nech su toho dokazom. Klopp s Guardiolom uz su niekde inde bohuzial prenho. Na nich vie zareagovat Carlo, nie Jose. Dalsia sezona bude zlomova. V druhej sezone sa mu darilo aj v Reale. Uvidime ako dopadne, ale uz sa dostava do stadia zabudnutia, prestava bavit a je citatelny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Jen mensi korekce... tou zkazou je Mourinho, ne Chelsea.

Reagovat
j_mrazik

Větší korekce, Chelsea i Mourinho jsou zkázy.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

Reagovat
Zaschrona

Stek Fakt by me zajimalo, jak ho ve Fulhamu mohl posadit Stockdale.

Reagovat
smazaný uživatel

pre mňa TOP 10 GK na svete niet o čom, strašne nedocenený ... podobne ako kedysi van der Sar

Reagovat
Maresma

Tak to je hodně přehnaný

Reagovat
Wat

No teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
SunFells

Neblázni.

Reagovat
smazaný uživatel

beriem tvoj nazor, ale rad by som videl tvoju top 10

Reagovat
Snatus

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Van der Sar nedoceněný? Kým proboha, však je považován za legendu klubů kde působil i repre.

Reagovat
cristiano.K.

to určitě ne a to ho mám hodně rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nechytil sa tam, ani u Saints...

Reagovat
SunFells

U Saints chytal dobře, akorát je tam Forster, který je dobrý, patří jim a neinvestovalo se do něj málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudem sa hádať, ale nezdalo sa mi, že ovplýval istotou, každopádne ani v AS sa nepresadil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Tam ne no.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

To manažér ktorý ide do zápasu s tým že nejde hrať futbal, a ešte sa tým chváli, to akože toto je ten SPECIALONE? A manažer united...no čo k tomu dodať...Hanba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Reagovat
tunkic

Reagovat
nani92

jedna z najslabších zostáv aké tu kedy boli a budú a ten Moses v obrane..ts ts

Reagovat
smazaný uživatel

Výnimočne s Tebou musím súhlasiť, Zayko.

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

A kam ho měl dát, když zahrál parádně a hrál wing-back?

Reagovat
TopinB

Reagovat
hyper01

K tomu nejvtipnějšímu momentu č.3 - v Anglii údajně černé kočky nenosí smůlu, ale naopak štěstí

Reagovat
Pablos

vrah velkých zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

108. Pre Krleša. Legendu PL diskusií.

Reagovat
smazaný uživatel

super výběr... takový nevýznamný číslo pro nevýznamnýho diskutéra

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Najkrajsi gol Ozil Takze fARSEnal sa vratil k podplacaniu Ustyho... pekne.

A ten Woodcott v zostave kola to uz ani nekomentujem to je na zavesenie klavesnice na klinec

Reagovat
smazaný uživatel

Haha fARSEnal a Woodcott hahahaha jakoze ARSE jako řiť a Wood jako dřevo hahah, ty si mistr slovního humoru, jsem zvedavej, jestli se hráči příští zápas odváží vůbec vylézt na hřiště, jak si jim to natřel!

Reagovat
Mastný Chobot

úroveň

Reagovat
tunkic

Reagovat
spider_8

Mosesovi je teprve 25

Já jsem měl pocit, že u nás prohostoval celou dekádu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Chalobah 21, taky pozitivní zjištění.

Reagovat
kvasha16

tak on nie je prvy z nasich mladikov co hostuje snad od 17-tich

Reagovat
smazaný uživatel

Paradoxom je, že práve v tej prvej sezóne na hosťovaní vo Watforde sa mu spomedzi ostatných hosťovaní najviac darilo.

https://www.youtube.com/watch?v=Q2Mvi2Gi_6w

Reagovat
Whitemedia

A nejvíc se toho naučil při hostovačce v Itálii, kde si vůbec nekopl

Reagovat
kvasha16

tak ale treba uznat ze Neapol je ina uroven ako kluby z druhej ligy a urcite si nieco odniesol ja z tej hostovacky aj ked teda vela nenahral

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálne sa naučil taktické pokyny po taliansky.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya Sanogo v Arsenalu nehraje a v médiích se začíná spekulovat o jeho návratu do Francie. 23letý útočník by mohl zakotvit v Saint-Étienne, které o něho má zájem

Nebyl zranenej nebo tak neco? Nema myslim odehranou ani minutu letos, urcite neni tak hroznej aby nedostal ani cuchnout. Sice ma takovej divnej pohyb a vypada u toho fotbalu jako wooder, ale presto sem v nem neco videl....

Reagovat
Side

Není tak hroznej Neskutečnej tragéd, alergickej su na něj

Reagovat
Mastný Chobot

ten u nás nemá čo robiť... ale prišiel zadarmo, tak niečo z neho snáď padne

Reagovat
patas92

Proč ještě není na hlavní stránce ta lišta se zápasy LM? Kdo tu má ty články hledat

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera ten zapas bol v podstate ocakavany..a po zakladnych zostavach ma neprekvapil ani priebeh..Mourinho svojou najcharakteristickejsou hrou prisiel s cielom neprehrat zapas a podarilo sa mu to. Prisiel ale s modom, ktory by za urcitych okolnosti priniesol aj 3 body. Po zisku lopty hrali mufani umne a dobrym pohybom sa dostavali do dobrých precisleni. Mali vyborne zmapovane nase branenie a tlacili sa do standartiek, tlacili sa do subojov 1na1 na kraji ihriska, kde posielali okamzite centre do vapna, pri ktorych vznikaju u nas velke problemy - hlavne pri preberani zodpovednosti ci to bude brat brankar alebo obrana (raz sa im to aj podarilo ale nastastie bol offside) lovren aspol im celkom tiez pekne darovali standartky hlupymi faulami v dobrych vzdialenostiach pre nich. My sme nastupili s nasou slabsou variantou. Ovplyvnil to vypad Giniho Wijnalduma a Adama Lallanu, ktori su jadrom nasho pressingu v strede zalohy. Za ich pritomnosti moze operovat Coutinho vyssie a v utoku hrava Firmino. Nas pohyb na superovej polke je zivsi a hlavne rizikovejsi pri kombinacii, co plati potom aj na velmi dobre zorganizovane linie supera (mufani branili v podstate 16ku dvomi liniami a bol tam okrem ibrahimovica kazdy. Do zapasu sme vstupili so Sturridgom, variantou ktora nas prinutila pri zraneniach a neuplnej sposobilosti hraca PO zraneni, ktory zostal na lavicke. Sturridge je nas najlepsi zakoncovatel, ale v zapase kde bolo tak malo priestoru a bolo potrebne sa tak vela hybat nepasoval a bol nasou achilevou patou. Nehral na svoje pomery zle a hlavne na to, ze toto uz nie su jeho typy zapasov, ale my sme proste na to trpeli. Bol malo aktivny v medzerach medzi liniami a aj ked sa uz rozbehol a snazil roztahovat hru, tahat na seba hracov a otvarat medzery v ich obrane, bolo to okate a hraci uciek vcas reagovali. Vyborne im fungoval cely stvorec bailly smalling herrera fellaini. Potom ako sme sa vratili ku nasej overenej variante s Lallanom v zalohe (kde chybal len Gini, no suploval ho Can) uz Coutinho mohol ist vyssie, Firmino isiel vyssie a aj ked mierne, no predsa nasa hra zacala vyzerat lepsie a dostali sme sa do par moznosti, ktore smrdeli golmi. Jednoducho sme ich touto skladbou timu pootvorili v dvoch, troch momentoch a dostali sa za obranu, co bolo za existencie Daniela na ihrisku nepredstavitelne. Kazdopadne aby som nestrhaval kredit z vyborneho, defenzivneho vykonu United, mali nas dobre pokrytych v podstate cely zapas - len hovorim, ze ked sme pristupili k potrebnej zmene uz nebola ich hradba taka neprekonatelna. Prislo tam par momentov, no nevyuzili sme to. de gea zakrocil pri coutinhovke, ktoru by iny brankar v PL pustil, to iste si myslim ze by mohlo platit aj pri tom reflexivnom canovom žobrakovi z blizka, ktory je velmi, velmi tazko chytatelny, no de gea ukazal preco je najlepsi na svete. No a tretia sanca, kde coutinho nasiel firmina, tam chybali prve 4 aguerovske kroky a nech je valencia aky chce rychly, nestihol by tom slidom, popripade by z toho urobil penu. Tu sa vsak bohuzial ukazal jedina slabina Firminovej hry z pohladu utocnika a to je to, ze nema taky start na loptu a sprint. Ja osobne som s vysledkom spokojny. Neviem do akej miery nemohol Lallana nastupit od zaciatku, ale prave to ze nehral nas nepustilo do naseho rozostavenia a hry, pri ktorej sme Man Utd neskor zacinali zatvarat na polke a aj vypracovavat pozicie

inač uplny chill..sme 2 body od prveho miesta, sme na špici a miešame ďalej karty. Verím že sa Gini s Lallanom daju dokopy a budu pripraveni na vikend. Aj keď stačí imo jeden, pretože Can po uvodnej nervozite z dlhej absencie vzrastol a postupom zapasu sa zaclenil. Ide o to aby sme hrali s Firminom vpredu a na to stačí jeden z dvojice Lallana-Wijnaldum, aby bol fit, aby sa tie posty u Coutinha a Firmina posunuli vyššie a boli pod nimi kone

Reagovat
smazaný uživatel

o nas sa kazdopadne nebojim..mame 2 body na 1.miesto a bod nas nezranil..United vsak musia diametralne menit hru od tej vcerajsej, aby dotahovali manko na spici tabulky. Velmi som zvedavy na ich zapas s Chelsea a na to, ako do neho vstupi Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, dlouhý nestrukturovaný text, navíc od Bubble.lfc. Nemůžu odolat si to přečíst.

Reagovat
smazaný uživatel

Neasi tady člověk asi neudělal základní školu, protože kdo má něco takového číst

Reagovat
TopinB

Reagovat
nani92

wow, také dlhé taktické pokyny nedáva ani Klopp

Reagovat
vladis271

Presne tak, súhlasím najmä s tými šancami v druhej polke toho bola škoda. Ten Coutinhov screamer by fakt nikto iný nemal. Možno Čech. Už aby odtiaľ zmizol do Madridu. Jeho zákroky nás už stáli v NWD priveľa bodov.

Reagovat
Counter

Čech nejspíš ne, střely zdálky mu poslední roky moc nejdou

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon, vcera chytal fakt nerealne .

Reagovat
Svatej

Jako postřehy pěkný, jen si dej trochu záležet s tím, aby se to dalo přečíst nějak jednoduše, člověk se v tom dost ztraci

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

najväčší futbalový negramota reagoval

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

jak ty můžeš mluvit o negramotovi, když neumíš dělat odstavce

nečetl jsem to, tvoje hovna nečtu.

Reagovat
NickyZabaleta

Možná bych dal i jako bridila Jagielku.. zavinil obě penalty a nebránil dobře u inkasovaneho gólu

Reagovat
MySch017

Herrera nie je v ideálnej zostave?

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Snatus

Kvalitka

Reagovat
off-olda

Kdo to je?

Reagovat
risk je zisk

:D.

Reagovat
C-M@ster

Tyvole, oni to zablokovali.

Byla to událost - autogramiáda Samkové v Brně u Barviče a Novotného a diskuze byla plná perel typu:

Dobrý den, při zneškodňování uprchlické rodiny mi jeden syrský ekonomický migrant svým iPhonem zlomil pravou ruku. Bude paní Samkové vadit, když budu výjimečně hajlovat levačkou? Děkuji za odpověď.

Bude paní Samková podepisovat jen své knihy, nebo mohu donést i Main Kampf?

KRYJE SE MI TO SICE S TANCOVÁNÍM S DÁDOU ALE DORAZÍM EVROPA NÁS POTˇREBUJE

Reagovat
Snatus

už i na oficiálních stránkách je autogramiáda zrušená

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

a uz je to smazane.

Reagovat
smazaný uživatel

za cska hraju stale berezutski a ignashevich

Reagovat
pawelFCB

Berezutski a bracha na lavce

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

presne takyto dribling mam aj ja a este messi

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
andrew96

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Lacko_Boh

po tych bakulkach ju stihol?

Reagovat
Lacko_Boh

dakujem

Reagovat
Mastný Chobot

stihol, ale bol z toho kokot baraní

Reagovat
Lacko_Boh

ach, do piče matere

Reagovat
Mastný Chobot

tak

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Wow s tými výhrami ich normálne zruinuješ

Reagovat
smazaný uživatel

to už si říkalo lidí

Reagovat
Lacko_Boh

mam algoritmus na ruletku chalani A Messi da gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Counter

Opatrně s takovými prognózami

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě to nemyslím vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím

Reagovat
Counter

Reagovat
Wat

Reagovat
C-M@ster

Gratulka

Reagovat
smazaný uživatel

Souhrn eurofotbalu za 18.10.2016:

Počet komentářů: 1418

Nolifer dne: Ol!ver (41 komentářů)

Vtipálek dne: widlak

Palcohonič dne: PP

Kokotko dne: valloire

Omezenec dne: Furia Ceca

Nezvládač dne: Airus

Reagovat
patas92

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Snatus

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Reagovat
Busby babes

Reagovat
avicii

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

ale i ten film byl docela sračka, takže to sedí tak jako tak

Reagovat
vladis271

som to ani nevidel, ale počul som.

Reagovat
smazaný uživatel

Staci se podivat na trailer.

Reagovat
smazaný uživatel

který byl docela dobrý, než ukázali Doomsdaye

Reagovat
smazaný uživatel

Ktery byl docela dobry, az na to, ze nepotrebujes videt film po tom traileru.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to je jiná

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Svatej

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

OT: vim ze je to trosku pozde ale nehraje tu nekdo yahoo fantu nba a jeste nemel draft?

Reagovat
smazaný uživatel

Top of the league Gayle 11 gólů v 11 zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Pro Gaylea je Champ ideální, zdá se.

Reagovat
smazaný uživatel

* Pro Newcastle

Reagovat
cristiano.K.

na Liverpool se vždy uměl vytáhnout, já ho měl rád.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

pod taktovkou kouzelníka to jde samo

Reagovat
smazaný uživatel

A co teprve, kdyby měl Rafa nějaký zkušenosti s Champem....

Reagovat
Counter

to už by byl příliš velký easywin

Reagovat
smazaný uživatel

teď mě tak napadá paralela s Torresem, ten měl taky nejlepší období pod Rafou ne? a typově jsou podobní, i když kvalitou někde jinde

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Sky's most watched match for 3 years

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

taková hrubá neznalost Mourinhových těžkých zápasů musela být po zásluze potrestána...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

svět je plný idiotů

Reagovat
Hokaido

Prvních deset minut ale.

Reagovat
Zaschrona

Alespon hodne lidi zjistilo, ze priste uz na tyhle kluby koukat nemaj.

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

LFC’s next 8 league opponents currently have an average position of 13th in the Premier League...

ťažký štart za nami, teraz sa ukáže ako sme na tom. 2 body za lídrami ligy. Veľmô pekné. Zo sobotného zápasu mám veľmi dobrý pocit a teším sa naň veľmi. Len aby to nebolo zlé znamenie.

Reagovat
niflheim

V posledních letech jste si to vždycky na podobných soupeřích zesrali. Jsem zvědavý letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to bude naopak. Viz Burnley.

Reagovat
mr.Silver

Arsenal ma ted taky par lehkych zapasu pred sebou, jsem celkem zvedav, jestli tu snuru vitezstvi natahneme nebo budeme zbytecne ztracet.

Reagovat
Mastný Chobot

Ludogorets, Boro, Reading, Sunderland, Ludogorets, Spurs... to by bola škoda niekde zaváhať

Reagovat
vladis271

Reagovat
mr.Silver

Pak jeste MU, cekam dalsich 7 vyher

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud prohrajeme, bude za to moct rozhodčí.

Reagovat
mr.Silver

Gol rukou Walcotta, Cech chytne penaltu a Giroud z lavicky zavesi v 93. minute hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná možnost. Momentálně nemáte kvalitu nás čestně porazit.

Reagovat
Cobra

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bys mohl vybírat peníze za profesionální trolling

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ste uplne inde, no

Reagovat
smazaný uživatel

To je úplně jasné, když máme na každé pozici lepšího hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

to už ale 5 let asi

Reagovat
cristiano.K.

*15

Reagovat
Zaschrona

Tohle uz je ale level Zaschrona 2.0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Mastný Chobot

posuva to skor smerom na vrabejku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
kvasha16

neviem co to je, ale profesionalny trolling urcite nie

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Tommy the Gunner

Janko Deludedko

Reagovat
Hokaido

Do zápasu tři týdny a ty už nezvládáš.

Reagovat
SunFells

Fakt vtipná figurka.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Hachim Mastour

S Readingom by už sme mohli prehrať.

Reagovat
Godwinson

Wow, Heaton Ten má reflex úžasnej, dodnes je pro mě chycená penalta Gerardovi nejlepší penaltový zákrok, co jsem viděl.

Reagovat
Swarley

to je příkladný systém financování a budování klubu, škoda, že to má jen jednu takovou menší chybičku..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Realita je taková, že kádr pořád mají starý a v době toho jejich finančního "úspěchu" se sotva kvalifikovali do LM (o skóre). Ty opěvované nákupy jsou drahé a zatím moc nepředvedly. Píše se, že zastavili přestup Hazarda kvůli platovým požadavkům - tak tam teď mají Sterlinga, kterého přitáhli na prachy. Stones s De Bruynem taky berou dardu a Sané taky nehraje za suché z nosu. Kromě De Bruyneho a možná Stonese ty přestupy zatím rozhodně nejde chválit. Sterling hrál celý minulý rok piču a Sané zatím nedokázal posadit ani Navase. Takovéhle nákupy tu už jednou měli. Teď hrají po Sunderlandech a v Champu.

Ještě jednou, kádr jako celek je furt starý a investice do omlazení budou ještě obrovské. Tohle je sotva začátek. A ty kecy o financích, wage-to-turnover atd si taky mohou strčit do piči, když mají sponzorskou smlouvu s Etihad, která neodpovídá tržní realitě.

Článek doslova napěchovaný sračkami. 2014 - trest FFP. 2015 - zdvojnásobení smlouvy s Etihad z 40 na 80 mega. Po pěti uplynulých letech z původně desetiletého kontraktu. Prostě tam ty prachy akorát nalili tak, aby v účetnictví vypadaly líp.

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Maresma

Ten kádr už není tak starý imo, přivedli spoustu top talentů (Sterling, Sane, Jesus, Stones..), navíc takovej De Bruyne nebo Gundogan nejsou žádní starci, žejo. Jediný místo, kde vidim problém, jsou kraje obrany, tam to bude chtít velkou změnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjmenoval jsi 6 hráčů. Kádr jich má cca 25. Na kraje obrany budou muset brzo dokoupit 4 lidi. Bravo má 33 let, Caballero 35. To jsou 2 gólmani. Stopeři by s přimhouřením všech očí a s přihlédnutím k tomu, že Pep jich beztak asi moc nepotřebuje, mohli stačit.

Na CM máš tragického Fernanda (29), na brazilské poměry přesluhujícího Fernandinha (31), odepsaného a starého Yayu a Delpha, který je tam jen kvůli FFP. Plus skleněného Gundogana.

Na AM máš ty tři mladé (a Jesuse) plus Silvu, Navase a Nolita, kteří všichni mají 30, takže si můžeš házet kostkou, kdo z nich dřív fotbalově odejde.

Viděl bych to na cca 4 velké nákupy v každé z následujících 2 sezón. A to když nebudou nakupovat geronty jako Bravo nebo Nolito.

Reagovat
Counter

Do brány už mají pořízeného mlaďocha Rulliho, tam jsou za vodou. A ten zbytek zvládnou v příštích letech bez větších potíží obměnit.

Reagovat
vilp

Když se podívám, jaké mají a měli potíže s koupí stopera a na kolik je to vyšlo, tak bych byl s takovými slovy hodně opatrný. Do Bayernu chtěl Pep plno hráčů - Suáreze, Hazarda a další, ale vedení mu to zatrhlo a raději našlo levnější varianty. Guardiola ví, co chce hrát, umí si ty plejery vybrat, ale jak se v City potvrdilo už po prvním přestupáku - nezáleží mu na cenách a vedení mu ve všem vyhoví (viz. Stones nebo Sané, kteří jsou mnohonásobně přepálení), z čehož vyvozuji závěr, že ty investice budou ještě šílené.

Jinak na článku mě zaujal Manciniho zájem o Hazarda, ten měl ten čich na dobré nákupy opravdu skvělý. Vedení City kupuje už třetí rok po sobě stopera za rekordní sumu, on si byl schopný vytáhnout Boatenga za pár šušňů.

Reagovat
Generalní Gladiator

celkem souhlas,ale letos je sterling fakt vynikající, sané byl zraněnej,nemohl hrát od začátku a musí se do toho dostat, nakoupit musí kraje, dalšího stopera a hlavně konstruktivní dm, páč fernandinho hraje vše..

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ony tyhle účetní zisky se musí brát dost s rezervou. Dost často se stávalo a stává, že firmy umně několik let vykazují zisky, ale pak dojedou na cash flow a je po nich.

Reagovat
Swarley
Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

úsmevné

Reagovat
FUnk

Reagovat
Grahf

tak som ho ešte nevidel sa smiať

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
TopinB

Reagovat
Counter

to se povedlo, Mou tady skoro vypadá jako sympaťák...

Reagovat
Trand

On svým způsobem sympaťák je a docela velkej.

Reagovat
Counter

Jakým způsobem?

Reagovat
Trand

Třeba tady:

https://www.youtube.com/watch?v=AwXgfBzK_L4

Jako jasně, dlouhodobě má prostě plno prohlášení, ve kterých působí fakt hrozně. Ale občas má takový chvilky, kdy ho prostě máš rád (nebo aspoň já ). Proto mě štve, jak se chová jindy, hlavně když prohraje no.

Reagovat
Maresma

Jenom ty.

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

slnko je horúce , voda je mokrá a fanúšik Arsenalu nemá rád Mourinha.

Reagovat
Trand

Já ho nemám rád, jen mi je občas sympatickej. Fandil jsem mu akorát v Interu.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Swarley

09:29 Giroud neohrozí ani Ludogorec

to je co? to se bude psát před každým zápasem jeho kariéry, koho ještě neohrozí?

Reagovat
mr.Silver

Ono to jeho zraneni je nejake divne, nepripada vam? Ani moc nevime, co mu je, jednou Wenger rika, ze ma problem s palcem a pak, ze od Eura nema kondici. Wtf.

Reagovat
Counter

Je to furt ten palec.

Reagovat
j_mrazik

Ano, tady frčí slova "pojistit, ohrozit, vyloupit"

Reagovat
vladis271

pritom u neho je to úplne jasné bez ohľadu na to, či by hral alebo nie. Nechápem zmysel podobných expressiek.

Reagovat
Swarley

podobně jako u Lallany, že jo

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

alebo Rooneyho

Reagovat
Azazelo RD

Zas nepřeháněj.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

biggrin wanker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Counter v redakcii.

Reagovat
off-olda

Viď? Zajímavější expreska by byla, koho ohrozí...

Reagovat
Hokaido

Kdyby radši napsali, jestli bude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

s ohledem na expresku jsem zvedav,jestli dostane Morgan nejakou vetsi sanci,nebo jestli bude chtit mourek fakt vykoupit matice...

Reagovat
Busby babes

to by mi prisla dost napicu varianta. tak snad to jsou jen drby.

Reagovat
r.mrazik

to jo...kazdopadne morgan zatim neni mourkovo kun...se ani nedivim,jestli chce jit pryc

Reagovat
Wat

Chudák, když před ním dostává příležitost i Fellaini...

Reagovat
j_mrazik

Fellaini mu hraje Mikela.

Reagovat
Mimalu

Fellaini hraje podstatně víc než Mikel, on si i Mikel ve finále pochvaloval Mourinhuv odchod resp. ocenil že mu Hiddink zase věří.

Reagovat
r.mrazik

hm

ale realne on morgan tech dobrych zapasu taky moc nemel...takze si za to muze dost sam

Reagovat
Swarley

tak on je problém hlavně v tom, že si nevybavuju zápas, kde by fakt hrál to vyložené DM...pokud se nepletu, tak stejně nastupoval v tom dvojčlenném středu a před nimi se pohybovalo AM...

Reagovat
Swarley

ale jako jinak souhlas, když nastoupil, tak to většinou nebyla žádná sláva...takový hráč by mohl zvládnout i klasické CM...

Reagovat
r.mrazik

tezko rict...vzdycky mi prislo,ze by byl mnohem lepsi varianta nez kvetak...jenze on to morgan nikdy nepotvrdil...bohuzel

Reagovat
Wat

No jo, ale pod Mourinhem toho moc neodehrál, ne? Mi přijde, že ho odstavil na druhou kolej. A co teprve Carrick, ten je zraněnej nebo co? Letos snad neodehrál ani utkání?!

Reagovat
r.mrazik

nehral no...ale on ani pod želvou nebyl nic uzasneho

Reagovat
Zaschrona

Zatim ma 170 souteznich minut, Carrick 163. V PL 5 a 12. Ale ja bych se nebal, dost lidi me tu presvedcovalo o tom, ze Mourinho rotuje.

Reagovat
Busby babes

tak kdyz porovnas minuty odehrane v PL a v EL, tak ta rotace tam videt je. Bailly a Zlatan odehrali prakticky vehno a to je tak vsechno.

Reagovat
Swarley

jako vypadá to dost jednoznačně, že s ním Mourinho nepočítá...v tom případě by to ale chtělo někoho defenzivnějšího do toho středu dokoupit...i když ono to zatím vypadá, že José ani neplánuje hrát na klasické DM...

Reagovat
smazaný uživatel

Morgan v létě do Newcastlu.

Reagovat
r.mrazik

pekny...pokud se dostanete zpatky do PL

Reagovat
smazaný uživatel

To by se musel zranit na mozku Rafa, aby se to nestalo

Reagovat
r.mrazik

to je fakt

Reagovat
salami

jenom to ne

Reagovat
smazaný uživatel

Colbacka v PL v základu vidět na DM nechci.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
salami

on se do toho celkem dostává, navíc je tam Hayden, Schneiderlin bude jednak dost drahej a pak, já ho fakt nemám rád(jako hráče), Saints jsem docela sledoval, hlavně když jsem kousek odtamtud pul roku bydlel a já prostě nevidim tu jeho výjimečnost, vždycky mi přišel jako nanejvýš průměrnej a alibistickej hráč, jeho působení v United mi zatim dává celkem zapravdu, jinak ale soulas, střed zálohy se bude muset na PL posílit

Reagovat
smazaný uživatel

no ja ho nijak zvlast nasledovanyho nemam, vychazim ciste z hypu kolem nej a toho, ze bude potreba posilit

Reagovat
salami

jako nejvíc by mi k Shelveymu pasoval někdo jako Tioté v nejlepší formě, ale nikoho konkrétního v hledáčku nemám, jinak na křídlo si furt přeju Bradyho, to bych si fakt pískal, takže doufám, že Norwich odpadne a nepodívá se příští rok do PL

Reagovat
Fenri

Hayden si zatim vede jak?

Reagovat
salami

ze začátku hrál v podstatě furt a podával slušný výkony, pak ho ale vytlačil ze sestavy Colback, kvuli rotaci a porci zápasů si zahraje dost, ale Colback se asi i víc hodí k Shelveymu, tak bude mít navrch, nicméně je jako první volba za oba střeďáky

Reagovat
Fenri

Dík. Snad se mu bude dařit a příští rok si kopne v PL

Reagovat
Mastný Chobot

a na stopérovi sa neskúšal?

Reagovat
salami

možná nějakej jeden zápas ze začátku přípravy, to si nejsem jistej, ale v sezoně stopro ne, hlavně jak řikám, na středu zálohy neni zrovna přetlak, zatimco na stoperovi je ted dvojka Lascalles-Clark a jistěj je ještě Hanley s Mbembou, případně tam asi může zahrát i Gamez, takže k tomu ani neni důvod

Reagovat
Mastný Chobot

U nás tam vyzeral v tých pár zápasoch vcelku šikovne, v podstate vždy sa mi páčil, keď za nás hral, trochu som dúfal v to, že to bude druhý Coquelin, ale tak nič, no. Som naňho zvedavý, zaujímavý hráč.

Reagovat
niflheim

Kdyby stavěl raději jeho než Květáka, Morgana jsem viděl jako náhradu za Carricka

Reagovat
j_mrazik

Mně místama přišel hodně splašenej na míči, co jsem ho za vás tehdy viděl.

Reagovat
Swarley

to má/měl stejný problém jako dřív Fellaini...všechno předržoval a zbytečně komplikoval, přitom jsou to hráči, kteří by vše měli hrát co nejméně složitě...vybojovat míč, udržet a rychle přihrát...

v tomhle se Fella třeba oproti loňsku strašně zlepšil a Morgana v tomhle strká zatím do kapsy...na druhou stranu Carrick ti tohle zvládne taky a k tomu má ještě tu obrovskou výhodu, že dokáže úpěšně vytvořit i daleko složitejší akce...

Reagovat
r.mrazik

taky tak...jen bohuzel bud chybi herni praxe,aby sel nahoru,nebo na to nema...ja doufam v tu prvni moznost....snad si kopne aspon ted v te EL

Reagovat
Zaschrona

Musime po nem v lednu jit, bez Gueyeho budem mit problem.

Reagovat
r.mrazik

bych spis tipoval,ze ho prodame az v lete...kdyz uz

Reagovat
vladis271

Scouseri nvm, či ste si to všimli (ak máte lajknutú ofiko stráínku klubu) ale strašne toho Kloppa marketingovo zneužívame. Teda on chce byť zneužívaný, to, že je attention whore je o nom dosť známe. Len ma to celkom pobavilo fakt je v každom druhom videu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nečuduj sa. Najväčšia osobnosť v klube... Väčšia ako hráči (a to je dobre)...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

"He was injured and he was injured for quite a long time. Now, he’s not injured anymore. He’s training with the team without any limitation. I cannot confirm if he’s [ready] for tomorrow or not, but he’s fit and it’s now time for him to go back to the levels we know that he can achieve."

José o Mkh, je čas ho zapracovat trvale do základu...

Reagovat
Swarley

jinak Mourinho chválil Zlatana s Wazzou, za dobrou atmosféru v týmu a řekl, že Shaw bude zítra určitě v základu...

Reagovat
r.mrazik

za co chvali wazzu?

Reagovat
Swarley

"Wayne is working well, he’s one of those who is responsible for the atmosphere that the players can breathe because he’s positive, he’s a good example. We count on him to start or be on the bench. He will be there tomorrow.”

zítra bych ho dal na hrot

Reagovat
Busby babes

ty nechces vyhrat?

Reagovat
r.mrazik

ale klidne...at si Rash a Ibra odpocinou

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím přispějte na můj profesionální trolling.

Reagovat
smazaný uživatel

Aktualizuj mená..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Nikdo není lepší troll než já :D

Reagovat
icemike

Jdeš do učení?

Reagovat
SunFells

https://twitter.com/Arsenal/status/788754167493976064

To perské pyžamo mě vždycky dostane.

Reagovat
Lacko_Boh

najhorši najkrajši dres ever

Reagovat
Busby babes

hezkej a vtipnej gol.

btw. stejne vyhral Leeds, United druzi, Arsenal 4.

Reagovat
Tommy the Gunner

Coq Fio

Reagovat
Tommy the Gunner

jiný vlákno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele