Premier League v kostce (7. kolo)

04.10.2016, 19:23
Názory a komentáře
Tak je to oficiální, Guardiola není neporazitelný. Políčil si na něj Mauricio Pochettino, jehož Tottenham největšího favorita a stále ještě lídra soutěže na svém stadionu senzačním způsobem přehrál. Spurs se díky tomu dostali na druhé místo tabulky, radovat se navíc mohou i ze svého nejlepšího vstupu do sezóny v historii Premier League.

Vedle Manchesteru City neuspěl ani druhý celek z průmyslového města na severu Anglie. Především zásluhou excelentního výkonu gólmana Lee Granta Red Devils na vlastní půdě jen remizovali 1:1. Třiatřicetiletý brankář přitom nastoupil teprve ke druhému zápasu v Premier League.

Sedmé kolo bylo kromě toho ve znamení narozenin a jubileí. Zlatan Ibrahimović měl včera pětatřicet a Francesco Guidolín byl v den svých 61. narozenin propuštěn ze Swansea - jako letos první manažer v Premier League. Jediný spokojený oslavenec je tak Arséne Wenger, který už trénuje Arsenal neuvěřitelných 20 let. Vítězství na půdě Burnley kalí jen fakt, že při něm byli jeho svěřenci snad až příliš zruční.

Jeden z momentů, který si budeme připomínat asi celou letošní sezónu, předvedl na olympijském stadionu Dimitri Payet. Ano, West Ham sice odchodem z Boleyn Ground evidentně o své kouzlo přišel, francouzský génius však čaruje dál. Jeho "Messi-esque" sólo bylo ryzím diamantem uplynulého víkendu.
Zápas 7. kola: Tottenham vs. Manchester City

Šlágr na papíře i na hřišti. Dominanci Tottenhamu proti dosud nejlepšímu týmu ligy čekal málokdo, o to příjemnější překvapení však bylo, když Spurs svého protivníka v prvním poločase sezobli jako bonbón. Pomohl jim k tomu sice vlastním gólem Kolarov, ale Roseův centr byl neméně skvělý. Druhou branku přidal Dele Alli a ve druhém dějství ještě Lamela neproměnil penaltu.



Podrobnější záznam v lepší kvalitě, včetně toho z Match of the Day od BBC, si můžete prohlédnout zde.
Gól 7. kola: Dimitri Payet

West Ham byl proti Middlesbrough tak špatný, že by musel Payet projít sám snad přes pět hráčů, aby dal gól. A tak se stalo. Dimitri Payet nám opět ukázal, proč milujeme fotbal, když u levé lajny převzal míč po centru Reida a jal se činit. Obešel Barragána, De Roona, ve vápně si pohrál s Chambersem, Gibsonem, Friendem, no a nakonec překonal i Valdése. Fantasie.



Zákrok 7. kola: Lee Grant

Nebylo snadné z jeho skvostných zákroků vybrat ten nejlepší, ale zásah proti Jessemu Lingardovi byl přece jen o něco výš než ostatní. Lee Grant odchytal na Old Trafford fantastický duel, a když v sedmadvacáté minutě musel čelit ráně z bezprostřední blízkosti, vyznamenal se dokonale. Lingard pálil k tyči, ale Grant předvedl úžasný reflex a brance zamezil.



Hráč 7. kola: Victor Wanyama

Jak je Victor Waynama silný, to poznáme už od pohledu na jeho postavu. Proti Manchesteru City však předvedl klasický zvířecí mód ve stylu Yayi Tourého v nejlepší formě či Moussy Dembélého z loňské sezóny. Wanyama byl schopný i dopředu, jednou pálil těsně vedle - přesto se jeho přednosti počítaly spíš směrem k vlastní bráně. Jeden z nespočtu zákroků, jímž přerušil akci Citizens, dokonce založil akci před prvním gólem utkání.



Břídil 7. kola: Aleksandar Kolarov

Nedokázal svého gólmana ochránit před Sonem s Allim, ba dokonce ani před sebou samotným. Už po osmi minutách nezvládl zkoordinovat svůj pohyb po centru Dannyho Rose, a jelikož pravou nohou promáchnul, srazil si míč do vlastní sítě. Jelikož letěl přesně do šibenice, Bravo byl bezmocný.



Hvězdy 7. kola dle WhoScored.com

1. Dimitri Payet (West Ham) - 9.17
- gól, 5 klíčových přihrávek, 6 úspěšných průniků, 4 přesné centry

2. Winston Reid (West Ham) - 9.03
- asistence, 8 přerušených akcí, 10 odklizených balónů, 2 zblokované střely

3. Diego Costa (Chelsea) - 8.81
- gól, asistence, 4 střely, z toho 3 na branku, 3 klíčové přihrávky, 3 úspěšné přihrávky
Ideální sestava 7. kola

obrázek

Autor: Víťa Horák

Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Do titulu hráče kola mu scházelo snad jen čisté konto. Lee Grant odchytal proti Manchesteru United úžasný zápas, pochytal osm střel a zákroky proti střelám Ibrahimoviće a Lingarda vyhrály Stoke alespoň bod. Jistě, když Shay Given dostával čtyři góly za zápas, tak s nimi nemohl nic dělat. Jenže Grant proti United dělal i nemožné...

Prvním z tria Kohoutů v ideální sestavě je Toby Alderweireld. Sergio Agüero si přes něj a Vertonghena prakticky neštrejchnul, což je u nejnebezpečnějšího útočníka ligy s podivem. Výtečně na stoperu zahrál taky Winston Reid, který pomohl trápícím se Kladivářům k bodu osmi přerušenými útoky soupeře nebo asistencí na jediný gól. Bod získal i Leicester, byť byl proti Southamptonu horším týmem. Čisté konto však uhrál i zásluhou skálopevného Roberta Hutha.

Na systém tří stoperů nepřešla jen ideální sestava 7. kola, ale také londýnská Chelsea. Proto se do sestavy coby pravý wingback dostal Victor Moses a rozhodně nezklamal. V první půli jako jediný z Blues pořádně bojoval a standardy si udržel i po obrátce. Naproti tomu Patricku van Aanholtovi stačil k pozici nejlepšího hráče zápasu jediný poločas. Po střídání jako netradiční levý záložník úplně změnil obraz hry, skvěle bránil a při parádní akci také jednou skóroval.

Druhý borec z Tottenhamu Victor Wanyama v zápase s Man City impozantně kraloval uprostřed pole a za to si vysloužil titul hráče kola. Dočtete se o něm tudíž výše. Velmi solidně zahrál taky George Boyd, neúnavný dělník Burnley, jenž coby levý záložník skvěle vypomáhal obraně i uprostřed pole a výrazně se zapojoval i do útočení. Narozeninový den mu zkazil až Koscielnyho gól rukou.

Skupinu nečekaných hvězd uzavírá Nordin Amrabat, král pravé strany pole Watfordu, jenž na hřišti často dominoval. Jeho asistence na gól Deeneyho neměla chybu. To Son Hueng-min už je v kostce obvyklým podezřelým. Proti City sice "jen" asistoval, jenže jeho forma je zkrátka famózní. Velkou roli hrál i coby spouštěč presinku Spurs. V útoku pak zazářil i Diego Costa, autor gólu, asistence a bez nadsázky nenahraditelný muž Chelsea. Především pro jeho vášeň a agresivitu, jež zbytku jeho spoluhráčů mnohdy schází.
Statistické okénko 7. kola

- Francesco Guidolín je vůbec prvním manažerem v historii Premier League, který byl vyhozen na své vlastní narozeniny

- Pep Guardiola prohrál první ligový zápas od prosince roku 2015

- Stoke nevyhrálo ani jeden z úvodních 7 zápasů sezóny poprvé od roku 1973

- Potters tak alespoň na Old Trafford poprvé od roku 1980 uhrálo alespoň bod

- James Milner dal v Premier League už 44 gólů a kdykoli skóroval, jeho tým neprohrál
Nejvtipnější momenty 7. kola

1. Říjnová romance na Turf Moor



2. Man down! Man down!

3. Špatný sektor, madam...


To nejlepší ze světa Premier League, včetně odkazů na články, naleznete i na naší Facebookové stránce. Staňte se fanoušky a žádná zajímavost z anglického fotbalu už vám neunikne!

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (277)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

poser se

Reagovat
smazaný uživatel

Fuck yeah!!!

Reagovat
pingla

Kdo tu psal, že Wanyama bude dobrý na lavce za Diera, Chadliho či Dembeleho?

Reagovat
Counter

Já to sice nepsal, ale myslel jsem si to určitě

Reagovat
Mastný Chobot

ja som to možno aj napísal

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem to teda nepsal, ale minimálně podle jeho poslední sezóny u Saints to tak vypadalo a já jsem i celkem rád, že odešel. Nedalo se na něj spolehnout, kdy něco zprasí.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa toho, ako v minulej sezóne fungovala dvojica Dembele-Dier, tak nikto nič iné ani očakávať nemohol. Wanyama využil absenciu suspendovaného Dembeleho a momentálne mu patrí základ. Dembele bude mať čo robiť. Poche nekupoval mačku vo vreci. Už v lete 2015 sa o neho pokúsil.

Reagovat
vodka

dokonce i 2 roky předtím a úspěšně...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak jak mel loni Dembele kryt zada Masonovi a Dier mel byt vynuceny zaskok Bentaleba. Nekdy se proste veci vyvinou jinak...

Reagovat
Nikikrew

Tak urcite je Dembele lepsi a platnejsi ako Wanyama, o Dierovi som si neni isty.

Reagovat
Mato178178

Chadli nie je defenzivny zaloznik

Reagovat
pingla

V zaloze snad vzdycky nastupoval vedle Diera pod Allim

Reagovat
smazaný uživatel

http://d.ibtimes.co.uk/en/full/1428299/mousa-dembele-nacer-chadli.jpg

Na téhle fotce je Chadli:

a) vpravo

b) vlevo

c) není tam

Pozor: Správná odpověď z tebe udělá fotbalového analfabeta.

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
frank

Reagovat
Hokaido

Wtf? Takovej zápas si nepamatuju ani jeden. To spíš Alli nastupovat ze začátku pod Chadlim, ale moc toho spolu neodehráli. Chadli je ofenzivní univerzál, je schopnej zahrát každej post nad double pivotem ve 4231, ale níž snad ne.

Reagovat
pingla

Nesmíš to brát až tak doslova. Myslím tím, že Chadli hrál něco mezi CDM a COM, ani moc vepředu, ani moc vzadu :)

Reagovat
Hokaido

Když myslíš.

Reagovat
r.mrazik

Usty

Reagovat
B3n

Nebylo to pro mě lehký, ale musel jsem tohle kolo přát Tottenhamu.

si rozhodně zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

Nech toho, už tak je to pro mě těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Kos

Reagovat
Counter

Usty ty naše zručné výhry prostě neunáší

Reagovat
Usty

Nebyl chvalenej spíš Mustafi, když už? Statistiky má solidní

Reagovat
Counter

Byl. Akorát z Kosce se stal střelec gólů, když je jich nejvíce potřeba.

Reagovat
Mastný Chobot

jo, ale Kos bol len o chlp menej solídny, plus vstrelil/vhodil rozhodujúci gól

Reagovat
Usty

No, kdyby ten gól byl regulérní, tak bych ho asi do sestavy místo Hutha vklínil.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

Však byl.

Reagovat
Usty

Just.. don't.

Reagovat
Counter

Nerozumíš pravidlům.

Reagovat
SunFells

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Usty

Já pravidlům rozumím moc dobře, tohle pravidlo je absolutní bullshit - a to i ve vlastní šestnáctce, natož pak když jeho prostřednictvím vyhraješ zápas. Totální nesmysl, gól rukou, tečka. Drž se ho jak chceš, tady prohrál fotbal i zdravý rozum.

Reagovat
smazaný uživatel

mustafi byl super

Reagovat
smazaný uživatel

své místo v nejvtipnějších momentech si zasloužil

Reagovat
Hokaido

(pokud to vůbec někoho zajímalo)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Nikikrew

Asi nie. Burnley v utoky boli velmi bezzuby, nasi stoperi teda moc prace nemali cize teraz je to celkom v poriadku

Reagovat
Pipo123

Ten gol Payeta, wau, ale kam obrancovia ustupovali ?

Reagovat
SunFells

Guidolin

Reagovat
smazaný uživatel

Glory Glory Tottenham Hotspur

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Si jak fanusik mancs a to sa mi hnusi...

Reagovat
vladis271

Bez hráča LFC. Nevadí, v ďaľšom kole ich tam od nás bude tak 5.

Reagovat
Counter
Reagovat
Counter

https://www.premierleague.com/news/116952

Teď už je to o něco lepší, ale pořád bída.

Reagovat
Hokaido

Já jsem dal Pardewa. Dvě venkovní výhry, remíza na Evertonu a demolice Stoke... Hrozný výsledky.

Reagovat
Counter

Tak výsledkově si to zasloužili všichni, přece jen to byly jen tři zápasy (s výjimkou Palace teda).

Reagovat
Matić

To tam fakt tohle kolo nebyl nikdo lepší než Moses?

Reagovat
M0rb1D4S

Co se ti na tom nezdá? Byl vyhlášen hráčem zápasu a na pravém WB zahrál skvěle.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Usty, my máme dva stopery, ne jen Tobyho Proti City byl lepší Verts. Třeba tohle - Kun si vystřelil několikrát přes Alderweirelda, ani jednou přes Vertonghena.

http://icecream.me/uploads/19cf77397127724afbedd5bd0a07e3ad.png

Reagovat
smazaný uživatel

Buďme rádi, že i přes stále probíhající neobjektivitu máme aspoň jednoho zástupce v obraně. Honza byl jasně lepší, ale pokora je pokora.

Reagovat
smazaný uživatel

Honza

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Mi přišlo, že Toby byl v tom zápase "nejhorší" z naší obranné šestky...

Reagovat
smazaný uživatel

S Kylem hráli na stejný úrovni, ale "nejhorší" je silný slovo i přes ty uvozovky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva tým máme , že by jsme měli nějakej stoke rozjebat 7:0 a my remizujeme a s volynem lutsk 1:0 kurva jinak stejna nuda jak za lvg mourinhovi vyšly , ale baily a zlatan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

normálně jsem to musel číst dvakrát..

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nedávám....

Reagovat
celeb

kurva tym mate

Reagovat
Hokaido

Ty vole.

„The Cobblers“ je taky skvělý.

Reagovat
Counter

Akorát to píše pro PA Čech...

Větší bomba je dneska to, že reportér SkySports píše o Koubkovi s Váchou, jak se mají hlásit na tréninku ženského týmu, má to už přes 2000 retweetů

https://twitter.com/SkyKaveh/status/783352364233351168

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, koukal jsem, že zaujali po celý Evropě. Právě u Zlína jsem měl aspoň radost, že se o naší lize píše ve světě i při jinejch příležitostech, než je posílání ženský rozhodčí do kuchyně, nebo když se rezervní rozhodčí zlije jako dobytek a začne si hrát na asistenta

Reagovat
Counter

jj, ale tak zrovna tohle je právě vnímáno pozitivně, protože za ty výroky pěkně schytali.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak každej to s tou kořalkou občas přežene... Ale je fakt ze kdyby zůstal u piva jako každej normální hrací den, určitě by se to tak neřešilo

Reagovat
Kang & Kodos

U piva asi zůstal brankovej rozhodčí, kterej taky nebyl úplně ve formě, a během zápasu se za bránou na pána vychcal.

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby je radši přihlásili do Master Chefa

Reagovat
Kang & Kodos

To je jako trest? Váchu bych poslal dělat ochutnávače za Láďou Hruškou.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro někoho jako on by to snad ani trest nebyl.

Reagovat
Mada

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
icemike

Na ten payetuv gol se počítá asistence?

Reagovat
smazaný uživatel

leda že by ji udělal Ozil

Reagovat
Counter

Někde jsem viděl, že má jednu asistenci za posledních šestnáct zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak zlenivěl.

Reagovat
Counter

Začal místo toho dávat góly

Reagovat
Mastný Chobot

jasné, však nie si vo fife 08, aby sa po 3 dotykoch už nerátala

Reagovat
icemike

tak on dostane míč na pulce a projede se kolem 6 obránců, to přece nemůže být áčko ten odkop od stopera

Reagovat
Mastný Chobot

no... je

Reagovat
Counter

Podle Opty ne, podle fanty jo.

Reagovat
kiwwi

odkedy hravam postupom veku viac v obrane, tak tvrdim, ze zakladom golu je dobra rozohravka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

preco by nemohla, ked mu raz prihral tak je jedno kde nie?

Reagovat
smazaný uživatel

AVB: "The Chelsea experience was too much too soon. I wasn’t flexible as a manager at that time. I was communicative, but I wasn’t flexible in my approach. At Tottenham I learnt to be different."

Jojo, hrát nesmyslně vysokou ofsajdovou lajnu s nejpomalejším hráčem ligy Dawsonem, tomu říkám flexibilní přístup

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snášet bůry od Liverpoolu vyžaduje velkou dávku flexibility...

Reagovat
kvasha16

skoda toho jeho posobenia u nas, snad sa este ukaze

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou dnes nějaké streamy na EFL Trophy?

Reagovat
terry

Moses.

Prototyp Conteho hráče. Ještě může mít letos velkou roli.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi vysvetli ten prototyp...

Reagovat
terry

Hráč, který nutně nemusí mít hvězdné jméno, ale zato splní trenérovy pokyny na 105 %. Co Conte potřebuje do svého systému nejvíc, jsou právě maximálně disciplinovaní hráči, kteří rozumí tomu, co trenér chce, a plní to, co mají.

Conte to ukázal už na Euru s Itálií, kdy ten tým zdaleka neměl zvučná jména, ale každé kolečko toho systému pracovalo stoprocentně.

Troufl bych si říct, že Moses je momentálně pro Conteho nejdůležitější křídlo, zejména pokud chce hrát na wingbacky.

Reagovat
cristiano.K.

to je sice fajn,ale bavíme se o Mosesovi,který povětšinu času na hřišti neví, co má dělat

Reagovat
terry

Já nevím, o kom se bavíš ty, ale já o tom Mosesovi, který je nyní v sestavě kola za to, jaký výkon podal o víkendu. A proti Hullu podal po taktické stránce výkon dokonalý.

Reagovat
cristiano.K.

to je ovšem na vzorku jednoho zápasu. Moses konzistentní nikdy nebude, nebyl at už hostoval kdekoliv. Je příliš nezodpovědný, což se ukáže časem.

Reagovat
fff

Reagovat
icemike

a kdy jsi ho naposledy viděl hrát? Celou přípravu byl skvělý

Reagovat
cristiano.K.

přípravu měl vždy skvělou co si pamatuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne prisiel nezodpovedny, mozno sa zmenil. Neviem..

Reagovat
nani92

Son

Reagovat
smazaný uživatel

prečo?

Reagovat
nani92

nesympatický

Reagovat
smazaný uživatel

No tak asa akira to neni , ale ja bych mu to odpustil

Reagovat
Cobra

Za Akiru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamable.com/0ube

je to retard, ale náš retard

Reagovat
Mimalu

víc jak 2 roky v Anglii, imunita vůči vědomostem v praxi

Reagovat
FUnk

v pici na lehatku....

Reagovat
icemike

Je to bojovník...bojovník proti vzdělání

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
FUnk

Snad bude takovych zapasu co nejvice. Tohle je ten typ fotbalu, ktery me bavi a o to vice jsem rad, ze se nam snim dari uhrat vysledky. Snad kluci zustanou po kupe co nejdele.POCHE SPURS!!!!

Reagovat
blaugrana

Wanyama > Kante

Reagovat
nani92

*Wanyama > Kante > Busquets

Reagovat
vladis271

Reagovat
blaugrana

Ani obaja dokopy nie sú lepší ako Don Busquets.

Reagovat
nani92

videl som v nedeľu

Reagovat
blaugrana

Ak ti stačí jeden zápas na zhodnotenie, tak potom niet o čom.

Reagovat
Miguel19

Neřekl bych, že pro Busquetse to byl jediný špatný zápas v sezoně

Reagovat
blaugrana

Táto sezóna mu zatiaľ moc nevychadza.

Reagovat
Mastný Chobot

tvoje hodnotenie Kantého je založené na dlhšom štúdiu?

Reagovat
blaugrana

15 minút videí na youtube!

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi skaut Sparty?

Reagovat
Pospovič

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

That's my boy!

Reagovat
Counter

Možná tak pokemonová stádia.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Wanyama = Dier > Kante > Sandro > Buskets > kok = xaka = elneny > wheelchair

Reagovat
cristiano.K.

takové práce, přitom taková blbost.

Reagovat
Logan

Weigl > Wanyanam

Reagovat
blaugrana

To je jasné, Weigel bude veľký pán.

Reagovat
Svatej

To je pohádkový, jednou si někdo dovolí srovnat nejakyho hráče s tema vasema bohama a vy se z toho rok nevyserete

Reagovat
blaugrana

Dnes si idem kúpiť slivkový sirup.

Reagovat
Svatej

Mé vznášedlo je plné úhořů.

Reagovat
JimBob

payet palec nahoru, ale jinak nas ceka smutna sezona...

Reagovat
smazaný uživatel

Son sa tak zlepšil? Minulú sezónu som ho nejako neregistroval, po odchode z Leverkusenu ho nemám toľko na očiach, ale prial som mu a veril, má všetky predpoklady uspieť v PL a som rád, že ich začína napĺňať.

Ináč tá prvá štvorka vyzerá úplne ideálne, až na to prvé miesto, všetko sympatické tímy bez petrodolárového dopingu, všetci hrajú pohľadný futbal a správajú sa na trhu normálne, snáď by to už mohlo konečne niekomu z tej trojky (AFC, Live, Spurs) vydať na titul. Škoda, že tam je tak nabité City s Guardiolom na lavičke, to bude najťažšia možná prekážka, ale treba dúfať no...

BTW, ten Payet je absolútne geniálny, megahviezda ligy, kde bol celé tie roky?

Reagovat
Mastný Chobot

Payet je väčšia záhada ako Roswell

Reagovat
smazaný uživatel

Rodwell? Ten je fakt zlý.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Son se oproti loňsku hodně zvednul. Minulý rok to nebylo na základ a ani na prvního střídající AM (i když tam mu nakonec pomohlo, že Chadli měl taky horší sezónu).

Payet byl před příchodem do PL nejkreativnějším hráčem v Evropě.

http://u.goal.com/778700/778702.jpg

Reagovat
Hachim Mastour

To je za sezónu 14/15?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to z té sezóny. Nevim, jestli z konce nebo z průběhu a jsem línej to dohledávat.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Wat

Downing jezdec!

Reagovat
cristiano.K.

U Sona jsem tvrdil, že bude úspěšný, ale né až tak úspěšný jako v Leverkusenu. Po roce paběrkování se mu začíná dařit, přeji mu to.

Reagovat
vrabejka

FIRMINO NIKDE?!!!!!

Redakce

Reagovat
smazaný uživatel

mal by si to robit ty

Reagovat
B3n

Reagovat
vrabejka

Nemám čas mám na starost jiné sportovní stranky

Reagovat
Kily

nestraš

Reagovat
FCSL

Payet Pojd sem, kam jdeš

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nikde..

Reagovat
Flamex

Na aliexpressu, nebo kdekoliv nechat vyrobit

Reagovat
cristiano.K.

nenašel jsem

Reagovat
smazaný uživatel

To není tricko

Reagovat
PP

Hmm, Wanyama i Son jsou nové akvizice letos nebo Son už byl loni a letos se takto chytl? To je v hajzlu toto, jestli umí Pochettino takto doplnovat kádr..

Reagovat
vrabejka

Zlepšují se to ano ale strach z nich nemám. Na jaře zase nezvládnou klíčové zápasy. Top 4 už je jasna: LFC, City, Spurs, Arsenal.

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Wanyama prišiel teraz, Son už v lete 2015.

Reagovat
smazaný uživatel

Poche a kluci mi dali ale pěkný dárek k narozeninám škoda ze jsem nezkoumal protože jsem slavil s přítelkyní. Jsem máslíčko

Reagovat
smazaný uživatel

Milý deníčku,...

Reagovat
smazaný uživatel

Když se nepochvalim sam, nikdo jiný to za me neudělá :(

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych to udelal, ale ted uz ne

Reagovat
PP

už víš že má holku co?

Reagovat
Spalovač šancí

jak se chtěl pochválit, že má přítelkyni, která zatáhla oslavu

Reagovat
smazaný uživatel

No tak úplně takhle to nebylo úplně nebylo no

Reagovat
Spalovač šancí

Jste utekli bez placení

Reagovat
fajdax

Reagovat
Free_player

COYS

Reagovat
smazaný uživatel

nemuzu si pomoct, za to chyceni rozhodciho bych dal mustafimu jednoznacne zlutou..

Reagovat
Mastný Chobot

však sa na tom smiali celý čas, aj rozhodca, aj on

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja ne

Reagovat
lofin9

s tebou musí byť sranda na párty

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

S tebou taky, jestli děláš to co Mustafi.

Reagovat
miezto

ale mel pravdu, ta by snad byla lehce odvolatelná...

Reagovat
miezto

horsi, kdyby hrozila druha, a sel by ven jako dimaria

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Ozil ani Kiks? ARSEnal straca vplyv na EF. Žeby prestali podplacat ustyho aby mali viac prachov na FA a UEFU?

Wanker knows

Reagovat
Hokaido

To byla první věc, která mě napadla.

Reagovat
Side

je to tak

Reagovat
VasAFC

fakt ale

Reagovat
Counter

srandro ještě nevymyslel nějakou hanlivou zkomoleninu na Mesutka? To je docela zklamání.

Reagovat
Spasitel

Son skvelý hráč ľúbil sa mi už v Leverkusene škoda, že odišiel do tak nesympatického tímu

Reagovat
jk

A na měření té sympatie máte v chelski nějaký tabulky?

Reagovat
smazaný uživatel

Mají. Obrácený.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, co je ti sympatické na Chelsea?

Majitel

Fanoušci

Přestupová politika

Zacházení s mladýma

Dlouhodobě předváděná hra

Zacházení s legendama týmu

Na něco jsem zapomněl?

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, tyhle dva smajly si můžeš klidně prohodit s těmahle v mém příspěvku:

Reagovat
fajdax

Reagovat
FUnk

haluzacka vyhra v LM

Reagovat
jk

Nebejt toho poťápanýho rusa, tak tady po Čukotce neštěkne ani pes...

Reagovat
smazaný uživatel

jediný co je mi na Chelsea sympatický je to, když prohrávaji

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
icemike

Tak se tady poplacejte po ramenou a táhněte zpátky do kanálu

Reagovat
samson192

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Souhrn eurofotbalu za 04.10.2016:

Počet komentářů: 1091

Nejaktivnější uživatel: Counter (28 komentářů)

Vtipálek dne: Counter

Palcohonič dne: kiwwi

Kokotko dne: CHONG

Omezenec dne: Counter

Nezvládač dne: WinohradyGang-OG187

Reagovat
Mato178178

Co to je za kokotiny?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

...... přispějte na nezvladačkosearch pls

Reagovat
smazaný uživatel

kokptko

Reagovat
B3n

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Counter

wow, plodný den

Reagovat
smazaný uživatel

Branislav Ivanovič: "Je to už nějaký čas, co jsem dělal náhradníka, ale dokážu se s tím vypořádat. Pokud se tak trenér rozhodne, budu sedět na lavičce. Za mých osm let v Chelsea se to nestalo poprvé. Myslím si, že nemůžete hráče odepsat na základě jednoho neodehraného zápasu. V dnešním fotbale musíte bojovat o místo v sestavě každý den. Neexistuje žádná minulost, ani budoucnost, pouze současnost. Být na lavičce je normální, zejména v klubech, které se neustále posouvají dál a dál."

Ikdyz hraje jak chuj, tak ho mam porad rad. Nikdy nezapomenu, kdyz pred nim hral v zakladu Bosingwa.

Reagovat
B3n

Taky ne. Třeba finále LM.

Reagovat
Svatej

Ivanovič byl vykartovanej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Free_player

U toho Payetovýho golu ten hráč s číslem 17 jak se na něj pak uplně vysral .... bych ho za to hodil do béčka ...

Reagovat
smazaný uživatel

SOLD OUT! We have now sold all available tickets for our games v Bayer 04 Leverkusen and CSKA Moscow at Wembley Stadium!

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Lístky už jsou doma

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež som nad tým uvažoval, ale je to cez pracovný týždeň no. Budúcu sezónu by som ale už chcel ísť, keď budeme hrať aj ligové zápasy na Wembley.

Reagovat
smazaný uživatel

My to vtěsnali do dvou dní i s menší prohlídkou centra. Máme sice nejlevnější kategorii, protože jsme čtyři a nikde už lepší nebyli, ale za tu atmosféru to stojí. Lístek + letenka 2 000 kč, není co řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekal jsem, že bude Tottenham bojovat i v letošní sezoně o titul, zvlášť po příchodech Guardioly, Conteho a Mourinha, ale zřejmě jsem se spletl. Fakt na ten titul půjdou. A aby se nakonec tedy neradovali v pozadí všech těch manažerských hvězd jako JM, PG, AC a JG. Bylo by to příznačné.

Reagovat
smazaný uživatel

*JK

Reagovat
vodka

*JFK

Reagovat
smazaný uživatel

*Airport

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham možno tak o 10 rokov vyhra titul aj to by sa musel jeden v hrobe otočiť

Reagovat
smazaný uživatel

kto? ty?

Reagovat
fenixLFC

wenger

Reagovat
smazaný uživatel

To už je jasný ted, že budou bojovat o titul no

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

a ve Francii bude o titul bojovat Nice a v Německu Hertha, tohle je prostě sezóna malých klubů

Reagovat
smazaný uživatel

Veď sa odohralo ešte len 7 kôl. O nejakom titule je príliš skoro hovoriť. Každopádne sa od 1.kola stále zlepšujeme a do boja o top 4 by sme sa mali zapojiť no.

Reagovat
smazaný uživatel

I v letošní sezóně? Nepamatuju si, he by o něj někdy bojoval. Snad jen loni neúspěšně bojoval o 2.místo. A te by letos vyhráli to taky nehrozí, pripominas mi bulvární plátek, snaha vytriskat z mála nějakou senzací tady je.

Reagovat
Cobra

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Ale stejně to nebylo vtipné

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak sledovat hráče s číslem 17 u Payetova golu je fakt sranda

Reagovat
FUnk

Reagovat
SunFells

Reagovat
Wat

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
lofin9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

(nesměju se tomu nevtipnému textu, ale Ozilovi)

Reagovat
Edgewalker

Lžeš.

Reagovat
Counter

Takový dolarovský komentář :-)

Reagovat
Mastný Chobot

(ok)

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Mönchengladbach

Barragán srdcař.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele