6. kolo
10.09.2022 15:30 CET
4 : 1
(0:0)

Reportáž

Andrej Kramarić (© AFP)

Hoffenheim doma jasně přehrál Mohuč

Přitom kdo ví, jak by to dopadlo, kdyby Alexander Hack neposlal svůj tým v závěru úvodního poločasu do deseti. Po změně stran TSG víceméně dominovali a pod čtyřgólový příděl se podepsali i Andrej Kramarić a Pavel Kadeřábek. Rázem je z toho patrně dočasné druhé místo v tabulce, na které die Nullfünfer ztrácejí z šesté pozice pouhé dva body.

Už ve 4. minutě vyzkoušel Baumannovu pozornost Jonathan Burkardt. Chorvatský internacionál Andrej Kramarić dál marně hledá formu, o čemž přesvědčil po pětadvaceti minutách hry, když ve výborné pozici minul. Také jeho spoluhráči Christophu Baumgartnerovi chybělo v sedmatřicáté minutě jen velmi málo.

Pak Hack nekompromisně stáhnul na zem Georginia Ruttera, za což si vysloužil červenou kartu. Kramarić si na pokutový kop věřil. Při rozběhu se skoro zastavil, načež poslal kulatý předmět o metr vedle levé tyče, čímž jenom potvrdil slova o nedobrém rozpoložení. V nastaveném čase mohl nezdar svého spoluhráče odčinit Robert Skov. Robin Zentner se ale vyznamenal.

V 53. minutě přiletěl od Ruttera míč na hranici malého vápna, odkud akrobaticky zakončoval do prázdné brány Kramarić, který si jistě oddychnul - 1:0. Po něm přišla řada znovu na Skova, který těsně minul. V 64 minutě přinutil Zentnera k dalšímu dobrému zákroku Dennis Geiger. V 70. minutě Baumgartner "vykulil" Grischovi Prömelovi, na jehož volej už byla mohučská jednička krátká - 2:0.

V 81. minutě přispěchal Munas Dabbur se třetím hřebíčkem, jelikož elegantně usměrnil na místo určení Angeliñův nástřel - 3:0. Za 180 sekund skvadra Bo Svenssona snížila, protože Dominik Kohr našel z hranice vápna nekrytý prostor u levé tyče - 3:1. Nicméně tečku za celým utkáním udělal obránce hájící barvy Hoffenheimu.

Pavel Kadeřábek se ocitnul sám před gólmanem, jehož sice míč trefil, leč zastavil se až v síti - 4:1. Sudí Daniel Schlager pak nepřekvapivě neměl potřebu dále prodlužovat trápení hostujícího celku a naposledy písknul do píšťalky. Hoffenheim o příštím víkendu přivítá opět ve své PreZero Areně rozjetý Freiburg, zatímco do Mohuče přijede Hertha BSC.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele