4. kolo
16.09.2017 15:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

VfB Stuttgart - VfL Wolfsburg 1:0

Stuttgart doma v souboji tradičních týmů porazil Wolfsburg a stačila k tomu jediná branka Akola těsně před přestávkou. Vlci sice drželi častěji balón, ale branku gólmana Zielera neohrozili.

Domácí VfB vstoupilo do zápasu hodně aktivně a před Casteelsem bylo pořádně živo. Donis už ve 13. minutě nádhernou střelou orazítkoval tyč a jen o pár minut později spálil další tutovku Akolo. Wolfburg se prakticky k ničemu nedostával a když už se zdálo, že přečká poločas bez úhony, tak domácí udeřili. Ve 42. minutě si Casteels připsal další sérii vynikajících zákroků, ovšem jeho vlastní defenzivní řada mu příliš nepomohla, a tak se Chadrac Akolo dostal hned dvakrát k dorážce a Casteelse přece jenom překonal.

Trenér Vlků nemohl být s výkonem svých svěřenců v žádném případě spokojen a o přestávce přichystal střídání. Odešel Wiliam a na plac přišel Verhaegh. Efektivní to bylo pouze v tom, že Wolfsburg častěji držel balón na svých kopačkách, avšak do blízkosti Zielera se nedostával.

V 74. minutě měl opět práci výtečný Casteels a nebýt jeho, bylo by dávno po zápase. Nicméně zahozenou šanci si Akolo za rámeček rozhodně nedá. Stuttgart stále vedl jen 1:0 a ještě ho čekaly krušné časy, zvláště když sudí nastavil předlouhých sedm minut. Jenomže ani během nich si Vlci nic nevytvořili a nakonec odjíždějí z Bádenska-Württemberska bez bodu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele