9. kolo
21.10.2017 15:30 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

FC Augsburg - Hannover 96 1:2

Díky dvěma trefám Niclase Füllkruga neuhrál Augsburg v duelu s Hannoverem ani bod a nadále se propadá tabulkou. Dolnosaský tým si naopak po devátém kole o něco polepší.

Úvodní pokus utkání si na konto připsal Caiuby. Bohužel pro Fuggerstädter nemířil přesně. Pak se připomenul Alfred Finnbogason, ale jeho zprvu nadějná střela nakonec ani ke Tschaunerovi nedoputovala. Úvodní desetiminutovku zakončil ranou z dálky Michael Gregoritsch. Poté domácí polevili a příležitosti si začali vypracovávat i hosté.

Jako první Martin Harnik, jehož hlavička se ovšem mezi tři tyče nevešla. Ve 33. minutě se většina osazenstva WWK Areny zaradovala, Těžko říct, jestli chtěl Gregoritsch centrovat nebo střílet, ale v každém případě platí, že když balon opustil jeho kopačku, Julian Korb jej tečoval tak nešikovně, že přeloboval vlastního brankáře a bylo to 1:0.

O chvíli později mohl přidat druhý zásah Caiuby. Brankář Hannoveru byl pozorný. Po změně stran jako první střílel Jonathan Schmid. O několik minutek později vychytal Tschauner aktivního Caiubyho. Na druhé straně hřiště se snažili Waldemar Anton a Marvin Bakalorz. Jenže jejich dalekonosné pokusy nemohly nikoho vystrašit.

Ihlas Bebou byl dalším hráče, který se neúspěšně snažil vyrovnat. To se totiž povedlo až v 77. minutě. Korb při něm trochu odčinil své zaváhání, když milimetrově přesným pasem našel ve vápně Füllkruga, jehož volej sice nevyšel, ale i tak měl dostatek času na to, aby mohl balon napálil za záda Marwina Hitze - 1:1.

V 82. minutě se na brankáře Augsburgu řítili tři hostující borci. Jonathas mu však poslal kulatý předmět rovnou do náručí. Koo Ja-Cheol si na druhé straně hřiště počínal podobně, takže o vítězi a poraženém rozhodla až 89. minuta. Salif Sané poslal od vlastní šestnáctky dlouhý balon dopředu. Jonathas ho hlavou posunul na Füllkruga, který ho ukázkově trefil placírkou a díky přízemní střele bylo vymalováno - 1:2.

Sám Jonathas mohl v nastaveném čase zvýšit na rozdíl dvou branek, nicméně nebyl přesný. To samé naštěstí pro družinu Andrého Breitenreitera platilo i o chvíli později, kdy měl Gregoritsch na hlavě vyrovnání. Augsburg příště hraje v Brémách. Do Hannoveru přijede stále ještě vedoucí celek tabulky - Borussia Dortmund.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele