11. kolo
04.11.2017 15:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Borussia Mönchengladbach - 1. FSV Mainz 05 1:1

Střetnutí mezi Borussií Mönchengladbach a Mohučí vítěze nepoznalo. Pro oba týmy se ale vlastně vůbec nic nemění.

Hosté mohli jít v Borussia-Parku do vedení ve dvanácté minutě, kdyby ovšem Yann Sommer nezneškodnil pokusy Suata Serdara a Pabla de Blasise. V 19. minutě ovšem po rohovém kopu pořádně přisvítil Gbamin. Míč se snesl do malého vápna, kde Sommera přeskočil Abdou Diallo. Mnohokrát už jsme viděli případy, kdy rozhodčí v takovýto moment pískal útočný faul. Jenže Sven Jablonski usoudil, že všechno bylo v pořádku - 0:1.

V osmadvacáté minutě stříleli Raffael a Thorgan Hazard. Bohužel pro Heckingův celek bez úspěchu. O tři minuty později na poslední chvíli Robin Zentner zachránil před Larsem Stindlem. Ve 39. minutě propálil Levin Öztunali Sommera. Jenže branka nakonec k radosti Hříbat neplatila, jelikož sudí těsně předtím uviděl Serdarův faul na Gintera.

V 53. minutě zahrál Diallo ve vlastním vápně zřejmě rukou, nicméně penalta se nepískala. O nějakých patnáct minut později se však Gladbach dočkal. Jannik Vestergaard si parádně naskočil na Hazardův roh z pravé strany a balon uklidil přesně do levého dolního rohu brány, zcela mimo Zentnerův dosah - 1:1.

V 89. minutě si stoupnul k rozehrávce přímého kopu Daniel Brosinski a ke škodě die Nullfünfer nastřelil břevno. Následnou dorážku pak zlikvidoval Yann Sommer, takže - jak uvedeno - tento duel vítěze nepoznal. Borussia příště zajíždí do Stuttgartu, kdežto Mohuč přivítá doma v Opel Areně poslední Köln.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele