1. kolo
27.08.2016 15:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Hamburger SV - FC Ingolstadt 04 1:1

Hamburg se proti Ingolstadtu sice ujal v první půli vedení, jenže Hinterseerova trefa ze závěru zápasu zajistili hostům remízu.

První střelu zápasu si na konto připsal po patnácti minutách hry ingolstadský Pascal Gross, nicméně Adler byl mezi třemi tyčemi připravený a balon vyrazil. Těsně před vypršením úvodní třetiny zápasu se gólman HSV opřel do balonu tak razantně, že s pomocí jediného odrazu doletěl až k pokutovému území soupeře, kde si jej přebral Bobby Wood, odtlačil Marvina Matipa a z hranice velkého čtverce prostřelil Ørjana Nylanda - 1:0.

V devětatřicáté minutě se do míče opřel hlavou Alfredo Morales, jenže místo vyrovnání zpytoval svědomí, protože netrefil zařízení. Po změně stran to byl Markus Suttner, kdo jako první vyzkoušel Adlerovu pozornost. Následně se hráči Marcuse Kauczinskiho marně snažili najít mezírku v dobře fungující domácí obraně.

Po hodině hry poslal Bruno Labbadia do hry hned tři své svěřence najednou, nicméně Hamburgu nebyla čerstvá síla nic platná. Naopak po centru z pravé strany vyvolal nepovedeným odkopem malý chaos ve velkém vápně Cléber a Lukas Hinterseer měl před sebou ohromně snadnou práci - dorazit z bezprostřední blízkosti balon za Adlerova záda - 1:1.

Domácí však mohli tento duel nakonec přeci jen dovést do vítězného konce. Jenže to by v 84. minutě nesměl Filip Kostić trefit pouze tyč. Oba celky se tedy rozešly smírně a vědí, že přes reprezentační pauze je určitě na čem pracovat. Po ní čeká na HSV silný Bayer Leverkusen a die Schanzer přivítají v Audi-Sportparku berlínskou Herthu.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele