9. kolo
28.10.2016 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Borussia Mönchengladbach - Eintracht Frankfurt 0:0

Klasická páteční předehrávka nejvyšší německé ligové soutěže nabídla v Borussia-Parku souboj domácích Hříbat, jenž coby čtvrtý celek loňského ročníku a účastník Champions League nemohou být spokojena s dosavadním desátým místem v tabulce, a Frankfurtu, který naopak do sezony vstoupil na výbornou a po loňské záchraně v baráži letos svěřenci Nika Kovače kráčí za velmi slušným umístěním, čemuž napovídá i fakt, že Eintrachtu po osmi utkání patří solidní sedmé místo.

Hosté měli na svědomí i první velkou šanci zápasu, když se v pětadvacáté minutě dostal ve vápně do zajímavé střelecké pozice Hrgota. Jeho pokus však skončil pouze na boční sítě branky, jenž střežil jako obvykle Yann Sommer, a stav zůstával i nadále bezbrankový.

Do pohotovosti se pak švýcarská reprezentační jednička dostala až ve druhém dějství, když ho přízemní ranou k tyči prověřil Marscarell. Sommer však ukázal své brankářské kvality a balon vyrazil mimo svůj brankový prostor.

Stejný hráč, jenž ve čtyřiapadesáté minutě zkoušel Sommera střelou z hranice šestnáctky překonat, pak o čtvrt hodiny později málem zavařil vlastnímu týmu. Ten šel totiž po centrovaném míči Gladbachu do šestnáctky z pravé strany ve vápně do skluzu a málem toto jeho počínání skončilo vlastním gólem.

Branku jsme ani ve zbytku utkání neviděli a duel Gladbachu s Frankfurtem tak bohužel potvrdil pověst pátečních bundesligových předehrávek - doufejme tedy, že nám víkendový program nejvyšší německé soutěže nabídne o poznání lepší podívanou.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 1

Reagovat
Pospovič

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1X

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele