9. kolo
17.10.2015 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hamburger SV - Bayer Leverkusen 0:0

HSV především díky vynikajícímu Adlerovi uhrálo remízu s Bayerem Leverkusen. Farmaceutický celek tak po devíti kolech setrvá na osmé pozici.

Už v 9. minutě se hosté dožadovali pokutového kopu, když po centru Bellarabiho přidržel ve vápně Dennis Diekmeier protihráče Javiera Hernandéze. Píšťalka rozhodčího Tobiase Welze však zůstala němá. Svěřenci Rogera Schmidta měli v první půli výraznou převahu, co se držení míče týče, ale vypracovali si jen tři příležitosti, které by stály za zmínku.

Jelikož Hakan Calhanoglu přišel na hřiště v podstatě až v závěru utkání, ujal se standardních situací Julian Brandt. Přesně jako ve 24. minutě, kdy posadil přesný balon na hlavu Kyriakose Papadopoulose, jehož ovšem zblízka famózně vychytal kolega českého brankáře Jaroslava Drobného. O čtyři minuty později o sobě dala bývalá dlouholetá leverkusenská jednička vědět znovu, když vytáhla nad břevno dalekonosný pokus Ömera Topraka.

Těsně před pauzou si potom výborně zpracoval Julian Brandt balon v šestnáctce, pravačkou vypálil ... jenže znovu našel pouze připraveného Adlera. Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivněji a dokonce i prostřednictvím Aarona Hunta ohrozili Bernda Lena. Více opravdu zajímavých šancí však tohle utkání už nenabídlo.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Možná překvápko 2:1

Reagovat
johnn

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

HSV bude bohužel bodovat

Reagovat
HSV1887

Volksparkstadion! Keine scheiß Imtech Arena

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele