1. kolo
15.08.2015 15:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

1. FSV Mainz 05 - FC Ingolstadt 04 0:1

Ingolstadtu vyšla bundesligová premiéra na výbornou. Díky trefě Lukase Hinterseera svěřenci Ralpha Hasenhüttla porazili Mohuč. Jenom aby to s nimi nedopadlo jako loni s Paderbornem...

První šanci si vytvořil Španěl Jairo, jenže neuspěl. I jeho spoluhráči - jmenovitě Malli, Frei a Bengtsson - si na Ramazana Özcana zastříleli, ovšem překonat ho se jim nepodařilo. Hosté se osmělili až v závěru první půle, ale pokus Moritze Hartmanna nepatřil mezi nejpřesnější. První dějství tedy branku nepřineslo.

V tom druhém k ní měl jako první velice blízko Florian Niederlechner. Özcan však předvedl vynikající zákrok. A díky tomu mohl jít Ingolstadt v 66. minutě do vedení. Alfredo Morales poslal do vápna Hinterseerovi přihrávku, která měla oči, a vytáhlý forvard potom střelou zpoza obránce na vzdálenější tyč překvapil všechny přítomné. Lorise Kariuse v bráně pochopitelně nevyjímaje - 0:1.

Kouč Martin Schmidt reagoval tím, že poslal do hry čerstvé síly, nicméně proti disciplinovaně hrajícímu novicovi se už nepodařilo vůbec nic vymyslet. Čtyřiapadesátý klub, který se ocitl v německé nejvyšší soutěži, rozhodně upoutal pozornost. Uvidíme, jak si povede v příštím kole, kdy doma přivítá Borussii Dortmund. Oproti tomu na Mohuč se těší Gladbach.

Autor: Tomáš Kordík / soccernet.com, kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Qtipie

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele