33. kolo
07.05.2016 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FC Köln - Werder Brémy 0:0

Brémský Werder remizoval s Kölnem a v posledním kole si to rozdá v přímém souboji o udržení s Frankfurtem. Köln naopak jistojistě setrvá v klidném středu tabulky.

Utkání začali lépe domácí. V 7. minutě se do šance po Bartelsově chybě dostal Simon Zoller, ale na Felixe Wiedwalda si nepřišel. Bartels mohl nedlouho poté zaváhání odčinit, ale nakonec z toho vůbec nic nebylo, stejně jako o chvíli později, když se snažil Jannik Vestergaard. Ve 26. minutě zahrával Zlatko Junuzović rohový kop a balon po odrazu uklidil do sítě Santiago García. No jo, jenže už předtím rozhodčí pískal neexistující Vestergaardův faul na Timo Horna.

Před pauzou poslal Vestergaard dlouhý míč na kolegu Junuzoviće a ten z první orazítkoval vnější stranu tyče. V nastaveném čase úvodního dějství mistrně sehráli domácí rychlý kontr a v jeho závěru ztroskotal Anthony Modeste na Wiedwaldovi. Kdyby takovéto protiútoky předváděli i hráči v Synot lize, rozhodně by chodilo o poznání více lidí.

Další významnější příležitosti se z pochopitelných důvodů odehrály až po změně stran. Tu první si v 58. minutě připsal Papy Djilobodji, ale jeho hlavička mířila těsně mimo. Následně se do šance dostal Bittencourt, ale Wiedwald prostě inkasovat nechtěl. V 72. minutě zřejmě došlo v pokutovém území Brém ke kontaktu Djilobodjiho s Dominikem Marohem, nicméně rozhodčí Felix Zwayer nic.

Pak trefil Modeste z voleje hostujícího brankáře. Následně vyfasoval žlutou kartu Fin Bartels a to znamená, že v nejdůležitějším utkání sezony bude chybět. V samotném závěru měl dvě dobré možnosti Claudio Pizarro, leč peruánskému kanonýrovi v tomto kole nebylo dopřáno vsítit svůj čtrnáctý gól.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele