5. kolo
23.09.2014 20:00 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

Werder Brémy - Schalke 04 0:3

Schalke poprvé v sezoně vyhrálo a Jens Keller tak po jasném výsledku umlčel kritiky. Prozatím.

Góly na Weserstadionu začaly padat až po změně stran. A jenom do branky Raphaela Wolfa. O tu první se tři minuty po startu druhé půle postaral Max Meyer. Po dlouhém nákopu Ralfa Fährmanna zpracoval balon ideálně pro Meyera čerstvě vystřídavší spoluhráč Christian Clemens. Záložník s číslem sedm si to pak neohroženě namířil do velkého vápna. A přestože si domácí brankář sáhl na balon, v cestě do sítě mu nezabránil - 0:1.

O pouhé tři minutky později zahrával Christian Fuchs rohový kop. Jeho levačka jej poslala na úroveň penalty, kde si ukázkově naskočil na centr Roman Neustädter a po velmi tvrdé hlavičce k levé tyči se míč opět třepetal v síti - 0:2. Werder mohl snížit hned v 56. minutě, ovšem s přímým kopem Zlatka Junuzoviće si skvěle poradil Fährmann.

A tak znovu udeřili hosté, jmenovitě švýcarský reprezentant Tranquillo Barnetta. Naběhl si do obří mezery v obraně, kam mu také Huntelaar poslal míč, načež se ocitl tváří v tvář brankáři. Toho obešel ve stylu velkých střelců a nekompromisně zavěsil - 0:3. Die Königsblauen si tak před víkendovým prestižním duelem s Borussií Dortmund zvedli parádním způsobem sebevědomí.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
eden_h

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

co tu mate za dzignute tipi? 2-2 minimalne a krasny overik, oba timy daju gol hej 0 1 heheheh

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak - tady by měly padat branky. Jak domácí, tak hosté mají výrazně silnější útok než obranu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele