18. kolo
01.02.2015 15:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Werder porazil Herthu. Rozhodl Di Santo

Brémy zvládly důležitý souboj s Herthou a po tříbodovém zisku se posunuly do klidnějších vod, naopak berlínská družina se drží jen těsně nad sestupovým pásmem. Obě branky zaznamenal Franco di Santo.

Po krátkém oťukávání získala domácí ekipa herně navrch. Během úvodních dvaceti minut měli nadějné možnosti postupně Vestergaard, Selke a Bargfrede, ovšem ani jeden z nich neuspěl. Jinak se toho však na Weserstadionu příliš nedělo a hrálo se zejména uprostřed pole.

"Stará dáma" byla směrem dopředu prakticky nulová a to platilo po celé první dějství. Dvě minuty před pauzou navíc udeřilo na opačném konci hřiště: Gebre Selassie našel di Santa, jež nezaváhal a z úhlu poslal kulatý nesmysl do prostoru ohraničeného třemi tyčemi - 1:0.

Jos Luhukay do druhého poločasu vyslal Marcela Ndjenga a Jonannese van den Bergha (na hrací ploše nahradili Schulze a Niemeyera), ani to však hernímu obrazu Herthy nepomohlo. Zvýšit vedení mohl povedenou střelou z dálky Junuzović, ovšem pozorný Kraft byl na místě.

Celkově bylo utkání poznamenáno velkým množstvím nepřesností z obou stran, vidět bylo až příliš mnoho soubojů a chvílemi zápas připomínal spíše boj než fotbal. Definitivně jasno o vítězi bylo zhruba dvacet minut před koncem: Selke oslovil čerstvého Fritze, jenž poslal centr před branku a di Santo akrobatickým zakončením upravil na konečných 2:0 pro severoněmecký tým.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
tlaci

to bude 1 jak víno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele