28. kolo
10.04.2015 20:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Hannover 96 - Hertha BSC 1:1

Hannover v HDI-Aréně pouze remizoval s Herthou Berlín a v novém roce stále čeká na vítězství. Naopak Hertha může být s bodem spokojená a prodloužila svoji sérii bez porážky již na pět zápasů.

První poločas tak nějak odpovídal tabulkovému postavení obou mužstev. Trápící se Hannover potvrzoval svou krizi i před vlastními fanoušky a brankáře Krafta příliš neohrožoval. Hertha mohla hrát po dvou výhrách v řadě poměrně uvolněně a čekala na jakoukoliv chybu domácích. Po čtvrthodině se hosté z hlavního města radovali z gólu, ten však nemohl platit kvůli ofsajdovému postavení Langkampa.

Z úvodního dějství pak ještě stojí za zmínku pokus Haragučiho, jehož střelu k tyči vyrazil Ron-Robert Zieler na roh. Krátce po změně stran se poprvé přihlásili o slovo také hráči Hannoveru, přízemní rána Larse Stindla zpoza vápna bohužel pro domácí orazítkovala pouze tyč Kraftovy svatyně.

Nezaujatý divák se musel nudit, nicméně Hannoveru se přece jen povedlo v 75. minutě otevřít skóre. Po rohovém kopu Stindla si na centr naskočil Salif Sané, jeho hlavičku Kraft vyrazil před sebe a míč pak doslova dotlačil do brány důrazný Christian Schulz. Roten ale tato trefa spíše uškodila, neboť od této chvíle začali být ještě pasivnější než doteď a snažili se ubránit těsný náskok.

To se jim ovšem nevyplatilo. Další standardku, což byla v dnešním utkáním prakticky jediná situace, kdy bychom se mohli dočkat zajímavé příležitosti, ještě dokázala domácí defenziva odvrátit, avšak do odraženého míče se z první parádně položil Valentin Stocker a švýcarský záložník z hranice šestnáctky nedal Zielerovi, který toho ještě navíc příliš neviděl, sebemenší šanci zasáhnout.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele