28. kolo
28.03.2014 20:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Schalke udolalo Herthu a potvrdilo tím skvělé rozpoložení

Výrazně zlepšené výkony podávají ve druhé polovině sezóny Königsblauen, jejichž aktuální formu neúspěšně okusila Hertha, která naproti tomu nebodovala již čtyřikrát za sebou. Minimálně dočasně je S04 druhé.

Die Knappen dostáli předzápasových slov a hned od začátku drželi Herthu pod tlakem. Uběhla sotva minuta hry, když natáhl Draxler, ale z dálky na Jarsteina (Thomas Kraft dostal kvůli narození syna volno), který si odbýval premiéru na německé fotbalové scéně, recept nenašel. O poznání více jedu měla standardka Ayhana, tomu se však podařilo zacílit jen do tyče!

Ten samý hráč si záhy neodpustil fatální zaváhání, Ramos se díky tomu hnal tváří v tvář na Fährmanna, avšak kolumbijský střelec zamířil nad branku! To byla jedna z mála opravdu nebezpečných akcí Staré dámy, která se jinak prakticky nedostala ke slovu. Naproti tomu Obasi prošel defenzivou soupeře jako pověstný nůž máslem a potom bez větších problémů zavěsil - 1:0. Po tomto momentu tempo hry i ze strany S04 přece jen logicky upadlo. Z ničeho nic tak mohl srovnat krok Ben-Hatira, ale z úhlu neuspěl. Reparát pak nesložil ani střelou z dálky.

Pokud si Jos Luhukay a jeho ovečky dělaly směrem ke druhému poločasu nějaké šance na zvrat, krátce po příchodu z kabin tomu byl konec. Huntelaar se po rychlé akci dostal ke střele a nekompromisní ranou zvýšil na 2:0! Od začátku druhé půle uplynulo pouhých 29 sekund. Holandský kanonýr mohl přidat krátce nato další zásah, ovšem tentokráte branku minul.

Berlínská družina se ne a ne dostat ke slovu. Výjimkou byl ostrý pokus čerstvě příchozího Ronnyho, ale tak jako tak vymezený prostor nenašel. Naproti tomu, zřejmě už definitivní verdikt, mohl zařídit opět Huntelaar, avšak na výborného Jarsteina vyzrát nedokázal!

Když už se pak, devět minut před koncem řádné hrací doby, radoval na opačné straně hřiště Langkamp, který si ve vápně našel rohový kop od Ronnyho, nebyla jeho trefa vinou nedovoleného počínání sudím Perlem uznána. Pod snížení se ještě mohli podepsat střídající Baumjohann a po něm i Ben-Hatira, ovšem ani jednomu z nich se nepodařilo poslat míč do sítě.

Autor: Jiří Vojík

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
hradec

Schalke 04 2:2 Hertha BSC

Reagovat
hradec

Schalke 04 2:2 Hertha BSC

Reagovat
monty25

2:0

Doufám, že mi Schalke vyhraje litr (pokud to předtím nepokazí Jihlava)...

Reagovat
monty25

936 St.Louis-Minnesota (28.03.2014 01:00)

Lední hokej

1 Výhra domácích

1.76

504 Jihlava-Olomouc (28.03.2014 18:00)

Fotbal

1 Výhra domácích

2.16

548 Schalke-Hertha (28.03.2014 20:30)

Fotbal

1 Výhra domácích

1.70

Vsazená částka 200.00Kč

Celkový kurs 6.46

Počet sázek 1

Vsazená částka včetně m.p. 220.00Kč

Bonifikace 1

Skutečná výhra 1292Kč

Fakt slušný a navíc docela bez nervů...

Reagovat
HSV1887

Posledních 10 zápasů, 9 výher Schalke..jasná 1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Grande Paolo 11

Schalke ma formu tip : 3:1

ale lehke to nebude. Nevim proc najednou tolik stoupl kurz od rana?

Reagovat
smazaný uživatel

bookmakeri se snazej odradit

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele