6. kolo
22.09.2013 15:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

SCF remizovalo s Herthou a jen prodloužilo čekání na výhru

Bojovníci z Breisgau nedokázali uspět ani na šestý pokus a po těsné remíze s berlínským celkem zůstávají s pouhopouhými třemi body těsně nad chvostem. Domácí tak opět neudrželi nadějně se vyvíjející stav.

Začátek přitom měl bádenský tým naprosto snový: Ben-Hatira ztratil mičudu, čehož využil Freis, který následně přesným centrem oslovil nabíhajícího Mehmediho, jenž z bezprostřední blízkosti dopravil mičudu na místo určení - 1:0! Krátce nato mohlo být pro SCF ještě lépe, ovšem Fernandesovu ránu zpoza vápna doslova za minutu dvanáct zastavil Pekarík.

Staré dámě nepomohlo ani vynucené střídání Brookse (problémy s loktem), kterého na hrací ploše vystřídal dlouholetý hráč Freiburgu Kobiašvili, ani jeho přítomnost však celku z hlavního města nepomohla a úvodní půlhodina probíhala zcela pod domácí režií. Ještě před pauzou však bylo z ničeho nic srovnáno: Ronny oslovil zcela nehlídaného Skjelbreda, jenž poté z bezprostřední blízkosti svým premiérovým bundesligovým zásahem vyrovnal na 1:1.

Totožný obraz hry byl servírován i po změně stran. Hertha sice postupem času přebrala dirigentské kormidlo do svých rukou, avšak kromě vyššího procenta držení míče (62 %) se k ničemu podstatnému nedostala. To naopak po hodině hry měl dobrou střeleckou možnost Kerk, ale z nadějné pozice branku o fous minul! Na opačné straně poté Ramos nechal vyniknout Baumanna. Těsně před koncem řádné hrací doby měl na noze rozhodující moment utkání Fernandes, ovšem tváří v tvář sice Krafta překonal, potom ale jeho střela zamířila pouze do tyče! A z rohu pro změnu hlavičkoval Ginter nad branku.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Za to nic co hrali proti Sttutgartu ich chvalia, hm, zaujimave. 1X

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele