32. kolo
25.04.2014 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hannover 96 - VfB Stuttgart 0:0

Fotbalisté Stuttgartu nedokázali na půdě konkurenčního Hannoveru získat plný tříbodový zisk a je jisté, že minimálně do příštího kola ještě nebudou mít jistou záchranu. V této fázi má i bod určitě cenu zlata a musí se s ním počítat. VfB zůstává v tabulce na patnácté pozici a před šestnáctou barážovou příčkou Hamburku zvýšilo svůj náskok na pět bodů. Hannover se díky bodu prakticky zachránil a se ziskem šestatřiceti bodů se posunul na jedenácté místo.

Páteční utkání nebylo nijak atraktivní pro oko diváka a vyložených šancí bylo k vidění opravdu velmi málo, ze hry obou týmů byla cítit nervozita a také velká opatrnost, nikdo nechtěl udělat sebemenší chybu. Hosté v úvodu utkání vyčkávali, co předvede soupeř, a poté mohli v 6. minutě udeřit, ale po rychlé narážečce střílel Cacau těsně vedle domácí svatyně. Následně si o pár minut později připsal první zákrok brankář Zieler po ráně Didaviho.

Hosté pokračovali v mírném tlaku i nadále a po čtvrthodině hry skóroval Traoré, jenže po jeho pokusu z hranice pokutového území nemohla být branka uznána kvůli předchozímu ofsajdovému postavení. V dalším průběhu se z obou stran hrálo hodně opatrně a ani jeden celek se už nedostal k žádné vážnější střelecké příležitosti, ihned po změně stran zahrozili domácí. Z nadějné pozice vypálil Huszti, jenže balón poslal pouze do boční sítě.

Poté znovu začali kousat hosté, kterým by se tříbodový zisk náramně hodil. Jenže pokus Rüdigera byl na poslední chvíli zablokován, o pár okamžiků později schoval na druhé straně Ulreich míč do náručí po propagační střele Pandera. Stuttgart měl v dalších minutách herně navrch a zahrozit se snažil z přímých volných či rohových kopů, avšak brankář Zieler neměl žádnou výraznější práci.

Obrat nepřišel ani v závěrečné dvacetiminutovce. Aktivní byl stále Didavi, který v 76. minutě prověřil slabou střelou Zilera, který nakonec neměl výraznější problémy. Domácí výjimečně zahrozili o dvě minuty později, po centru z levé strany zakončoval příliš vysoko Stindl. Největší šance tohoto duelu se zrodila v 88. minutě, kdy se do balónu opřel Stindl a Ulreich musel vytáhnout fantastický zákrok, jinak měly oba výběry k vstřelené brance opravdu hodně daleko.

Autor: Viktor Sandev / kicker.de, espnfc.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle jestlin stuttgart nevyhraje, tak newim tip 1-3

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele