29. kolo
06.04.2014 15:30 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Braunschweig porazil Hannover a stále živí naději na udržení

Životně důležité vítězství zaznamenal Eintracht Braunschweig, který zvládl derby s Hannoverem na jedničku a zásluhou tříbodového zisku ještě přiostřil napínavou situaci na chvostu tabulky. Die Löwen nyní ztrácí na záchranu pouhé dva body!

Očekávané derby zpočátku nenabízelo nikterak atraktivní podívanou: Hannover sice držel mičudu na svých kopačkách, ale proti houževnatě bojujícím Lvům se mu dařilo prosazovat jen velmi zřídka. To platilo až do 14. minuty, kdy po kombinaci Bolanda s Reichelem druhý jmenovaný oslovil ve vápně Kumbelu, jenž pohotově zavěsil - 1:0! Vrančić poté střílel nad branku.

Čekání na pojistku však z domácího pohledu nemělo dlouhého trvání. Přesněji to trvalo pouhých sedm minut, než Nielsen dostal za obranu dlouhý pas, Marcelo nezareagoval a norský útočník svým druhým ligovým zásahem překonal Zielera - 2:0. 96ky se dostaly ke slovu až těsně před odchodem do kabin, Schulz ani Stindl však srovnat krok nedokázali. Naopak hned dvě nadějně vyhlížející šance měl Elabdellaoui, ani jemu se však číslice na ukazateli skóre nepodařilo změnit.

Tayfun Korkut do druhé půle vyslal Jana Schlaudraffa (vystřídal Artjomse Rudņevse), ovšem ani jeho přítomnost H96 nepomohla. Ani Eintracht se do šancí nedostával a utkání tak docela ztratilo na zajímavosti. Krátce po hodině hry to zkusil Rajtoral, ale branku přestřelil. Záhy však Hoffmann nedovoleně atakoval Bolanda, načež si od sudího Gagelmanna vykoledoval červenou kartu! Ani tato situace ale hosty nezastavila, Huszti však mířil jen do tyčky! Elabdellaoui sice chvíli předtím znovu neuspěl, ale minutu před koncem nakonec skóre uzavřel Hochscheidt - 3:0.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3-1

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl to někdo? Jak hrál František, že má tak špatný hodnocení?

Reagovat
patrikhm

Nechápu, proč nezůstal v Plzni. Tady akorát zakrní v tomto o záchranu bojujícím celku!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele