21. kolo
09.02.2013 15:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

96ky doma opět zabraly a těsně porazily neškodný Hoffenheim

Celek z Kraichgau nedokázal navázat na poslední úspěšné vystoupení s Freiburgem a na poli AWD-Areny opět působil nevýrazným dojmem. TSG tak jen potvrdilo nejhorší venkovní bilanci a pro tuto chvíli zůstává na barážové příčce.

Na těžkém terénu se začalo hodně opatrně. Ani jedna strana nechtěla udělat první chybu, načež se spoléhalo zejména na pevná zadní vrátka. To se však TSG moc nepodařilo: Huszti dostal až příliš mnoho prostoru, Gomes na jeho centr nezareagoval zrovna přesvědčivě a Diouf už měl snadnou práci - 1:0. 96ky se po tomto momentu ještě více zatáhly, soustředily se na protiútoky, a nechaly tak hrát koncernový celek. Tomu se však nepodařilo s touto rolí popasovat úplně ideálně a vyjma neškodného pokusu Vollanda a dvou střel Weise mohl zůstávat Zieler naprosto klidný.

Tento způsob hry vydržel i po změně stran. Ve středové formaci nevýrazný Kevin Volland se sice přesunul na hrot, kde měl doplnit de Camarga, ani tato rošáda však výrazný progres nepřinesla. Hrálo se tak zejména ve středu pole a hra postrádala, i díky častým přerušením od sudího Sieberta, plynulost a tempo. Domácí se v 55. minutě po souboji Ya Konana s Gomesem dožadovali odpískání penalty, ovšem marně.

Brazilský gólman byl ovšem vidět i nadále. Nejdříve musel reagovat na střelu Schlaudraffa, aby následně zneškodnil tváří v tvář i nadějnou možnost Dioufa! Tým z Dolního Saska si po většinu druhého dějství držel děj utkání pevně ve svých rukou, navíc Hoffenheim ani nejevil snahu na tom něco podstatného změnit. Pět minut před koncem měl další šanci Diouf, tomu se ale postavil do cesty Abraham!

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele