19. kolo
22.01.2011 15:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

1. FSV Mainz 05 - VfL Wolfsburg 0:1

Jistě si každý z vás vzpomene na neuvěřitelý obrat, který se povedl hráčům Mainzu na podzim ve Wolsburgu. Ještě v prvním poločase prohrávali 0:3, ale nakonec si odvezli všechny tři body za výhru 4:3. Dnes se však utkání těchto dvou celků mělo o poznání poklidnější průběh a Vlkům se povedlo odčinit podzimní blamáž výhrou 1:0.

První půle se odehrála v poklidném tempu a ani jeden celek si nedokázal vytvořit zajímavější příležitost. Za pozornost stojí snad jen střela Allaguie mimo tři tyče a Mandžukićovo sběhnutí si na střed a následný dalekonostný projektil, který těsně minul pravou šibenici.

V druhé půli toho k vidění rovněž moc nebylo, ale co je hlavní, padl v ní gól. Nejdříve však diváky pobavil Adam Szalai, který přízemní centr Polanského efektně usměrnil patičkou na bránu, leč Diego Benaglio neměl větší problém pomalu střelu zkrotit. Patičkou se prezentoval na druhé straně i Mandžukić, když takto šikovně přihrál ve vápně pod sebe na parťáka z útoku Grafiteho. Ten sice vypálil tvrdě, ale doprostřed brány, kde stál přirpavený Heinz Müller.

Úvodní gól tak přišel až v 82. minutě, když na přímý volný kop zahrávaný Diegem si nejvýšše vyskočil Simon Kjaer a dopravil míč svojí blonďatou hlavou do brány. Největší příležitost na srovnání měl Marcel Risse, jenže jeho povedenou střelu Diego Benaglio vyrazil a Vlci si tak vezou z Mainzu cenné tři body.

Autor: Jaromír Eybl

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele