2. kolo
15.08.2009 15:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - 1. FC Norimberk 1:1

Ve Frankfurtu se hrál dnes velmi dobrý fotbal ve velkém tempu s kupou šancí na obou stranách. Domácí se sice dostali v první půli do vedení, druhou ale Norimberk srovnal a utkání tak skončilo dělbou bodů.

První šanci zápasu přinesla individuální akce pravého obránce hostí Diekmeiera, který ji zakončil povedenou střelou, nicméně Nikolov byl pozorný. Na druhé straně se dostal do velké šance kapitán Amanatidis, ale z dobré pozice vystřelil pánu Bohu do oken. Poté Mintál pěknou časovanou kolmicí nachytal obranu Eintrachtu v nedbalkách, ale Eigler si míč špatně zpracoval a stihl již jen upadnout v souboji s jedním z obránců.

První gólová akce zápasu přišla v 17. minutě po rychlé kombinaci domácích. Amanatidis z křídla nacetroval do vápna hostů, Meier míč hlavou sklepl pro nabíhajícího Brazilce Caia, který přízemní ranou dokázal překonat Schäfera - 1:0. V závěru poločasu ještě Marek Mintál pěknou ranou z 25 metrů prověřil Nikolova, ale to bylo z první půle vše.

Do druhé půle vešli aktivněji domácí, když Caio překrásnou kolmicí vyslal na zteč Amanatidise, ten všas svojí příležitost zahodil. Diekmeier na druhé straně po krásné kličce přihrál Eiglerovi, který v zakončení rovněž selhal. Selim Teber z rychlého brejku pak krásně přenesl míč na Amanatidise, který ale pouze nastřlil Schäfera.

A tak platilo staré známe nedáš-dostaneš. V 64. minutě střídající Bunjaku vyslal do gólové šance rovněž střídajícího Charistease. Ten pouze nastřelil Nikolova, ale Bunjaku se z dorážky již nemýlil - 1:1.

Norimberk pak v závěru ještě udeřil podruhé, když Bunjaku vstřelil svůj druhý gól, ten však správně nebyl uznán pro jeho postavení mimo hru. Oba kluby si tak zaslouženě podělily o bodový zisk.

Autor: Jaromír Eybl

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3-1

Reagovat
Tomtaf

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele