15. kolo
06.12.2009 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FC Köln - Werder Brémy 0:0

Brémy odmítly využít zaváhání vedoucího Leverkusenu a stáhnout manko na jediný bod, místo toho uhrály na hřišti 1. FC Köln rovněž bezbrankovou remízu. Nepřišly však o svou dlouhotrvající sérii bez porážky a druhé místo, na druhé straně domácí tým zůstává na čtrnácté příčce se stejným počtem bodů.

Od prvních minut sice měli míč na svých kopačkách především hosté, byli to ovšem Kozlové, kdo měl první možnost jít do vedení. Probíhala 13. minuta, když Podolski z levé strany nahrál před branku Novakovićovi, ten však z pěti metrů trestuhodně minul. Za Werder poprvé zahrozil ve 25. minutě Almeida, jeho hlavičku však bez problémů likvidoval náhradník Kessler, který dvě minuty nato ani nemusel zasahovat proti ráně Fringse.

I v hostující bráně dnes stál náhradník, mladíček Mielitz ovšem musel být v pozoru jen při dvou akcích Chihiho, které se navíc jako neřešitelné označit nedaly. Na druhé straně se hostům naskytla solidní pozice při přímém kopu, Almeidovo slabé zahrání ale v klidu kryl Kessler.

I po změně stran pokračovala hra ve stejných kolejích - Brémy se snažily vymýšlet, Köln bořil a hrál na brejky. V 54. minutě se jeden takový domácím povedl, když Maniche vyslal do samostatného úniku Novakoviće, ten však i tentokrát v zakončení selhal a jeho střelu chytil Mielitz. Na opačné straně hřiště zavařil Kesslerovi špatnou malou domů Pezzoni, domácí brankář však stihl před Almeidou zažehnat nebezpečí.

V závěru zápasu oba týmy chvilku tahaly pilku, za 1. FC pálil z nebezpečné pozice Petit, ale míč mu nesedl a střela tak šla poměrně dost vedle, za Werder mířil pro změnu mimo Frings. V poslední minutě ještě domácí soupeře zatlačili v šestnáctce, bezbrankový stav ale již prolomen nebyl.

Autor: Petr Vaněček / ticker.bundesliga.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mislim že tvente zvitazi opeť zviťazi

Reagovat
smazaný uživatel

z-urvený Brémy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fakt dík!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To je neuvěřitelný!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele