3. kolo
30.08.2008 15:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Energie Cottbus - Borussia Dortmund 0:1

Dortmund zažívá nejpovedenější vstup do sezóny za posledních pět let. Kloppovi svěřenci tentokrát zaslouženě vezou tři body z Cottbusu, kde díky Subotičově trefě vyhráli 1:0.

Borussia začla svižně a již ve druhé minutě zahrozila prostřednictvím Valdéze, jehož tečovaná střela šla těsně nad. Ve většině první půle se hrálo svižně, domácí hráli velmi opatrně a vcelku spolehlivě pracovala i obranná čtveřice BVB, jejíž členové měli věkový průměr pouhých dvacet a půl roku.

První, a jak se později ukázalo i poslední gól utkání přišel v poslední minutě první půle. Hajnalův přetažený roh vrátil před bránu hlavou Kringe a dobře postavený Subotič již neměl problém vsítit branku – 0:1.

Do druhé půle již vstoupila Energie ofenzivněji, protože tuhá defenziva jí už pochopitelně k úspěchu stačit nemohla. Velkou šanci měli domácí v 65. minutě, kdy tečovaná střela Kukielky šla kousek od tyče Zieglerovy svatyně. Chvíli poté centorval Skela, Rangelov ale v dobré pozici hlavičku nezvládl dobře umístit.

Ve zbytku utkání se již nic převratného nestalo, Borussia tak svůj tříbodový zisk uhájila a vyhřívá se na třetím místě.

Autor: Petr Vaněček / ticker.bundesliga.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele