25. kolo
22.03.2008 15:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Borussia Dortmund - Karlsruher SC 1:1

Dortmund a Karlsruhe se po remíze 1:1 rozešly smírně a oba týmy tak zůstávají v tabulce svém - Borussia na třinácté a KSC na deváté příčce. Domácí poslal do vedení v první půli Petrič, po pauze o dělbě bodů rozhodl Freis.

Do utkání vstoupila aktivněji domácí Borussia a v hlavní roli byl Valdez, který třikrát ohrozil Millera v brance hostí, gól však ze svých příležitostí nevytěžil. V 24. minutě však již domácí vedli. K přímému kopu z pětadvaceti metrů se postavil Mladen Petrič a přes dvojčlenou zeď se trefil přesně k pravé tyči – 1:0. Aktivita domácích neustávala a brzy mohlo být skóre navýšeno, ale Kringeho pokus zneškodnil Miller a Valdez střílel nad. Minutu před odchodem do kabin mohl vyrovnat Hajnal, jeho ránu pod břevno ale skvěle vytáhl Ziegler.

Po změně stran z obrané ulity vylezlo také Karlsruhe a snažilo se vyrovnat. Proti Carnellovi zachránil domácí opět Marc Ziegler, na druhé straně vyzkoušeli Millerovu pozornost Kringe a Buckley. V 63. minutě přišlo vyrovnání. Kapllani zachytil nepřesnou domácí rozehrávku, dostal míč přes Hajnala k Sebastianu Freisovi, který díky teči bránícího Dedého šťastně zavěsil – 1:1.

Po vstřelené brance se hosté opět zatáhli a ze strany domácích začala honba za druhou brankou. Hned třikrát ale u Marcuse Millera nepochodil Petrič. V 76. minutě gólman hostí zneškodnil Petričovu ránu z dálky, o tři minuty později proti chorvatskému reprezentantovi vytáhl reflexivní zákrok a i v 82. minutě vyšel z tohoto souboje vítězně Miller. Na druhé straně mohlo i KSC vyhrát, Freisův pokus ale z brankové čáry odvrátil domácí mladík Hummels.

Autor: Petr Vaněček / bundesliga.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele