14. kolo
24.11.2007 15:30 CET
4 : 1
(0:1)

Reportáž

Bayer Leverkusen - MSV Duisburg 4:1

Bayer si pohrál s nováčkem ligy z Duisburgu a vyhrál 4:1. Nadvládu domácího celku v utkání potvrzuje i poměr střel 22:5 v jeho prospěch.

A to zápas začal pro domácí velmi špatně. V desáté minutě si na skákavý balon od Ishiaka naběhl Mokhtari a z osmi metrů ho poslal za Adlerova záda - 0:1. To však byla jediná střela na bránu ze strany hostí v celém utkání a za své stažení do defenzívy později pykali. První pořádná šance domácích přišla až ve 25. minutě. Barbarez poslal přihrávku na Kieslinga a ten ji ke škodě Bayeru poslal jen nad břevno. Hosté se před koncem poločasu dostali do brejku a byla to obrovská šance. Ishiaku se dostal sám před Adlera, jenže poslal míč hodně nepřesně a do kabin se tedy šlo za stavu 0:1.

Neproměněná tutovka hostů jako by nakopla tápající hráče Leverkusenu a ti ve druhé půli opravdu ožili. Po začátku druhého poločasu hostům nejprve utekl Barbarez a pohotovou střelou přes Starkeho srovnal. Hosté se nestačili divit, jak domácím vyšel vstup a padla další branka. Gekas nacentroval do vápna, na vysoký balon od řeckého útočníka si nejvýše naskočil Rolfes a hlavou poslal domácí do vedení. Netrvalo deset minut a přišel další zásah. Mohamadou Idrissou fauloval ve vápně Vidala a domácí tak dostali výhodu pokutového kopu. K ní si stoupl Freier a s přehledem jí proměnil - 3:1. Absolutní trápení hostů ukončil devět minut před koncem již zmiňovaný Gekas. Hosté se tedy druhého poločasu ani nemuseli zúčastnit a domů si vezou debakl 1:4.

Domácí si po vítězství urdží pohárovou pátou příčku. I hosté zůstanou tam, kde byli, jenže není to tak lichotivé jako u Leverkusenu, patří jim totiž předposlední místo.

Autor: Michäel März / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele