21. kolo
24.02.2008 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

1. FC Norimberk - Energie Cottbus 1:1

Fotbalisté Norimberka znovu nezvládli důležitý domácí zápas a stále zůstávají v sestupovém pásmu. S Cottbusem pouze remizovali 1:1.

Norimberk měl prakticky po celé utkání velkou převahu. V 6. minutě hlavičkoval z malého vápna Gláuber, ale netrefil branku. Na bránu Energie se pak spustila sprška střel, jen za první půli se domácí fotbalisté o střelu pokoušeli jedenáctkrát. Ani jednou se ale z gólu neradovali. Ve 32. minutě neuspěl levačkou Engelhardt, o pět minut později pálil z deseti metrů mimo Řek Charisteas.

Gólové radosti se domácí fanoušci dočkali až téměř po hodině hry. Koller sklepl míč Engelhardtovi a ten propálil Tremmela. Za dvě minuty však přišel pro domácí šok. Skela nabil Sörensenovi a ten proměnil jedinou střelu na branku Norimberka za celý zápas ve vyrovnávací gól. Zaskočení domácí už se na odpověď nezmohli a tak znovu nedokázali naplno bodovat.

Autor: Jiří Fišara / goal.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To snad NE !!! Neporazit ani poslední Cottbus, to si snad i ten sestup zasloužíme !!! Bída a bída, navíc ani pan brankář nás nepodržel, už poněkolikáté. 1.FCN !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele