Eden Články


Praha, Česko

Další články

Kvalita hrací plochy je prioritou, uvedla Slavia k další výměně trávníku

Slavia bude mít po necelém půlroce opět nový trávník. Pražský klub ve středu začal s výměnou hrací plochy na stadionu v Edenu, kterou přitom naposledy provedl na začátku této sezony v srpnu...

Slavia dokončila bleskovou výměnu trávníku na stadionu v Edenu

Slavia Praha dokončila výměnu trávníku na stadionu v Edenu. Na sociální síti X, dříve twitter, o tom informoval předseda představenstva vršovického klubu Jaroslav Tvrdík, který připojil fotografii nové hrací plochy. Úřadující český vicemistr nastoupí na novém terénu k prvnímu utkání za tři dny v neděli v ligovém duelu proti Baníku Ostrava.

Slavia po Dnipru vymění trávník, ligový zápas s Baníkem odkládat nebude

Slavia po čtvrtečním úvodním domácím utkání 3. předkola Evropské ligy s ukrajinským Dniprem nechá vyměnit problematický trávník na stadionu v Edenu. Rekonstrukce hrací plochy přitom nebude vyžadovat odklad nejbližšího domácího ligového utkání, kterým bude duel s Baníkem Ostrava 20. srpna. Na twitteru to uvedl předseda představenstva vršovického klubu Jaroslav Tvrdík s odkazem na článek na webu Sport.cz.

Komise: Slavia nebude mít uzavřený "kotel", podmínka naplněna nebyla

Slavia nebude mít v příštím domácím utkání uzavřenou severní tribunu, kde sídlí "kotel", přestože se fanoušci během podmíněného trestu dopustili v Edenu dalších výtržností. Disciplinární komise LFA usoudila, že šlo převážně o jiný druh prohřešků a vršovickému klubu udělila pokutu 100 tisíc korun. Podmínečné uzavření tribuny nadále trvá. Novinářům to po dnešním zasedání komise řekl její předseda Richard Baček.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele