1. kolo
22.07.2012 13:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Zenit Petrohrad - Amkar Perm 2:0

Zenit si připsal první výhru v sezoně. Díky dvěma brankám kanonýra Keržakova odjíždí hostující Amkar Perm domů s nepořízenou.

Hosté byli překvapivě od začátku lepším týmem a mohli hned skórovat, jenže Grišinova rána z páté minuty byla nedůrazná. Favorit se rozjížděl pomaleji. Až ve dvacáté minuě se poprvé střelecky snažil prosadit Alexandr Keržakov, jenže mířil vysoko nad. Hosté se však nebáli a i nadále pálili o sto šest. Kolomějcev střílel a Malafejev jen s potížemi vyrazil balon mimo. A pak se to stalo. V 37. minutě z ničeho nic domácí vsítili první branku. A kdo jiný než Keržakov. Stalo se tak po střele z vápna, která se ještě otřela o tyč. Gólman Amkaru bal bezmocný. Stejným skóre skončil i první poločas. Hosté mohli být spokojeni s hrou, domácí s výsledkem.

Druhou půli načali lépe domácí. Semakovu střelu z 47. minuty jeden z hostujících obránce odvrátil mimo. V 62. minutě si domácí vymodlili pokutový kop. Semak byl totiž faulován Vasilijevem a hostující kapitán Belorukov ještě dostal žlutou kartu za protesty. K pokutovému kopu se postavil kanonýr Keržakov a nemýlil se.

Poté se utkání už jen dohrávalo. Druhá půle neměla šťávu a v 87. minutě Děnisov napálil tyčku, to jediné stojí za řeč. Domácí tak v klidu porazili urputně bojující Amkar. Hosté však nemusí věšet hlavy. Z Petrohradu bude vozit bod nebo dokonce body málokdo.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
HullCity

4:0

Reagovat
HullCity

Keržakov paráda!!!

Reagovat
paver

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hosii, to je parada ...nevyslo mu Euro, tak to musi ukazat v tymu

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele