15. kolo
11.11.2012 15:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Volga Nižnij Novgorod - Zenit Petrohrad 1:2

Zenit taktak dokázal porazit Volgu a dostává se na druhé místo před Anži. Volga naopak zůstává přímo ohrožena v bojích o udržení.

Domácí se do svého slavnějšího soka pustili hned ze startu a jen během první minuty získali dva rohy. O minutu později už Zenit mohl inkasovat. Malafejev vyvedl obrovskou hrubici a nahrál přímo na nohy soupeřům, míč se následně dostal k Sapogovovi, který Malafejeva těsně obstřelil a jeho pokus zastavila až tyč! V sedmé minutě měl obrovskou příležitost Širokov, avšak tváří v tvář brankáři Keržakovovi neuspěl. Ve 21. minutě se do zakončení prodral Maximov, Malafejev byl však na svém místě. O sedm minut později se za obranou hostů ocitl Keržakov. Jeho bratr Michail však dokázal včas zakročit. Ve 31. minutě se už ale skóre měnilo. Za hranicí vápna se míč dostal k Aňukovovi a ten perfektní dělovkou poslal hosty do vedení. Asi o deset minut později to byli opět hosté, kteří se hnali do útoku. Míč se dostal ke Keržakovovi, který tvrdě vypálil z pravé strany, bratra však znovu nedokázal prostřelit - střela totiž mířila vedle.

Do druhého poločasu vstoupili opět lépe Volžané a už v 50. minutě prověřil pozornost Malafejeva Maximov. Sapogov rychle rozehrál standardní situaci právě na ruského středopolaře a jeho tvrdá rána byla mířená velice dobře k tyči. Gólman hostů však skvěle zasáhl. O čtyři minuty později se domácí dožadovali penalty po zákroku Hubočana na Maximova, ale rozhodčí nechal hru pokračovat. Následující minuty byl ale aktivnější Zenit. Zejména Danny s Keržakovem překonávali obranu domácích. V řadách Volgy byl hlavní hnací silou agilní Maximov. V 82. minutě vtrhl do pokutového území hostů Salugin, avšak ani jeho snaha nebyla úspěšná. Vyrovnání přinesla až minuta 90. K Maximovovi se dostal míč za hranicí šestnáctky a neskutečnou ranou překonal Malafejeva. Zasloužené vyrovnání - 1:1! Domácí však ani nestačili doslavit a dostali gól! Ajdov chtěl odhlavičkovat pryč z pokutového území, ovšem našel jenom Keržakova a útočník hostů polonůžkami překonal svého bratra - 1:2! Volga by si jistě dnes za svůj výkon bod zasloužila, ovšem 3 body putují do rukou obhajujícího mistra.

Autor: Jakub Križan / championat.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele